• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

sagol tatlim bugun daha iyiyim ..hep yattim hemen gecti :) yok zorlamiyorum hic kendimi zorlayinca hemen ogurme basliyor zaten...cok meyve yedim, meyve suyu ictim gecen hafta simdi ondanda tiksinti geldi..az once hersey kokuyor diye oturdum hungur hungur agladim yaw :))) esimde korkmaya basladi benden :)))) delirdim galba ben :)

Yok yok korkmasın, şuan kendi cildim bana kokuyo, sürekli elimi yüzümü yıkıyorum o yüzden. Normal herşey çok şükür :D

Zaten 2 kişiye söyledin mi bitti :1:Eşim sağolsun ağzında bakla ıslanmıyor, yetiştirmediği yer kalmadı, akrabaları anlıyorum da mahallemizdeki bakkala niye söylüyorsun ki şimdiden :57:

Allah iyiliğinizi versin sizin tatlı çiftler siziiii... :) Şuan iş yerinde odada tek başımayım gülmekten karnıma ağrılar girdi. Koridordan geçen biri duysa deli midir nedir diycek. :) Artık her aklıma geldiğinde gülerim ben buna. :1:

şimdi dahada merak ettim bizimkilerde böyle yaparmı_? acaba...benimde ilk inş..hepimizde çok rahat bir şekilde doğururuz inş..:31:

Valla bence yaparlar, hele bir de varsa bu yönde bir beklenti kesin yaparlar. Ben biraz agresif bir insan olduğum için bizimkiler bana evlendiğimden bugüne bebek konusunda tek kelime laf etmemişlerdi sağım solum belli olmaz diye. Ama demek ki içten içten neler demişler. :1:

Son düzenleme:
Yaa ben sürekli burda durup sizinle sohbet etmek istiyorum, hem çok eğleniyorum hem de zaman daha hızlı geçiyor. Ama bu gidişle bizim daire başkanı fena takacak bana. Ben en iyisi işlerimin başına döneyim birazcık. :) Hepiniz kendinize iyi bakın lütfen, öpüyorum yanaktan :54:

Yaa ben sürekli burda durup sizinle sohbet etmek istiyorum, hem çok eğleniyorum hem de zaman daha hızlı geçiyor. Ama bu gidişle bizim daire başkanı fena takacak bana. Ben en iyisi işlerimin başına döneyim birazcık. :) Hepiniz kendinize iyi bakın lütfen, öpüyorum yanaktan :54:

Valla aynı benimde vakit çok çabuk geçiyor.Kolay gelsin canım :80::54:

kızlar hani beta hcg 2 gunde iki katı oluyo ya bu bebeğin canlı ve sağlıklı oldugunu mu gösterir??

bi de benim değer 15 inde 94 tü 21 inde 2147 olmuş :53: ikizmi ki acep??

kızlar hani beta hcg 2 gunde iki katı oluyo ya bu bebeğin canlı ve sağlıklı oldugunu mu gösterir??

canım, benimde adetimin bir gün gecikmesiyle değerim 450 lerde çıkmıştı. Ve bebeklerim ikizmiş =) olabilir çok iyi katlamış değerler.

Benim adetim düzensiz olduğu için tam kaç gün gecikmem olduğunu bilemedik, ortalama 32 günden düşündük, o yüzden düşüktü bhcg değerimm.
2 günde de tam ikiye katlamadı. ama sağlıklı gelişti Rabbime şükür. Kişiden kişiye değişiyor bu bhcg olayı...
Adetinin kaç gün geciktiği de önemli değerin kaç olduğundan ziyade.

Amin.. geçmis olsun tatlım, iyi bak kendine... benimde her gecengün bulantım biraz daha artıyor ... hani tam sey olmuyor ama devalı bir olacakmıs gibi hissi mevcut.... öyle birseyler oluyor iste...

gayet normal canım bence... daha ileri dönemde bulantı olabilir ama....

sağol canım daha iyiyim çok şükür şimdi hafifledi şikayetlerim, sizlerde kendinize dikkat edin. Gerçekten direnci düşüyormuş insanın bir bardak soğuk suyla ne hallere geldim :))

Bulantılarınız nasıl başladı? Direk hemen bigün aniden mi başladı? Yoksa hafif kokulardan etkilenme, iştah kesilmesi ile mi başladı?
Benim şu an çantamda yemeğim var ama kokusu burnuma geliyor ve midem boş olmasına rağmen canım çekmiyor, çubuk kreker aldım yedim.Bugüne kadar bulantım yoktu acaba bulantılaırm mı başlıcak:26:

benim iştah kesilmesiyle başladı halada devam ediyo, hiçbişey yemek istemiyorum
aksamları yemek yaparkende midem çok kötü oluyo, sacede poğaca yedim bugün açım ama yiyemiyorum:43:

