• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

günaydınlarrrrr

Bugün 1 hafta izin istiycem,annemin evine gitmesi gerekiyor bi süreliğine.Umarım patroncumm verir işlerde yoğun
Ayaz'ı bırakacak kimse de yok,herkesin işi var,kayınvalidem bakamaz rahatsız,görümcemin 2 çocuğu var bide hamile bırak dedi ama onu da yormak istemiyorum.Ablam da anneme yardım edecek.
Pooffffff bakalım nolcakk

bana ver ebn bakarım :1:

herkese merhaba

Yağmur'un azı dişleri zorlamaya devam ediyor..üst azılar ve alttaki bir azı çıktı,4. azı ve köpek dişleri zorluyor..iştahı 1 aydır azaldı
ben de üstüne çok gitmiyorum sıkıntısı olmadığı zaman yemeğini çok güzel yiyor..
sağlık ocağına aylık kontrole götürdüm dün,biraz kilo vermiştir diye düşünnmüştüm
kilomuz aynı kalmış 12,200 boyumuz 84 cm olmuş
bacaklarıyla ilgili kafama takılan birşey vardı sağlık ocağı çocuk ortopedistine göster dedi
bacaklardaki çizgilerinden biri daha kalın gibi geliyordu bana
1 aylıkken kalça ultrasonu çekilmişti bir sorun yoktu ama yine de bir sorun varsa atlamayalım diye
bugün hastaneye gittik röntgen çekildi şükür bir sorun yok
gerçi çok şükür yürümesi falan maşallah çok düzgün ama yine de annelik işte:)

mama önlüğünü Yağmur da çok uzun zamandır taktırmıyor mümkün değil çıkartana kadar uğraşıyor
ben de artık takmıyorum
üstüne başına döke saça yiyoruz:1:

mama sandalyesinin altına örtü seriyorum,her yemekten sonra kıyafetleri değişiyor
aman yesin de önemli değil diyorum

kendi kendine yemeyi çok seviyor..ben de izin veriyorum epey ilerletti
sabah kahvaltısında küp küp patates doğrayıp kızarttım kendi kendine yedi hiç müdahale etmedim
zeytini çok seviyor ver tabağı boşaltır o derece:1:
biraz peynir,bir kaç tereyağlı ballı ekmek koydum tabağına, kendi kendine yaptı benim bücür kahvaltısını

izmir çok sıcak yağmuru ince giydirmeye alıştırdım kendim gibi ,tek askılı çıt çıtlı badyle dolaşıyor..
gece de öyle yatıyor bazı günler altına çok ince pijama giydiriyorum üstünü hiç örtmüyor

sizinkiler kıyafet seçmeye başladı mı,bizim ki başladı ,bir kaç kez giydirdiğimi beğenmedi çıkarttırana kadar uğraştı
şok oldum sıpa şimdiden seçmeye başladı işimiz var

herkese merhaba

Yağmur'un azı dişleri zorlamaya devam ediyor..üst azılar ve alttaki bir azı çıktı,4. azı ve köpek dişleri zorluyor..iştahı 1 aydır azaldı
ben de üstüne çok gitmiyorum sıkıntısı olmadığı zaman yemeğini çok güzel yiyor..
sağlık ocağına aylık kontrole götürdüm dün,biraz kilo vermiştir diye düşünnmüştüm
kilomuz aynı kalmış 12,200 boyumuz 84 cm olmuş
bacaklarıyla ilgili kafama takılan birşey vardı sağlık ocağı çocuk ortopedistine göster dedi
bacaklardaki çizgilerinden biri daha kalın gibi geliyordu bana
1 aylıkken kalça ultrasonu çekilmişti bir sorun yoktu ama yine de bir sorun varsa atlamayalım diye
bugün hastaneye gittik röntgen çekildi şükür bir sorun yok
gerçi çok şükür yürümesi falan maşallah çok düzgün ama yine de annelik işte:)

mama önlüğünü Yağmur da çok uzun zamandır taktırmıyor mümkün değil çıkartana kadar uğraşıyor
ben de artık takmıyorum
üstüne başına döke saça yiyoruz:1:

mama sandalyesinin altına örtü seriyorum,her yemekten sonra kıyafetleri değişiyor
aman yesin de önemli değil diyorum

kendi kendine yemeyi çok seviyor..ben de izin veriyorum epey ilerletti
sabah kahvaltısında küp küp patates doğrayıp kızarttım kendi kendine yedi hiç müdahale etmedim
zeytini çok seviyor ver tabağı boşaltır o derece:1:
biraz peynir,bir kaç tereyağlı ballı ekmek koydum tabağına, kendi kendine yaptı benim bücür kahvaltısını

