- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.601
Bende de var o yemek yedikten yarım saat sonra aclık hissediyorum hemen.
Hele gece midem kazınıyor
Ben acıkmıyorum, sürekli midemde bi rahatsızlık hissi var...Soğuk ve tatlı şeyleri de o rahatsızlığı geçirsin diye istiyorum sanırım...
gece resmen aclıktan uyanıyorum, az bişey yesem kesmiyor çok yemem lazım. napacam bilmiyorum. bu gidişle iyi kilo alacam. bebek sağlıklı olsunda hiç önemli değil.
15 gun once tartıldıgımda 54 kiloydum bugun tartıldım 55 kilo olmusum
canım satın 25 nisansa bayağı olmuş zaten günün geçelihoşgeldin aramıza
Kızlar hafiften belim ağrıyor ve çok hafiften karnım…Ama çok çok hafif…
Çok korkuyorum ya bişey olmaz inşallah….Gerçi arada oluyor böyle ama,ne bileyim evham yaptım….
Bi lekelenmem bişeyim de yok yani…
Olur mu ki ya normal mi?
bişey olmaz korkma, bel ve kasık ağrıları tutunmaya çalıştığını gösterir, iyice yerleşiyor annesi, korkma.
Kızlar hafiften belim ağrıyor ve çok hafiften karnım…Ama çok çok hafif…
Çok korkuyorum ya bişey olmaz inşallah….Gerçi arada oluyor böyle ama,ne bileyim evham yaptım….
Bi lekelenmem bişeyim de yok yani…
Olur mu ki ya normal mi?
ne güzel ben bişey yemiyorum yesemde cıkaıyorum aç geziyorum resmen zaten zayıfladım 46 kg düştüm nolcak sonum bilmiyorum evlennce alırsn dediler 2 yılda bi gram almadım şimdi hamileym nerdeyse 2 aylık ama ben bi kilo verdim umarım böyle devam etmez yoksa bebişim aç kalcak( 3. aydan sonra bulantın gecer yersn diyolar inş öyle olur dr kiloya bakma ilk aylarda olur zaten son 3 ayda baya alırsın sen dedi ne güzel besleniyonuz cocuk için cok faydalı keşke bende yiyebilsemmm midem tutmuyor hiçbişeyiii çok kötüyüm ben herşey kokuyor siz nasıl yiyorsnuz..
Korkma canım gayet normal bu durum. Sanırım senin de SAT 30 Nisan.
Eger dururlarsa bebislerimiz zamanına kadar aynı gun dogum yapıcaz =)
Suan hicbisey yemesen bile bebege bisey olmaz bebek cok az miktarda besleniyor suan zaten.
12. haftadan itibaren beslenmeye dikkat etmek gerekiyormus zaten.
valla aslında hala şoktayım çok da öyle heyecan vs yok.
zaten bu mide bulantısı ve baş ağrısı geçmeden pek keyifli olabileceğimi sanmıyorum. iş yerinde çok zorluyor.
bi de kafayı koyucam masaya uyuycam o derece uyku bastırıyor.
bakalım yarın neler olucak.
Slm kizlar bugun kan aldirdim sonuc positif cikti cok sukur degerim 188 cikti sizce kac haftaligim su an
mrbb arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum .....cuma günü kan testinde hamile olduğumu öğrendim bugün dktr gittim daha küçük göremeyiz dedi
haftaya salı için sabırsızlıkla bekliyorum
demek banada aynısını diyecek o zaman bende bidahaki salıya gideyim çünkü ultrasonda görmek ve o kağıdı saklamak istiyorum..
evt canım kesin öyle der bazı doktrlar alttan muyane ediyo beni etmedi
haftaya gel dedi ultrasyondan bakarız dedi:) zaten istemiyodum alttan :))
ayys uperrrrr 5 aylikken normal zaman canimmmm göbecihinde cikar o zamannnnKızlar, evvelden beri hamile tişörtlerine çok özeniyorum.
Bakın birkaç model var beğendiğim size göstereyim. Sipariş etmek çok istiyorum ama erken, bunu da biliyorum....
Sizce 4. aya filan gelince mi edeyim, acele etmeyeyim mi?
Siz düşünür müsünüz böyle esprili şeyler?
Eki Görüntüle 212845
Eki Görüntüle 212847
Eki Görüntüle 212846
ayy dikkat et fazla yemmeeeeee duab olun vallaaaaselammmm kızlarrrr nasılsınızzz.... bi tursu yiyorumm bi tursuu yiyorummm allah ımm biri tuttsun benii.. aksamdann beri kavonozdan alamadım kendimiiiazz önce agrım basladı birazz birazz.. insallah bişi olmas..
bende tatlilari sevmiyorum yaaaaa eksiii eksii tuzlu yiyommmmYaaa çok turşu yiyince mideniz ekşimiyo mu kızlar? Benim canım hep tatlı şeyler istiyor. Normal şartlarda çikolata kırk yılda bir yerim, ama canım bu aralar sürekli antep fıstıklı çikolata, baklava... vb. gereksiz şeyler istiyor. Dediğim gibi normalde ağzıma koymam.
Diğer taraftan da normalde çok severek yediğim turşu, limon, erik deyince midem ekşiyo gibi oluyo. Şimdi de bunları yiyemiyorum... :))
ekledummmmmGurbetGuzeli tabloya ekler misin kalp atısları gorundu diye
kiz ne zaman ayvada ben gamze testi yapicammmmmAyva geliyor onu yersin
evet normalll canim az az ye sik sik yeeekızlar ben çok acıkıyorum normal mi?
insAllah hosgeldinnnnben de Şubat 2012 de anne olacağım sanırsam. çok da emin değilim. 2 adet test yaptım pozitif çıktı. yarın da doktora gideceğim ilk defa. SAT 25 Nisan ama ben daha yeni uyandım da gebelik test yaptım. genelde yazın benim adet dönemi bi sapıtırdı bi de stres, iş yoğunluğu vs ben adet oldum olucam diye bekledim durdum. tamamen süpriz oldu kısacası. 8 haftalık sanırım şu anda çok da bilgim yok ilk bebiş olacak. Yarın doktor neder, ne görürüz hiç bir fikrim yok.
hayirli havdisler insAllahhhhmrbb arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum .....cuma günü kan testinde hamile olduğumu öğrendim bugün dktr gittim daha küçük göremeyiz dedi
haftaya salı için sabırsızlıkla bekliyorum
yenisin daha degerin katlanacak dahaaa satin kacccccSlm kizlar bugun kan aldirdim sonuc positif cikti cok sukur degerim 188 cikti sizce kac haftaligim su an
ayy yavrum benim yaaa valla 3 cocukla yatilmiyor firsat buldukca yatmaya calisiyim amanaber kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?benim hiç gücüm yok sürekli uyuyorum.umarım tez zamanda normale dönerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?