- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.161
arkadaşlar vajinanızda sızlama oluyor mu? ara sıra vajinam sızlıyor benim.
Benim de oluyor...Kas kısmında ama içten değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar vajinanızda sızlama oluyor mu? ara sıra vajinam sızlıyor benim.
Özelden yolladım canım sana.Yolladıklarım Anadolu yakasındalar.Yalnız Avrupa yakasında da 2 prof var muayene olmadım ama internetten çok görüştüm, referansları da, tahlillerime yorumları da çok doğru çıkmıştı önerebilirim onları da.
istanbul anadolu yakasındayım
arkadaslar herkese merhabalar,ben bugun tam nasipse 5 haftalık hamileyim (sat 19 mayıs 2011),
size sormak istediğim benim rahımde kasılmalar oluyor ara ara sancı gırıyor,dunde kasıgıma cok sancı gırdı sızde durumlar nasıl benım gıbı olan varmı caba?cok merak edıyorum ınsallah normaldır bu yasadıklarım.
yarın doktora gıdecegız nasıpse ınsallah güzel haberler verırım size....
arkadaslar herkese merhabalar,ben bugun tam nasipse 5 haftalık hamileyim (sat 19 mayıs 2011),
size sormak istediğim benim rahımde kasılmalar oluyor ara ara sancı gırıyor,dunde kasıgıma cok sancı gırdı sızde durumlar nasıl benım gıbı olan varmı caba?cok merak edıyorum ınsallah normaldır bu yasadıklarım.
yarın doktora gıdecegız nasıpse ınsallah güzel haberler verırım size....
Benim de oluyor...Kas kısmında ama içten değil.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. rahim büyüdüğü, genişlediği için normalmiş kasılmalar. Ama bende öyle kasılma gibi tarif edebileceğim bişi yok sadece özellikle geceleri solumdan sağıma dönerken kramp giriyo gibi olup hemen geçiyo.
Hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin.
Evet kasılmalar oluyor, normal de. Rahim büyüyor çünkü...
Bazen bel ağrısı da oluyor bende.
sanki bende hala bulantı yok gibi :44::44::44::44:
düzenli canım 30 günde bir ve 17. günümde yumurtam çatladıSenin adetlerin düzenli miydi canım?
geçmiş olsun sana da canım rabbim meleklerimizi bize bağışlasın hayırlı haberler verelim inşallah
Bulantılarınız nasıl başladı? Direk hemen bigün aniden mi başladı? Yoksa hafif kokulardan etkilenme, iştah kesilmesi ile mi başladı?
Benim şu an çantamda yemeğim var ama kokusu burnuma geliyor ve midem boş olmasına rağmen canım çekmiyor, çubuk kreker aldım yedim.Bugüne kadar bulantım yoktu acaba bulantılaırm mı başlıcak:26:
bulanacakların genelde hafiften başlar betayla alakalı oldugu için beta arttıkca artar.bazılarında da öyle hafif etkilenmeler oluyo ama bulantı olmuyo)
Benimki bulantıdan ziyade, mide ekşimesi mide rahatsızlığı gibi...Geçen hafta daha bulantı/öğürme şeklindeydi.Ama ona rağmen iştahım daha iyiydi.
Bu hafta iştahım hiç yok.Midem sürekli rahatsız gibi...Bulanıyor gibi...Eğer biri çok sevdiğim birşeyler yapmamışsa,ı-ıh hiç yiyemiyorum...
Demin yemekhaneye indim.Güzel sayılacak yemekler vardı ama dayanamadım bakmaya.Sadece sütlü tatlı yedim azıcık, geri geldim...
Halsizim de, baş dönmelerim de oluyor bu ara...
Benim de yemeklere karşı isteksizlik başladı.Burda sanırım ecrinnn arkadaş yazmıştı baklava diye, okuyunca hemen baklava aldım canım çekti diye.Yedim 1-2 tane, sonra baklavadan balık tadı alınca bıraktım :26: