- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.901
neyse benim sinirler tavan yaptı ya derdimi anlatacak bir yer arıyordum.
kusura bakmayın...
ben dün akşam kadayıflı muhallebi yapmıştım bebeklerim çok seviyor maşallah bol bol yiyorlar.
afiyet olsun dobişlere
bizimki bu ara çok iştahsız varsa yoksa süt mama
yaramazlık durumları sizde nasıl kızlar
b,zde hat safhada
kumandayı alıp çat çat yere vuruyor hayır deyince kızıp bağırıyor ağlıyor
bugün hiç ses çıkartmadım çok şaşırdı yere vurup vurup kumandayı dönüp birde bana bakıyor neden hayır demiyorum diye şaşırıyor
heryeri karıştırıyor
hele oturduğumuz oda harabe gibi darmadağınık
b,zde hat safhada
bugün hiç ses çıkartmadım çok şaşırdı yere vurup vurup kumandayı dönüp birde bana bakıyor neden hayır demiyorum diye şaşırıyor
heryeri karıştırıyor
bizdede akşam huysuzlukları çekilmiyor nedensiz sebepsiz ağlamalar.. benim kızda kumanda manyağı ama kanal değiştirme peşinde çocuk kilidi var allahtan onu devreye sokuyoruz ama kanal değişmediği içinde çok kızıp kumandayı fırlatıyor bide kızınca insanın yüzüne saldırıp tırmalıyor kızıyorum ciddi ciddi oda bana daha çok kızıp kendini kucağımdan atmaya çalışıyor ağlamalar bağırmalar ayrı.. hırsını alamayıp daha çok tırmalamaya çalışıyor nerede abuk subuk şey nil orada işte her çocuk gibi..:)
turmalıyormukedi kızz nerden öğrenirler bilmem bizimkide insan tekmeler
yerde altını alırken veya giydirirken tekmelerde tekmeler bacaklarını insanın boynuna dayar ittirirde ittirir
benim kiz sakin sayilacak bi cocuktu ama gittikce fena birsey oluyor gozum korkmaya basladi kucucuk bebekti boyle aglamalari yoktu simdi aksamlari bi hiysuzlugu tutuyor ben kizinca takmiyor , bana vurunca babasi kiziyor , hemen dudagini bukup aglamaya basliyor, babasi sesini bile yukseltmemistir ona, ama babasi yapma diyip kaşini çatsa cok fazla tepki veriyor kiz iste.. tam babaci icerliyor herhalde:))
ömer bu akşam saçıma iki eliyle bir yapıştı, onu tutmasam, serbest bıraksam saçıma asılıp durur yani. ben de yapma ömer diye bağırdım, o da kızdı daha çok asıldı. anammm, başım ağrıdı resmen. ben de size bunu soracaktım. ömer hep saçlarımıza saldırıyor. kızım da ben de bu dertten çok muzdaribizsizlerin bebelerinde de var mı bu durum?
bir de alışmış, çamaşır makinesinin deterjan gözünü çekince orada biraz deterjan yapışmış, çekiyor o gözü, öbür eliyle de deterjanı alıp, ağzına atıyorbunu görünce artık her çamaşır yıkamadan sonra siliyorum orayı. onun çamaşırlarını sıvı deterjanla yıkıyorum ama bizimkileri bu ara tozla yıkadığım için deterjan yapışmış.
b,zde hat safhada
heryeri karıştırıyor
Selam kızIar nasılsınız?
Bugün inanılmaz derecede yoğundum.İşler biranda yığıldı.Tam toparlayamadan çıktım, pazartesi devam ederim işlere. Çok yorgunum.
Sizlerde ne var ne yok?
sinem gelmiş bugün, her şey yolundaymış oğlunda sevindim canım.
Neyse sonra yine gelirim.görüşürüz kızlar
Buradan ve özelden yazan, destek olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yolda, telefonumdan okudum yazdıklarınızı inanın çok iyi geldi.
EEG çekildi ve sonuçlarımız gayet güzel çıktı. Epilepsiye dair en ufak bir şüphe yok, doktor sayesinde iki günüm zehir oldu. Ne yemek yedim, ne uyuyabildim. Sonuçları alana kadar sürekli başım döndü.
Süreci ve fotoğrafları bloğumda paylaştım, okumak istersiniz Yazdan Kalan Blog
günaydınnn
İyi haftalarr herkese
Pazartesileri hiç sevmiyorumm,oğlumla vakit geçirmeye alışıyorum haftasonu,ptesi bırakıp gelmek çok zor oluyo
günaydınnn
İyi haftalarr herkese
Pazartesileri hiç sevmiyorumm,oğlumla vakit geçirmeye alışıyorum haftasonu,ptesi bırakıp gelmek çok zor oluyo
günaydın canım arkadaşım, beni sormuşsun bugün, nasıl mutlu oldum bir bilsenmozp biliyor musun oğlum iyi olduğunda onunla ilgili güzel şeyler duyduğumda dünyalar benim oluyor, içimi öyle bir sevinç kaplıyor ki, kendimi unutuyorum. bu aralar iyiyiz çok şükür, gece 2 defa kalkıyor hayretler içindeyim. inşallah hep böyle devam eder. cuma günü işten eve gittim, ve bu sabah işe geldim, düşün kapının önüne çıkmadım,oğlumla bol bol oyun oynadım, evi temizledim sürekli değişik birşeyler pişirdim, sürekli ayaktaydım anlayacağın, en son dün akşam 22:30 da çamaşırları astım ve 23 te yatağa uzandım, bu arada eşim tüm gün elinde kumanda tv izledi, adaletsiz dünya...
kendin için ne yaptın diye sorarsan cumartesi günü banyo yaptım, ve bu sabah yeniden duş alıp saçlarımı düzleştirdim, zaten dümdüz 5 dk sürüyor. işte böyle arkadaşım. yine aynı felsefem oğlum iyi olsun da gerisi boş...
mehmet çok erken kalkıyor bu sabah 7 de kalktık şimdi uyudu
kesinlikle kahvaltı yapmıyor ne versem reddediyor bol bol mama ile süt içiyor
zorlamıyorum nasılsa ilerde kalhvaltı eder demekki şimdi istemiyor
bikaç gündür eski haline dönmeye başladı çok bunaltmıyor beni
devamlı ağlamıyor
hem aşının etkisi sanırırm geçti hemde aşı korkusu geçti
bugün hava çok güzel öğleden sonra arabasıyla gezdiririm
erkenden sabahın yedisinde yemekleri yaptım öğleden sonraya iş kalmasın gezdireyim diye
mehmet uyurken evde gezmek bile imkansız hemen uyanıveriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?