- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.621
yok o teste 21 gun kaldi diyorrrrcanım senin tıcker yanlışmı? 9 haftalıkmı? Bebek..
ayys uperrrrr 5 aylikken normal zaman canimmmm göbecihinde cikar o zamannnn
ayy dikkat et fazla yemmeeeeee duab olun vallaaaa
bende tatlilari sevmiyorum yaaaaa eksiii eksii tuzlu yiyommmm
ekledummmmm
kiz ne zaman ayvada ben gamze testi yapicammmmm
evet normalll canim az az ye sik sik yeee
insAllah hosgeldinnnn
hayirli havdisler insAllahhhh
yenisin daha degerin katlanacak dahaaa satin kaccccc
ayy yavrum benim yaaa valla 3 cocukla yatilmiyor firsat buldukca yatmaya calisiyim amaveletle zor dabiiii
canım senin tıcker yanlışmı? 9 haftalıkmı? Bebek..
evet tatlim londrada gurbetteyim..cok zor her gunum ailemi istanbulu ozlemekle geciyor..bebegimizin burda dogmasini cok istedik..dogumdan sonra donucez ulkemize allah kismet ederse.. sagol canim sanada bulantisiz miss kokulu fresh bir gun dilerim :)
Evet kesinlikle kabul etmemeliymişim özelliklede ben yatıyorum kaç gündür drun baya açıklayıcı konuşmuş neyse bu da bana ders oldu canım dikkat etmek gerekiyor bi an boşvermişlik çok şeye mal oluyorCanım ilk aylarda yatmak, dinlenmek çok önemli.Benim doktorum kese mümkün olduğu kadar az yerçekimine maruz kalsın dedi.
Benim de bir gün misafirim gelmişti, birkaç kez de ayakta fazla kaldım kesemin yan tarafında kanama olmuş. Çok şükür önemli değil böyle şeyler ama, dikkatli olmalıyız. İlk 3 ay önemli tatlım, kendini yorma...Gerekiyorsa kabul etme misafir....
Kızlar hafiften belim ağrıyor ve çok hafiften karnım Ama çok çok hafif
Çok korkuyorum ya bişey olmaz inşallah .Gerçi arada oluyor böyle ama,ne bileyim evham yaptım .
Bi lekelenmem bişeyim de yok yani
Olur mu ki ya normal mi?
Selamlar Banuesra'cım... :) Sana birşey sormak istiyorum, yazdıklarını okudum da Londra'da imişsin sanırım... Benim bu konuyla ilgili yardımına, aklına, desteğine, her ne dersen de işte ona ihtiyacım var...
Eşimin 2 yıllığına yüksek lisans için Londraya gitmesi gerekiyor... E doğal olarak benim de... Ben bunun için ücretsiz izne ayrılmak zorundayım, çünkü devlet memuruyum. İlk başlarda çok seviniyorduk birlikte bakıp büyüteceğiz, doğum orada olacak diye. Ama sonra hem kadın doğum doktorum hem de endokrin doktorum, ilk 4 ay bitene kadar gitme, orda ne doktor bulursun ne doğru düzgün tedavi görebilirsin dediler. O gün bugündür acayip morlaim bozuk... Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Hayatımın fırsatı hayatımın kabusuna döndü...
O kadar kötü mü yaaa Londra da sağlık sistemi? Hiç doktor yok mu? ŞParasını verip gitsem genede mi iyi bir hastane, doktor yok?(
Bana birtek sen yardımcı olabilirsin sanırım... Cevabını dört gözle bekliyorum....
