- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.581
Yaaa çok turşu yiyince mideniz ekşimiyo mu kızlar? Benim canım hep tatlı şeyler istiyor. Normal şartlarda çikolata kırk yılda bir yerim, ama canım bu aralar sürekli antep fıstıklı çikolata, baklava... vb. gereksiz şeyler istiyor. Dediğim gibi normalde ağzıma koymam.
Diğer taraftan da normalde çok severek yediğim turşu, limon, erik deyince midem ekşiyo gibi oluyo. Şimdi de bunları yiyemiyorum... :))
Yaaa çok turşu yiyince mideniz ekşimiyo mu kızlar? Benim canım hep tatlı şeyler istiyor. Normal şartlarda çikolata kırk yılda bir yerim, ama canım bu aralar sürekli antep fıstıklı çikolata, baklava... vb. gereksiz şeyler istiyor. Dediğim gibi normalde ağzıma koymam.
Diğer taraftan da normalde çok severek yediğim turşu, limon, erik deyince midem ekşiyo gibi oluyo. Şimdi de bunları yiyemiyorum... :))
Ayva geliyor onu yersin
eveettt vişnedee olmalııı ... vişnedee nasıl güsell olurr yaaa
bende aynı normalde ekşi delisiym hamile oldum agzıma sokmuyorum zaten midem ekşiyo ben agzıma şerbetli tatlı sokmam içim bayılır baklava yiyorum çikolata lokumm allahımmm bi onları yiyorum zaten bizimki erkek mi olcak acaba :)
ultrasonn ne güsell cekmişş karından mıı??? tabi seninki bizimkinden eccük büyükk abla olmuıss artıkk nerdeyse 3 mm yani..ayyy masallahhhh kuzumaaa yaaa allah nazarlardan saklasınnnn
Valla eşim erkek diyo. Hatta birkaç kez rüyasında o da, başka bir ahbabımız da hep aynı bebeği görmüşler (Bana benziyormuş :) ). Ama nedense benim içime kız diye doğuyo. Allah bilir tabi. Sağlıkla sıhhatle doğsunlar da kız, erkek önemli değil.... :)
hayırlısı olsn ya bende kız istiyorum ama hiç farketmez saglıklı olsunda tatlı istiyo canım sürekli cikolata kek pasta istiyo mesela ekşi diyolar tiksiniyorum onlaryazdıkca içim fena oluyo bana tatlı dicekler bol antep fıstıklı baklava olcak elimle alcam cıtır cıtır yicem ohhhh ne güzel olur eşime söliym alsın bari baklava :))) ben yazın bu sıcakta baklava istiyorum eşim inanamıyor hayret doğrusu :)))
Yok ben pek baklava filan istemiyorum...Daha hafif şeyler ve biraz da soğuk şeyler...
Dondurma gibi, karpuz gibi...Söylemesi ayıp dün 8 kiloluk karpuzun üçte birini yemişim
sanırım hamile olduğuna inanamıyorsuni belki o yüzden böyle hissetmişsindir. Çok güzel darısı başıma, bende haftaya gidecem doktora.Çok ilginç bana öyle olmadı. Ben keseyi gördüğümde daha çok hamile hissetmiştim kendimi.Sanırım çok istediğimden ve bilinçaltımda sürekli çok istediğim şeyde mutlaka bir sorun çıkar,nazar değer ne bileyim birşey olur diye düşündüğümden midir nedir bi tuhaf oldum kalp atışını duyduğumda.Umutlu olmaya çalışıyordum ama bilinçaltım kendini kötü şeyler duymaya hazırlamış sanki...Kalp atışını duyduğumuzda içim boşalmış gibi hissettim...Doktorum seni yalnız bırakayım ağlamak istermisin filan dedi,ama içim boşalmış gibiydi işte.Donuk donuktum...Hala da öyleyim...Çok sevindim ama sanki şey gibiydi, o masada bir başkası yatıyor, doktor bir başkasının kocasına kalp atışlarını gösteriyor, ben bir başkasının hayatını,bir başkasının bebeğini,bir başkasının bebeğinin kalp atışını dışarıdan izliyorum...Bedenim orda,o masada ruhum sanki o sahneye yukarıdan bakıyor, şaşırıyor gibiydi....
