Bu yemek işi beni bayağı üzmeye başladı arkadaşlar ya

Evde olmayınca annem ne verebilirse artık. O da iki çocukla uğraşınca hep aynı şeyleri veriyor. Kahvaltı, tarhana çorbası, yoğurt, meyve. Akşamları da bizimle masada biraz yerlerse işte. Biri çok hevesli ama diğeri herşeyi yemiyor.
Kerevizi ben de eşim de çok severiz. Çocuklar doğmadan önce 2 haftada bir mutlaka pazara gider, her türlü sebzeyi de alırdım. (Sebzeyi çok severim. ) Ama şimdi eşime sipariş veriyorum, bir yere gidemiyorum. O da meyve getirse sebze unutuyor, unutmasa manavda olmuyor falan. Bir de görerek aldığın gibi olmuyor. Pazara giderek almak başka. Markette manavda istediğin gibi olmuyor. (Yıllarca pazardan nefret eden biri olarak çok sıkı pazarcı olduğumu söyleyebilirim

) Çocuklara sağlıklı, taze, mevsiminde meyve sebzeden yedirmek istiyorum ama bir türlü başaramıyorum.:2: Sürdüremiyorum düzeni. Bir hafta oluyorsa 3 hafta olmuyor mesela. ( Abur cuburdan, hazır yemekten nefret eden biriyim ben. Kola, cips, çikolata sevmem, sebze meyve tercih ederim hep, ekmek çok yemem. Ama çocuklarıma maalesef bunları yapamayacağım, hiç birşeye yetişemeyip hazır herşeyi vereceğim gibi geliyor, ümitsizliğe kapılıyorum.
Belki oğlanlar yürümeye başlayınca rahatlarım, bilemiyorum...