• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

slm millet 2 günde ne çok yazmışınız yavv...dün evdeydim işten izinli malum giremedim evde internet yok..doktora gitmedim biraz daha beklicem çünkü görmek istiyorum bebişi...:emir_bebek: sizler nasılsınız? benim çok hafif mide bulantım oldu bu sabah..onun haricinde baş dönmem var çok az..:14: daha aileme söylemedim doktora gidip gelince inş..bide 15 günde 2 kilo almışım..kociş benle dalga geçiyor doğuma 90 kilo gircen diye 72 olmuşum..artık az az sık sık yicem gece yemeyide bırakıcam artık ya...:14: hiç istemiyorum kilolu olmak ...:50:

Bizler iyiyiz hamdolsun, inşallah sen de iyisindir. :) Valla ben zaten 5-6 gündür yediklerimin 1/3'ünü geri çıkarıyorum :) Kilo aldığın için üzülme. Bizim burda bir hatun vardı 30 kilo aldı hamileyken, doğumdan 6 ay sonra ilk hamile kaldığına göre sadece 3 kilo fazlası vardı. Tabi yine de dikkat etmek lazım. Bu kilo olayı bünyeden bünyeye değişir...

Ehehehe bana epey uzun bir süre herşey balık gibi koktu. Birşeyin kokusunu tanımlarken hep şöyleydim: ölü balık kokuyo bu, bayat balık gibi kokuyo bu, kızarmış balık kokuyo burası, burda balık ölmüş :D Şuanda en sevdiğim şey olan balığı görmeye tahammülüm yok :D

:60::60::60:

Balık tadı mı….Hehehehehehe :1:
Neden şaşırmıyorum acaba :1:

O zaman sevinmeliyim, bu iyi bi işaret :52:Normalim ben de her hamile gibi balık tadı alıyorum :66:

Bizler iyiyiz hamdolsun, inşallah sen de iyisindir. :) Valla ben zaten 5-6 gündür yediklerimin 1/3'ünü geri çıkarıyorum :) Kilo aldığın için üzülme. Bizim burda bir hatun vardı 30 kilo aldı hamileyken, doğumdan 6 ay sonra ilk hamile kaldığına göre sadece 3 kilo fazlası vardı. Tabi yine de dikkat etmek lazım. Bu kilo olayı bünyeden bünyeye değişir...

hiç sorma sinir oldum kendime..:84:

selam kizlar... benim gibi midesi bulanip bisey yiyemeyenlere kucuk bir oneri yapmak istiyorum...eger sizde benim gibi yogurdu sade yiyemiyorsaniz icine vitaminli ulker cici bebeleri dograyin azicikta seker atin mimmmm harika oluyor tadi..ben yogurdu ancak boyle yiyebiliyorum..ve icindeki biskuviler midemi tikadigindan mide bulantimida azaltti..cok mutluyum en azindan kahvalti disinda birsey yiyebiliyorum :)

Hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin...İkizler geliyor desenize bir sürü :nazar:

slm herkesin hamileliği hayırlara vesile olur inşanllah valla ben henüz dr gitmedim temmuz 2 de randevu aldım kısmet o zaman inşallah muayene olacağım şimdi kanda çıktı allah ın izniyle yazılanlar gibi sımsıkı tutun bebeğim seni bırakmicam diye biliyorum inan hala inanamıyorum tekrar hamile kalabildiğime allah ım herkese nasip eder inşallah aminnn:49:

balık tadımı bakalım bende olacakmı ,
bugun yenı 5 haftalık oldum ,Allah tamamına erdirir inşallah hepimizin,
amin.

kızlar annenize babanıza söyledinizmi? Tepkileri ne oldu..dün kızkardeşim beni rüyasında hamile görmüş ama bişey diyemedim bu arada kızkardeşim daha 12 yaşında..sabırsızlıkla bekliyorum söylemeyi..:52:

kızlar annenize babanıza söyledinizmi? Tepkileri ne oldu..dün kızkardeşim beni rüyasında hamile görmüş ama bişey diyemedim bu arada kızkardeşim daha 12 yaşında..sabırsızlıkla bekliyorum söylemeyi..:52:

Ay canım nasıl dayandın :D Benim söylememe gibi bi durum söz konusu değildi, çünki kan vermeye annemle beraber gittik, ben sonucu öğrenip ağlayınca "ne ağlıyorsun be deli" dedi ama kendi de ağlıcak nerdeyse :1:Sarıldık felan çok garip bi andı.

hiç sorma sinir oldum kendime..:84:

Yok yok hiç sinir olma, hepimiz aynı durumdayız ben de daha şimdiden 1 kilo aldım ve karnım falan kocaman oldu. Her gören hamile misin diyo, ben de yooo şişmanım deyip geçiştiriyorum. :1:

selam kizlar... benim gibi midesi bulanip bisey yiyemeyenlere kucuk bir oneri yapmak istiyorum...eger sizde benim gibi yogurdu sade yiyemiyorsaniz icine vitaminli ulker cici bebeleri dograyin azicikta seker atin mimmmm harika oluyor tadi..ben yogurdu ancak boyle yiyebiliyorum..ve icindeki biskuviler midemi tikadigindan mide bulantimida azaltti..cok mutluyum en azindan kahvalti disinda birsey yiyebiliyorum :)