NOT: Kızlar, böyle ortalık yere yazmak istemezdim ama mesaj sayım 100 olana kadar sadece moderatörlere mesaj yollama hakkım varmış... Hepinizden bu sebeple özür dilerim... Banuesra bu mesajı görecek mi çok merak ediyorum... Görünceye kadar affınıza sığınarak arada bir forumda paylaşmayı düşünüyorum. Çünkü bu konu mide bulantılarımdan bile daha önemli...
selam tatlim...burada saglik sistemi parasiz oldugu icin agir ilerliyor..ama ben bir turk doktor buldum 100 pounda muayne ediyor..bende cok mecbur kalirsam gitmeyi dusunuyorum..moralini bozmak istemem ama mayista dusurdugum bebegin randevusuna gidecegim diye bekliyorum..bebegime 3 ay sonrasina randevu vermislerdi cunku...ona kismet olmadi bu bebege kismetmis...bende bozmadim doktora bildirmedim kimyasal gebelik oldu diye...internetten bakip ogrendim acikcasi...sonrada istanbula gittik tatil icin orada kontrole gittim ozel bir doktora..bu ayin 25 inde ilk doktor randevuma gidiyorum..doktorlar beni 3 aylik biliyor :)) ekenden gidip baktirmis olacagim bebegime..ozel kliniklerde var burda..rahat etmezsen onlara gidersin...bence korkma burda kadinlar kedi gibi doguruyor :) adamlar islerini biliyorlar sanirim..bizim seninle ayni ilerliyor gunlerimiz bu arada...gelirsen birbirimize destek oluruz hemen irtibata geceriz merak etme..elimden geldigince sana yardimci olmaya calirisim bende burda :)
Allah senden bin kere razı olsun... 100 pound hemen hemen aynı Türkiye ile. O sorun olsa da yapacak birşey yok, bir şekilde bulup buluşturacağız artık... Peki kadın doğumcu mu bu Türk doktor? Hastanede mi çalışıyor?
Bu arada özel hastaneler nasıl peki? Onlara istediğin zaman gidebiliyor musun? Pahalı mı? En iyi hastane hangisi Londrada?
Bu kadar çok soru sorduğum için bağışla beni noolur... O kadar uzun zamandır araştırıyorum ki... Sen bulup bulacağım en doğru kaynaksın :)
ne demek askolsun..burada yabanci olmak ne zor is bilirim..benimde 3,5 sene oldu..ama hic alisamadim buralara..neyse cahit berk diye bir kadin dogumcu hic gitmedim canim ama ozel bir muaynehanesi var diye biliyorum...sanirim ayni zamanda hastanede de calisiyor..bir arkadasim var benim burada onlarin cok yakin arkadaslari kadin dogumcu ve cok iyi bir hastanede calisiyor..gerekirse onun numarasini alir irtibata geceriz o bizi yonlendirir..cok iyi bir doktor diye duydum..ismini hatirlayamadim ama...yakin tarihte randevum olmasa arar giderdim kesin..ozel hastaneler pahalli diye biliyorum ama nedir fiyatlari hic bilemiyorum canim...bence cok panik yapma..aslinda normalini yapiyorlar burdakiler..annelerimizin zamaninda da surekli gidilmezmis doktora..tum testleri ve tahlilleride bedava yapiyorlar sana..dogumda ucretsiz.. cok gereken durumlarda da biraz paraya kiyip ozele gidersin bende oyle yapacagim mecbur kalirsam..londranin neresine geleceksiniz? ne zaman ?
Yaaa ben çok panik yapmıştım, içimi rahatlattın. :) Türk doktor varsa yahut hastaneler dediğin gibi sorunlu değilse, o zaman gönül rahatlığı ile gelebilirim... :) Zaman henüz net değil. Neresine geleceğimizi de ben bilmiyorum, eşim biliyor, aradım sordum ama, dediğinden birşey anlamadım ki yazayım sana :) Kendisi gelince net öğrenip seni haberdar edicem...
Tekrar tekrar çoooook teşekkür ediyorum...
