• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Catlovercım maşallah ömere yürümeye başladı demek bundan sonra başlıyoo sizin evde maraton aman fırına falanda dikkat et benm oğlan uzanabiliyo fırın üstünde tava sapına falan çok dikkat istiyolar artık...

Tontinik esadda öyle anne annanne diyo dede teyze diyo bu ara eda diyo babayı unuttu bu az söylüyo:9: nerde diyo suya du diyo genelde göstererek ister ama nerdeyede nende diyo..homur homur konuşuyo bişeyler anlatıyo ama bebek dili olunca anlamıyoruz şu sıra...ama sesi tam erkek sesi...kalın kalın böyle..sesine kurban olduğum...onların sesinide duydukya ne mutlu bize..hamd olsun rabbime...

Hugo senin bu memo nolck böyle..neden böyle hareketli acaba...kefir meğer nelere kadirmiş hiperaktiviteye bile mucizevi bi ilaçmış beyine cilt hastalıklarına kabızlığa falan..bende yapıcm evde en kısa zamanda....sayende bi şifa kaynağı öğrendik çok sağol valla cnm...ama memo zor bi çocuk anlattığına göre herşeyi beğenipte yemiyor valla ne kadar sana baksa ilerde hakkını ödeyemez öyle gözüküyor zor bi bebek...inş zamanla uslanır..sürekli hareket etmeside onu yorduğu kadar senide yorar zor yani...

zor olmazmı
birinci kattayız 3. kat ağlamasını duyuyor sen düşün artık nasıl bişey olduğunu
sinirinden bağırdıkça bağırıyor
beni o kadar sersemlettiki yoruyomu ediyomu hiç anlamıyorum sayesinde epeyce saflaştım

memoş oğlanın balık yememesi beni hasta ediyor vallaha öf pöf :31:
balık yemezse yemesin balık yağı içer dedik onuda beyenmedi
tatlı yemediğinden cevizde yediremiyroum yeseydi içine ekler yedirirdim
son çarem kaldı netten baktım güzel lezzetli mezgit balığı çorbası buldum yarın onu yapıcam yedi yedi artık son çaree
kefiride zar zor burun kıvırarak içtii mama içecekmiş beyefendi
2 kase pancar çorbası içti üzerine kefir verdim mız mız yarım yamalak az bişey içti peşimi bırakmadı mız mız mız illa o mamayı yaptırttı içti rahatladı :31:
bu arada pancar çorbası hafif tatlı oluyor bebekler çok seviyor bizimkide çok seviyor mevsim geçmeden deneyin seveceklerdir

canim
bir arkadasim da senin gibi ceviz yesin diye corbasina toz halinde katip yediriyormus birde oyle dene bakalim. Ben cevizi pekmezine rendeliyorum(o da toz gibi oluyor) ya da omletine katiyorum. Fikir olsun diye yazdim.

canim
bir arkadasim da senin gibi ceviz yesin diye corbasina toz halinde katip yediriyormus birde oyle dene bakalim. Ben cevizi pekmezine rendeliyorum(o da toz gibi oluyor) ya da omletine katiyorum. Fikir olsun diye yazdim.

Hımm birde herkese belki bir faydasi olur. Ben ogluma balik yagini enjektore cekip oyle iciriyorum. Kasıktakinin surup oldugunu anlayip, hayatta agzini acmiyor. Enjektorude oyun yapiyo zaten agzindayken azar azar sıkıyorum. Deneyın bakalım

Günaydınlar

Bizim deli oğlana şurup içirmek işkence oldu artık.Eskiden severdi açardı ağzını ama artık bağırıyo ağlıyo ağzını kapatıyo.Bide gün de 2 sefer.Daha ptesiye kadar bu şurubu içmesi lazım.
Sonra balık yağına başlıcam 10 gün, o da bitince başka vitamin şurubu var yine 10 gün.
Yandık biizz :52:

heh tamda memoya uygun bir sıfat bu deli oğlan :31:

canim

çok güzel fikir sağol canım hiç aklıma gelmemişti :28:

uykusuzum
gece üç te uyandı sallıyorum ediyorum yok
uykumda çok offf mehmet uyu artık dedim demez olaydım delirdide delirdi
sinirinden beşiğini ısırırdı yattığı yerden tepindi yatağını yorganını yumrukladı
birde kediler kavga ederken nasıl sesler çıkartıyorsa öyle sesler çıkarıyo
aldım yastığa koydum tam beşe kadar sallattı kendini çok yorgunum

oh afiyet bal olsun:) bizimki de patates olan herşeyi yiyor .bende hala pancar yapıcağım,kefir mayası bulamadım bunları deneyemedik bir türlü

tontınık
bende kefır mayası arıyorum. Bulundugum yerde cok fazla attar yok. Olanlara da sordum olmadıgını soyledıler. Fazla mayası olan bırı bana karsı odemelı yollayabılır mı acaba. Ozelden adresımı verırım.

