- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #80.261
olabilirhiç dişi yoktu dimi yanlış hatırlamıyorsam
birkaç gecedir bizde öyleydik, dün gece fitili atınca uyudu
evet hiç dişimiz yok hala :)
Ben de her sıkıntısını dişe yoruyorum belki utanır da çıkar diye
melittacım çok geçmiş olsun canım
öyle durumlarda sakin olmak esas olan
ama ne mümkün
insanın çocuğu söz konusu olunca eli ayağına dolaşıyor malesef
anaaaaaaaaaa sen o sitedem, yazışıyosun yoksa f...k tamı
melitta tayininiz cikmis hayirli olsun. ben de evimin darligindan sikayetciyim, evin geneli dar degil ama salonumuz kucuk, kizim rahatca dolasamiyor, oynayamiyor. senin evini dusununce hele iki cocukla bu zamana kadar iyi dayanmissin arkadasim. insallah yeni yeriniz hem cevresi hem eviniz acisindan daha rahat daha iyi olur. ben bir cocukla nasil tasinicam diye dusunurken senin isin daha da zor, allah kolaylik versin.
melittacım hayırlı olsun canım tayininiz, kaç gündür pek giremedim ancak yazabiliyorum kusura bakma
nereye geleceğiniz tam belli değildi dimi?
hazelim ordamı selasm söyle üyeliği iptal olmuş galiba
selam kızlar 1 yaş için dr. kontrolüne gidenler vardı.Biz gidemedik oğluşun sünneti nedeniyle oğlum dr.götüremedim biraz fobi oldu sankiç.Asıl sorum şu ben artık d vitamini vermeyi bıraktım.Aile hekimine götürdüğümde bıngıldağını çok ufaldığını bol bol güneşe çıkarman yeterli dedi.Peki bundan sonra vitamin yada balık yağı hapı kullanmalı mıyım?Bu arada demirimiz de normal seviyelerdeydi damla da kullanmıyoruz haliyle
çok teşekkür ederim mozpcum katimiz geldi kesin gidiyoruz ama yer belli değil ama oğuya gideceğimiz kesin.bende bekliyorum neresi çıkacak acaba diye çok heyecanlı oluyor o dönemler mayıs ta belli olur :):):)
hayırlısı olsun canım, inşallah ferah ve rahat bir yere tayininiz çıkar
inşallah iki ay sonra belli olur.
evet hiç dişimiz yok hala :)
Ben de her sıkıntısını dişe yoruyorum belki utanır da çıkar diye
nisane, gecmis olsun kizina. bizde de ayni sorun var, yemek yerken zor nefes aliyor bazen. benim gittigim cocuk doktoru da 3 yasina kadar beklenir ameliyat olmaz oncesinde demisti. sonra da kbb druna goturmedim, gelisimi kilo alimi normal, kesintisiz uzun sure uyuyor bunlari dusununce bekleyeyim dedim. isin gercegi ameliyattan korktum ya gercekten geniz eti varsa diye. ben genetik yapiyla da ilgili olabilir diyorum. babasinda da burun kemigi egriligi var ve ikisi de benzer belirtiler gisteriyorlar, nefes tutmasi da var kizimda. neyseki esimden deneyimliyim o konuda, ilk yaptiginda cok da korkmadim, ama cok da buyumeden cozmek gerek bu sorunu. o nefes alamadikca ben daraliyorum, onun yerine derin nefes alma ihtiyaci hissediyorum.
gingerus ben de aynı senin gibiyim.
