- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.641
canim bitanem hosgeldinnn benimde adet gunumde 3 gun akinti oldu tam kan degil pembemsi kremsi adet oldum sandim ve cok sukur bebgim geliyorMerhabalar,
Kızlar ben 1 2 aydır regl den 1 2 gün önce önce lekelenmeler yaşıyorum.Bu ay da aynı devamı gelecek diye korkuyorum..Böyle lekelenme görüp hamile kalan var mı?
Merhaba arkadaşalr;
Bugün bulantısız bir güne başladım o yüzden ekstra enerjik ve mutluyum. Aman nazar değmesin. Bugün ilk doktor randevusuna gitcez bakalım.
Yalnız benim aklıma takılan bir şey var. Ben daha bu hafta sonu test yaptım ve pozitif çıktı. (iki kere). Genelde yaz döneminde adetim gecikirdi 1 kere, bir de çok stresli ve yorucu bir dönemden geçtim hiç aklıam gelmedi hamile olacağım. Neyse kısaca şimdi 8 haftalık hamile gözüküyorum. Fakat son 1,5 aydır çok yorucu ve stresli zamanlar geçirdim. Sürekli ayakta kaldım, 8 saat ayakta kaldığım zamanlar oldu. Sabah 7.20de iş başı yapıp eve akşam 7de 8de döndüm. Çok yoruldum sürekli. Bunlar yetmiyormuş gibi bir de çok ağır taşıdım. İş yerini taşıdığımız için içi klasör dolu olan koliler vs taşıdım, ittim sürükledim. Klasörleri dolaplardan boşaltıp dolaplara yerleştirdim vs. Kafama takılan da burada herkezin çok özen gösterdiği, o yüzden şu anda doktorun bana pek iyi şeyler söyleyeceğini düşünmüyorum açıkçası. Bakalım görücez.
böyle olumsuz düşünme lütfen demekki bebeğin sağlıklı ve sana sımsıkı sarılmışki en hassa zamanda senden ayrılmamış...buda demekki bebeğin gayet sağlıklıgüzel düşünce ile git gelince güzel haberlerini mutlaka yaz olurmu :))
bende bende cuma günü öğrendim ama bende ondan önce yolculuk yaptım gittiğim yerde bi dunya temizlik yaptım koştum saatlerce gezdim ve tamda bunları bebeğin tutunma dönemine denk geliyo bende dün doktr gittim ama daha çok küçük haftaya bakılcak ultrasyondan 5buçuk haftalık kadar şuan
Merhaba arkadaşalr;
Bugün bulantısız bir güne başladım o yüzden ekstra enerjik ve mutluyum. Aman nazar değmesin. Bugün ilk doktor randevusuna gitcez bakalım.
Yalnız benim aklıma takılan bir şey var. Ben daha bu hafta sonu test yaptım ve pozitif çıktı. (iki kere). Genelde yaz döneminde adetim gecikirdi 1 kere, bir de çok stresli ve yorucu bir dönemden geçtim hiç aklıam gelmedi hamile olacağım. Neyse kısaca şimdi 8 haftalık hamile gözüküyorum. Fakat son 1,5 aydır çok yorucu ve stresli zamanlar geçirdim. Sürekli ayakta kaldım, 8 saat ayakta kaldığım zamanlar oldu. Sabah 7.20de iş başı yapıp eve akşam 7de 8de döndüm. Çok yoruldum sürekli. Bunlar yetmiyormuş gibi bir de çok ağır taşıdım. İş yerini taşıdığımız için içi klasör dolu olan koliler vs taşıdım, ittim sürükledim. Klasörleri dolaplardan boşaltıp dolaplara yerleştirdim vs. Kafama takılan da burada herkezin çok özen gösterdiği, o yüzden şu anda doktorun bana pek iyi şeyler söyleyeceğini düşünmüyorum açıkçası. Bakalım görücez.
valla 10:30-11:00a kadar uyuyorum ne olacak benim bu halim bilmem.sürekli uyku istiyorum
ohhhhhh ona kalirsa camasir sepetlrini dolu dolu ikiser ikiser tasidim hep direksiyondaydim hep disaridaydim olsaydi Allah korusun bana olurdu Rabbim korusun meleklerimizi önemli olan simdiden sonra dikkat etmekMerhaba arkadaşalr;
canim yas kac hayirli olsun bebegin korkma birsey olmaz canimarkadaşlar herkese allahım hayırlısıyla kuçağına almayı nasip etsin. bende hamiletim SAT 15 mayıs Muhtemel doğum tarihi 19 şubat. bu ikinci bebeğim oğlum 5 yaşında.... bundan 2 ay önce 7 haftalıkken düşük yaptım şimdi yine hamileyim. ama çok korkuyorum yine birşey olur diye ... ilgilenen arkadaşım benide tabloya ekleye bilirmi????
canim gamzeli ayva olacak gamzelere (yani cukur olcak ayvada )parmak basip kendi yanagina koyacaksin cenene koyacaksin oda ilk 3 ay olmasi lazimBen de sürekli uyumak istiyorum, halisizim, içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor..
Bu arada ben eşime ayva siparişimi verdim gamze içinAma mevsimi değil heralde dimi :26:Cinsiyet belli olduktan sonra mı yesem acaba, erkekse çeneye kızsa yanaklara dokunurdum
canim gamzeli ayva olacak gamzelere (yani cukur olcak ayvada )parmak basip kendi yanagina koyacaksin cenene koyacaksin oda ilk 3 ay olmasi lazim
Eki Görüntüle 213082
Merhaba kıslar nasılsınız bakalım?
Valla dün bir belim tutuldu anlatamam. Bu sefer meleğim kök söktürcek bana anladım ben. Ya da yaş ilerledi diye mi bu kadar çok sorun yaşıyoruz başşında anlamadım. Dün doktora gittim meleğim çok iyiydi maşallah. Belim için bir ilaç verdi onu sürüyorum kamfolin diye. Baya ağrısı alıyor tavsiye ederim canlar.
Sizlerde ne var ne yok bakalım???
bacim yapti oldu denemesi bedava kizzzaaaa hadi yaaaa peki gerçekten ayva yiyipde bebeği gamzeli olan vrmı kiii
ayvamı arasam acep
MUHAMMET TEKİN
(Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Teknikeri)
HAMİLELİKTE UZAK KALINMASI GEREKEN BİTKİLER DE VAR!
“Hamilelik döneminde kullanılması faydalı olabilecek bitki ve bitkisel preparatlar şunlardır:
Elma ve elma kabuğu kompostosu: Hamilelikteki mide bulantısını ve mide yanmasını engeller.
Melisa çayı: Hamilelikteki sinirsel gerginlikler ve stres için kullanılabilir.
Acerola: Yüksek miktarda C vitamini ihtiva eder ve doğumu kolaylaştırıcı, düşük tehlikesini önlemede, rahmi güçlendirmede ve fazla kilo almayı engellemede kullanılır.
Lavanta yağı: Kasıklara giren kramplarınız için lavanta yağını öneririm. 5 damla lavanta yağını 1 bardak suya damlatın bir havlu veya beze emdirip sıkın ve kasıklara koyun 5 dakika bekleyin.
Hamilelikte yaşanan kansızlık için günde 3 adet hurma (hurma aynı zamanda folik asit ihtiva eder.), günde 2 adet havuç, keçiboynuzu- harnup pekmezi tüketilebilir.
Hamileliğiniz boyunca uzak kalmanız gereken bitkiler ise şunlar: Adaçayı, Sinameki, Maydanoz (aşırı kullanmamaya dikkat edin.), siyah çay, kahve ve acı baharatlar.”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?