herkese merhaba
Yağmur'un azı dişleri zorlamaya devam ediyor..üst azılar ve alttaki bir azı çıktı,4. azı ve köpek dişleri zorluyor..iştahı 1 aydır azaldı
ben de üstüne çok gitmiyorum sıkıntısı olmadığı zaman yemeğini çok güzel yiyor..
sağlık ocağına aylık kontrole götürdüm dün,biraz kilo vermiştir diye düşünnmüştüm
kilomuz aynı kalmış 12,200 boyumuz 84 cm olmuş
bacaklarıyla ilgili kafama takılan birşey vardı sağlık ocağı çocuk ortopedistine göster dedi
bacaklardaki çizgilerinden biri daha kalın gibi geliyordu bana
1 aylıkken kalça ultrasonu çekilmişti bir sorun yoktu ama yine de bir sorun varsa atlamayalım diye
bugün hastaneye gittik röntgen çekildi şükür bir sorun yok
gerçi çok şükür yürümesi falan maşallah çok düzgün ama yine de annelik işte:)
mama önlüğünü Yağmur da çok uzun zamandır taktırmıyor mümkün değil çıkartana kadar uğraşıyor
ben de artık takmıyorum
üstüne başına döke saça yiyoruz
mama sandalyesinin altına örtü seriyorum,her yemekten sonra kıyafetleri değişiyor
aman yesin de önemli değil diyorum
kendi kendine yemeyi çok seviyor..ben de izin veriyorum epey ilerletti
sabah kahvaltısında küp küp patates doğrayıp kızarttım kendi kendine yedi hiç müdahale etmedim
zeytini çok seviyor ver tabağı boşaltır o derece

biraz peynir,bir kaç tereyağlı ballı ekmek koydum tabağına, kendi kendine yaptı benim bücür kahvaltısını
izmir çok sıcak yağmuru ince giydirmeye alıştırdım kendim gibi ,tek askılı çıt çıtlı badyle dolaşıyor..
gece de öyle yatıyor bazı günler altına çok ince pijama giydiriyorum üstünü hiç örtmüyor
sizinkiler kıyafet seçmeye başladı mı,bizim ki başladı ,bir kaç kez giydirdiğimi beğenmedi çıkarttırana kadar uğraştı
şok oldum sıpa şimdiden seçmeye başladı işimiz var