ömer'in burnu akıyor, dişten herhalde diyorum. geceleri sık sık uyanır, galiba diş geliyor. dişlerle kafayı bozdum.
bizim 6 dişimiz var ama onları çıkaralı o kadar çok oldu ki, yeni diş çıkarmayacak artık, onlar ömer'e yetiyor diye düşünmeye başladım
:)))ben de artık kızım her şeyi bıraktı sürekli diş çıkaracak heralde diye düşünmeye başladım catcim:))
10 tane dişimiz var ama bu 10 diş canımıza okudu okumaya da devam ediyor artık bi bitsede şu diş olayı rahat bi nefes alsak
ne zaman geceleri çığlıkla ağlayarak uyansa biliyorum ki diş geliyor
tecrübeliyim artık:))
nisanecim kızımdan biliyorum, 2 yaşına kadar sabretmemiz gerekiyor. kızımı 2 yaşına kadar emzirmiştim. memeden kesince, e o zamana kadar dişler de bitiyor. çok rahatlamıştım. şimdi yarısı geçti, yarısı kaldı diye kendimi avutuyorum. inşallah öyle olur.
çorba tarifi için de sağol. yeni şeylere öyle ihtiyacım var ki. yalnız tarifinde bir şeyi anlamadım canım. tencereye yoğurdu da ekleyip, öyle susuz bir şekilde mi biraz çeviriyoruz?
nisanecim kızımdan biliyorum, 2 yaşına kadar sabretmemiz gerekiyor. kızımı 2 yaşına kadar emzirmiştim. memeden kesince, e o zamana kadar dişler de bitiyor. çok rahatlamıştım. şimdi yarısı geçti, yarısı kaldı diye kendimi avutuyorum. inşallah öyle olur.
çorba tarifi için de sağol. yeni şeylere öyle ihtiyacım var ki. yalnız tarifinde bir şeyi anlamadım canım. tencereye yoğurdu da ekleyip, öyle susuz bir şekilde mi biraz çeviriyoruz?
ben sana tarif yazarım memoş sayesinde çorba uzmnı oldum
değşiik bir kereviz çorbası tarifim var
patates kereviz bunları doğrayıp et veya et suyuyla haşla
pişince kapat ılımasını bekle ayrı yerde 1 yumurta ve limon suyunu karıştır ılık çorbaya ekle karıştır
ayrı yerde un tereyağı ve sarımsğı kavur ve onuda ekle çorbaya en son doğranmış yeşilsoğan maydonozud ekle karıştır biraz daha kaynat blendrdan geçir tamamdır çok güzel oluyo hiç kereviz tadı bile olmuyor
mesela yarında nohutu buğdayla haşlayıp pişince içine minik köfteler koyup yumurtaylada terbiye edip vereceğim tamamen uydurmasyon olup oldukça besleyici çorbalardır
nettede dolu böyle uyduruk çorbalar
hangi sebzeyi yazarsan yaz muhakkak vardır çorbası
önce mehmeti uyuttum kuşlarımızı saldım bir zaman sonra teki yoktu epey aradım duvara çarpıp yere düşmüş
ölüsünü buldum elim ayağım tutmadı
içim yandı neler hissediyorum nasılım tahmin edersiniz evladının tekini kaybeden anne gibiyim
hayvandan evlat olurmu
oluyormuş
yandı içim
üç yılduır bizleydi petshopa yem almaya gidince orda sakat bir kuş vardı uçamıyormuş ayakları üzerine basamıyormuş sah,b, get,r,p geri vermiş hiç bakmamış
kuşçu ölecek isali var bende ilgilenemiyorum deyince eşime alalım dedim eve getirdik uçamıyor yürüyemiyordu sürünüyordu yerde
tğm gün avucumda gezdirdim yem yedirdim bizim diğer kuşları görünce sevinmişti bizde çok sevdik ilgilendik
önce yürümeye sonrada uçmaya başladı 1 haftada sapasağlam oldu bizle 3 yıl yaşadı
eşime aşıktı herkesten benden bile kıskanırdı
durmadan kuluçkaya yatardı 4 kuş verdi bize
şimdi yok eşide yavrularıda kaldı
yuvalığı yemliği sevdiği oyuncakları hepsi kaldı
geride 7 kuşumuz kaldı
onlarda birgün bizi bırakıp gidecekler nasıl dayanacağım bilmiyorum
birdaha asla hayvan almayacağım tükendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?