Amin.. geçmis olsun tatlım, iyi bak kendine... benimde her gecengün bulantım biraz daha artıyor ... hani tam sey olmuyor ama devalı bir olacakmıs gibi hissi mevcut.... öyle birseyler oluyor iste...

gayet normal canım bence... daha ileri dönemde bulantı olabilir ama....

saol canım

sat:13 mayıs 5+4 ilk bebeğimiz tahmini doğum tarihi 17 şubat

sizide ekledim

sizide ekledim

teşekkür ederiz =)

sizide ekledim

CANIM BILGILERIN OLMADIGI ICIN SENI EKLEYEMEDIM CANIM BENIM
[table="head"]Kartopu Aday Sayisi:nazar:|Kartopu Annemiz:49:|Kartopu annemizin yasi:49:|Kartopu Annemizin Çocuk Sayisi:118:|Kartopu Bebek Cinsiyeti:55::108:|Kartopu Sat:49:|Kartopu Guncelleme:49:|Kartopu Bebegimizin Tahmini Dogum Tarihi:emir_bebek:|Kartopu Bebegimizin Adi:emir_bebek:|Kartopu Bebegimiz Dogdu Cok Sukur:nazar:

[/table]

sizide ekledim

slm fistigim nasilsin nasil gidiyor
sizide ekledim[/QUOTE]

bende bir yandan kahvaltı hazırlıyom bir yandan da size yazıyom

arkadaşlar sizede o minik şişelerde demir şurubu:44::44::44::44: verildimii
yok henuz vermedi benim ter. 6 temmuzda

Canım ben yokum sat 13 mayıs doğum 17 şubat ilk bebişimmm:52:

gurbetgüzeli , tatlım bende listede yokum.. Yaşım 28 sat 21 mayıs ilk bebiş :) d. tarihi 25 şubat. eklenebilirsek çok mutlu olucaz teyzesi. Teşekkürler.
ekledim sizleride kizlar hayirli hamilelleik diliyorum sizede

sabah tuvaletten sonra lekelenme oldu.doktora gittim az önce.doktor bebek var ama kalp atışını duyamıyorum dedi.yarın sabah bi daha gel bakalım dedi.eğer yine kalp atışı yoksa kürtaj olacaksın dedi.çok üzgünüm.şubatta da düşük yapmıştım.6+5im daha 7 hafta bile dolmamıştı.bebek çok küçük dedi belki ondan yoktur dedi ama bilmiyorum kürtaj olmak istemiyorum:50::50::50::
canim ben bekle derim sana her an hersey olabilir masallah rahatsizlikta yok

GurbetGüzeli beni de listeye ekleyebilir misin?

İlk bebek
yaş 30
SAT 25 Nisan
7+
Kalp atışını duyduk:nazar:
ekledim canim

yok daha önce kalp atışları için gitmemiştim ,ilk defa gittim.bebek var kese de baya büyümüş ama kalp atımı yok dedi.bebek de baya küçük dedi.duyulması gerekiyordu dedi.yarın bi daha denicek kalp atımını duymayı yine duyamazsam kürtaj olursun dedi.belki 7 haftadan sonra bebek biraz daha büyüyünce duyulur diye düşünüyorum ben de bilmiyorum dua edin nolur allah rızası için
Allahim bebegini sana bize bagislasin ins

Günaydın bayanlar, benim 1-2 gündür hafif hafif lekelenme oluyor bayanlar, tam 7 haftadayız, sizlerdede oluyormu. panik yapmak istemiyorum. doktorada cumartesiye gideceğim.
dr.a gorun derim ben proges.... verir belki

günaydın kızlar.bende çok zor günler yaşıyorum buara.salı günü akşama doğru pembe akıntı geldi baya bi hemen doktora gittik.7+2 olması gerekiyodu hatta sata göre 8+2 olması lazımdı.embriyo görünüyor 6+2 haftalık boyutunda yani 5 mm kese düzgün yolk sac oluşmuş ama bebeğimin kalbi atmıyor.yarın başka bi doktora gidicem.doktorumda pazartesi yine görünmezse alıcaz dedi.okadar ağladımki işnanamazsınız.farkında olmadan çok bağlanmışım bebeğime.
canim bekle atar insAllah

