2012 Şubat Anneleri

Bende de var o yemek yedikten yarım saat sonra aclık hissediyorum hemen.
Hele gece midem kazınıyor

Ben acıkmıyorum, sürekli midemde bi rahatsızlık hissi var...Soğuk ve tatlı şeyleri de o rahatsızlığı geçirsin diye istiyorum sanırım...

gece resmen aclıktan uyanıyorum, az bişey yesem kesmiyor çok yemem lazım. napacam bilmiyorum. bu gidişle iyi kilo alacam. bebek sağlıklı olsunda hiç önemli değil.

15 gun once tartıldıgımda 54 kiloydum bugun tartıldım 55 kilo olmusum

ne güzel ben bişey yemiyorum yesemde cıkaıyorum aç geziyorum resmen zaten zayıfladım 46 kg düştüm nolcak sonum bilmiyorum evlennce alırsn dediler 2 yılda bi gram almadım şimdi hamileym nerdeyse 2 aylık ama ben bi kilo verdim umarım böyle devam etmez yoksa bebişim aç kalcak ( 3. aydan sonra bulantın gecer yersn diyolar inş öyle olur dr kiloya bakma ilk aylarda olur zaten son 3 ayda baya alırsın sen dedi ne güzel besleniyonuz cocuk için cok faydalı keşke bende yiyebilsemmm midem tutmuyor hiçbişeyiii çok kötüyüm ben herşey kokuyor siz nasıl yiyorsnuz..

Kızlar hafiften belim ağrıyor ve çok hafiften karnım…Ama çok çok hafif…
Çok korkuyorum ya bişey olmaz inşallah….Gerçi arada oluyor böyle ama,ne bileyim evham yaptım….
Bi lekelenmem bişeyim de yok yani…
Olur mu ki ya normal mi?

canım satın 25 nisansa bayağı olmuş zaten günün geçeli hoşgeldin aramıza

valla aslında hala şoktayım çok da öyle heyecan vs yok.
zaten bu mide bulantısı ve baş ağrısı geçmeden pek keyifli olabileceğimi sanmıyorum. iş yerinde çok zorluyor.
bi de kafayı koyucam masaya uyuycam o derece uyku bastırıyor.
bakalım yarın neler olucak.

bişey olmaz korkma, bel ve kasık ağrıları tutunmaya çalıştığını gösterir, iyice yerleşiyor annesi, korkma.

bişey olmaz korkma, bel ve kasık ağrıları tutunmaya çalıştığını gösterir, iyice yerleşiyor annesi, korkma.

İnşallah zerdal’cım ya…Ben daha önce düşük yaptığımda müthiş bel ve karın ağrısı olmuştu ve gebelik belirtilerim bıçak gibi kesilmişti…
O yüzden her ağrıdan korkuyorum…Bir de küçük bir iç kanamam var bu gebelikte de…Artık her şeyden kıllanır dururum…
Allahtan ayağa kalktığımda, oturuşumu değiştirdiğimde filan geçiyor ağrı…Midem de bulanmaya devam ediyor, yoksa soluğu doktorda almıştım herhalde….
Bir de şükür karın ağrım yok. Arada kendimi dinledikçe ufaktan ağrıyor gibi geliyor ama, varla yok arası diyeyim…Kendi kendime ağrı yaratmaya mı çalışıyorum nedir….

Korkma canım gayet normal bu durum. Sanırım senin de SAT 30 Nisan.
Eger dururlarsa bebislerimiz zamanına kadar aynı gun dogum yapıcaz =)

Suan hicbisey yemesen bile bebege bisey olmaz bebek cok az miktarda besleniyor suan zaten.
12. haftadan itibaren beslenmeye dikkat etmek gerekiyormus zaten.

mrbb arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum .....cuma günü kan testinde hamile olduğumu öğrendim bugün dktr gittim daha küçük göremeyiz dedi
haftaya salı için sabırsızlıkla bekliyorum

aynı uyku bendede var müşteri yokken gözümü kapatıp azda olsa dinlenmeye çalışıyorum....

mrbb arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum .....cuma günü kan testinde hamile olduğumu öğrendim bugün dktr gittim daha küçük göremeyiz dedi

demek banada aynısını diyecek o zaman bende bidahaki salıya gideyim çünkü ultrasonda görmek ve o kağıdı saklamak istiyorum..

ayys uperrrrr 5 aylikken normal zaman canimmmm göbecihinde cikar o zamannnn

selammmm kızlarrrr nasılsınızzz.... bi tursu yiyorumm bi tursuu yiyorummm allah ımm biri tuttsun benii.. aksamdann beri kavonozdan alamadım kendimiii azz önce agrım basladı birazz birazz.. insallah bişi olmas..
ayy dikkat et fazla yemmeeeeee duab olun vallaaaa
bende tatlilari sevmiyorum yaaaaa eksiii eksii tuzlu yiyommmm
GurbetGuzeli tabloya ekler misin kalp atısları gorundu diye
ekledummmmm

Ayva geliyor onu yersin
kiz ne zaman ayvada ben gamze testi yapicammmmm

kızlar ben çok acıkıyorum normal mi?
evet normalll canim az az ye sik sik yeee

insAllah hosgeldinnnn

hayirli havdisler insAllahhhh
Slm kizlar bugun kan aldirdim sonuc positif cikti cok sukur degerim 188 cikti sizce kac haftaligim su an
yenisin daha degerin katlanacak dahaaa satin kaccccc

naber kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?benim hiç gücüm yok sürekli uyuyorum.umarım tez zamanda normale dönerim...
ayy yavrum benim yaaa valla 3 cocukla yatilmiyor firsat buldukca yatmaya calisiyim ama veletle zor dabiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…