- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #80.301
melitta merhaba canım. neden vazgeçtin? "" bu işareti koyunca sormak istedim.
hayvanlarla ilgliydi.hugocuğu teselli amaçlı sonradan başlığa girip okudum pek bi komik durmuş.o yüzden vazgeçtim.
bugün de kimsecikler yok
dün bütün gün sık sık uğradım, dün de böyle tehnaydı buralar.
ömer'i uyuttum, nasıl uykum var benim de. kahve yaptım, bir yandan içip, bir yandan da boş boş nette oyalanıyorum
Bende bebek püre kitabımdan kolay bi tarif yaptım esada paylaşayım sizle...ilk denememiz olmasına rağmen sevdi esad paşam
1 orta boy soğanı rendeledm
1 orta boy patatesi kare kare doğradım soyup
1 orta boy havucu soyup ince yuvarlak yuvarlak doğradım sonra rendelenmiş soğanı azcık kavurdum az sıvıyağda içine 1 çay kaşığı salça kattım..ilk defa...
1 ceviz büyüklüğünde dana kıyma yağsız ama 2 defa çekilmiş olck kattım kavurdum iyice soğanla beraber..sonra patatesi ve havucu kattım.üstüne kaynamış sıcak su koydum ben ne çorba nede çok katı olmaması için göz kararı koydum suyu..ama patates suyu çektiği için 3 su bardağı diyebilirim başlangıç için..sonra hepsi iyice pişince patates ezeceğiyle ezip hepsini oğluma yedirdm.istenirse mercimek prinçte katılır...ben blendır kullanmıyorm hemde vitaminlerini öldüreceğini düşünüyorm o bıçaklarının nedense..ama tabi siz onlada yapabilrsnz..bi yerde okudum ve içime yer etti blendır ondan yazdm..bide ette protein demir varmış artık her hafta yapacağım ona bi kıymalı çorba..yapmıyordum ama artık ona özel kıymalar hazırladm sevmeside cesaret verdi bana...
Neyse yatayım artıkk çok geç oldu buda benm tariften...yaptıkça kitaptan sizede yazarm
iyi geceler hayırlı günler cümleten...görüşmek üzere.
Günaydın arkadaşlar
giremedim kaç gündür koşturmaktan.
Çarşamba günü ayazı normal kontrole götürdük.yine hiç kilo almamış 9 kg hala.10 gün vitagil şurup kullandık,balıkyağına yeni geçtik.
Doktor dişleri için 15 ayı bulacak heralde dedi.
Ayrıca kuvvet tozu diye bişey yazdı.Yemeklerine takviyeymiş toz halinde günde 3 sefer mamalarına karıştır dedi.
( bu gidişle Ayaz bigün obez olacak)
perşembe sabah da ameliyat için testlerini yaptırmaya hastaneye gittik.
3 tüp kan aldılar oğlumdan, ben dayanamamdiye ablam götürdü kanını aldırmayaSesleri hala kulağımda
Doktor muayenesinden geçti aneztezi uzmanına gittik .O sırada da test sonuçları çıkmıştı.Anestezi dr. değerlerinden birinin yüksek çıktığını normal olmadığını bu şekilde ameliyat olamayacağını testin tekrar yapılmasını istedi.
O gün yetiştiremediğimiz için dün sabah tekrar gittik.Tekrar kan verdik 1 tüp .
Allahtan sonuç bu sefer normal çıktı .Anestezi onayladı sonrada cerraha gittik
Nitekim ptesi sabah ameliyata giricez.
Sünnetini yaptırmak istediğimi de söyledim biz yapmıyoruz 5 yaştan önce dedi.
sorgulamadım .Başka zaman yaptırıcam ama başka hastanede.
Şimdi şu ameliyatı atlatalım da hayırlısıyla oğlum iyileşsin,o da olur zamanı gelince elbet
oncelikle gecmis olsun esada , canim vitamini olduren metal, yani bicakta kullanmamak gerekir blendrla ilgili bir durum degil aslinda o yuzden piyasada seramik ve ahsap bıcak setleri var onlardan almak lazim.. bildigim kadariyla haftada 3 gun kirmizi et tuketilmeli ama ben minik minik her yemegine koyuyorum neredeyse
günaydın kızlar...
çok kötüyümm....((
oğlumu memeden kesme kararını kesin olarak verdim ve uygulamaya başladım..
bu ay sonunsa kadar kesmiş olmama gerekiyor diye şartlandırdım kendimi..
gündüz öğüünlerini azaltmakla başladım önce,gece öğünerini kesmemk daha zor olur..gündüz aklına geldikçe meme meme diye yakalarıma yapışıyor,bişekilde oyalıyorum.babasınını da evde olması iyi oldu bi yandan,ben odadan çıkıyorum ,görmeyince unutuuyor belli bir süre.(
sonrada biberonla sütle geçiştiriyorum.ama uykusu gelince memede uyumaya alışkın mecbur 2 dk lık veriyorum,sonra kuçağıma yatırıp uyutuyorum,yada bieron dayıyorum.ama anlıyor,kabul etmiyor,ağlıyor,dahada çok huysuzlanıyor bu defa.allah yardımcım olsun.bukadar düşkün bi bebeği memeden uzaklaştırmak çok ama çok zormuş.ona bunun yapamya hiç hakkım yoktu
bunları yazarken bile ağlıyorum.
keşke bukadar üşkün olmasaydı,ozaman bukadar vicdan azabı çekmezdim.
daha 13.5 aylık 1.5 yaşına kadar emzirmek isterdim(
günaydın kızlar...
çok kötüyümm....((
gündüz öğüünlerini azaltmakla başladım önce,gece öğünerini kesmemk daha zor olur..gündüz aklına geldikçe meme meme diye yakalarıma yapışıyor,bişekilde oyalıyorum.babasınını da evde olması iyi oldu bi yandan,ben odadan çıkıyorum ,görmeyince unutuuyor belli bir süre.(
sonrada biberonla sütle geçiştiriyorum.ama uykusu gelince memede uyumaya alışkın mecbur 2 dk lık veriyorum,sonra kuçağıma yatırıp uyutuyorum,yada bieron dayıyorum.ama anlıyor,kabul etmiyor,ağlıyor,dahada çok huysuzlanıyor bu defa.allah yardımcım olsun.bukadar düşkün bi bebeği memeden uzaklaştırmak çok ama çok zormuş.ona bunun yapamya hiç hakkım yoktu
günaydın kızlar...
çok kötüyümm....((
hugocuk sen nasıl oldun canım?
iyiyim canım aklıma getirmemeye çalışıyorum napim
yumaktı ismi
yumak çok yaramazdı evi o kontrol ederdi bana bile kafa tutardı eşime aşıktı çok kıskanırdı benden
o varken çok yaramazlık kavga oluyordu erkekler onuun peşinden koşardı kavga ederdi birbiriyle
zatende kıza hiç rahat vermediler onlardan kaçarken çarpıp öldü
şimdi ortalık biraz daha süt liman
yeni düzen kurulmadı daha bakalım kim lider olacak herkes sakin iki kız var teki ufak yaramazlıktan gmzü gördüğü yok bişeyi liderlikten filan haberi yok diğeride sakin bakalım ne olacak
iki gündür gündüzde salıyorum mehmetin çok hoşuna gidiyor emme emme diye peşlerinden gidiyor oyuncaklarını götürüyor veriyor onlara
onlarda mutlu saldığım için bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?