Doktorum bu duygu durumunun normal olduğunu da söyledi. Ruh halimi hemen çözdü ve buna uygun davrandı sağolsun...Gebelik zaten ruhsal çöküntü yaratan bir durum, kullandığın progestan ilacı da çok ağır ve olumsuz düşündürür dedi.Destek verdi sağolsun....
bende çiğ et konusunda dikkat ediyorum canım. ama toksoplama testi yaptırdım. normal çıktı.Bir arkadaşım da söyledi bunu hatta o zeytini de söylüyor ama ben inanmıyorum doğrusu...Bilemiyorum gerçeklik payı var mı.Kızkardeşimde de bende de kolumuzun aynı yerinde aynı leke var...Genetik bir faktör olduğunu düşünüyorum...Benimki pembemsi onunki kahverengi ama annem herhangi birşey yiyip elini sürdüğünden bahsetmedi....
Çilek,zeytin yedim.Kiraz henüz yemedim...Çiğ ete dokunmuyorum ben zaten, eldiven takıyorum yada hiç ellemiyorum bile.Toxoplasma sebebiyle...Size de öyle yapmanızı tavsiye ederim...
Bu arada diz kapağımda da leke var benim bir sorayım bakalım anneme
banada soroyarlar 6 haftalık bebek daha belli olurmu, çok yedim ondan çıktı karnım diyorum. daha söylemek istemiyorum.Yaaaa Kartopu Anneleri :) birşey sorucam:
ben bugün 6+3'üm ve bugün iş yerinde tam 3 kişi bana "hamile misin?" diye sordu....
Yaaa ben söylemek istemiyorum henüz kimseye... Ama yalan söylemeyi de beceremiyorum...Naapıcam ben yaaa?
Bu kadar erken belli olmaması lazım değil mi? Ama ben şimdiden göbekli olmaya başladım. Bana bir akıl verin naaapiiim ben?
aynen katılıyorum. geçen bi arkdaş bastıra bastıra soruyor, milletin içinde, ne diyeceğimide şaşırdım, bide eminmisin deyip duruyor, hatırladıça sinirleniyorum. hamileyim desem o kadar kişinin içinde bağıracak, insanlar ne düşüncesiz.İşte, ben daha kendi aileme bile söylemeden sadece iş icabı bir arada bulunduğum insanlara söylemek istemiyorum açıkçası.... Daha bebeğimizi de görmedik, kalp atışlarını da duymadık... Önce bi bunlar olsun inşaAllah, belki sonra söylerim. Ama zaten bu şiş göbekle söylemesem de anlayacaklar sanırım.... Ooooof!
hadi bakalım canım hayırlı uğurlu gelsin ikimizinde bebişlerii
sende olesinnnnnKızlar hepiniz birbirinizden tatlısınız yaaa. :) İyi ki üye olmuşum buraya :) İnşallah her günümüzü güzel güzel birlikte paylaşarak tez elden atlatırız, sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz... Ve hatta kimbilir belki bir gün bir yerlerde buluşur tanışırız. :)
Çok sevdim sizleri. Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum.
kızlar ben çok acıkıyorum normal mi?
ben ne tatli istiyorum, ne eksi, ne tuzlu..hic bisi istemiyor canim..mide bulantisindankeske canim bisiler cekse de gidip alip yesem
Bende de var o yemek yedikten yarım saat sonra aclık hissediyorum hemen.
Hele gece midem kazınıyor
selammmm kızlarrrr nasılsınızzz.... bi tursu yiyorumm bi tursuu yiyorummm allah ımm biri tuttsun benii.. aksamdann beri kavonozdan alamadım kendimiiiazz önce agrım basladı birazz birazz.. insallah bişi olmas..
ben de Şubat 2012 de anne olacağım sanırsam. çok da emin değilim. 2 adet test yaptım pozitif çıktı. yarın da doktora gideceğim ilk defa. SAT 25 Nisan ama ben daha yeni uyandım da gebelik test yaptım. genelde yazın benim adet dönemi bi sapıtırdı bi de stres, iş yoğunluğu vs ben adet oldum olucam diye bekledim durdum. tamamen süpriz oldu kısacası. 8 haftalık sanırım şu anda çok da bilgim yok ilk bebiş olacak. Yarın doktor neder, ne görürüz hiç bir fikrim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?