- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #80.061
Catlovercım maşallah ömere yürümeye başladı demek bundan sonra başlıyoo sizin evde maraton aman fırına falanda dikkat et benm oğlan uzanabiliyo fırın üstünde tava sapına falan çok dikkat istiyolar artık...
Tontinik esadda öyle anne annanne diyo dede teyze diyo bu ara eda diyo babayı unuttu bu az söylüyonerde diyo suya du diyo genelde göstererek ister ama nerdeyede nende diyo..homur homur konuşuyo bişeyler anlatıyo ama bebek dili olunca anlamıyoruz şu sıra...ama sesi tam erkek sesi...kalın kalın böyle..sesine kurban olduğum...onların sesinide duydukya ne mutlu bize..hamd olsun rabbime...
Hugo senin bu memo nolck böyle..neden böyle hareketli acaba...kefir meğer nelere kadirmiş hiperaktiviteye bile mucizevi bi ilaçmış beyine cilt hastalıklarına kabızlığa falan..bende yapıcm evde en kısa zamanda....sayende bi şifa kaynağı öğrendik çok sağol valla cnm...ama memo zor bi çocuk anlattığına göre herşeyi beğenipte yemiyor valla ne kadar sana baksa ilerde hakkını ödeyemez öyle gözüküyor zor bi bebek...inş zamanla uslanır..sürekli hareket etmeside onu yorduğu kadar senide yorar zor yani...
zor olmazmı
birinci kattayız 3. kat ağlamasını duyuyor sen düşün artık nasıl bişey olduğunu
sinirinden bağırdıkça bağırıyor
beni o kadar sersemlettiki yoruyomu ediyomu hiç anlamıyorum sayesinde epeyce saflaştım