Cnm bnm benimde normalde ara ara lekelenme oluyordu ama bir arkadaşım vardı oda hamileydi ona sordum o dedi bendede oluyor doktoru normalmiş demiş bende doktora gittiğimde sorarım o zaman diye acele etmedim ama pazartesi günü wcde temizlenirken peçeteye sanki böle kan gelmiş gibi hissettim o gün bekledim gece wcye kaltığımda yine aynısı oldu ve iççamarşırımda baya kirlenmişti neyse Salı günü doktora gittim ve benim SAT 1 mayıs yani 7. haftanın içindeydim kalp atışınıda duyarız diye bir heycanla gittim ama doktorun yanında ağlamaya başladım sinirlerim bozuldu yanımdada kimse yoktu ailemden uzağım zaten .. neyse doktor baktı ultrasyondan 7 haftalık embriyosu görünüyor dedi büyüklüğü yerinde ama kalp atışı şuan görünmüyor dedi.. bende nedenini sordum normalde 7 haftanın içinde görünmesi gerekmiyormuydu dedim dedi o herkese göre değişir dedi.. lekelenme içinde önemli bir şey görünmüyor dedi ama iğne ve prrogestron verdi 10 gün sonra bir daha geldedi dedim işim gereği ayakta geziniyorum onun etkisi varmıdır dedim yok o önemli değil dedi ama ben her ihtimale karşı işten izin aldım evde dinlencem bakalım pazartesiye kadar pzteside bir daha doktora gitcem..:S yani normalde benmki seninkinde gün olarak daha fazla olduğu için söylüyorum bunları ben hala kalp atışını duyamadım sıkma canını demek kolay salı gününü hayatta unutamam sana tavsiyem bol bol dua et ve dinlen.. ben hamile değil gibi her işe koşuyordum izin günlerimdede eve gelip ev temizledim yaz temizliği çok yorulmuştum ve yorgunluğuma buldum bu olup bitenleri bakalım hayırlısı....Rabbim korusun hepimizi..
canim bekleyin derim ben

arkadaslar herkese merhabalar,ben bugun tam nasipse 5 haftalık hamileyim (sat 19 mayıs 2011),
size sormak istediğim benim rahımde kasılmalar oluyor ara ara sancı gırıyor,dunde kasıgıma cok sancı gırdı sızde durumlar nasıl benım gıbı olan varmı caba?cok merak edıyorum ınsallah normaldır bu yasadıklarım.
yarın doktora gıdecegız nasıpse ınsallah güzel haberler verırım size....
olurrr biz o yollardan gectuk ve hala devam ediyor korkmaaaa

Bulantılarınız nasıl başladı? Direk hemen bigün aniden mi başladı? Yoksa hafif kokulardan etkilenme, iştah kesilmesi ile mi başladı?
Benim şu an çantamda yemeğim var ama kokusu burnuma geliyor ve midem boş olmasına rağmen canım çekmiyor, çubuk kreker aldım yedim.Bugüne kadar bulantım yoktu acaba bulantılaırm mı başlıcak:26:
yooooo yavs yavs alistira alistira basladiii

sanki bende hala bulantı yok gibi :44::44::44::44:
baslarrr daha kucukkkkk:emir_bebek:

slm millet 2 günde ne çok yazmışınız yavv...dün evdeydim işten izinli malum giremedim evde internet yok..doktora gitmedim biraz daha beklicem çünkü görmek istiyorum bebişi...:emir_bebek: sizler nasılsınız? benim çok hafif mide bulantım oldu bu sabah..onun haricinde baş dönmem var çok az..:14: daha aileme söylemedim doktora gidip gelince inş..bide 15 günde 2 kilo almışım..kociş benle dalga geçiyor doğuma 90 kilo gircen diye 72 olmuşum..artık az az sık sık yicem gece yemeyide bırakıcam artık ya...:14: hiç istemiyorum kilolu olmak ...:50:
hosgeldinnnnn bendede istah yok henuz kilo almadim ben son bir aydirrr bakalim ne olur sonuc

Ben geldimmmm:32::32::32:Nasılsınız görüşmeyeli canlarrr:27::27::27:Biz bugün bebişimizle ney dinlemeye gidicezz addalara gidicezz:24::24::24:
super gidin bakalim iyi eglenceler size amanda aman hatdaya mi gidiyonuzz :62:
ne olsun valla guzellik uykusuna yattik oglum rahat vermedi kalktim yemek yaptim simdide namaza gidiyorum

kizlarrr bebeklere hatime basladinizmiii baslamayanlar baslasin insAllahhh:49:

ne olsun valla guzellik uykusuna yattik oglum rahat vermedi kalktim yemek yaptim simdide namaza gidiyorum

Allah kabul etsin canım.Ben hiç duymadım bebeklere hatimi? Anlatır mısın nasıl oluyor?

Allah kabul etsin cnm bizleride unutma duanda...Bende uyuyordum yeni uyandım bebiş daha mercimek kadar ama uyku meraklısı yaptı beni...:21:

Back
X