- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #81.341
neden düşünmüyorsun?memoş yanlız mı kalsın.bi tane daha düşün sonra hedeflerine ulaş.
haklısın aslında.doğuma kadar pozitif düşünmeye çalışan biriydim ama aksilikler peşisıra geldiğinde ümitlerimde yıkıldı diyebilirim.evlendiğimde boyun fıtığına yakalandım sıkıntılarla boğuştum asıl sıkıntılar şimdi başlıyormuş.ne zaman sağlığım bozuldu o zaman üzülmemeyi öğrendim ama sağlık çok önemli.ister istemez yıpranıyor insan.
ikinciyi yapmam çünkü sebeplerim var
hastalıklarla dertlerle imtihan ediliyoruz
Hırka değil ama body ve pijama oluyor mutlaka, uzun süredir çorap da vardı ayaklarında, artık çıkarıyorum. Üşüyorlar diye telaşlanıyorum. Bir görsen halimi, uyanıyorum fırlıyorum yataktan, sanki ayazda karda kışta kalıp donacaklar gibicanım memoşta çok açıyor hatta hiç örttürmüyor ben hırka giydiriyorum yarım kollu içinde çıtçıtlı body ve pijama oluyo böylece duruyor napim hiç örttürmüyorki
gecede hiç uyanıpta bakmıyorum açındımı diye
Ankara'dayken en büyük tatil özlemim denize gitmekti, benim tatil anlayışım; deniz kıyısındakini bir yere gidip yüzeceksin.kızlar tatil planları yaptınız mı ?
Hadi inşallah büyürler de yersin :)haklısın.
bu arada sakısıma biber tohumu ekmiştim.dolmalık bibermiş bir tanesi büyüdü kocaman oldu.koparmıyorum bekliyorum belki kendi düşer diye.birkaç tane de filiz verdi ben gidene kadar umarım büyürler.
kışın da bahçeme brokoli ekmiştim çoğu tutmamıştı bir tanesi öyle bir büyümüş ama daha sebzesi görünmüyor maydonozlarımı koparmıştım kurur diye bekledim geçenlerde hep yağmur yağdı bir büyümüşler saçaklanmışlar.
bahçe de de biberler var ama tutar mı bilmiyorum ben gidene kadar versleer de yesek acaba ne biberleri ?:44:
Yanında yattıkça düzelmiyor maalesef tatlım. Benim odayı ayırmadaki en büyük motivasyonum bu olmuştu. Babanın ve benim horlamalarımızdan çocuklar uyanıyordu. Benimkiler dönmeye başlayıp düşme tehlikesi olunca kendi park yataklarına almıştım. Odalarına 2 ay önce aldım, artık daha iyi uyuyorlar ama ben her gece onların açılan üstünü örteceğim diye geberiyorum uykusuzluktan.
Hırka değil ama body ve pijama oluyor mutlaka, uzun süredir çorap da vardı ayaklarında, artık çıkarıyorum. Üşüyorlar diye telaşlanıyorum. Bir görsen halimi, uyanıyorum fırlıyorum yataktan, sanki ayazda karda kışta kalıp donacaklar gibi
Benimkilerin de hep üstü açık, sonra akıllanırlar mı acaba
haklısın.
bu arada sakısıma biber tohumu ekmiştim.dolmalık bibermiş bir tanesi büyüdü kocaman oldu.koparmıyorum bekliyorum belki kendi düşer diye.birkaç tane de filiz verdi ben gidene kadar umarım büyürler.
kışın da bahçeme brokoli ekmiştim çoğu tutmamıştı bir tanesi öyle bir büyümüş ama daha sebzesi görünmüyor maydonozlarımı koparmıştım kurur diye bekledim geçenlerde hep yağmur yağdı bir büyümüşler saçaklanmışlar.
bahçe de de biberler var ama tutar mı bilmiyorum ben gidene kadar versleer de yesek acaba ne biberleri ?:44:
kızlar tatil planları yaptınız mı ?
Selam arkadaşlarr
Yemek konusu bizim için hala kabus gibi geçiyor.
bizim de programımız şöyle
Sabah 7-7.30 gibi açılış
100 ml civarı çocuk sütü ( yaklaşık 1 aydır çocuk sütü veriyorum )
09.00 gibi kahvaltı ( bebelac ballı irmikli kaşık mamasına ,keçi labne peyniri ,yumurta sarısı,ceviz,badem,pekmez karıştırıyoruz ) bazen de ayrı ayrı veriyoruz yerse tabi
10-10.30 arası uyur 1-1,5 saat
13.00-14.00 öğlen çorbası bi süre sonra sonra 100 ml falan süt
15-16.00 gibi meyve
19.00 gibi yoğurt
21:25 de akşam yine tahıllı kaşık maması aptamil . ( 21.25 de sevdiği programlar çıkıyor o yüzden )
22.00 -22.30 kapanış
Yemek yerken malesef ki baby tv iziliyoruz.
