- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.501
sağol canım.Evet benimki çok hareketli mecbur kaldık.Uyaınca ağladı tabi şimdi idrarırını yparken acıyor galiba.
bizde babamız gelince inşallah arpa şehriyeli kıymalı yoğurt çorbası ve zeytinyağlı kıymalı sarma yiyeceğiz.yanında bol çeşitte mevcutyrın ki menümüzde fırında izmir köfte pirinç pilavı kırmızı kapya biberi közü yoğurtlu sarımsaklı.ayrıca gündüz ise kıymalı değişik sebzelerden oluşan tarhana çorbası mmmmmmmm
walla helal olsun hugocuk ben bu kadarını yazmaya bile üşendim sen nasıl yazabiliyorsun ya maşallah sana.
ikizlerime yemek yemeği öğretmekten daha zor menüyü yazmak
doktor mehmet için sünnet derisi pipisini kapatıyo demişti sünnet olsa iyi olacak ama cesaret edemiyorum :18:
dalgamı geçiyosun kızzz
gınger sordu bugün o yüzden yazdım
teyzeleri kuzum artık 1 yaşında..dün doğumgününü kutladık..çok güzel çok eğlenceli oldu..annem gelmişti saolsun herşeyime yetişir..annem kayınvalidem ve eltim ikramlarda yardımcı oldular...herşeyden önemlisi kuzumun Yağmurumun keyfi yerindeydi...resim yüklemeye çalıştım olmadı..inşallah sonra sizlerle paylaşacağım
geçmiş olsun hugo
bizde de beklenen ateş geldi
tam 10.gün başladı ve 2 gündür 38-38,5 arası gidip gidip geliyor
hemşire uyardığı için panik olmuyorum
ateş düşürücü ile kontrol altına alıyor zaten
kimse böyle bişeyden bahsetmedi burda
sadece bizde mi çıktı acaba bu ateş??
bizdede çıkacak gibi
devamlı fitil veriyorum ona rağmen çok sıkıntısı var belliki aşıda etkiliyor
önceden diş olunca fitille rahaatlardı şimdi o bile fayda etmiyor devamlı ağlıyo bir saniye yollamıyor tuvalete gidemiyorum
önceden sevdiği şarkı çıkınca susardı izlerdi şarkı bitene kadar beni aramazdı şimdi şarkıda çözüm olmuyor ağlaya ağlaya geziyor dün çok yoruldum akşam 12 de uyuyakalmışım biraz öncede koltukta uyuyakalmışım
aşı huzursuz ediyor bence de
kızımda bu durum tam 6 gün sürdü
dediğin gibi yanından ayrılmak imkansızdı
sürekli korku halindeydi ve doğal olarak sürekli ağlıyordu
özellikle 2 gün tavan yapmıştı,paçamdan ayrılmıyordu:))
ama şimdi geçti normale döndü kızım
yine eskisi gibi oynuyor kendi kendine
tamamen aşıya yoruyorum ben bu durumu
merak etme memo da düzelecek annesi
yanında duruncada huysuz napıcamı şaşırıyorum valla
aaşıyı salı günü yaptılar eve geldi iyiydi çarşambada iyiydi
çarşamba akşamı banyo yaptırdım ondan sonra başladı huysuzluk acaba duş aldı diyemi oldu
ama hemşire banyo yaptırma demedi diye yaptım çok kirlenmişti
a
nisane ve hugocuk gecmisolsun bende ates bekledim ama olmadi gerci biz su cicegini yaptirmadik dr 13.ayda yapacagim dedi , hugo asidan 24 saat sonra yikayabilirsin dus aldigindan degildir belki diste ustune geldi ondandir huysuzlugu
bu gun nil e yaptigim corbayi yazayim dedim cunku bayaa sevdi belki sizinkilerde sever
zeytin yaginda sogan ve patetesi biraz kavurdum ustune sut koyup icine brokoli atip pisirdim , altini kapatip dereotu attim azicikta tuz blendrdan gecirip yedirdim ben corbasini biraz kivamli yapiyorum hepsini yedi
afiyet olsun
nil yiyince bende seviniyorum valla
bizimki bugün bişey beyenip yemedi
Selam kızlarrr çok mutluyummm neşeliyim..bugün esadımın doğum günü şuan doğalı 7 buçuk saat oldu geçen sene bugün......ayyy ne zaman yaşına geldi..oysa doğduğunda hiç büyümeyecek sanmıştım ama iyiki doğmuş..ne kadar yorsada üzsede bazen canım o benm canım yaa....
Neyse kızlar hazırlıklar tam gaz devam ediyor şimdi yeni öğrendiğim kruvasan tipi böreği yapıcm sonra patates salatasını yaparım...akşamada daha zaman var ama içim içime sığmıyor yaa...daha pastayı alcm gelcem...
Playdoh cnm faceden ekledm seni kabul edersn dimi beni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?