2012 Şubat Anneleri

Merhabalar...
Hiç yazamasam da forumun 1,5 senedir sıkı takipçisiyim ve dün öğrendiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşma sorumluluğu hissettim.
Oğluma yaklaşık 4 aydır aptamil içiriyorum ve dün marketten aptamil 4 almaya gittiğimde APTAMİL 4TE GDO TESPİT EDİLDİĞİ İÇİN TOPLATILDIĞINI öğrendim ( hemen milupa müşteri hizmetlerini aradım ve tabiki böyle bişi olmadığını sadece bir marketteki (benim gittiğim ve isim olarakta onlarla paylaştığım) ürünlerin HEPSİNİN toplatıldığını ve analize gönderildiğini bununda rutin bişey olduğunu ifade ettiler. BAna çok inandırıcı gelmedi daha doğrusu içime sinmedi verdikleri bilgi.Analiz raporu henüz çıkmamış çıkınca yine haber verecekler sizlerlede paylaşırım.Aptamil 4 Kullanan arkadaşlar bilsinler istedim

nisane çok geçmiş olsun kızına,seni çok iyi anlıyorum insan yavrusunun sıkıntı yaşadığını görüp sıkıntısını çözemeyince kendini çok aciz hissediyor..bir kaç ay daha sık dişini ankarada daha iyi bir hastaneye gösterirsin..evet dediğin gibi azılar önce gelirmiş..ama doktor baktı köpek dişi geliyor dedi..dün baktın epey yarılmış orası baktım henüz elime gelen birşey yok..çıksa da bir rahatlasa da yavrum

melitta senin kuzucuğuna da geçmiş olsun buna benzer birşeyi biz de yaşamıştık..Allah bütün yavruları korusun

hasta olan bütün kuzucuklara geçmiş olsun

sinemaksungur canım biz de bu kafa olduktan sonra nereye gidersek gidelim aynı:) mesele kafadakilerden içimizdekilerden kurtulmak..fazlalıkları atmak gerekiyor yani :) ben geçen haftalarda çok dolmuştum..Allahtan annem geldi 3 hafta kaldı..Allah razı olsun annemden o varken ufak çaplı sinir krizi ağlama krizi geçirdim..ağla ağla rahatladım..şükür şimdi daha iyiyim...uzak kalmamız gereken atmamız gereken şu kafadakiler yani

ben de dün aklımdan seni geçirdim görünmüyorsun diye..havalar çok güzel..artık izmir çok soğuk olmaz fırsatı kollayıp buluşalım derim

Yağmur öğlen birşey yemek istemedi..beni emerken uyudu kaldı 2 saattir uyuyor..bir ara mızıldandı ,bağrındı yanına gittim yatağında oturmuş yastığına söyleniyor kaldırmaya çalışıyor,aldım yastığını kafayı koydu yatmaya devam etti dişler ağrı yapıyor ya kafayı nereye koyacağını bilemiyor yazık kuzum..
sonra uyandı beni emmek istedi meme ağzında emzik yaptı bırakmıyor yarım saat emdi sonra ben zorla aldım tekrar uyumaya devam ediyor...kaç gündür gece uykumuz sıkıntı ,şimdi uykuya ihtiyaç hissetti galiba o yüzden sızmış gibi uyuyor...

kuzulara nohut ,kuru fasulye yediren var mı? ben yeşil mercimek,kırmızı mercimek,bulgur çok kullanıyorum ama nohut ve kuru fasulye denemedim hiç.yapmak istiyorum,yapan varsa nasıl yaptı ve kuzucuk yedimi

kuru fasulye yemeği yapmıştım kabuklarını soydum ezdim verdim beyenmedi sıpa
ama nhutu yiyor
nohutu haşlayıp sebzeleride ekleyip çorbasını çok yapıyorum yiyor

memoş erken uyanmıştı mızlanıp duruyordu
parka gittk arkadaşlar salıncağa bindirdim biraz durdu sıkıldı uykusuda geldi devamlı gezidr istiyor parkta bile durmuyor hemen sıkılıyor
mecburen döndük
parkın girişi çok uzaktaydı kestirme yokuş vardı park derede çünkü o dimdik yokuşu çıksammı çıkabilrimiyim derken çıktım herkes bize baktı
sonradanda pişman oldum ya düşseydik araba dimdik yokuşa sürülürmü hiç bir devrilse kafa göz kalmayacak allah göstermesin
biara geri geri bile geldi ama hızlıdan çıkınca çıktı
bidaha asla yapmam

selam kizlar az once dr dan geldik hastane bizi acayip kazikladi cok sinir oldum randevuyu almadan bir gun once aradim dedim su cicegi asisi ucretsiz olmus hastanenizin bilgisi varmi evet dediler tmm diyip randevuyu aldim yoksa saglik ocagina goturup asisini orada yaptiracaktim neyse asiyi yaptirdik bi baktikki ucretli diyorlar dedim aradim sordum niye ucretsiz dediniz o zamn yoksa niye getireyim dedim bi ton ozur falan filan bilgisi olmayan biri demis bilmem ne esimde hic oyle seylerin ustune gitmez verdi parayi hemen cok sinir oldum ama neyse kan testide yapildi normal cikti oda sukur

diccle bende nohutu cok sık veririm bende o gun ne yedireceksem onunla pidirip rondodan geciriyorum cok severek yiyor