Başka türlü yemiyor ağzını açmıyor mümkün değil,mecbur açıyorum yesin diye
Bazen şakalaşıyoruz babasıyla,ben kızıyorum yalandan hemen geliyo yanıma koşarak ,napıyorsa o an bırakıyor.
bizi pek yanyana samimi görmek istemiyor yanıma geliyor hemen
Babası da sen yokken ben vardım noluyooo diyor
mutfağa gidiyor,mutfak dolabını açıyor ,bekliyor ta ki biz yanına gidip napıyosun sen burda diyene kadar ellemiyor bişeyi,bizi görünce indirmeye başlıyor sıpa ,kumandayı alıyor yüzüme baka baka kaçırmaya çalışıyor yakalıyıp alıyorum gülüyor herşeyi oyun yapıyor.
çok çok geçmiş olsun bende ilk kalpten şüphelenmiştim kola yayılınca göğsümde dahil temiz çıkmıştı çenemi açıp kapamakta zorlanıyordum soğumdan sonra fıtıktan olduğu ortaya çıktı alnımda ğrı vardı tomografi çekilmişti fıtıktan olduğu ortaya çıktı daha neler neler.bir fıtık bu kadar soruna yol açıyormuş boyunda başta ağrı kolda ağrı kuvvetk aybı vs vs neler neler.
çok çok geçmiş olsun canım arkadaşım rabbim şifalar versin ağır kaldırmamaya özen göster.bu hastalıklara savaş açıyorum fakat yenisi çıkıyor dsoğumdan sonra da çıktı bi sürü hastalık nazar mı değdi birileri beddua mı etti anlamadım.çekemeyen çookkkk.artık büyü yapıldığını düşünücem
(
Ankara'dayken en büyük tatil özlemim denize gitmekti, benim tatil anlayışım; deniz kıyısındakini bir yere gidip yüzeceksin.
Mersin'e yerleştim, tatil anlayışım tamamen değişti. Haftasonu denize, yazlığa ya da yaylaya gidiyoruz zaten. (Malum buranın nemi mahvediyor, doğuda kışın kar ne kadar kötüyse burada da yazın nem o kadar kötüdür, hayatı etkiler. )
Şimdi tatil deyince 3-4 günlüğüne diğer şehirlerde oturan kardeşleri, arkadaşları ya da aileyi ziyaret etmek olarak görüyorum olayı.
Lafın kısası artık tatil planı yapmıyoruz
Hadi inşallah büyürler de yersin :)
ne güzel melittacım kendin yetiştirip kendin yiyorsun.hem toprak negatif enerjinide alır rahatlarsın.
bende çok özeniyorum valla.bi ara saksıda yetiştirmeyi de düşündüm ama yaz tatilini burda geçirmediğim için yiyemem mahsullerimi diye hiç başlamadım:)
teşekkür ederim canım.ne kadar ağır kaldırmayım desemde kızım hiç kucağımdan inmiyorki mecbur kaldırıyorsun ama gerçekten ağrısı zor.henüz ameliyatlık olmayan bi kaç tane var dedibunun ilaçla tedavisi falanda yok sanırım.bol bol egzersiz yapmak şart..hugonun azmine bayılıyorum ne güzel ne zamandır spor yapıyor.bunun tek ilacı spor bence..ben okulda sürekli sol kolumu omzumu çalıştırmaya çalışıyorum buara doktorun verdiği basit egzersizlerle.
iyi düşün ii olsun canım.kötü düşündükçe şanssızlığı çağırırız..yaşın daha çok genç şimdi tayininizde çıktı.gittiğin yerde en iyi şekilde başlarsın tedavilerine.ama unutma herşeyin başı moral.sen moralini yüksek tut gerisi olur Allahın izniyle
bize tatil 1 temmuzdan önce başlamaz.bizde ramazandan öncesine 10 günlüğüne plan yapmıştık ama eşime seminer koymuşlar gidemiyoruz çok mutsuzum
bende onu burda bırakıp doğru ankaraya annemlerin yanına gider 2 ayda gelmem artık:))
bana en güzel tatil bu zaten:)belki ağustos gibi bi istanbul kaçamağı yapabiliriz ama
bi sen bi ben heralde hala kaşık maması yediren sanırım:))
bende bilgisayardan reklam serileri bulup açıyorum o şekilde yedirebiliyorum.kaşık mama önlüğü ve mama sandalyesinden nefret ediyor.daha gördüğü an ağlamaya başlıyor deli oluyorum
eskiden bu saatlerde catlover gelirdi o da gelmiyor artık
benden başka gelen yok
pilates karın ve sırt egzersizleri yaptım yavaş yavaş
müzik dinleyip kahve içerek
bugün 2 saate yakın bahçedeydik çocuklarda vardı
mehmet onların yanına gidiyor onlarla oynamaya çalışıyor ama hepsi büyük pek takmıyorlardı mehmette gülüp araya karışıyor bazen yere oturuyor kalkıyor koşuyor filan
arada hainlerde olmuyor değil komşunn 6 yaşındaki oğlu mehmet yerde otururken üzerine bilerek basmaya çalıştı hiişt deyince anneside bende kızdık çekildi sonra
:) Görmez miyiz, açık havalarda amakomşuyuz desene :) burada da nem fazla nefes aldırmıyor resmen.orada şimşek çaksa görüyoruz sizde bizi göryor musunuz
inşallah bende bekliyorum merakla insanın kendi ektiğini biçmesi afiyetle yemesi başka bir duygu :):)
bakalım gideceğimiz yer nasıl olacak bahçem olmaz ama eskisi gibi yine balkonda yetiştiririm sanırım :) seviyorum bu tür şeyleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?