• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

kızllarrrrr :64::66::52:H A M İ L E Y İ M:nazar:Alllahıma binlerce kez şükürler olsun.inşş hersey yolunda gider degerim katlar.benide aranıza alırsanız sevinirim.rabbim bebişlerimizi korusun

ayy çok sevindim canım,seni merak ettiğim için foruma girdim.hayırlısı Allah gönlünce bir hamilelik yaşamanı nasip etsin.

Hoşgeldin canım gözün aydın :69:
Evet beyaz şeyin içinde siyah yuvarlak kese, benimde öyle..İlk kez kese görüm ben de, o yüzden çözmem zaman aldı :1: Benim 7.7mm diyordu 2 haziranda. Sıkıntı yapma canım, normaldir, döllenme ile alakalı olabilir.

tatlım öncelikle hayırlı olsun ben 2011 mart anneleri topiğindenim,24 şubatta doğum yaptım.
yuvarlak beyaz şey kese,içindeki siyah bebeğin canım.Allah sağlıkla tamamına erdirsin hepinizinkini

şimdi bilemedim o siyah şey bebekmiiii kesemiiii kafam karıştı yahu kızlar birşey deyiverin hele
2 arkadaşımız yorum yapmış ama biri kese biri bebek diiii :26:

merhaba kızlar bugün hayatımın en kötü günlerinden birini geçirdim sabah hafif bi kahverengi akıntılı kanamam oldu galiba burda benden başkasında olmadı çok korktum dr u aradım kesildiyse gelmene gerek yok tekrar olursa gel dedi sabahtan beri lavaboya gidiyorum inşallah kimse yaşamaz benimde bu son olsun nolur

feryalefe çok şaşırdım ,kendi gebeliğimde de böyle kullandım ben ve çevremdeki bütün arkadaş olsun akraba olsun hamileliklerinde böyle kullandılar.hatta şu an 5 aylık hamile bi arkadaşım var,ilk 3 ay folik asit kullanırken bulantı yapıyodu 3.aydan sonra rahatladı multivitamine başlayınca.genellikle elevit pronatal veya supradyn pronatal veriyolar tabii ki bunların içinde yine folik asit var ama ilk 3 ay kullanılandan daha az miktarda.ilk 3 ayda bebeğin beyin ve sinir sistemi gelişimi için Allah korusun herhangi bi doğumsal anomaliyi önlemek için folik asit çok önemli.başka bi dr. a da danış istersen tatlım,önemli bi konu hatta bazı dr.lar gebelik öncesi başlatıyo folik asite

bende gebelik öncesi başlamıştım zaten ama geçen haftadan beri doktorum decativi verdiğinden beri kullanmıyordum.prospektüsünde hamilelikte ihtiyacı % 200 karşılar yazıyor

merhaba kızlar bugün hayatımın en kötü günlerinden birini geçirdim sabah hafif bi kahverengi akıntılı kanamam oldu galiba burda benden başkasında olmadı çok korktum dr u aradım kesildiyse gelmene gerek yok tekrar olursa gel dedi sabahtan beri lavaboya gidiyorum inşallah kimse yaşamaz benimde bu son olsun nolur

benim transferin 7.gününden beri hala kahverengi lekelenmem var canım normalmiş bu tür akıntılar.ama sen bilirsin yinede

sağol canım biarz içimi rahatlattın inşallah normal bişeydir Allah korusun bebeklerimizi

amin canım.benim içim su yönden rahat ilk hamileligimde kahverengi akıntıyla baslayıp birgün sonra kırmızıya dönmüştü sonra miktarı arttı ve düştü bebegim bu kez aynı miktarda ve renkte 5gündür bir artıs olmadı ondan içimi rahat tutmaya calısıyorum.ii düşün canım moral cok önemli stres yapma oda etkiliyo

eminim şimdi size bu kontorlleri bekleme süreli geçmiyodur benim kanamalı bi hamilelğim vardı hemen hemen her hafta kontrolüm olmasına rağmen bazen haftada 2 defa bana bile geçmezdi günler ama şimdi zaman ööle çabuk geçiyoki hatta bugün kızımın küçülenlerini kaldırdım şimdide ayy bi konuşsa diyorum eşimde de dedi ahh bi kalp atışı ahh bi tekmelese sonra ahh bi doğsa senin isteklerin bitemz diye allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin

eminim şimdi size bu kontorlleri bekleme süreli geçmiyodur benim kanamalı bi hamilelğim vardı hemen hemen her hafta kontrolüm olmasına rağmen bazen haftada 2 defa bana bile geçmezdi günler ama şimdi zaman ööle çabuk geçiyoki hatta bugün kızımın küçülenlerini kaldırdım şimdide ayy bi konuşsa diyorum eşimde de dedi ahh bi kalp atışı ahh bi tekmelese sonra ahh bi doğsa senin isteklerin bitemz diye allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin

merhaba canım evet gerçekten günler geçmiyor Allah kızını bağışlasın yeni bebişinde sorunsuz olur inşallah bende 6. hafta içerisindeyim 5+2 yiz bugün biraz kanamam oldu sen neler yaptın hangi ilaçları kullandın sanırım dr um bana bi tedavi uygulamayacak

Akıntın pembe veya kırmızı degilse genellikle bı sorun yok demektir. İnşallah birdha olmaz.

merhaba canım evet gerçekten günler geçmiyor Allah kızını bağışlasın yeni bebişinde sorunsuz olur inşallah bende 6. hafta içerisindeyim 5+2 yiz bugün biraz kanamam oldu sen neler yaptın hangi ilaçları kullandın sanırım dr um bana bi tedavi uygulamayacak

canım ben 2011 şubat annesiyim taze anne yani :)) ben 9. haftadan itibaren hep kanamalı gebelik geçirmiştim daha öncesinde 1 kimyasal gebeliğimde vardı hatta 9 hafta lekelenme şeklinde oldu 20. haftada bacaklarımın arasından boşaldı kanlar 3 gece hastanede yattım ondan sonrada her ay aynı zamanlarda kanamam oldu hep her defasında yatırmak istedi dr ama ben evde yattım 34. haftada da kanala girmişti benim sıpa benim kanamalar plesanta previa yani plesantanın rahim ağzını kapatmasından dolayı olmuştu bunun için bebeğimin gelişimi azdı 39+5 te 3140 gr doğdu mecbur sezeryan oldum ama çok şükür şimdi gayet sağlıklı ve gelişimi çok iyi darısı sizlerin başına
kanamalar için progestan kullanıyodum bide benim drum düşük tehditim olduğu için folbiolu günde 2 tane vermişti 20. haftadan onra olan kanamalarda her defasında iğne vuruldum

bende gebelik öncesi başlamıştım zaten ama geçen haftadan beri doktorum decativi verdiğinden beri kullanmıyordum.prospektüsünde hamilelikte ihtiyacı % 200 karşılar yazıyor

canı decavit i bilmiyorum.dr.un öyle uygun görmüş demek ki,vardır bi bildiği,karşılıyodur o zaman.sağlıklı ve hayırlı bi doğum dilerim canımm

merhaba arkladaslar su sıralar oglum hasta olduugu ıcın pek gıremıyorum.dun doktora gıttım ve benım mınıgı gordum.kalp atımınıda duyduk .dok tor satla uyumlu dedı.mınıgım 6 hafta 4 gunluk gozuktu.karnımdan bakltı.alttan gozukur goremeyız desede kabul etmedım.ıyıkıde etmemısım cok tatlıydı melegım.darısı tum arkıadaslara.

Back