izmir çok sıcak yağmuru ince giydirmeye alıştırdım kendim gibi ,tek askılı çıt çıtlı badyle dolaşıyor..
gece de öyle yatıyor bazı günler altına çok ince pijama giydiriyorum üstünü hiç örtmüyor

sizinkiler kıyafet seçmeye başladı mı,bizim ki başladı ,bir kaç kez giydirdiğimi beğenmedi çıkarttırana kadar uğraştı
şok oldum sıpa şimdiden seçmeye başladı işimiz var

izmir sıcakmış az kaldı bende gelcem :) bizimkiler giysi seçmekten çok çekmeceleri dağıtıyor koridor oda giysilerle doluyor :)etrafa saçıyorlar.
bizimkiler de kendileri yemeyi çok seviyorlar.artık bırakıyorum üst baş kirleniyor ama zevk alıyorlar kendi kendilerine yemekten.ee üstlerine başlarına da sürüyorlar bazen :)yere döküldüğünde de yok etmeye çalışıyorlar :)

burada hava çamur gibi sanki çamur yağacak ama eşim girne de girne güneşli imiş.

:) Görmez miyiz, açık havalarda ama :34: Annenin gelecek olmasına sevindim bu arada. İki tane çocuklar hiç dinlenmeden ilgilenmek gerçekten zor. Kolaylıklar dilerim sana.

gelebilir belki tam olarak gelip gelmeyeceği de belli değil.çünkü eşim kurs tan döndükten sonra da bir haftalık tatil e gidicez annem evde nasıl yalnız durucak bakkal uzak bi ihtiyacı olsa yetişecek kimse yok.kafam allak bullak ne yağacaüğımı bilemiyorum.yalnız kalırım sorun değil ama bende rahatsızım bana birşey olsa kimsenin haberi olmaz.

teşekkür ederim allah kolaylık veriyor ama bazen aksilikler oldu mu sinirlerim zıplıyor.

bugün hava çamur gibi orada hava nasıl ?hiç dışarı çıkıp bakmadım sizin tarafa :) arada bir bakıyorum mesela bizim burada hava güzel olsun sizin orada şimşekler çaktığında kapının önünden izlerdim harika bir görüntü çıkardı ortaya.bazen eşimle beraber izlerdik ama ben korkardım bazen bulutlar ın arasından öyle ihtişamlı görünüyor ki.

akşamüstü 6 da çıktık dışarı bahçeye iki minik daha geldi saat 9 oldu hava karardı hala eve girmek istemiyorlar bağrış çığrış herkes evine gitti :1:
anaaaaaaaaaammmmm dellendi memoş oğlan yerlere yattı tepindi yerleri yumrukladı felaket isyan etti :1:
maması içirilip poposu ısırılarak 6 buçukta uyudu :1:

bu akşam koşacaktım ama muhteşem yüzyıl vardı :1:
şekersiz türk kayfemi yaptım diziyi izledim
dizinin yarısında niye boş boş oturuyorumki dedim kalktım dumbelleri aldım göğüs çalışa çalışa diziyi izledim :1:

Kızlar, menenjit aşısı yaptıran var mı? Görümcemin kızının doktoru yaptırmış aşıyı da, vaktim olmadı araştırmak için.
Bilgisi olan var mı acaba??

Günaydın

Bende duydum menenjit aşısını kuzenim bebeğine yaptırdı oda 1 yaşında banada söylediler çok araştırdık mutlaka yaptır.
Bende aile hekimine sordum ekstra bi aşıya gerek yok dedi karmanın içinde zaten mevcutmuş zaten emir çok hasta olduğu içinde yaptırmadım sürekli iğne ve serum alınca psikolojisi bozuldu şuan babasınada banada sürekli vurup bağırıyor zavallı.

Çok geçmiş olsun yavruna. Salgını ben de duyuyorum, ilginç şekilde seyrediyor hastalık. Şimdi nasıl oğlun, daha iyi mi bari??

geçmiş olsun çok üzüldüm canım
bizdede antibiyotik isal yapmıştı hemde çok yapmıştı su gibi tüm üstüne başına çıkıyordu yatak döşek batıyordu çok kötüydü
bizimki larenjit olmuştu 2 haftada ancak düzelmişti

çok geçmiş olsun rabbim bir an önce şifa versin okurken çok üzüldüm inşallah bir an önce iyileşir .bebekler hasta olmasınlar çok savunmasızlar :(

bazı antibiyotik grupları ishal yapabiliyor.mutlaka doktorunuzla görüşüp bir an önce antibiyotiği değiştirin ve ishal ve kusması olduğunu bildirin.bu hastalıkla birde ishal azap gibi çekilmez olur.