Banuesracım daha iyisin ya umarım? İlk 3 ay çok zorlamamak gerekiyormuş illa yicem yicem diye. Canın ne kadar ve nasıl, ne yemek istiyorsa onu ye. Hiiiç zorlama kendini. Bir de bebe bisküvisinin yerine yulaf ezmesi, çilek parçaları, taze kayısı ya da kuru üzüm kuru kayısı vs de karıştırabilirsin. Güzel olur bence :)

ben soylemek zorunda kaldim ya ..kalp atislarini duyduktan sonra soyeyecektim aslinda ama esim ameliyat oldugu icin kayinvaldemle konusurken midem azimda bir sekilde esimin durumunu anlatiyordum...dun mide bulantimdan sesim o kadar kotu cikmiski artik bana sen benden bisey sakliyorsun bulente bisey oldu ameliyatta ama sen bana uzulmim diye soylemiyosun sanki..sesin hep boyle kotu ne zamandir..saklama soyle ne oldu diye diretince :))) bende soylemek zorunda kaldim..kadin sok oldu cokk sevindi ama :))) sonra annemleride aradim baskasindan duyarsa ilk uzulur diye..boylelikle herkes ogernmis oldu :))

Zaten 2 kişiye söyledin mi bitti :1:Eşim sağolsun ağzında bakla ıslanmıyor, yetiştirmediği yer kalmadı, akrabaları anlıyorum da mahallemizdeki bakkala niye söylüyorsun ki şimdiden :57:

Ben de keseyi görene kadar söylemedim… Kesede aradım…Aslında kalp atışlarını bekleyecektim ama doktor 2 hafta sonra deyince dayanamayıp aradım annemi, çünkü çok üzülüyordu düşük yaptığım için ve artık yavaştan bebeğim olmayacak herhalde diye düşünmeye başlamıştı. Kendine daha fazla stres etmesini istemedim, kıyamadım. İlkini eşim söylemişti, bunu ben söylemek istiyorum dedim. Kendim aradım. Ama o kadar duyguluydum ki onca badireden sonra, hayalimde kurduğum süslü cümleleri unuttum hamileyim diye koyverdim ağlamayı…

Yaa ben söylemeyi düşünmüyordum aslında ama hafta sonu mide bulantılarından yatağa düşünce söylemek zorunda kladım. Telefonu babam açtığı için önce ona söyledim: dede oluyorsun dedim. Bizimkilerin ilk torunu olacak da :3: Yüzünü görmedim ama, sesinden anladığım kadarıyla çok duygulandı, sesi titredi böyle. Çok sevindim kızım, çok sevindim hadi hayırlısı inşallah dedi. Arkadaşlar benimle dalga geçiyorlardı, hepsi torun gezdirior, senin yok mu diyorlardı dedi. Bugüne kadar da bana hiç bundan bahsetmemişti oysa ki... Ben de çok duygulandım öyle olunca.

Sonra da anneme söyledim, o da çok sevindi. Hatta ona sordum babam sevindi mi diye, diyor ki; sevindi sevindiii. ama ben daha çok sevindim :) Valla hayırlısıyla doğurursam herhalde ben daha çok seviyorum- hayır ben daha çok seviyorum kavgasına tutuşacaklar :60:

Yok yok hiç sinir olma, hepimiz aynı durumdayız ben de daha şimdiden 1 kilo aldım ve karnım falan kocaman oldu. Her gören hamile misin diyo, ben de yooo şişmanım deyip geçiştiriyorum. :1:

Banuesracım daha iyisin ya umarım? İlk 3 ay çok zorlamamak gerekiyormuş illa yicem yicem diye. Canın ne kadar ve nasıl, ne yemek istiyorsa onu ye. Hiiiç zorlama kendini. Bir de bebe bisküvisinin yerine yulaf ezmesi, çilek parçaları, taze kayısı ya da kuru üzüm kuru kayısı vs de karıştırabilirsin. Güzel olur bence :)

sagol tatlim bugun daha iyiyim ..hep yattim hemen gecti :) yok zorlamiyorum hic kendimi zorlayinca hemen ogurme basliyor zaten...cok meyve yedim, meyve suyu ictim gecen hafta simdi ondanda tiksinti geldi..az once hersey kokuyor diye oturdum hungur hungur agladim yaw :))) esimde korkmaya basladi benden :)))) delirdim galba ben :)

Yaa ben söylemeyi düşünmüyordum aslında ama hafta sonu mide bulantılarından yatağa düşünce söylemek zorunda kladım. Telefonu babam açtığı için önce ona söyledim: dede oluyorsun dedim. Bizimkilerin ilk torunu olacak da :3: Yüzünü görmedim ama, sesinden anladığım kadarıyla çok duygulandı, sesi titredi böyle. Çok sevindim kızım, çok sevindim hadi hayırlısı inşallah dedi. Arkadaşlar benimle dalga geçiyorlardı, hepsi torun gezdirior, senin yok mu diyorlardı dedi. Bugüne kadar da bana hiç bundan bahsetmemişti oysa ki... Ben de çok duygulandım öyle olunca.

Sonra da anneme söyledim, o da çok sevindi. Hatta ona sordum babam sevindi mi diye, diyor ki; sevindi sevindiii. ama ben daha çok sevindim :) Valla hayırlısıyla doğurursam herhalde ben daha çok seviyorum- hayır ben daha çok seviyorum kavgasına tutuşacaklar :60:

şimdi dahada merak ettim bizimkilerde böyle yaparmı_? acaba...benimde ilk inş..hepimizde çok rahat bir şekilde doğururuz inş..:31:

:9::9: Bakkaladamı? Demiş...ayy koptum gülmekten yaa. Yok benimki ultrasonda görmeden demez..:19:

Evet maalesef bakkala da :50: Kızıyorum ama söylemek hoşuna gidiyormuş dinlemiyor beni.Hayırlısıyla pazartesi doktora gideyim şu kalp atışını bir duyayım, isterse tvye çıkıp canlı yayın yapsın sesimi çıkarmıcam :1:

Back
X