- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
kızlar sabah aile hekimine gittim kayıt yaptırmak için hamileliğin takibini yapmaları gerekiyomuş.oradaki doktor kafamı karıştırdı.ben decavit diye bi multi vitamin kullanıyorum ama bunun yanında folik asitte alman gerekiyo dedi aile hekimi.vitaminin içindede gebelikteki folik asit ihtiyacını % 120 karşılar diyo.siz ne kullanıosunuz
kızlar sabah aile hekimine gittim kayıt yaptırmak için hamileliğin takibini yapmaları gerekiyomuş.oradaki doktor kafamı karıştırdı.ben decavit diye bi multi vitamin kullanıyorum ama bunun yanında folik asitte alman gerekiyo dedi aile hekimi.vitaminin içindede gebelikteki folik asit ihtiyacını % 120 karşılar diyo.siz ne kullanıosunuz
Gurbetcim maşallah canım 41 kere.
Canım hoşgeldin öncelikle. Bence derhal doktorunu değiştir. Bebeğinde seninledir içini bozma cnm.salı gittim o zaman 5+2 mi neydi amagöremedi acaba sorun mu var ya cok korkyorum ağlamak istiyorum yaşlıydı acaba o mu göremedi ben cok kötüyümdış gebelik falan olabilrmi ya ama degermde cok iyiydi 17400 cıkmıştıallahımnolur bebeğimi bana bağışla
ben de hamileyim.sabah test yaptım potitif çıkınca öğlen doktora gittim.keseyi gördüm.5 haftalık gebeymişim.2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi.folik asit verdi.çok mutluyum.inş şubatta anne olacağım...
Günaydın kızlar...Günaydın kızlar....
Nasılsınız?
Benim 1-2 gündür bulantılarım arttı. Ayrıca yine 1-2 gündür başağrılarım da başladı, baş dönmelerim de. Özellikle akşamları çok halsiz oluyorum, sürekli uyumak istiyorum.
Rahat bir hamilelik geçireceğim bulantım yok diye tin tin geziyordum ama bebişim bekle de gör bakalım dedi sanırım bana
arkadaşlar bende hafif bi kanama oldu sizde böyle bi durumda olan varmı çok tedirgin oldum nolur cevap
ben gideyimmi bugün yani?? doktoruu aradım amaa daha hastahaneye gelmemişş sorcaktımmm geleyimmii diee... ne zormuss bunlarr yaa.. kafamm karıstı cokk
merhaba kızlar
bizde kesemizi gördük herşey normal dedi doktorumuz çok şükür
şimdi sırada kalp atışını duymada inş onuda hayırlısıyla duyarız
bu arada birşey sorcam ben şimdi ultrason kağıdında yuvarlak beyaz birşeyin içinde siyah bir yuvalark varya o siyah yuvalark kesemi bebekmi birde bende 8,61mm diyo 5+5 deyim szinkiler daha yüksek sanki
Slm cepten giriyom pitpitimizi ve kesemizi gorduk cok sukur darisi diger kizlain basina ins
merhaba kızlar
bizde kesemizi gördük herşey normal dedi doktorumuz çok şükür
şimdi sırada kalp atışını duymada inş onuda hayırlısıyla duyarız
bu arada birşey sorcam ben şimdi ultrason kağıdında yuvarlak beyaz birşeyin içinde siyah bir yuvalark varya o siyah yuvalark kesemi bebekmi birde bende 8,61mm diyo 5+5 deyim szinkiler daha yüksek sanki
canım gebeliğin ilk 3 ayı kesinlikle folik asit kullanılmalı,multivitamine 3. aydan sonra başlıycaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?