• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

bir bardak su içiyorum üç kez tuvalete gidiyorum.geceleri de öyle sürekli uyanıyorum.tuvalette yatıp kalkıyorum nerdeyse.doktor da bol bol su iç diyor ama tuvalete gitmekten gına geldi artık

Acelora ne acaba? Bilen var mı?
Adaçayını bizzat denedim ben arkadaşlar, hamile kalmadan önce regl dönemimde kullandım reglim 2-3 katına çıktı yoğunluk olarak...Arkadaşımın düğünündeydim birde nasıl zor durumda kaldım anlatamam,resmen paçalarımdan süzülecek konuma geldi, her tarafım battı. Ki reglim yopun değildir benim...Aman uzak durun...
kiraz gibi oluyor canim

Acelora ne acaba? Bilen var mı?
Adaçayını bizzat denedim ben arkadaşlar, hamile kalmadan önce regl dönemimde kullandım reglim 2-3 katına çıktı yoğunluk olarak...Arkadaşımın düğünündeydim birde nasıl zor durumda kaldım anlatamam,resmen paçalarımdan süzülecek konuma geldi, her tarafım battı. Ki reglim yopun değildir benim...Aman uzak durun...

ayy bende merak ettimm.. internette kızılcık gibi bi meyve cıktı amaa meyve mi cay mı acaba buu:44::44:

Merhaba kizlar ben dort haftalik hamileymisim bebegim daha mercimek tanesi gibi kucucuk ama ben onu simdiden cok seviyorum ve onumuzdeki 8 ay nasil gecicek bilmiyorum bir aydan turkiyeye izine gitcem insallh zamanin nasil gectigni anlamam o zaman orucuda orda tutcam sizce tutabilirmiyim bi sorun olurmu aceba burdaki fransizlar kesin tutamazsin der ama bilmiyorum hayirlisiyla yavrularimiza kavusurz saglikli sihhatli ins

Merhaba kizlar ben dort haftalik hamileymisim bebegim daha mercimek tanesi gibi kucucuk ama ben onu simdiden cok seviyorum ve onumuzdeki 8 ay nasil gecicek bilmiyorum bir aydan turkiyeye izine gitcem insallh zamanin nasil gectigni anlamam o zaman orucuda orda tutcam sizce tutabilirmiyim bi sorun olurmu aceba burdaki fransizlar kesin tutamazsin der ama bilmiyorum hayirlisiyla yavrularimiza kavusurz saglikli sihhatli ins

Hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin.
Oruç zorlayabilir sanırım bu sene. Ağustos'a denk gelecek, günler çok uzun, hava çok sıcak...
Bizim sürekli su içmemiz lazım....
Bebeklerimize zarar verebiliriz bence kaza etmek en iyisi doğumdan sonra...

Merhaba bayanlar..
Bir kaç haftadır lekelenme vardı ama çoğu arkadaş normal diyordu ama dün tuvalet kağıdıyla temizlenirkende hafif kanamam olduğunu gördüm gecede aynısı oldu.. sabahı zor ettim..Doktora gittim doktor ultrasyonla baktı korkulacak bir durum yok ama dedi düşük önleyici iğne ve progestoron yazdı.. ultrasyonda kalp atışını görmemiz gerekiyordu ama dedim doktor yok dedi embriyosu 7 haftalık gibi dedi amaa kalp atışı yok dedi o herkese göre değiiyor dedi.. internetten araştırdım şimdi.. kalp atışı hissedildikten sonra düşük oranı çok düşüyormuş kanama olsada... ama ben kalp atşını duymadımm ve 10 gün sonra bir daha geldedi.. çok kötüyüm kızlarrrr ... hastanede ağlamaktan bir hal oldummmm:S::S:S:S::s bol bol dua edelimm birbirimize....:(:(:(:(

Hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin.
Oruç zorlayabilir sanırım bu sene. Ağustos'a denk gelecek, günler çok uzun, hava çok sıcak...
Bizim sürekli su içmemiz lazım....
Bebeklerimize zarar verebiliriz bence kaza etmek en iyisi doğumdan sonra...

Haklisin bayagida scak olucak bide aksam 10 da falan iftar edilirse bayagi zor olucak Allah yardimcimiz olsun

merhabalar 2010 mart annesi olan ben 2012 de şubat annesi olacağım inşallah az önce yaptığım testte öğrendim
daha erkendi ama hayırlısı diyecek bi şey yok bu saatten sonra sağlıkla doğması için dua edeceğim artık...

