2012 Şubat Anneleri

ben misafiri severim yedirmeyi icirmeyi cok sukur böle oluncada halim yok valla bir muddet kimseyi kabul edemiycem bulantilar gecene kadar

bendee ck severim misafiriii... evlenelii 9 ay olcakkk ilkk bes_6 ayımmm misafirr aırlayarakk heba olduuu benimm esim bide cagırmayı cok severr .. malzeme var mı yok mu demezz.. gecee 2 dee bi yerden geliosakk yanımızdakileree sabahh kahvaltıyaa beklioss bak diebilirr.. o potansiyelee sahipp :90::90::90: amaa beni eccük idare edeceklerr yapacak bişi yokk...

bblau!!!!
Hamile misin !!!!!!!!!!!!11
SÜPER MAŞALLAH
ne kadarlık hangi dr a gidiosun anlatttttttttttttttttttttttt

herkese gunaydın arkadaslar.
bende aynı durumdayım canm basım donuyor mıdem bulanıyor.ve hep uyumak ıstıyorum

ben 6 hafta 4 gunlukken karından gordm canım sende gorursun ınsallah.

Merhaba arkadasım ben bu seneye kadar ızmırde yasıyordum.ırenbede aral ozbal var cok ıyı doktor.ıstedıgın saatte arayabılısın.gleryuzlu ılgılı ve bılgılı bırdoktor.muayane ucretı 2yıl once 120 cıvarıdı.kesınlıkle tavıye ederım.ama dogum yapacaksan uygunn olsun dersen egepolde gokalp topac var oda ccok ıyı.hastane egepol.ben 2.oglumu orda dunyaya getırdım.ucrette 630 t odmıstım.yenıdogan ve buyuk yogun bakımlarıda var.
Arkadasım bır dusugun var galıba sana kesınlıkla cpraspın tavsıye edıyoruum.kan pıhtıılaması bazen belırtı vermıyor fakat bebek tutunamıyor.kıızkardesımde yasadık .rabbım kımsye yasatmasın ınsallah.aspırının dusugu azalttıgını bılıyosundur kızkardesımde ıse yaradı.soylemek ıstedım yanlıs anlamassın ınsallah.

aklıma gelmıısken unuttum bıde unutkanlıkta basladı
yenı gelen tum arkadaslar hosgelmısler.rabbım saglıcakla kucaklarımıza almayı nasıp etsın ınsallah.
Gurbet guzelı benım bılgılerıde guncellermısın canım kesedee kalpte bebeıste gpruldu.

güncelleme yapildi canim

kendimi birazcık tanıtayım.35 yaşındayım 2 tane kızım var büyüğüm 11 küçüğüm 6 yaşında.sat 14 mayıs doğum 18 şubat gözüküyor.ama benim diğer doğumlarım sezeryan olduğu için muhtemelen erken alacaklardır.henüz dr gitmedim sadece kan testi yaptırmak için özel bi tıp merkezine gittim .flour verdi onu kullanmaya başladım.kese için 10 gün sonra gel kan tahlillerinide o zaman yaparız dedi ama ben sürekli gideceğim yeri belirleyip orada tahlillerimi yaptırmak istiyorum.iki kez yaptırmayayım.genel durumum iyi ama psikolojim biraz bozuk çevremde herkes tepki verdi nerden çıktı bu diye.eşimde biraz gergin.haliyle azcık da olsa canım sıkılıyo.aslında kimseyi ilgilendiren bi durum değil doğuracak ve bakacak benim.neyse çok uzatmayayım herkese iyi günler....

hosgeldin canim kimseyi ilgilendirmez senin bebegin bakacak olan sensin bende 35 yasimdayim ve 4. bebgim valla basim gozum ustune hosgeldi sefageldiii

en son 25 mayis kizlar bakalim o gune kadar kimler gelir

cnmm aslındaaa bi burdaki kadarr hamişş ben de hamileyim inn alt topiginde 2011 mayıss hamilelerinde varr.. iki topic oldugu içinn bölündükk herkess bir arayaa gelse ne güzel olurr kalabalık kalabalıkk.. one more ordan geldiii.. benn tekliff ettim birlesmeyii ama bi sess gelmediii konu sahibindenn

bblau!!!!
Hamile misin !!!!!!!!!!!!11
SÜPER MAŞALLAH
ne kadarlık hangi dr a gidiosun anlatttttttttttttttttttttttt

