- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Evet, hatta o konu sonradan açılmış sanırım.Gelseler iyi olur..
Bu arada kusmam bulantım yok diye endişeleniyorum, bebeğime birşey olmamıştır dimi, olsa kanama mı olur, başka bir belirtisi olmaz mı?
evett cok iyi olurrrrr birlessekkkk.. gurbettgüzeli zeytindalı att cnmm o tarafaaderyainciydii galiba onların yöneticisi dee..
benimdee yoktu tatlımm suann midem kötü ama atesim varr ondann.. 40 haftayıı sorunsuzz geciren bi sürü insan varr olmas bişi korkmaa
canim gebelik belirtilerinde soledim bende cok anne adayi var subat annesi bayanin birisi ben zaten topik actim demis kendisi bilir bizim topigimiz tatli sade ve guzel hemde samimi canim hepinizi cok seviyorum iyi ki varsinizcnmm aslındaaa bi burdaki kadarr hamişş ben de hamileyim inn alt topiginde 2011 mayıss hamilelerinde varr.. iki topic oldugu içinn bölündükk herkess bir arayaa gelse ne güzel olurr kalabalık kalabalıkk.. one more ordan geldiii.. benn tekliff ettim birlesmeyii ama bi sess gelmediii konu sahibindenn
gelene kapimiz acik canim buyursun gelsinlerrrrEvet, hatta o konu sonradan açılmış sanırım.Gelseler iyi olur..
Bu arada kusmam bulantım yok diye endişeleniyorum, bebeğime birşey olmamıştır dimi, olsa kanama mı olur, başka bir belirtisi olmaz mı?
Cratfy benim ovulasyon topiğinden dostum. Taaa bebek için çabaladığımız zamanlardan.
Sanırım şu an 15 haftanın üzerinde hamiledir, Allah bağışlasın, korusun...Sağlıkla doğum yapmak nasip etsin
Ben kalp atışlarını duymadan eski topiklerde yazmamıştım ama beni yakalamış
canim benimde bekledigim adt gunumde yerlesme kanamsi oldu yaklasik 4 haftalikkencanım benım ıkıncı gebelıgımde adet tarıhımde gelmıstı 2 gun sonrada kesılmıstı.normal dmıstı doktorum.bebek yerlesırken olurmus.
kz fistik ben 3. oglum da ne kustum nede midem bulandiİçime su serptin bblau valla sağol..Dediğin gibi kalp atışını bir duysak, benim haftaya perşembe :26:
bennnnnnnnnnnnnnn midem bulaniyor kusamiyorummmmmmm"ben de hamileyim" bölümüne de açılmış, ben de onları davet ettim ama bilmem gelirler mi
Sağol ecrinnncimbenim kadar kusmak isteyen var mıdır acaba
alttan bakdimi canim nasil goremedi gormesi lazim dur bekle bakalim acele etme endiselenmedeslm kızlar bende şubat 15 annesi olucam allah izin verirse ama bugün keseyi göremedi doktor 5+2 de stres yapmış durumdayım :S beta sonucum geçen perşembe 86.92 cumartesi 224.86 ıydı :S
alttan bakdimi canim nasil goremedi gormesi lazim dur bekle bakalim acele etme endiselenmede
slm kızlar bende şubat 15 annesi olucam allah izin verirse ama bugün keseyi göremedi doktor 5+2 de stres yapmış durumdayım :S beta sonucum geçen perşembe 86.92 cumartesi 224.86 ıydı :S
canim cratfy ben eylulden itibaren taniyorum canim cicim herseyim beraber ciktik bu yola biz onunla
İçime su serptin bblau valla sağol..Dediğin gibi kalp atışını bir duysak, benim haftaya perşembe :26:
kz fistik ben 3. oglum da ne kustum nede midem bulandisadece basim döndüüüüüü o kadar endiselenme melegin seni uzmek istemiyor biraz önce yattim sese duyarli oldum valla ses cekemiyorum evde sessizlik ne kadar mumkunse 3 cocukla Nazar
kızlar nasılsınız ben geldim dr dan kesemide gördüm bebeğimide kalp atışını da duydum cok mutluyum 6.6 mm miş teyzeleri sayfalar baya ilerlemiş neler oldu okuyayım bana destek oldugunuz için hepinize tşk ederm allahım göremeyenlere de en kısa zamanda görmeyi nasip etsn :))) fotografı bile var minnacık yaa :))
kızlar nasılsınız ben geldim dr dan kesemide gördüm bebeğimide kalp atışını da duydum cok mutluyum 6.6 mm miş teyzeleri sayfalar baya ilerlemiş neler oldu okuyayım bana destek oldugunuz için hepinize tşk ederm allahım göremeyenlere de en kısa zamanda görmeyi nasip etsn :))) fotografı bile var minnacık yaa :))
canim gebelik belirtilerinde soledim bende cok anne adayi var subat annesi bayanin birisi ben zaten topik actim demis kendisi bilir bizim topigimiz tatli sade ve guzel hemde samimi canim hepinizi cok seviyorum iyi ki varsiniz
gelene kapimiz acik canim buyursun gelsinlerrrr
canim cratfy ben eylulden itibaren taniyorum canim cicim herseyim beraber ciktik bu yola biz onunla
canim benimde bekledigim adt gunumde yerlesme kanamsi oldu yaklasik 4 haftalikkenkorkmayinnn asiri kanama olmadig muddetce
Ayyyy gözünaydın canımresmini eklesene Darısı başımızaa
canim vajinal aksa gorurdu mutlaka sen sole cuma direk vajinal baksin korkma vajinal tehlikeli degilyok canım alttan deil normal ultrasonografi ile baktı içime resmen kurt düşürdü cuma tekrar çağırdı artık sabahlar olmaz bana
sende ole canim bana tanidik geliyonEvet canım ben de taa o zamanlardan tanırım,senin rumuzun da tanıdık geliyor, mutlaka karşılaşmışızdır önceden
Şükür ki Rabbimiz hepimizi müjdeledi bebekle
cok sevindim darisi diger annislerin basina ins gözün aydinkızlar nasılsınız ben geldim dr dan kesemide gördüm bebeğimide kalp atışını da duydum cok mutluyum 6.6 mm miş teyzeleri sayfalar baya ilerlemiş neler oldu okuyayım bana destek oldugunuz için hepinize tşk ederm allahım göremeyenlere de en kısa zamanda görmeyi nasip etsn :))) fotografı bile var minnacık yaa :))
valla sabah okula yolladim koltukta oglanla oturdum ben dedim burada yaticam sende otu tv zle dedim yoksa halim yok canim idare dicem artik yapacak birsey yokCanım Allah kolaylık versin sana, uyku durumun nasıl? 3 çocukla uyuyabiliyor musun?
Dün dizimin özetini izlerken uyuyakalmışım, 12de eşim uyandırdı "dizideki havva öldü kalk" diyeKalktım "Allah rahmet eylesin" dedim, gittim yatakodama uyumaya devam sabaha kadar
fistigim sen ne zamn gitcen sende keseyi ve pitpiti duyasin artikAyyyy gözünaydın canımresmini eklesene Darısı başımızaa
yok canım alttan deil normal ultrasonografi ile baktı içime resmen kurt düşürdü cuma tekrar çağırdı artık sabahlar olmaz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?