2012 Şubat Anneleri

Süpermiş canım o zaman

tatlım tek iyi tarafı o oldu malesef burda bir ben bir esim...

amin canım.. dogru diyorsun ..

ahhh ahhh...
niye böyle oluyolar ben anlamadım... bencillik mi , kıskanclık mı, gelenekler mi? nedir yani?

Ben kabukluyken (soyulmadan) elleyemiyorum o meyveye ama soyulmus olunca cok severim...

hosgeldin tatlım.. hayırlı olsun yavrun...

kafeinsiz kahve satiliyor en azından öyle bir dene sütle filan yarim fincan sorun olmaz gibi ama cok icme... türk kahvesinin kafeini daha cok diye biliyorum ben.. acaba öyle mi?

Tatlım ben de valla buraya gelince rahatladım uzaktayken en güzeli... Anne gibi kimse olamaz iste... onun içi gidiyodur simdi... ben söyleyemedim daha anneme biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum...

sen istiyorsan kalsın da ben almayım canım alana da mani olmayım eksik kalsın.dursun durduğu yerde doğumda başımdan eksik olmucak nasılsa biliyorum.şimdilik aman gelmesin

arkadaşlaaaar

sonunda keseyi gördük.....
sabah demişdim ya haftayı bekleyemedik..özele gittik 1 saat önce
allaha şükürler olsun

ayy süper bir haber .. canımm hayırlı olsun .. bak iyi olmus masallah..

kızlar ağrımdan başka bir sıkıntım yok derken bu akşam kendimi çok bitkin hissediyorum.biraz bulantım da var.bunları önemsemiyorum da sanırım ara ara ateşim çıkıyor.
grip olucam ondan desem ara ara olmaz.hamileliğin ilk ayları ateş çok önemliymiş.
ama doktorların dediğine göre hormonların değişmesinden dolayı ateş basmaları,yükselmesi olurmuş.
sizlerde de böyle değişimler oluyor mu?
off sıkıldım şimdi.

Kızlar merhaba,2-3 gündür giremedim ama dün doktora gittim ve bebişimi gördüm,keseyi gördük,kalp atışlarınıda duydum,karnımdan baktı doktorum.
Her şey normal dedi,boyu 8 mm ve 6 hafta 5 günlük çıktı kuzucuğum,doktor son adetle uyumlu dedi,çok sevindimmmm ))

evet ben de ateşleniyorum

iyi geceler genç anne adayları..30 yaşına geçen ay bastım vee bu ay tekrar hamile olduğumu öğrendim,1 saat önce..idrar testimde çift çizgi var..planlamamıştık aslında..kafam çok karıştı..buraya niye yazdığımı da bilmiyorum..şaşkın şaşkın ekrana bakıyorum..20 aylık bi kızım var..o içerde uyuyor ve ben burdayımm..inanamıyorum..

hafta sonu kan testi yaptırırım artık...hamile olduğum kesinleşirse sanırım 2009 ekim anneleri forumundan buraya taşınıcam...Allah sonumuzu hayır etsin inşallah..

slm canım son adet tarihim 10 mayıstı 14 haziranda kan degerim 243,01 çıktı 20 haziran da da 1000 çıktı cnm
hemen hemen degerlerimizin katlaması aynı gibi içim rahatladı canım saol

Canım rabbim bebeklerimizi korusun, çok korkuyorum ona bişey olacak diye...[/QUOTE]
herzamn pozitif olmak lazım ama işte ister istemez tedirgin oluyoruz bunların olması cok normal.iyi düşünelim iyi olsun.Allahın izniyle hiçbirsey olmıycak

Canım selam,

Düşüğünde belirtilerin nelerdi,kanaman var mıydı? Lekelenmen, ağrın?
Benim de kesemin yan tarafında kanamam varmış, korkuyorum
evet canım önce lekelenme olarak basladı aynı gün kanamaya cevirdi miktarı artarak bir hafta boyunca bi geldi bi gelmedi derken bi aksam feci bi agrıyla beraber 10dk içinde falan hersey olup bitti kaybettim bebegimi...ama sen moralini boz diye yazmıyorum bunları herkes aynı olucak diye bişey yok hatta dr um Allah korusun tabi ama 9ay ara ara kanaması devam edenler bile oluyo sagsalim kucagına alıyolar demişti ama ben onlardan olamadım.basta demişti senin gebeligin beni tedirgin eden bi gebelik diye ölede oldu.söle düşün canım hersey olacagına varıyo oyuzden bos yere stres yapma hamileligin tadını cıkar hep derim inşş hiç birimiz yasamayız ama varken sevinelim kaybedince zaten fazlasıyla üzülüyoruz diye.ALLAHA EMANETLER
buldummm angeltalk bide angelsounds... 69 laaa 110 tl arasııı ... 12. haftadan itibaren dinleniomussss
iyiymiş canım fiyatı bende arastırmıstım bikac gün önce 145tl diyodu.aslında almak lazım en azından istedigimiz anda dinleyip içimizi rahatlatabiliriz
aaayyy masallah ikizlerine canım ne güzel bi süpriz olmus bu böyle Allah tamamınaa erdirsin inşş sagsalim kucagına al bebişlerini.tek yumurta ikizimi ciftmi
üzülme canım erkekler biz gibi degiller daha biz bile inanamamısken içimizde oldukları halde onların algılayamamaları cok normal.o içten içe seviniyordur mutlaka.ayrıca her erkek duygularını hislerini kolayca dısa vuramaz biliyosun
aynen bende canım hemen hemen hergün bitane dondurma yiyorum yoktur sanırım zararı ama sunuda biliyoruzki normaldede herseyin fazlası zararlı
tebrik ederim canım hg aramıza inşş hepimize ugur getirsin bebişlerimiz
deyecek insana deger verilip üzülürsün ama işte insanın elinde degil yapılanlar söylenenler akla gelince ister istemez sinirleniyoruz üzülüyoruz.bover canım tek gündemimiz bebişlerimiz olsun
ben ne yapayım benimki üst katıma otruyor ama eylül başına kadar aydına gitti bi hafta önce. onun yokluğuna nasıl dayanırım ben
kız Allah iyiligini versin güldürdün beni
oluyor canım aniden sıcak falan basıyor bisüre sonra geciyor normaldir hormon yüklüyüz okadar
hg canım hayırlısı olsun

