2012 Şubat Anneleri

ikinciyi yapmam çünkü sebeplerim var

hastalıklarla dertlerle imtihan ediliyoruz

ikinciyi yapmam çünkü sebeplerim var

hastalıklarla dertlerle imtihan ediliyoruz

haklısın.

bu arada sakısıma biber tohumu ekmiştim.dolmalık bibermiş bir tanesi büyüdü kocaman oldu.koparmıyorum bekliyorum belki kendi düşer diye.birkaç tane de filiz verdi ben gidene kadar umarım büyürler.
kışın da bahçeme brokoli ekmiştim çoğu tutmamıştı bir tanesi öyle bir büyümüş ama daha sebzesi görünmüyor maydonozlarımı koparmıştım kurur diye bekledim geçenlerde hep yağmur yağdı bir büyümüşler saçaklanmışlar.

bahçe de de biberler var ama tutar mı bilmiyorum ben gidene kadar versleer de yesek acaba ne biberleri ?:44:

Hırka değil ama body ve pijama oluyor mutlaka, uzun süredir çorap da vardı ayaklarında, artık çıkarıyorum. Üşüyorlar diye telaşlanıyorum. Bir görsen halimi, uyanıyorum fırlıyorum yataktan, sanki ayazda karda kışta kalıp donacaklar gibi
Benimkilerin de hep üstü açık, sonra akıllanırlar mı acaba

kızlar tatil planları yaptınız mı ?
Ankara'dayken en büyük tatil özlemim denize gitmekti, benim tatil anlayışım; deniz kıyısındakini bir yere gidip yüzeceksin.
Mersin'e yerleştim, tatil anlayışım tamamen değişti. Haftasonu denize, yazlığa ya da yaylaya gidiyoruz zaten. (Malum buranın nemi mahvediyor, doğuda kışın kar ne kadar kötüyse burada da yazın nem o kadar kötüdür, hayatı etkiler. )
Şimdi tatil deyince 3-4 günlüğüne diğer şehirlerde oturan kardeşleri, arkadaşları ya da aileyi ziyaret etmek olarak görüyorum olayı.
Lafın kısası artık tatil planı yapmıyoruz

Hadi inşallah büyürler de yersin :)

dün gece yine almak zorunda kaldım yanıma.bir türlü dalamadı uykuya..sürekli döne döne uyutmadı ne kendini ne beni
bende almak zorunda kaldım mecburen.hoş yanımda da uyumadı doğru düzgün
sanırım köpek dişleri sıkıştırıyor bu ara.
yemeğe de iyice öcü gibi bakıyor çünkü(

benimkininde üstü hep açık.hatta örtüyorum diye bağırıyor birde bana hanımefendi:)
bu yüzden bende yelekle yatırıyorum..zaten bulunduğum yer itibariyle henüz pek sıcakla buluşamadık.özellikle buaralar soğuk bile diyebilirim.okula giderken ince bi hırka giymezsem üşüyorum o derece..
ama bizim kız soğuk falan dinlemiyor sabaha kadar sürekli ben örtüyorum o açıyor yani

ne güzel melittacım kendin yetiştirip kendin yiyorsun.hem toprak negatif enerjinide alır rahatlarsın.
bende çok özeniyorum valla.bi ara saksıda yetiştirmeyi de düşündüm ama yaz tatilini burda geçirmediğim için yiyemem mahsullerimi diye hiç başlamadım:)

kızlar tatil planları yaptınız mı ?

bize tatil 1 temmuzdan önce başlamaz.bizde ramazandan öncesine 10 günlüğüne plan yapmıştık ama eşime seminer koymuşlar gidemiyoruz çok mutsuzum
bende onu burda bırakıp doğru ankaraya annemlerin yanına gider 2 ayda gelmem artık:))
bana en güzel tatil bu zaten:)belki ağustos gibi bi istanbul kaçamağı yapabiliriz ama

bi sen bi ben heralde hala kaşık maması yediren sanırım:))
bende bilgisayardan reklam serileri bulup açıyorum o şekilde yedirebiliyorum.kaşık mama önlüğü ve mama sandalyesinden nefret ediyor.daha gördüğü an ağlamaya başlıyor deli oluyorum

bizimki de babası beni öptüğünde yada ben babasını öptüğümde yanımıza gelip hınzır hınzır gülüyor hatta kahkahalar atıyor napıyosunuz siz der gibi

