- 12 Temmuz 2006
- 367
- 10
- 643
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
ewet canım saglıklı ve hayırlı evlat olurlar ınsallaholabulu bekleyip gorck saglikli olsun da canim benimm
4 gundur felaket bulantım var.her an kusacak gıbıyım.ıkııncı oglumdada 3 ay kesıntısız bulantı yasamıstım maaesef buda oyle gıbı.kasık agrısıda cok.sankı bazen orayı kazıyorlar gıbı agrım oluyor.kızlar merhaba.bulantılarınız başladı mı yada bulantı ne zaman başlıyor.5 haftalığım doktor bana bulantın daha yoktur dedi evet daha yok.bakalım ne zaman başlayacak.bir de kasık ağrım var arada adet ağrısı gibi sancı giriyor.göğüsler de felaket acıyor...
ayyyy hele bir buyusun bole br tepik attimi sanacan disari cikacak bebecikkkkkevett cnmm cocuuummm kesee yapmamıss içimee delikk acmıss sankiiiiii:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
sagol canim insAllah bizlere görmeyi nasip eder guzel Allahimgeleceğin şubat anneleri güle güle sağlıcakla geçirin hamileliğinizi
sağlıcakla kucaklayın inşallah
ben 4 şubatta anne olacaktım ama 22 ocakta geldi oğlum hala rüya gibi sıkıntılı dönemi atlattık tadını çıkarıyorum şimdi
hepinize sağlık diliyorum
canim tabloya eklenmek istiyomusun senin yasadiklarin su an normal en az 8 haftalikken baslar bulanti ve kusmalar kasik agrisi normal oluyorkızlar merhaba.bulantılarınız başladı mı yada bulantı ne zaman başlıyor.5 haftalığım doktor bana bulantın daha yoktur dedi evet daha yok.bakalım ne zaman başlayacak.bir de kasık ağrım var arada adet ağrısı gibi sancı giriyor.göğüsler de felaket acıyor...
ayyy canim bazen bir kasiliyor karnim gece yatarken donemiyorum yaaa canim yaniyor ole oluncaaewet canım saglıklı ve hayırlı evlat olurlar ınsallah
4 gundur felaket bulantım var.her an kusacak gıbıyım.ıkııncı oglumdada 3 ay kesıntısız bulantı yasamıstım maaesef buda oyle gıbı.kasık agrısıda cok.sankı bazen orayı kazıyorlar gıbı agrım oluyor.
Goguslerde cok hassas ve bıde ben bebegımı emzırıyorum canım cok acıyor.neyse yasadıgımız hersey normal.dua edelım de kusmayalım.bunlarada sukur.
ayyyy hele bir buyusun bole br tepik attimi sanacan disari cikacak bebecikkkkk
sagol canim insAllah bizlere görmeyi nasip eder guzel Allahim
canim tabloya eklenmek istiyomusun senin yasadiklarin su an normal en az 8 haftalikken baslar bulanti ve kusmalar kasik agrisi normal oluyor
ayyy canim bazen bir kasiliyor karnim gece yatarken donemiyorum yaaa canim yaniyor ole oluncaa
Kızlar selamlar, iyi haftalar.
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum size. İstanbul Anadolu yakasında olup doktor tavsiye edebilecek var mı bana?
