2012 Şubat Anneleri

Slm kizlar cepten giriyorum bugun eve donucem ins eklenecek kardeslerimizi eve donuste eklerim ins ecrincim canim sen ne yaptin gittinmi dr a

gurbett güzelininn bebigi mi görünüo yaaaa... okunn işarett ettigi bebikk mii yoksammmmm
Canim okun isaret ettigi yer bebegin henuz kalbi once kese olusuyor sonra kalb derken kafa organlar sirayla birbirini takip ediyor masallah subhanallah bu is sabir isi kizlar gebeligi kdndinize zehir etmeyin bol bol dinlenin ve icinizdeki mucizenin buyumesine sahit olun Canim benom bende bulnanti sabahlari aksamlari biraz var yemwk yerken kollarimi kaldiramiyorum yorgunluktan annemdeyim iki gundur rahar uyudum cok sukurEvet ablasi keseyi de gorduk cok sukur kalbide gorduk pitpit atiyordu 06 temmuzda ikinci konzrole gitcem folik aside devym karnimdan bakti goeemessek vajinal bakariz dedi fakat girundun satlada uyumlu cok sukur ve soldan yumurtlamusim solumda kese masallahh yaa Allah sizede gostersin kansmasi olan kardeslerim endislenmwsin yatip dinlenin bebeklerimizi sag sakim Allahin izni ile alicaz kucagimiza

Yeni subat anneleri hosgeldiniz..
Keseyi gorenlere hayirli olsun, devami gelsin ins.
Kalp atisi duyanlar gozunuz aydin, darisi bizim basimiza ins.

Bende de hafiften mide rahatsizliklari basladi;
tatliya hic bakamiyorum, erik fln da yemiyorum..
Ama tuzlu cekiyor canim.. Bi de deli gibi cig kofte.. Etsiz tabi..

Cabuk uykum geliyor artik, ama uyumakta cok zorlanıyorum..
Tüm kemiklerim agriyor, gogsum zaten hep hassas,
ne yana donsem olmuyor, sabahlari da zaten dinlenememis olarak kalkiyorum..

Tabi tum bunlar bazen zorlasa da guzel seyler,
insani simartiyor, bebegin varligini hatirlatiyor surekli, harika..

ins. sorunsuz sonuna kadar gidebiliriz hep birlikte..
hic birimiz uzulmeden..

kelebegim kalbini duyman imkansiz canim sadece görebilirsin canim benim benimde stten bakildi hemen görduk kelebegimi cok sukur babsi inananimioyr bizim bebgimiz mi olacak diyor Rabbim isteyen herkese nasip etain insAllahh

kızlar hepinizi tbr ederim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin banada inş mart 2012 annelerinde yazmayı nasip eder hayırlısıyla şimdi cansıkıntısı forumda gezinirken bakıyım dedim inanın çok duygulandım Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla anne olmayı sizleri çok öpüyorum kendinize ve bebişlerinize ii bakınn

canim drunu iyi arastir ve tecrubeli birisi olsun zirt birt dr degistirmeyin bir tane olsun temiz olsun uzulme umarim iyi bir dr secersin ve mutlu olursun canim
valla vajinal ultrasondan korkmayin drim ben zarrari yokkk unutmayin daha kesin olur gormeniz
maşallaaahhhh gözünaydıın
sagol canim benimmmmm

folik asid aliyorum devam et dedi bana dr bakalim ayin 6 sina gidicem tekrar dan

valla bulanti henuz yok sabhlari ama aksamlari var beimde

en iyi uykuyu annemde uyudum yaa bakalim bugun uyuyabilecemmi
arkadaşlar bende hafif bi kanama oldu sizde böyle bi durumda olan varmı çok tedirgin oldum nolur cevap

korkma cok degilse canim yat dinlen benimd e3 gun yerlesem kanamasi oldu 3 haftalikken sonra kesildi cok sukur
ayy insAllah canim benim evet arada bir hfta var canim
Gözün aydın canım.

Maaşallah bebişe
sagol bitanem benim
kızllarrrrr H A M İ L E Y İ MAlllahıma binlerce kez şükürler olsun.inşş hersey yolunda gider degerim katlar.benide aranıza alırsanız sevinirim.rabbim bebişlerimizi korusun
hosgeldin yazdim cnaim bilgileri eksikleri kontrol edersen sevinirim
şimdi bilemedim o siyah şey bebekmiiii kesemiiii kafam karıştı yahu kızlar birşey deyiverin hele
2 arkadaşımız yorum yapmış ama biri kese biri bebek diiii :26:
canim kese var, bebek henuz yok olusacak 6. haftada kalbide atmaya basliyor derken buyumeye basliyor

canim endiselenme yat dinlen sen korkma birsey olmaz ananas dilimleri yiyin hergun birtane rahime sikica tutunsun keseler canlar
kesenin içinde bebek kaçıncı hafta gözükür pekim
kalbini 6. haftada duyarsin 8.haftada bebek elleri falan hep gorunur sabir

birde ben duysam pıt pıtları içim dahada rahatlıycak
insAlahhh cabim kiz ticker yap kac haftaliksin gorunmuyor
canim cok cok sagol bilgilerin eksin kontrol edersen sevinirim canim

