- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
ben misafiri severim yedirmeyi icirmeyi cok sukur böle oluncada halim yok valla bir muddet kimseyi kabul edemiycem bulantilar gecene kadar
hosgeldin canimbblau!!!!
Hamile misin !!!!!!!!!!!!11
SÜPER MAŞALLAH
ne kadarlık hangi dr a gidiosun anlatttttttttttttttttttttttt
bende aynı durumdayım canm basım donuyor mıdem bulanıyor.ve hep uyumak ıstıyorumben geldim bugün dr gidemedm müdürümden izin aldım yarın sabahtan gidicem daha kesemi bile göremedm herhalde artık kalp atışını bile duyarım 6+4 teym midem cok kötü ne yiyorm ne içiyorum sürünüyorum 0 dk bir wc ye tasınıyorum herşey kokuyor yemek bile yapamıyorum çok kötüyüm sizler nealemdesinz midesi bulanan varmı meyve yiyorum sadece bide kraker.. cok kötüyüm cook(
ben 6 hafta 4 gunlukken karından gordm canım sende gorursun ınsallah.heeyyy benide ekleyin 33 yasindayim, ilk bebegim olacak 10 subat 2011 de:) sat 06-05-2011 yani 5 hafta + 3 gunluk hamileyimingilterede londrada yasiyorum bu nedenle henuz keseye baktiramadim..cunku burada 3 ay dolmadan ultrasonda bakmiyorlar hic bir test yapmiyorlar...gecen ay kimyasal gebelik yasadim..bunuda internetten bakarak ogrendim.. cunku hamileyim diye doktora gittigimde evde yapmis oldugum gebelik testindeki silik cizgiye bakarak `evet tebrikler hamilesin` dedi doktor..ve eve yolladi..ne bir idrar testi ne bir kan testi hic bir sey yapmadilar ..3 ay sonraya da kontrol icin randevu vermisler..bende dusuk oldunu soylemeye gerek bile duymadim..simdi bu ay yine hamileyim :) randevularimi erken donemimde kullanmis olacagim..25 haziranda ilk doktor randevum..sanirim o zamana kalp atislarini duyarim..yani anlayacaginiz ingilterede doktorlar berbat..herseyi internetten okuyup ogrenmek zorundayim...simdi size bir soru kalp atislarini tam olarak kacinci haftamda duyarim?
Merhaba arkadasım ben bu seneye kadar ızmırde yasıyordum.ırenbede aral ozbal var cok ıyı doktor.ıstedıgın saatte arayabılısın.gleryuzlu ılgılı ve bılgılı bırdoktor.muayane ucretı 2yıl once 120 cıvarıdı.kesınlıkle tavıye ederım.ama dogum yapacaksan uygunn olsun dersen egepolde gokalp topac var oda ccok ıyı.hastane egepol.ben 2.oglumu orda dunyaya getırdım.ucrette 630 t odmıstım.yenıdogan ve buyuk yogun bakımlarıda var.Ecrincim,
Bi sorum olucak, profilinden öğrendiğime göre İZMİR de YAŞIYOSUN, Temmuz 1 itibariyle bende İZMİR de olucam. Mecburen orda iyi bi doktor bulmam gerekli, Bana tavsiye edebilecek olduğun bi doktor var mı canım yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Arkadasım bır dusugun var galıba sana kesınlıkla cpraspın tavsıye edıyoruum.kan pıhtıılaması bazen belırtı vermıyor fakat bebek tutunamıyor.kıızkardesımde yasadık .rabbım kımsye yasatmasın ınsallah.aspırının dusugu azalttıgını bılıyosundur kızkardesımde ıse yaradı.soylemek ıstedım yanlıs anlamassın ınsallah.aynen valla ben ilk hamileligimde 8haftalık düşük yaptım düşene kadar hiç sevinemedim ögrendim acaba kese görüncekmi dıs gebelikmi keseyi bebegi gördük bu seferde acaba duracakmı düşermi bişey olurmu sonra kanama basladı kesin düşecek diye bide saolsun kayınvalde sen bisürü ilac içiyosun sanki onlar olmasa düşecek gibi geliyo diyodu hiç sevinmedi oda baskı yaptı biraz hep acıklama yamak zorunda bıraktı beni ve ne oldu varlıgına sevinemeden bebgim düştü.sonra dedim keske varlıgına sevinebilseydim kaybedince zaten fazlasıyla üzüldük diye ama iş işten gectibazen diyorum düşüncelerimden stresimden varlıgına sevinemedigimizihissetti onun için bebegim darıldı ve beni bıraktı diye.oyuzden moral cok önemli....simdi bile hamileyim dedim kayınvalideye azcık moral bekliyosun sevinsin istiyosun ama nerde ne dese begenirsin aman ya kalsan ne olcak sanki duruyomu birinciye sevindik düştü oyuzden buna hiç sevinemiyom dedi.bende diyorum valla sen ne dersen de hersey olacagına varır varsa nasipte kucagıma alabilmek olacak hakkımızda hayırlısı moralimi hiç bozmıycam diyorum anlasın diye ama nerdeeeeee.kafa basmıyoki.bugün eşimin tayinleri acıklandı cıkmadı bize bisene daha burdayız dedim aptal kadın iyi sevindim tekrar denersiniz dedi öldüm sinirime sok oldum resmen yaa.ne denemesi hamileyim ya Allah onu korusun dedim hamilesin ama düşerse görüyosun sen durmuyo diyo hala tekrar denersin diyo...