Çok teşekkürler arkadaşlar sonunda geçti çok şükür biraz kusmalar var idare ediyoruz ama çok çektik.....

eskiden bu saatlerde catlover gelirdi o da gelmiyor artık
benden başka gelen yok
pilates karın ve sırt egzersizleri yaptım yavaş yavaş
müzik dinleyip kahve içerek :1:
bugün 2 saate yakın bahçedeydik çocuklarda vardı
mehmet onların yanına gidiyor onlarla oynamaya çalışıyor ama hepsi büyük pek takmıyorlardı mehmette gülüp araya karışıyor bazen yere oturuyor kalkıyor koşuyor filan
arada hainlerde olmuyor değil komşunn 6 yaşındaki oğlu mehmet yerde otururken üzerine bilerek basmaya çalıştı hiişt deyince anneside bende kızdık çekildi sonra

kayınvalidemdeyim hugocum. ondan önce de annemlerde. fırsat buldum son 15 sayfayı falan hızlı hızlı okumaya çalıştım :27:

günışığımın bebeğinin cinsiyeti ve melittanın tayin yeri hala esrarını koruyor galiba :1::1::1: bebişin cinsiyetini gözden kaçırmadım umarım. ama melitta daha açıklamamış belli.

sizleri merak ettiğimi ve unutmadığımı göstermek için bir uğrayım dedim. öptüm hepinizi. ilk fırsatta aranıza dönmek dileğiyle :16::16:

kayınvalidemdeyim hugocum. ondan önce de annemlerde. fırsat buldum son 15 sayfayı falan hızlı hızlı okumaya çalıştım :27:

günışığımın bebeğinin cinsiyeti ve melittanın tayin yeri hala esrarını koruyor galiba :1::1::1: bebişin cinsiyetini gözden kaçırmadım umarım. ama melitta daha açıklamamış belli.

sizleri merak ettiğimi ve unutmadığımı göstermek için bir uğrayım dedim. öptüm hepinizi. ilk fırsatta aranıza dönmek dileğiyle :16::16:

çok özletiyosun yaww bu kadar zaman durulurmu :ssz:

yeni liste zorluyor akşamları hiç ekmek yok
bu akşam koştum tempolu hızlı tempolu hızlı şeklinde
ağırlıkta taktım :1:
çok terledim 50 dk. yaptım
tişörtüm su gibi olmuş bitince eşim gördü duşa tişörtlemi girdin çıkarsaydınya dedi :53:

çok özletiyosun yaww bu kadar zaman durulurmu :ssz:

haftasonu eve geçerim herhalde. ayın 19'unda da yazlığa gidiyorum. bakalım ömer'le ilk tatilim olacak Allah kısmet ederse. nasıl bir tatil beni bekliyor çok merak ediyorum çünkü hıyarto oğlum dur durak bilmeyen bir çocuk oldu :52: görüşmek üzere hugocum

sıkıcı birgündü benim için.annem gelmicek.temmuz sonu gibi gidicez izmir e.annem o zaman gelecek.kilo almak için azmediyorum ama başaramıyorum göbeğim çıktı azcık.sıska görünüyorum.bugün bi amca beni kız zannetti.bebeklerimi kardeşlerim sandı tabi hava da sıcak.dışarı çıkayım dedim çok oyalanmadan geri döndüm.bebekler dışarı çıkmak için ağlaşıyorlar.

belki akşama çıkarırız.

kimsecikler yok ama 4 tane misafir var.sözde giremiyorsunuz ama ziyaret ediyorsunuz :33:

Herkese merhaba, cok sik giremiyorum arada girip biseyler karaliyorum iste, iyice agirlastim allah nasip ederse doguma 2 haftam kaldi ( sezeryan) kizda bu aralar beni cok zorluyor her sabah park istiyor alisti bir kac gundur tansiyonum iyi degil sicak bide hamileligin sonlari hep yatmak istiyorum cocuk anlamiyo ne yapsin yuzumu yikiyorum biraz uzanip kendime gelince goturuyorum ben golgede oturuyorum kiz dolaniyo oyuncaklarla ilgilendigi yok dal parcasi yaprak bulsun tamam, altta 2 disimiz vardi bi tane daha patlatti digeride patlamak uzere ustte 4 altta 3 oldu onun sikintisida vardi gunduz gece hep uyku ve huysuzlugu vardi, cocukla hamileligin son anlari cok zor ben kizimi 7 ayda dogum yaptigim icin bu evreleri yasamamistim gercekten zormus olsun istiyorum artik ne yemek ne temizlik yapasim var kizin altini oyuncaklarini zor topluyor degistiriyorum ikinci olunca benim cadi ne yapacak cok merak ediyorum. Diger dis patlasada biraz rahatlariz zorlamaz belki bebek bbakalim gorucez, biz hala tam kati giday gecmedik yemekler blendardan geciyor alisir insallah, ne cok yazdim surekli girmeyince, sizinkilerin dis durumlari nedir? Kati gida verenler nasil alistirdiniz ilk?

Herkese merhaba, cok sik giremiyorum arada girip biseyler karaliyorum iste, iyice agirlastim allah nasip ederse doguma 2 haftam kaldi ( sezeryan) kizda bu aralar beni cok zorluyor her sabah park istiyor alisti bir kac gundur tansiyonum iyi degil sicak bide hamileligin sonlari hep yatmak istiyorum cocuk anlamiyo ne yapsin yuzumu yikiyorum biraz uzanip kendime gelince goturuyorum ben golgede oturuyorum kiz dolaniyo oyuncaklarla ilgilendigi yok dal parcasi yaprak bulsun tamam, altta 2 disimiz vardi bi tane daha patlatti digeride patlamak uzere ustte 4 altta 3 oldu onun sikintisida vardi gunduz gece hep uyku ve huysuzlugu vardi, cocukla hamileligin son anlari cok zor ben kizimi 7 ayda dogum yaptigim icin bu evreleri yasamamistim gercekten zormus olsun istiyorum artik ne yemek ne temizlik yapasim var kizin altini oyuncaklarini zor topluyor degistiriyorum ikinci olunca benim cadi ne yapacak cok merak ediyorum. Diger dis patlasada biraz rahatlariz zorlamaz belki bebek bbakalim gorucez, biz hala tam kati giday gecmedik yemekler blendardan geciyor alisir insallah, ne cok yazdim surekli girmeyince, sizinkilerin dis durumlari nedir? Kati gida verenler nasil alistirdiniz ilk?

canım allah kolaylık versin bu sıcaklarda hiç kolay değil
çok az kalmış doğumuna dokuz ay nasılda çabucak geçti
ben akşam saat,nde çıkarıyorum gündüz sıcakta güneşte çıkartmıyorum sadece balkon açık oluyo kendi giriyo çıkıyo oyalanıyo biyerde dışarı çıkmış gibi mutlu oluyo
park sevmedi bizimki salıncak kaydırak sevmedi kalabalıktan hoşlanmıyo apartman bahçesinde çocuklarla koşuyo oynuyo kendi kendinede dışarda oynuyo koşturup duruyo zaten
katı gıdalara erken geçtim ben ilk köfte vermiştim minik minik verdim çok şaşırmıştı yemedi istemedi tabiki çıkarttı ağzından
kusacak gibi oldu
sonra eline susamlı çubuk kraker verdim onu yiye yiye katılarada alıştı başta zor oldu ama

valla kimse yazmıyo iki çızık atmiyo bari ben yazayım :1:
bu akşam kayınvalideye gittik ızgara vardı ama daha önce yemediği için güvenemedim uykudan uyanınca yemek yedirdim
orda 10 yaşında efe vardı akraba
bizimki delirdi çocuğa dakika rahat vermedi nasıl gülüyo ona
çocuk yemek yiyemedi tüm akşam ona güldü durdu
o kadar yemeye rağmen ordada birsürü ızgara yedi zaten et olsun memeoşa başka bişey istemez :31:
ızgara yılan balığı yedi birsürü
kuvvetli diye vermedim gelip gelip istiyorda sofrada sonuçta engel olamıyosun istiyor
üzerinede mutfakta kirazlaro gördü ıh ıhh diye diye onlarıda istedi yedi :31:
efe kornet çikolata aldı zaten onları yicem diye az yemek yedi
bizimkinede verdiler ama yemedi istemedi tadına bakıp attı
bolcana et ve kiraz yiyip mamasını içerek günü kapattı dobiş :1:

Back