ay insAllah canim benim ins sagolasinnnn

merhaba gurbet güzeli nasılsın bebişin nasıl çok teşekkür ederim artık dinleneceğim zaten bugün resmen aklım çıktı sabah başladı çok hafif kahverengi bi akıntı sonra renk değiştirmeye başladı. eşim seçimlerde başkanlık yapıyodu bugün ve çoğu arkadaşlarımız öğretmen olduğu için onlarda görevliydi. Eşimi aradım gelmesi çok zor hemen taksiyi arayıp git dedi hastaneye bu arada kimsem yok istanbuldayız taksiciyi arıyorum açmıyo teli ben panik halindebi arkadaş aklıma geldi aradım hemen geldi doğru hastaneye gittik dr da acilin dr u ultrasondan göremedi dingil benim pazartesi gözükmüştü ve büyümüş olması gerekiyor bugün neyse allatn baktı kesemiz duruyodu sorun yok ama kanama iyi bişey değil dedi iğne yapıldım geldiğimden beri yatıyorum

Benim hafif bas dönmesi disinda pek bı belirtim yok. Buda beni endiselendiriyor. Dusuklerimdede belirtilerim yoktu. Su Perşembe biran önce gelsede bende bulsam sorularımın cevaplarını. Doktor olumsuz seyler soylicek diye çok korkuyorum. İnşallah bu defa sorunsuz sağlıklı bir hamileliğim olur. Bu bebeği çok istiyoruz. Allah saglikla nasip eder inşallah. Esim öyle heyecanliki sürekli bana hizmet ediyor. Evin her isini o yapıyor. Bisey olursa çok üzülür.

Bu arada gurbet güzeli sen hangi ülkede yasıyorsun?

Slm kizlar cepten giriyorum bugun eve donucem ins eklenecek kardeslerimizi eve donuste eklerim ins ecrincim canim sen ne yaptin gittinmi dr a

gittimm datlummmm.. hatta burayaa bebigin kesesinidee ekledim fakatt sen görmedin heraldeee.. 11.9 mm.. 5+2 günlükmüşş kuzumm.. kendisini göremedim henüzz amaaa:97::97: all sanaa tekrarr ekliyimm resmii

i

benimm baass dönmemm bile yokk ya ben napayımm

Erken Hamilelik Belirtileri
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
18.kirpiklerin karışması
19.gözbebeğinde büyüme

Çok tesekkurlerr
Aslında benim sorunum sürekli önceki hamileliklerimle kıyaslamam. Sağlıklı olanlarında bu belirtilerin cogu vardı. Kiz Yada erkek farketmedi. Olmayınca korkuyorum. Ama öte yandan acaba diyorum yasımdan dolayı olabilirmi. İnsan yaslandikca dahamı az hissediyor bazı seyleri. Yada yasımdan dolayı daha fazla risk taşıdığım için bilinçaltı korkuyorum. Esim benden 5 yas genc olduğu için büyük bir avantaj tabii ama son düşüğüm kurtajla sonuçlandığı için iyice tirstim. 4 kez normal dogum yaptım o tek kürtaj en zoruydu. Allah kimseye göstermesin.

ben iyiyim canim sabahlari kalkiyorum diyorum ben hamile degilim hani bulantim yok basdonmem yok hic bir belirti yok sonra diyorum delu karu gittik gorduk ya bebeyii
isvicre canim benim yok kiz erken henuz iki aylik olsun mercimekler canim benimmmm

benimm baass dönmemm bile yokk ya ben napayımm
kiz bekleyin sonrada ölüyom kusuyom diyeceniz henuz erkennnn ortadaki delik gibi gorunen sey kese caim ebnim hadi hayirlisi

kelebegim kalbini duyman imkansiz canim sadece görebilirsin canim benim benimde stten bakildi hemen görduk kelebegimi cok sukur babsi inananimioyr bizim bebgimiz mi olacak diyor Rabbim isteyen herkese nasip etain insAllahh

canım bız hem gorduk hedmde duyduk.ben ıkıncı oglumdada 6 hafta 4 gunlukken kalp atımını duymustum.annem erkek erken canlanır dedı acaba budamı oglan.neyse hayırlısı olsun.ama ınsallah busefer babasına benzer esım sarısın ve yesıl gozlu.

canim korma guzelim yas in da etkisi var tabi benim yasinda 35 illaki gencel bizim hamisligimiz farkli olucak merak etme sorunnsuz kucagimaiza alicaz bebelerimiziii

olabulu bekleyip gorck saglikli olsun da canim benimm

evett cnmm cocuuummm kesee yapmamıss içimee delikk acmıss sankiiiiii:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

geleceğin şubat anneleri güle güle sağlıcakla geçirin hamileliğinizi
sağlıcakla kucaklayın inşallah
ben 4 şubatta anne olacaktım ama 22 ocakta geldi oğlum hala rüya gibi sıkıntılı dönemi atlattık tadını çıkarıyorum şimdi
hepinize sağlık diliyorum

kızlar merhaba.bulantılarınız başladı mı yada bulantı ne zaman başlıyor.5 haftalığım doktor bana bulantın daha yoktur dedi evet daha yok.bakalım ne zaman başlayacak.bir de kasık ağrım var arada adet ağrısı gibi sancı giriyor.göğüsler de felaket acıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…