Evet tatlım Yüce Rabbimin izni ve lutfuyla,hamileyim. Keseyi gördük kalp atışını henüz duymadık, ondan pek eski topiklerde duyurmadım, bu topiğe sessizce sokuluverdim
Arada yazıyorum ama kalp atışını duyamadıkça,rahatlayamıyorum...Allah'ım onu da duymayı nasip etsin inşallah bu hafta...
Geç döllenme oldu SAT'a göre uyumsuzuz.Ama kese sağlıklı. Tesadüfen özel bir hastanenin acilindeki kadın doğum uzmanı değerlendirmişti bhcg'lerimi, ben yine kimyasal olacak diye korkmuştum.Bekleyelim keseyi göreceğiz dedi.Gördük de hamdolsun.
Şimdi kalp atışlarını bekliyoruz, bu hafta sonu gelmemizi söylemişti ama ben doktorumu değiştirip içime sinen birini bulup allah kısmet ederse de orda devam etmeyi istedim. Çünkü özel hastanedeki doktor keseyi gördüğümüzde yaklaşık 4,5 hafta ve geç döllenme dedi, tahlil vermedi detaya girmedi, ben de soğudum.
Benim kese çapından yaptığım hesaba göre 6+3'üz...
Kendime tavsiyeler üstüne Cadde'de muayenehanesi olan bir doktor buldum, bir ön görüşme yaptım, biraz referans aldım filan iyi izlenim bıraktı, gönül bağı kurabileceğim bir doktor, beğendim ona gideceğim inşallah.
Doğumlarını genellikle Medicalpark'ta yaptırıyormuş, ama istediğin hastaneye de gelebilirmiş...Bakalım önümüzdeki basamağı da atlatalım da hayırlısıyla

Evet, hatta o konu sonradan açılmış sanırım.Gelseler iyi olur..
Bu arada kusmam bulantım yok diye endişeleniyorum, bebeğime birşey olmamıştır dimi, olsa kanama mı olur, başka bir belirtisi olmaz mı?

Cratfy benim ovulasyon topiğinden dostum. Taaa bebek için çabaladığımız zamanlardan.
Sanırım şu an 15 haftanın üzerinde hamiledir, Allah bağışlasın, korusun...Sağlıkla doğum yapmak nasip etsin
Ben kalp atışlarını duymadan eski topiklerde yazmamıştım ama beni yakalamış

gurbet güzeli bende akşam kahverengi leke yada akıntı her neyse ondan geldi iki kez.ağrıyla geldi.sen böyle birşey yaşadın mı yada yaşayan var mı devam eder mi bu lekelenme acaba?

canım benım ıkıncı gebelıgımde adet tarıhımde gelmıstı 2 gun sonrada kesılmıstı.normal dmıstı doktorum.bebek yerlesırken olurmus.

Evet, hatta o konu sonradan açılmış sanırım.Gelseler iyi olur..
Bu arada kusmam bulantım yok diye endişeleniyorum, bebeğime birşey olmamıştır dimi, olsa kanama mı olur, başka bir belirtisi olmaz mı?

Benim daha 4 gün önce doğum yapan arkadaşım var, hiç bulantısız geçirdi 40 haftasını canım.
Endişelenme. Kalp atışını duyunca rahatlayacağız inşallah

Benim daha 4 gün önce doğum yapan arkadaşım var, hiç bulantısız geçirdi 40 haftasını canım.
Endişelenme. Kalp atışını duyunca rahatlayacağız inşallah

İçime su serptin bblau valla sağol..Dediğin gibi kalp atışını bir duysak, benim haftaya perşembe :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…