- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #79.521
selam kızlar hugocum nerdesinn geliyorum göremiyorum seni yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar hugocum nerdesinn geliyorum göremiyorum seni yaa
aşıyı salı günü yaptılar eve geldi iyiydi çarşambada iyiydi
çarşamba akşamı banyo yaptırdım ondan sonra başladı huysuzluk acaba duş aldı diyemi oldu
ama hemşire banyo yaptırma demedi diye yaptım çok kirlenmişti
sinemaksungur canım geçen gün %50 indirimli kahvaltı ayarladım demişsin ,nasıl ve neresi..haftasonları kahvaltı için gidebileceğim güzel bir yer arıyorum da...
günaydın diclecim. ben bucada sini köşk adında bir yer için aldım kahvaltıyı. fırsat 35 ten aldım, ama en güzel kahvaltı çiçekli köyde oluyor, hem çiçekli köy size yakın biliyorsun, manisa yolu üzerinde, tavsiye ederim, baharda herkes pikniğe gider oraya. bunun dışında sahilevleri ve inciraltında da kahvaltı yapılacak güzel yerler var, deniz kenarı hem. dün hava süperdi şansımıza, hem kahvaltımızı yaptık hem gittiğimiz yerin parkında oynattık oğlumuzu, baya sallandı salıncakta. sonra evimziin önünde kedi köpeklere baktı, biraz daha gezdi, eve gelir gelmez 2 saat deliksiz uyudu.
bu arada havanın güzel olduğu bir cumartesi günü buluşuyoruz, değil mi???![]()
günaydın kızlar,
bu gece oğluşum hiç uyumadı, dünde kuzenimin sözü vardı, geç geldik, çok yorgun ve uykusuzum
başım çatlıyo, ağrı kesicide fayda etmedi![]()
Kızlar Merhaba herkes dogum günlerinden bahsetmiş bende bahsedeyim :) Benim kuzum 1 şubatta doğdu cumaya geldiği için 3 şubatta (pazar günü) kutladık. Oğlum cumartesi günü aşırı isal ve kusmaya yakalandı biz bilmiyorduk daha sonra ögrendik rotavirüs olmuş.
Herkesi davet ettiğim için iptal edemedim. Kayınvalidem filan geldi uzaktan o yüzden. Çokta özenmiştim oğluma çok şık pantolon gömlek aldım. Pasta siperişi verdim. Ama oğlumun hasta olması nedeniyle çok güzel geçmedi. Oğlum kucagımdan inmedi mız mız mız.
Kimseye gitmedi çok halsizdi. Saolsun davet ettiğim herkes geldi çokta güzel hediyeler getirdiler. O kadar özendim ilk dogum günü diye ama hasta olunca kötü oldu. Neyse önemli olan benim bebegim o iyi olsunda seneye daha şahşahalı kutlarım inşallah.