Merhaba bayanlar..
Bir kaç haftadır lekelenme vardı ama çoğu arkadaş normal diyordu ama dün tuvalet kağıdıyla temizlenirkende hafif kanamam olduğunu gördüm gecede aynısı oldu.. sabahı zor ettim..Doktora gittim doktor ultrasyonla baktı korkulacak bir durum yok ama dedi düşük önleyici iğne ve progestoron yazdı.. ultrasyonda kalp atışını görmemiz gerekiyordu ama dedim doktor yok dedi embriyosu 7 haftalık gibi dedi amaa kalp atışı yok dedi o herkese göre değiiyor dedi.. internetten araştırdım şimdi.. kalp atışı hissedildikten sonra düşük oranı çok düşüyormuş kanama olsada... ama ben kalp atşını duymadımm ve 10 gün sonra bir daha geldedi.. çok kötüyüm kızlarrrr ... hastanede ağlamaktan bir hal oldummmm:S::S:S:S::s bol bol dua edelimm birbirimize....:(:(:(:(
Cok uzuldum canim allahim bebeklerimizi bizlere bagislasin insallah bol bol dua edelim sende surekli yat ayaklarini da yukarda tut bol bol dinlen ilaclarini aksatma kalp atisini 8. haftada duyanlar var allahim yardimcimiz olsun Guclu olmaya calis kendini saliverme bebegine zarar verebilirsin insallh iyi haberlerini duyariz

merhabalar 2010 mart annesi olan ben 2012 de şubat annesi olacağım inşallah az önce yaptığım testte öğrendim
daha erkendi ama hayırlısı diyecek bi şey yok bu saatten sonra sağlıkla doğması için dua edeceğim artık...

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almak,tamamına erdirmek nasip etsin inşallah.

Merhaba bayanlar..

canımmm üzülme ben yaşadım seninle aynı durumu iğne yapıldım 10 gün önce kendimi yorduğum an tekrarlıyor kahverengi lekeler oturmaktan yürümekten daha çok yatman gerekiyor ben 5+3 iken duydum kalp atışını daha önceki dr um da dinletmemişti çünkü kullandıkları makine kısıtlı 8-10 haftalıkta anca alttan muayane ile dinlenebiliyor kalp atışı ama ben iyi bi duplor uzmanına gittim 5 haftalıkken duydum daha geçen ün tekrar duydum sende telaş etme ve sakınnnnn üzülme bende her lekelenmemde ortalığı yıkıyordum ama herşeyin hayırlısını istiyorum artık. sırtüstü uzan geçiyo zaten

Merhaba bayanlar..

Geçmiş olsun canım...Benim de kesenin yan tarafında kanamam var, vajinal yoldan kanamam olmadı ama iç kanama olmuş.
Daha sonra bebeğin kalp atışları duyuldu.Sakin ol maneviyatını bozma. Bol bol yat dinlen, ayakta durma, kese yerçekimine maruz kalmasın...
Eğer imkanın varsa yemek pişirme, bulaşıklarla filan uğraşma, iş yapma. Soluna yatarak dinlen...Bol su iç...Sola yatmak önemli bebeğin kan akışını düzenliyormuş...
Ben de progestan takviyesi alıyorum, ağır ilaçtır, olumlu düşünmeyi engelliyor biraz hormonel etkisi sebebiyle ama sen pozitif olmaya gayret et canım...İnşallah birşey olmadan atlatacaksın....

sağ ol canım teşekkür ederim

15 aylık bir oğlum var çok hareketli maşallah onunla uğraşmakla geçiyor bütün günüm
ikinci çocuğum uslu olur inşallah...

bu arada son adet tarihim 19 mayıs doktora haftaya giderim herhalde daha çok erken

sağ ol canım teşekkür ederim

15 aylık bir oğlum var çok hareketli maşallah onunla uğraşmakla geçiyor bütün günüm
ikinci çocuğum uslu olur inşallah...

bu arada son adet tarihim 19 mayıs doktora haftaya giderim herhalde daha çok erken

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin...
Herhalde daha 4 haftalık gibisin, 5. haftada kese filan görünür, haftaya gitsen olur herhalde...

evet yeni yeni heyecanlardasınız siz bense şoklardayım

Rabbim hepimize sağlıklı yavrular versin...

Senin bir bebeğin var canım, o da ufak olduğu için sanırım birden şaşkınlık oldu sende ama bebek sahibi olabilmek çok güzel, çok büyük şans, lütuf; bunca uğrunda emek döken, yolunu gözleyen varken…
İçini ferah tut sen,inşallah rabbim evladını kısmetiyle, şansıyla, sevgisiyle birlikte gönderecektir. Herşey göz açıp kapayana kadar yoluna girer Allahın izniyle.

Back
X