teşekkür ederim canım.ne kadar ağır kaldırmayım desemde kızım hiç kucağımdan inmiyorki mecbur kaldırıyorsun ama gerçekten ağrısı zor.henüz ameliyatlık olmayan bi kaç tane var dedibunun ilaçla tedavisi falanda yok sanırım.bol bol egzersiz yapmak şart..hugonun azmine bayılıyorum ne güzel ne zamandır spor yapıyor.bunun tek ilacı spor bence..ben okulda sürekli sol kolumu omzumu çalıştırmaya çalışıyorum buara doktorun verdiği basit egzersizlerle.
iyi düşün ii olsun canım.kötü düşündükçe şanssızlığı çağırırız..yaşın daha çok genç şimdi tayininizde çıktı.gittiğin yerde en iyi şekilde başlarsın tedavilerine.ama unutma herşeyin başı moral.sen moralini yüksek tut gerisi olur Allahın izniyle

ne çok yazdım bugün :)))
kızım babasıyla ilçede düzenlenen voleybol turnuvalarının final maçına gitti
bende fırsat bulmuşken yazayım dedim
halbuki daha fen sınavı hazırlıcam şimdi eşim gelir ne yaptın onca saat niye hazırlamadın soruları diye söylenir:))
o yüzden ben kaçar
tüm bebişleri öpüyorum

komşuyuz desene :) burada da nem fazla nefes aldırmıyor resmen.orada şimşek çaksa görüyoruz sizde bizi göryor musunuz

Hadi inşallah büyürler de yersin :)

inşallah bende bekliyorum merakla insanın kendi ektiğini biçmesi afiyetle yemesi başka bir duygu :):)

bakalım gideceğimiz yer nasıl olacak bahçem olmaz ama eskisi gibi yine balkonda yetiştiririm sanırım :) seviyorum bu tür şeyleri :)

birkaç tane mi ?benim de omuriliğe bsı yapan ile birlikte 4 tane idi eğer atmadıysa.allah şifamızı versin.kas gevşetici melhem fayda edebilir.birde ağrı kesici melhem.hap faaln içmiyorum ben arkadaş olmaya çalışıyorum bu ağrılarla.

elimden geleni yapıyorum bi de aksilikler peşiıra gelmese daha memnun olacağım ama hamdolsun çok şükür bugünüme.

bize de bir hafta tatil çıktı bizde bir hafta tatil yapacağız.eşim kursa gidip döndükten sonra.sanırım annemi çağıracağım on gün yanımda olacak.eşim öyle uygun gördü.rahatsız olduğum için aklı burda olmasın istedi.en azından annem yanımda olursa bebeklere bakar bende ıstırahat etmeye çalışırım.

eskiden bu saatlerde catlover gelirdi o da gelmiyor artık
benden başka gelen yok
pilates karın ve sırt egzersizleri yaptım yavaş yavaş
müzik dinleyip kahve içerek
bugün 2 saate yakın bahçedeydik çocuklarda vardı
mehmet onların yanına gidiyor onlarla oynamaya çalışıyor ama hepsi büyük pek takmıyorlardı mehmette gülüp araya karışıyor bazen yere oturuyor kalkıyor koşuyor filan
arada hainlerde olmuyor değil komşunn 6 yaşındaki oğlu mehmet yerde otururken üzerine bilerek basmaya çalıştı hiişt deyince anneside bende kızdık çekildi sonra

Yaa malesef ben de kurtulmak istiyorum mamadan ama başka bişey yemeyince napacann mecbuurrr

Bizimki önlük takmayalı çook uzun zaman oldu,kesinlikle istemiyor anında çekip çıkarıyor.
Mama sandalyesinde oturuyo ama yemek yemek için değil,oynamak için araba sürüyo önünde,bazen minik minik ekmekler koyuyorum onları alıp yiyor.Zaten bu yüzden de yerde ne bulursa ağzına atmaya alıştı

günaydınlarrrrr

Bugün 1 hafta izin istiycem,annemin evine gitmesi gerekiyor bi süreliğine.Umarım patroncumm verir işlerde yoğun
Ayaz'ı bırakacak kimse de yok,herkesin işi var,kayınvalidem bakamaz rahatsız,görümcemin 2 çocuğu var bide hamile bırak dedi ama onu da yormak istemiyorum.Ablam da anneme yardım edecek.
Pooffffff bakalım nolcakk

Ben de twister aldım 1 ay oldu nerdeyse ,üşeniyorum yapmaya

Çocuklar dışardayken gözünü üstlerinden ayırmamak gerekiyor heran herşey olabiliyor.
Bak bizimki evin içi insan doluyken ve ben peşindeyken evden kaçtı .komşu görmese gidiyormuş merdivenden aşağı .
serserii

Son düzenleme:
:) Görmez miyiz, açık havalarda ama Annenin gelecek olmasına sevindim bu arada. İki tane çocuklar hiç dinlenmeden ilgilenmek gerçekten zor. Kolaylıklar dilerim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…