2012 Şubat Anneleri

aynen öyle canım lafı eveledip geveleyip durdu spreymiş
zaten kızım daha sprey şişesini görür görmez çıldırıyor
artık burnu konusunda o kadar hassaslaştı ki...
bize ankaradan başka yol yok canım

sinemcim aynen olacaksa da küçükken olup daha çabuk atlatsın istiyorum
doktora da mecbur sabrettim çünkü kızım artık çıldırmıştı hastanede
uzatmak istemedim
birde ben uzatırsam eşim gaza gelirdi kesin iş daha da büyürdü
ne gerek var

laluscum burun deliklerine 2 doktorda bakmıştı
içine bişey sokup kontrol ediyorlar kızım içinde burun yolu açık demişlerdi..yani ondan kaynaklı bi sorun değil..
bana bi çözüm sunmayıp başından savmaya çalışmasına sinir oldum en çok.ben ona kızımı ameliyat et demedim ki
o kendi kendine durumdan vazife çıkarmaya kalktı
varsa var de yoksa yok de kesin bi dille
lafı ağzında geveledi durdu

aynen canım hemde nasıl bi acizlik..o nefes alamadıkça doktorlara söyleniyorum hep

adam akıllı bi doktor bulamadık ki koskoca şehirde
mozp seni bilmesem doktora güvenir tamam der 3 yaşını beklerdim heralde
bu forum gerçekten bizim için çok iyi

melittacım çok geçmiş olsun canım
öyle durumlarda sakin olmak esas olan
ama ne mümkün
insanın çocuğu söz konusu olunca eli ayağına dolaşıyor malesef

herkese iyi akşamlar;
balık yağı konusunda kafam karıştı benim bizim dr. da hergün balık yağı vermendense bir kez balık yese daha iyi dedi. ama verebiliyosan haftada iki üç kez balık ver süper olur dedi.

hugocuk bu arada uzun zamandır sana mesaj atcam kısmet olmadı bir çok arkadaşla malum sitede yazışıyoruz ama seninle konusamadık :) bu arada ben de kefirlendim. eniştem maya getirmiş bende sayenizde okuyodum maya şeklini falan hepsine hava attım şöle olcak böle olcak diye :) ama hala mayalayamdm plastik süzgecim yok almam gerek

anaaaaaaaaaa sen o sitedem, yazışıyosun yoksa f...k tamı

kefirden cacık yaptım memoşa
taze salatalık çıkmış badem salatalık
verdim eline pek beyenmediilkkez yediğinden
bende kefire ezdim koydum ohh diye diye içti
içi yanmış çocuğun
bugün yine denedim yok pirinç pilavı yemiyor bulgur yiyor bende böyleyim evde sadece eşim için yapılır çok sever eşim ben ağzıma sürmem diyebilirim
tavukta yemedi ama köfteye deli oluyor vee vee diye bağırıyor vermeye yetiştiremiyoruz löp löp götürüyor

devam sütünü ben içiremedim kesinlikle içmiyor normal inek sütü içiyor ve günde iki kezde mama veriyorum onuda içiyor

balık gaftada iki kez çorbasını yapıyorum ama balık yağıda veriyorum çünkü seviyor
ama dönüşümlü vereceğim üç hafta verip bir hafta ara vericem

yanağımda aylardır geçmeyenn sivilce izleri vardı kıpkırmızı rahatsız oluyordum
bikaç gündür kefirler yüzümü yıkıyorum buu akşam farkettim sönmüşler geçecekler sevindim valla

akşamları carpol veya fitil veya tetagil vermeden uyuyamıyor mehmet
gündüz çok olmuyor ama akşam kötü oluyor
bu akşam vermedim 1 saat kıvrandı uyuyamıyor ağlıyor gözleri kapalı bağırıyor bende fitil verdim öylelikle uyudu
birde akşamları yeni huy çıkarttı 9 gibi odasına gidiyoruz kucağımda 1 saat oynaya oynaya uyuyakalıyor göğsümde
sallamamı istemiyor bana sarılarak uyuyor

birde tam ananas canavarı oldu çok seviyor hergün versem yiyor

Son düzenleme:
nisane, gecmis olsun kizina. bizde de ayni sorun var, yemek yerken zor nefes aliyor bazen. benim gittigim cocuk doktoru da 3 yasina kadar beklenir ameliyat olmaz oncesinde demisti. sonra da kbb druna goturmedim, gelisimi kilo alimi normal, kesintisiz uzun sure uyuyor bunlari dusununce bekleyeyim dedim. isin gercegi ameliyattan korktum ya gercekten geniz eti varsa diye. ben genetik yapiyla da ilgili olabilir diyorum. babasinda da burun kemigi egriligi var ve ikisi de benzer belirtiler gisteriyorlar, nefes tutmasi da var kizimda. neyseki esimden deneyimliyim o konuda, ilk yaptiginda cok da korkmadim, ama cok da buyumeden cozmek gerek bu sorunu. o nefes alamadikca ben daraliyorum, onun yerine derin nefes alma ihtiyaci hissediyorum.

melitta tayininiz cikmis hayirli olsun. ben de evimin darligindan sikayetciyim, evin geneli dar degil ama salonumuz kucuk, kizim rahatca dolasamiyor, oynayamiyor. senin evini dusununce hele iki cocukla bu zamana kadar iyi dayanmissin arkadasim. insallah yeni yeriniz hem cevresi hem eviniz acisindan daha rahat daha iyi olur. ben bir cocukla nasil tasinicam diye dusunurken senin isin daha da zor, allah kolaylik versin.

dün bizimki su çiçeği aşısı oldu felaket huysuzdu zaten kaç gecedir uyumuyodu
fitil attım bir tane ağzınada tetagil döktüm, çok şükür bu gece deliksiz uyudu, sabahta büyük bir keyifle kendisi uyandı

melittacım hayırlı olsun canım tayininiz, kaç gündür pek giremedim ancak yazabiliyorum kusura bakma
nereye geleceğiniz tam belli değildi dimi?

Ayaz kaç gecedir çok huysuz sürekli uyanıyor,beni de uyutmuyor.
İyice sersem gibi oldum
Acaba dişi mi çıkıcak

olabilir hiç dişi yoktu dimi yanlış hatırlamıyorsam
birkaç gecedir bizde öyleydik, dün gece fitili atınca uyudu

selam kızlar 1 yaş için dr. kontrolüne gidenler vardı.Biz gidemedik oğluşun sünneti nedeniyle oğlum dr.götüremedim biraz fobi oldu sankiç.Asıl sorum şu ben artık d vitamini vermeyi bıraktım.Aile hekimine götürdüğümde bıngıldağını çok ufaldığını bol bol güneşe çıkarman yeterli dedi.Peki bundan sonra vitamin yada balık yağı hapı kullanmalı mıyım?Bu arada demirimiz de normal seviyelerdeydi damla da kullanmıyoruz haliyle

biz multivitamine başlayınca d vitamini kesti multivitaminde var dedi yeterli fazlaya gerek yok dedi
multivitamin olayı ise anladığım kadarıyla doktordan doktora değişiyor kimi muhakkak veriyor kimi gerek yok diyor
balık yağıda aynı
balık düzenli yiyorsa sorun yok ama yemiyorsa zeka gelişimi için faydalı
iştahta açıyor
ben multivitamine ara verdim devamlı verince çok etkili olmuyor
bu arada bizde kontrole gidemedik
kan tahlilleri kontrolleride yaptırmadık çok zor oluyo
bir iğne oluyor haftalarca sorun çıkarıyor
valla korkuyorum götürmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…