Günaydınlar

Bizim deli oğlana şurup içirmek işkence oldu artık.Eskiden severdi açardı ağzını ama artık bağırıyo ağlıyo ağzını kapatıyo.Bide gün de 2 sefer.Daha ptesiye kadar bu şurubu içmesi lazım.
Sonra balık yağına başlıcam 10 gün, o da bitince başka vitamin şurubu var yine 10 gün.
Yandık biizz :52:

evimizdeki vitamin bitince bende balıkyağı alcam, belki kilosunada etkisi olur

uykusuzum
gece üç te uyandı sallıyorum ediyorum yok
uykumda çok offf mehmet uyu artık dedim demez olaydım delirdide delirdi
sinirinden beşiğini ısırırdı yattığı yerden tepindi yatağını yorganını yumrukladı
birde kediler kavga ederken nasıl sesler çıkartıyorsa öyle sesler çıkarıyo
aldım yastığa koydum tam beşe kadar sallattı kendini çok yorgunum

Canım ya Allah kolaylık versin, bazen bizimkininde tutuyo uykusuzluğu ama maşallah diyim 2 gecedir iyi uyuyor :nazar:
acaba tam olarak ne zaman düzelecekler, bizimki süt filanda içmiyor geceleri :44:

Hımm birde herkese belki bir faydasi olur. Ben ogluma balik yagini enjektore cekip oyle iciriyorum. Kasıktakinin surup oldugunu anlayip, hayatta agzini acmiyor. Enjektorude oyun yapiyo zaten agzindayken azar azar sıkıyorum. Deneyın bakalım

çok zorda kalırsak ve sevmediği bir ilaçsa bende enjektörle veriyorum, yoksa bazen vurup döküyo heryer şurup oluyo

Hugocum sayende kefir yapımını öğrendim, dünde annem 1 büyük çaybardağıyla içirmiş oğluma çok şükür sevmiş tadını(zaten nerde farklı bi tat var onu sever), kefir tanemde 2 tane oldu bi tanesi küçük ama olsun eminin yaptıkça o da büyüyecek :34:

Kaç kilo senin bebişş canım bizimki 9 kilocukk,ben istedim dr. verdi balık yağını deneycez bakalımm işe yarar inşallah

benim oğlumda şuan 9,4 kg. boyu 79cm, ama suratı filan küçük,
hangi marka balık yağı aldın canım?

selam kızlar
kızımın artık bitmek tükenmek bilmeyen burun tıkanıklığından bezdik
dedesinde,amcasında veee babasında da geniz eti olmasından dolayı büyük ihtimalle kızımda da var
zavallaı bebeğim ne gece ne gündüz huzurlu bi uyku uyuyamıyor
haftasonu tekrar götürüyoruz kbb ye
ilk doktorun yüzünden bu kadar bekledik zaten
ve büyük olasılıkla ameliyat diyeceklermiş gibi geliyor
aslında ailemin yanında ankarada yaptırmayı istiyordum ama daha tatile çok zaman var
bebeğim daha fazla eziyet çeksin istemiyorum

senden bi ricam olacak canım
eğer zahmet olmazsa bana süreci ayrıntılarıyla anlatır mısın??
yani,
röntgen nasıl çekiliyor burnuna mı bi cihaz sokuyorlar ağzına falan mı??
ameliyat öncesi yapılan prosedürler
bişey yiyebiliyormu,narkozu nasıl aldı
ameliyat süresi,sonrasında ayılması
ameliyat sonrası beslenme süreci falan
biliyorum çok uzun oldu ama benim için önemli detaylar
zahmet olacak sana ama yazabilirsen çok mutlu olurum:17:
istersen özelden de yazabilirsin

senden bi ricam olacak canım
eğer zahmet olmazsa bana süreci ayrıntılarıyla anlatır mısın??
yani,
röntgen nasıl çekiliyor burnuna mı bi cihaz sokuyorlar ağzına falan mı??
ameliyat öncesi yapılan prosedürler
bişey yiyebiliyormu,narkozu nasıl aldı
ameliyat süresi,sonrasında ayılması
ameliyat sonrası beslenme süreci falan
biliyorum çok uzun oldu ama benim için önemli detaylar
zahmet olacak sana ama yazabilirsen çok mutlu olurum:17:
istersen özelden de yazabilirsin

Nisanecim öncelikle çok geçmiş olsun, ameliyat olması gerekirse bile korkacak bişey yok merak etme.Şuan biraz yoğunluğum var, akşam 5'ten sonra detaylı yazarım canım.

Back
X