En kısa zamanda görüşmek üzere, kocamaaaaaaaaaaaaaaaan öpüyorum
alakasi var kizlar su vakit yediniz yediniz ayvayi benim bacim 3 cocugunda ayva yedi yanliz ayva gamzeli olmasi lazimmm ogluna hamile iken olurmuki diye tek yanagina dokunmus tek yanaginda gamzesi var tecrube edince kizin da iki yanagina dokunmu iki yanaginda gamzesi var 3.de ise ceneye dokunmu cenede gamzee varrr
meraba cici annelerr
ayva dedinizde sölemeden edemedim
ben hamileliğim boyunca habire ayva yedim.olmuş olmamış :) habire yedim
oğlumun tek yanağında gamzesi dudağının kenarında küçük bir gamze ve çenesinde arada bir belli olan bir gamzesi var
artık ne kadar ayvayla alakalı bilemem
ayy super sin sonuc tatliya baglandi sonunda guzel oldu hayrli olsunnn isvicreye gelcek olursa bende burada yardimci olurummmmmSelamlar Banuesra'cım... :) Sana birşey sormak istiyorum, yazdıklarını okudum da Londra'da imişsin sanırım... Benim bu konuyla ilgili yardımına, aklına, desteğine, her ne dersen de işte ona ihtiyacım var...
Eşimin 2 yıllığına yüksek lisans için Londraya gitmesi gerekiyor... E doğal olarak benim de... Ben bunun için ücretsiz izne ayrılmak zorundayım, çünkü devlet memuruyum. İlk başlarda çok seviniyorduk birlikte bakıp büyüteceğiz, doğum orada olacak diye. Ama sonra hem kadın doğum doktorum hem de endokrin doktorum, ilk 4 ay bitene kadar gitme, orda ne doktor bulursun ne doğru düzgün tedavi görebilirsin dediler. O gün bugündür acayip morlaim bozuk... Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Hayatımın fırsatı hayatımın kabusuna döndü...
O kadar kötü mü yaaa Londra da sağlık sistemi? Hiç doktor yok mu? ŞParasını verip gitsem genede mi iyi bir hastane, doktor yok?(
Bana birtek sen yardımcı olabilirsin sanırım... Cevabını dört gözle bekliyorum....
NOT: Kızlar, böyle ortalık yere yazmak istemezdim ama mesaj sayım 100 olana kadar sadece moderatörlere mesaj yollama hakkım varmış... Hepinizden bu sebeple özür dilerim... Banuesra bu mesajı görecek mi çok merak ediyorum... Görünceye kadar affınıza sığınarak arada bir forumda paylaşmayı düşünüyorum. Çünkü bu konu mide bulantılarımdan bile daha önemli...
alakasi var kizlar su vakit yediniz yediniz ayvayi benim bacim 3 cocugunda ayva yedi yanliz ayva gamzeli olmasi lazimmm ogluna hamile iken olurmuki diye tek yanagina dokunmus tek yanaginda gamzesi var tecrube edince kizin da iki yanagina dokunmu iki yanaginda gamzesi var 3.de ise ceneye dokunmu cenede gamzee varrr
ayy super sin sonuc tatliya baglandi sonunda guzel oldu hayrli olsunnn isvicreye gelcek olursa bende burada yardimci olurummmmm
oldularrr kizzz hepsinin gamzesi var ben ayva istiyorummmm:84:gamzesi oldu oldu olmadı ayva göbekli olur :))))
gecmis olsun canim arar bende de oluyor fakat bunun caresi cok ayakta kalmamak canim sabahlari hamile degil gibi kalkiyorum fakat ögleden sonra kök söktürüyor halsizlesiyorum gece uykusuzluk yine basladi yaaa hayir olsunnnEki Görüntüle 213082
Merhaba kıslar nasılsınız bakalım?
Valla dün bir belim tutuldu anlatamam. Bu sefer meleğim kök söktürcek bana anladım ben. Ya da yaş ilerledi diye mi bu kadar çok sorun yaşıyoruz başşında anlamadım. Dün doktora gittim meleğim çok iyiydi maşallah. Belim için bir ilaç verdi onu sürüyorum kamfolin diye. Baya ağrısı alıyor tavsiye ederim canlar.
Sizlerde ne var ne yok bakalım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?