• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

super gidin bakalim iyi eglenceler size amanda aman hatdaya mi gidiyonuzz :62:
ne olsun valla guzellik uykusuna yattik oglum rahat vermedi kalktim yemek yaptim simdide namaza gidiyorum

kizlarrr bebeklere hatime basladinizmiii baslamayanlar baslasin insAllahhh:49:

Canım bende duymadım. Hatim mi yapılması gerekli hamile kalınca?

Allah kabul etsin canım.Ben hiç duymadım bebeklere hatimi? Anlatır mısın nasıl oluyor?
canim 9 ay icersinde bir hatim yapiyorsun..... istersen daha cokta yapabilirsin....
hatim bitikkten sonra bebegin ruhaniyetine hediye ediyorsun....yani dua ediyorsun
böylece hem kuranla mesgul oluyorsun hamile iken, hemde bebegin hatmi olmus oluyor....
benim 3 cocugumunda var Allahin izni ile kuran sadece ölüler icin okunmuyor dirilerinde ruhaniyetine okunuyor canim.....
bu sene fitre de verecegiz karnimizdaki bebelere onlarda canli cunku bunu unutmayalim insAllahhh

ben hatmi bir sonraki randevudan sonra baslarim insAllah

Son düzenleme:
kızlar hani beta hcg 2 gunde iki katı oluyo ya bu bebeğin canlı ve sağlıklı oldugunu mu gösterir??

bi de benim değer 15 inde 94 tü 21 inde 2147 olmuş :53: ikizmi ki acep??

alinciğim ya çok tatlısın şu senin yazıların çok heycanlı, hamilemiyim değilmiyim, vardı yoktu derken maşallah hamile çıktın. Şimdide ikizden şüpeleniyorsun ya, hani ikizde çıkarsan hiç şaşırmıyacam. Valla o zaman teprik edecem seni.

Allah sağlıklı sıhatli gönlüne göre versin canım.

canim 9 ay icersinde bir hatim yapiyorsun..... istersen daha cokta yapabilirsin....
hatim bitikkten sonra bebegin ruhaniyetine hediye ediyorsun....
böylece hem kuranla mesgul oluyorsun hamile iken, hemde bebegin hatmi olmus oluyor....
benim 3 cocugumunda var Allahin izni ile kuran sadece ölüler icin okunmuyor dirilerinde ruhaniyetine okunuyor canim.....
bu sene fitre de verecegiz karnimizdaki bebelere onlarda canli cunku bunu unutmayalim insAllahhh

ay tüylerim diken diken oldu valla. Veririz tabiiiiiiii can oda dimi ama :) Hatim bilmiyorum zor gibi gözüküyo Allahım günah yazmaz inşallah ama bende bol bol dua okurum.

hatim bitikkten sonra bebegin ruhaniyetine hediye ediyorsun....yani dua ediyorsun

Çok güzelmiş canım Allah razı olsun ama ben kuranı çok bilmiyorum aslında biliyorumda harfleri falan karıştırabiliyorum çok yavaş okuyorummm napcam:18:

ay tüylerim diken diken oldu valla. Veririz tabiiiiiiii can oda dimi ama :) Hatim bilmiyorum zor gibi gözüküyo Allahım günah yazmaz inşallah ama bende bol bol dua okurum.

Çok güzelmiş canım Allah razı olsun ama ben kuranı çok bilmiyorum aslında biliyorumda harfleri falan karıştırabiliyorum çok yavaş okuyorummm napcam:18:
canlarim iyi bilen biriside okusa olur bebegin adina yada netten dinleyin muzik yerine hergun 5 sayfa bebegin kulagina gitmis olur en azindan
daha bir cok bilgi var insALlah doguma yaklsatikca paylasicam insALlahhh yapilacak cok seyler varrrr:nazar:

Benimde kuran okumalarım yavaş ama bazen anlamlarını bileyim diye, mealinide okuyorum, özellikle hamilelere meryem ve yusuf süresi okumaları tavsiye ediliyor.
Rabbim korusun meleklerimizi.

canlarim iyi bilen biriside okusa olur bebegin adina yada netten dinleyin muzik yerine hergun 5 sayfa bebegin kulagina gitmis olur en azindan
daha bir cok bilgi var insALlah doguma yaklsatikca paylasicam insALlahhh yapilacak cok seyler varrrr:nazar:

Hemen baba adayına söyleyeceğim bende hergün netten dinlerim 2 kez hatim yapmış oluruz ona çok sağol cnm bnmmm:21:

tamam ben buranın abonesi oldum güzel bilgilerini sabırsızlıkla paylaşmanı bekliyorum. valla yakında işten kovacaklar beni :)

Anladım canım sağol, ben zaten normalde perşembe geceleri yasin okuyorum 1 kere Allah kabul ederse.Bu yeterli midir?

Çok duygulandım okurken. Hele de bebeğimize fitre vereceğimiz kısmı…Gözyaşlarımı zor tutuyorum…
Rabbim ne büyüksün, hamdolsun….Çok kıymetli vakitlerdeyiz, 3 aylardayız…
Okuyacağım ben de Rabbimin izniyle, aklıma gelmemişti. Gurbetgüzelinden Allah razı olsun hatırlattı bizlere.
Benim de okumam yavaş, ama olsun….Önümüzdeki vakit çok uzun, hallederiz Allah izin verirse.

ben hamileyken fitre vermeyi hiç duymamıştım, allahım nasip eder inşallah bu sene veririz.

Anladım canım sağol, ben zaten normalde perşembe geceleri yasin okuyorum 1 kere Allah kabul ederse.Bu yeterli midir?
Allah kabul etsin
yasinde tabi faydalidir elinizden ne geliyorsa onu yapin derim ben canlarim

Çok duygulandım okurken. Hele de bebeğimize fitre vereceğimiz kısmı…Gözyaşlarımı zor tutuyorum…
Rabbim ne büyüksün, hamdolsun….Çok kıymetli vakitlerdeyiz, 3 aylardayız…
Okuyacağım ben de Rabbimin izniyle, aklıma gelmemişti. Gurbetgüzelinden Allah razı olsun hatırlattı bizlere.
Benim de okumam yavaş, ama olsun….Önümüzdeki vakit çok uzun, hallederiz Allah izin verirse.

esime dedim bak bebegimizede fitre vermek nasip olacak hayirlisiyla oda sevindi tabi ya dedi verecez....
cocuklarimin 3.undede vermek nasip oldu hamile iken cok sukur.....
fitreler canimizin sigortasi kizlar Allah kabul etsin......

Back
X