Güleryüzlü ve sorularıma cevap verecek bir doktor arıyorum. Şansıma hep asık suratlı ve hemen muayene edip sepetleyenler denk geliyor
ayy ben istanbulda olsammmm bidee kocamm kıskancc olmasasaaa kagan kocatepe ye giderimmm..internetten hep onu takip ediyorum yaa süperr bi doktorrrr
ayy kiz ben iki oglandada bulanti ve kusmam oldu onun harici bir sey olmadi heeeayy büyüsündee tepüklesin annesiniiidoktorr bulantın yok mu dedii yokk dedimm.. sasırdımm.. herkess aynı sei sölüoo hiçbişein yok hiçbişein yok.. nazarr degmesin dee cafdee otururrkenn yandann bi kadın kafayı uzattı dedi kii hiçbişein yoksaa erkekktir o bebek.. erkekk bebek annesinii yormaz hiçç.. ondan bi gün öncee rüyaammda doktorr ultrasondaa erkekk dediydii... bendee ii bakın kızdırr o diodummm dündee erkek bebek karnınn altını sisirir bi anda dediler.. hiç umudum yok amaaaa erkek mi olcak yoksaa didimm.. cin takvimine göre erkekk emmmee bakalım tutcak mıı testt etmişş olcezz
valla gunduz uyku basiyor beni gece de derin uyku yok sik idrar evet var kabizlik fena ilik siu ictim sabh kayisi yedim ceviz yedimcok iyiyimm cnmm.. dipcikk gibiyimm vallaasükürr ne bulantı ne hassasiyetttt... sadecee cok sık wc ye gidiorumm sıkıntı geldii artıkk.. bidee gece ölüü gibi uyuyorumm bölee deliksizzz
hic bilgim yok guzelim benimKızlar selamlar, iyi haftalar.
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum size. İstanbul Anadolu yakasında olup doktor tavsiye edebilecek var mı bana?
Güleryüzlü ve sorularıma cevap verecek bir doktor arıyorum. Şansıma hep asık suratlı ve hemen muayene edip sepetleyenler denk geliyor
ayy kiz ben iki oglandada bulanti ve kusmam oldu onun harici bir sey olmadi heee
valla gunduz uyku basiyor beni gece de derin uyku yok sik idrar evet var kabizlik fena ilik siu ictim sabh kayisi yedim ceviz yedim
hic bilgim yok guzelim benim
yaa benn bir yıldırr kabızdımmm amaaa hamileliklee beraberr o kadarr düzenlendi anlatamamm... ekstra bişide yapmadımm.. hatta alahınn işi demiştimm ıkınıptaa bebige zararr verme diee orayı bilee yoluna koyuyorr didiydimm emmeee kabız oluoo herkessss...:44::44::44::44::44: benimm bugünnn cok uykumm varrr.. dün sandıktaa cok yoruldum ondan heraldeee ufffff
ay ne bilim yaaaa bakalim ins ilik su ise yarar ikininca birsey olurmuki kizzz bebegeee:18:yaa benn bir yıldırr kabızdımmm amaaa hamileliklee beraberr o kadarr düzenlendi anlatamamm... ekstra bişide yapmadımm.. hatta alahınn işi demiştimm ıkınıptaa bebige zararr verme diee orayı bilee yoluna koyuyorr didiydimm emmeee kabız oluoo herkessss...:44::44::44::44::44: benimm bugünnn cok uykumm varrr.. dün sandıktaa cok yoruldum ondan heraldeee ufffff
Aksine, hamilelerin karşılaştığı sorunların başında gelir kabızlık.Ben de çektim, çekiyorum.Doktora sordum, ıkınmanın bebeğe bir zararı yok dedi.O yüzden korkmayın kabız olursanız.
Bu arada günaydın dedim kimse cevap vermedi
ay ne bilim yaaaa bakalim ins ilik su ise yarar ikininca birsey olurmuki kizzz bebegeee:18:
Aksine, hamilelerin karşılaştığı sorunların başında gelir kabızlık.Ben de çektim, çekiyorum.Doktora sordum, ıkınmanın bebeğe bir zararı yok dedi.O yüzden korkmayın kabız olursanız.
Bu arada günaydın dedim kimse cevap vermedi
Benim de normalde çok düzenliydi tuvaletlerim ama bebekle birlikte bir miktar kabızlık yaşıyorum.
Bulantılarımın da hepten artmasıyla iştahım da kesildi, bu da tetikleyecektir kabızlığımı öyle tahmin ediyorum.
allah allahhhh uykumm dısındaa ben herkesin tersine gidiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?