cok uzatmısım kusura bakmayın kızlarama dolmusum...yani iyi düşünelim iyi olsun bebişlerimizi bosyere kendi stresimizle kuruntularımızla üzmeyelim..herseyin hayırlısı en güzeli olur inşş..Allah bebişlerimizi korusun
hosgeldin canim bilgilerini yaz buyur gelmerhabalar beni de aranız alır mısınız??????????
güncelleme yapildi canimaklıma gelmıısken unuttum bıde unutkanlıkta basladı
yenı gelen tum arkadaslar hosgelmısler.rabbım saglıcakla kucaklarımıza almayı nasıp etsın ınsallah.
Gurbet guzelı benım bılgılerıde guncellermısın canım kesedee kalpte bebeıste gpruldu.
hosgeldin canim kimseyi ilgilendirmez senin bebegin bakacak olan sensin bende 35 yasimdayim ve 4. bebgim valla basim gozum ustune hosgeldi sefageldiiikendimi birazcık tanıtayım.35 yaşındayım 2 tane kızım var büyüğüm 11 küçüğüm 6 yaşında.sat 14 mayıs doğum 18 şubat gözüküyor.ama benim diğer doğumlarım sezeryan olduğu için muhtemelen erken alacaklardır.henüz dr gitmedim sadece kan testi yaptırmak için özel bi tıp merkezine gittim .flour verdi onu kullanmaya başladım.kese için 10 gün sonra gel kan tahlillerinide o zaman yaparız dedi ama ben sürekli gideceğim yeri belirleyip orada tahlillerimi yaptırmak istiyorum.iki kez yaptırmayayım.genel durumum iyi ama psikolojim biraz bozuk çevremde herkes tepki verdi nerden çıktı bu diye.eşimde biraz gergin.haliyle azcık da olsa canım sıkılıyo.aslında kimseyi ilgilendiren bi durum değil doğuracak ve bakacak benim.neyse çok uzatmayayım herkese iyi günler....
en son 25 mayis kizlar bakalim o gune kadar kimler gelir
bblau!!!!
Hamile misin !!!!!!!!!!!!11
SÜPER MAŞALLAH
ne kadarlık hangi dr a gidiosun anlatttttttttttttttttttttttt
cnmm aslındaaa bi burdaki kadarr hamişş ben de hamileyim inn alt topiginde 2011 mayıss hamilelerinde varr.. iki topic oldugu içinn bölündükk herkess bir arayaa gelse ne güzel olurr kalabalık kalabalıkk.. one more ordan geldiii.. benn tekliff ettim birlesmeyii ama bi sess gelmediii konu sahibindenn
hosgeldin canim
gurbet güzeli bende akşam kahverengi leke yada akıntı her neyse ondan geldi iki kez.ağrıyla geldi.sen böyle birşey yaşadın mı yada yaşayan var mı devam eder mi bu lekelenme acaba?
Evet, hatta o konu sonradan açılmış sanırım.Gelseler iyi olur..
Bu arada kusmam bulantım yok diye endişeleniyorum, bebeğime birşey olmamıştır dimi, olsa kanama mı olur, başka bir belirtisi olmaz mı?
Benim daha 4 gün önce doğum yapan arkadaşım var, hiç bulantısız geçirdi 40 haftasını canım.
Endişelenme. Kalp atışını duyunca rahatlayacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?