- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #79.781
sağol canım arkadaşımın 17 aylık kızından uzun ve iri
ilk 6 ay kolikten ben çok zorlanıyodum sütüm azdı yetmiyordu mamada çok vermedik kilosu zayıftı ek gıdaya geçincede aynısı oldu
7. aydı sanırırm kefir verebilirsin dedi doktorumuz bağırsak tembelliğinden ötürü bende kefir yapıp içirmeye başladım sonra mamada çok içmeye başladı bianda serpildi büyüdü ben kefirden diyorum eşimde aynı fikirde
mevsimlik sebzelerden karışık çorbalar kuzu veya köy tavuğu etli yiyor meyve yiyor ve mama içiyor hurma yiyor
kahvaltı hala yok diyebilirim heele bu ara hiç yok dişinden ötürü
sabah bolca mama içer yatar öğlen yaptığım çorbayı içer ama o çorbanın içinde herşey var en az üç çeşit sebze et filan var akşamda öğlenden çorbası varsa içer iki üç günde bir yanına balık o kadar
ekmek bile yok diyebilirim
meyve yer günde 2 hurma
biara kurur meyveli irmikli sütlü tatlılar yapıyordum yiyordu bu ara yemiyor meyve dışında tatlı yemiyor bebe bisküvisi bile yemiyor
sadece aburcubur olarak eline çubuk kraker veriyorum başkada bişey yemedi bilmez
akşamları bizim yemeklerden yedirmeye çalışıyorum bazen yiyor bazen az yiyor bazen onuda yemiyor
yumurta hiç yemiyor bıldırcın yumurtasına başlayacağım ama daha küçük diye güvenemedim bakalım doktora danışalıda öyle başlarım
yedikleri bunlar birde hergün 2 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi içer
hurma kefir doğal kalmış çok faydalı şeyler bunları hiç eksik etmiyorum
maşallah memoşa nazar değmesin..annesi güzel bakıyo ona...
benim kuzunun da aşıya gittiği gün boyu 80 cm kilosu 11,500 çıktı