ne demek canım :) bende buradan çok şey öğreniyorum o kadar iyi oluyorki buradaki fikir alışverişleri herhangi bir durumda daha önce yazılanlar yada tecrübe sahibi arkadaşlar sayesinde insan az çok ne olduğunu kestirebiliyor bu çok rahatlatıcı birşey benim için :)
nilde doktorun söylediği miktarın çok üzerinde yiyor hatta öyle diyince gözlerim yuvalarınndan fırladı nasıl yani dedim çocuğu patlatmak üzereymişim o zaman ben, ama doktorun demek istediği o kadar yesede olur daha fazlası için zorlama demek istedi sanırım:) çünkü yiyebiliyorsa yesin dedi

canım geçmiş olsun bizde bugn olduk bizede aşı uykusuzluk yaptı:))sünneti genel yaptırdık oğluş çok hareketli dr. lokalda yapabiliriz dedi ama güvenemedim bizimkine.Genel olduğundan mı bilmiyorum bizi içeri almadılar direk alıp götürdüler.O an kötüydü tabi ama 1 dk bayıltıyorlar.Operasyon 10 dk. dedi yarım saat içersinde odaya getirdiler narkozu atamadığı için ağlaıyordu 10 dk içinde kendine geldi şükür.İlk gün zor geçti idrar gelınce.2 gün içinde iyileşti.İyi ki yaptırmışım diyorum

benimkide büyük ihtimalle fitilin etkisinden uyudu öyle..bugün sadece 1 kez 1 saat uyudu.
gittiğimiz genel cerrahta zaten genel yapıyoruz o ay civarına dedi.umutu o gün görüncede bu miniği kesin uyutmak lazım ,yoksa mümkünatı yok diye espri yaptı hatta:))
okadar insanı etrafında görünce korkar çocuklar..
ben bu sünnet işini çok büyütüyorum,çok korkuyorum.her nekadar doktor bildiğiniz narkoz gibi değil desede,sonuçta uyutacaklar:))
sizden alıp götürmüşler yavrunu,yaaa o an çok kötü ama!(
eşim geçen hafta ameliyata girereken odadan alıp götürdüler tekerlekli sanalyede,gözlüğünü elime verdiler,kenarda duran ayakkabılarına baka baka ağlamıştım.(
oğlumu götürmeleri ne hiç dayanamam(
ama mecbur yaptırıcaz.
size tekrar geçmiş olsun canım.ne güzel atlattınız.çabuk iyileşmiş maşallah.

Nisane canım birkaç gündür pek giremedim foruma ama gittiğin dr.un söylediklerini yazmışsın gördüm ki başından savmaya çalışmış sizi.
Bence daha güvenilir bir dr.a daha götür
Erken Teşhis onemli diye düşünüyorum
Cok yakın bir arkadaşım ın kızındada vardı geniz eti dr. Bekleyelim cocuk büyüdükçe küçülur demiş sonrasinda aild kontrole götürünce daha büyüdüğünü anlamislar
3 yaştan once yapılmaz denmesininde efsane olduğunu kayra nin ameliyatından sonra anlamış oldum

Uğraştırmışız seni desene :) Benim de köpeğim dokuz yaşında, ondan ayrılmayı düşünemiyorum bile. Sizin adınıza cidden çok üzüldüm, on yılın ardından çok zor olmuştur.

Forumca, kabusumuz oldu sünnet. Kaçarı yok, ben yaz gelmeden yaptırayım diyorum. Bu arada eşine çok geçmiş olsun.

canım bizde 2 hafta önce sünnet olduk, ilk gün zordu ama geçti gitti iyi ki yaptırmışız.Bizde aşı olacağız canım değerleriniz kaç çıktı kan ?Kaç kg olmuş

Doktor ferritin seviyesi iyi deyince, gerek duymamıştım ama kağıt eşimdeydi, bakarım bir ara. Kilomuz 9.900 olmuş bir 10 olamadık yav :)

Bugün sağ omuzdan su çiçeğini de olduk, pek ağlamadı sadece otoparka girince araba neden durdu diye ağladı. Gezecekmiş fındık.
Kızlar dün Pınar'ın bir yaş çocuk sütünü aldım denemek için, e-posta atmıştım birkaç sorum vardı. Aradılar beni uzun uzun anlattılar. Hoşuma gitti, böyle ayrıntı vermeleri. Günlük inek sütü veriyordum ama doktorum önermedi. "Gelişmekte olan ülkelerde inek sütü verin diye spotlar yayınlanır çünkü çocuk her besini yeterince edinemez." dedi. İnek sütü vücuttan demiri aldığı için çok fazla önermiyormuş, muhallebisini yaparsın o kadar dedi. Günlük 400 cc süt içmesi bu dönemde yeterlidir dedi. Bir de balık yağı kullanmamı önerdi.

Bugün Kayra'da su çiçeği aşısı oldu ben izin alamadım annem ve babam götürdü oğlumu çok aglamis yavrum
Balık yağı bende alacağım evdeki vitaminin bitmesini bekliyorum

Buarada durasellacim atoşun videosu gerçekten çok tatlı olmuş

ben yediriyorum çorbaya da katıyorun nohut eziyorum yediriyorum.çok zaman oldu ben ezerek veriyorum.çoğunlukla tane tane de veriyorum.yiyorlar akşam çerez niyetine ceviz de veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…