günaydın arkadaşlar.....

hepinize teşekkür ederim dünkü dktr görüşmemiz çok güzel ve heycanlıydı..

doktrumun dedikleri;
kese rahim içinde güzel dedi...dış gebelik tehlikesi yok dedi (şükür çok kotkuyodum bu konuda))..daha çok minik 8mm
temmuz 10-15 arası gidip kalp atışını duycam inşallah..yapmam gereken tahliller verdi onları yapcam ve bana yemem gerekenleri söyledi çiğ köfte,çiğ et yasak,saç boyası ilk 3 ay yasak diş çekimi ilk 3ay yasak bilmediğin ilaçlar yok ...sabahları süt akşamları ayran,yoğurt yencek ..bana folic yazdı ve bir sürü demir şurubu minik şişelerde kırmızı o içilecekmiş..hatırladıklarım bunlar :))

Son düzenleme:
günaydın kızlar işe gideceğim birazdan bi yanınıza uğrayım dedim nasılsınız elbise giydim bugün göbeğim çıkıyor bebekten kaynaklı bi göbek değil tabi

günaydın kızlar işe gideceğim birazdan bi yanınıza uğrayım dedim nasılsınız elbise giydim bugün göbeğim çıkıyor bebekten kaynaklı bi göbek değil tabi

hamilelikte dişlerinize çok iyi bakın bebek kalsiyumunu oralardan aşırıyormuş

günaydın canım bendede o göbek var ama tamamen benden kaynaklanıyo
ama artık rahat olur bebek var derim
sana işinde kolay gelsin o zaman...
evt öyleymiş banada bir sürü şurup yazdı demir için :44:

günaydın kızlaaaarr :) herkes iyidir, keyifler yerindedir umarım.

şu zaman biran önce geçsede bebişimle tanışsam diyorum ama yok sanki durdu ilerlemiyo bana

günayyydınn kızlarrrr... dnn kocişlee barıstıkk eve geldi oyalandı benimle öglen vaktiii.. sonaa burda yazdıklarımm içine mi dogdu nee göbegime sarıldı öptü yattıı... cokk sasırdımm cokkk.. insallahh saglıklı bi bebek olur didi.. kötü düsünmee dedimm o da ama o zamnn alkol kullanıodum didii.. sonra konuyuu kapattımm bendee. gecee karnımınn sag tarafınaa birr sancı girdi kızlarrr.. ya olamz böle bişi nefes aldıkca bıcak sokup cıkardılar sankii.. sagımdan soluma dönemedimm.. gecmek bilmedii sabahh zor olduu doktoraa gitcem ie düsünüodum ama sabah gectiiii.. ayyy korkuncctuu

heheh....Aynı durum bendede var gazım olduğu için göbek önde dün eşim daha 1 aylıksın dur yavaş ne bu göbek dedi eyvah eyvah deyip dalga geçtiii

Ne zaman gideceksin canım...Bizim randevumuz salı günü bakalım duyacakmıyım pıt pıt sesleriiii

cumartesi günü randevumuz var canım ama sadece keseyi görebiliriz sanırım bebiş için erken daha 4+4 deyim ben :S

sende inşallah duyarsın pıt pıtlarını :)

bu arada dün gece rüyamda kontrolde dr bana üçüz bebeklere hamile olduğumu söylediiiiiiiiiiii .. Aman rüyada kalsın bana sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsunda 1 tane yeter:)

Arkadaşlar yaa çok fazla gazım var benim sürekli wc deyim kasıklarımda batmalar var bunlar normalmi aceppp:26:

tatlım gaz meselesi bendede var malesef karnım şimdiden 3 aylık karnı gibi davul gibi şiş. Kasıklarımda batma ara ara oluyor ve bende sürekli wc deyim. Geceleri hiçççççççç uyanmayan ben şimdi en az 3 kere uyanıp söve söve uykum kaçmasın diye dua ede ede wc ye atıyorum kendimi. Normal sanırım hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…