- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.001
Süpermiş canım o zaman
tatlım tek iyi tarafı o oldu malesef burda bir ben bir esim...
amin canım.. dogru diyorsun ..Bende annemi çok özledim(( geçen gün canım buralarda olmayan bişeyler çekti babacım ta İzmir den almış göndermiş, allah ailelerimzii eksik etmesin kızlar..Onların haklarını ödeyemeyiz..Keşke kayınvalidemlerde annemlerin yarısı kadar iyi olsalardı...
ahhh ahhh...
niye böyle oluyolar ben anlamadım... bencillik mi , kıskanclık mı, gelenekler mi? nedir yani?
Kızlar dün eşime ayva siparişi verirken arkadaşı telefonu aldı, bir bilgi de o verdi.Bilgi mi hurafe mi bilmiyorum ama dikkat etmekte yarar var.Aklıma gelmişken paylaşayım.Hamileyken tüylü şeftali elleyip sonrada vücudunuzda biryere dokunursanız bebeğinizin orası tüylü olurmuş.Ben zaten şeftali düşkünü değilim, hiç yememeyi seçtim
Ben kabukluyken (soyulmadan) elleyemiyorum o meyveye ama soyulmus olunca cok severim...
hosgeldin tatlım.. hayırlı olsun yavrun...kızlar ben burayı yeni keşfettim. Bende varım, pardon bizde varız:):) İnşallah şubat annesi olacağım. d. tarihi 25 şubat görünüyor bakalım. Hepimizin hamişliği hayırlı olsun, bebişlerimiz uğur getirsin inş. bizlere.
kızlar kahvenin yasak olduğunu biliyorum.ama kahve bağimlisi bir insan olarak epey zorlandığımı söyleyebilirim.
acaba sütün içine 1 kaşık granül kahve koyup mu içsem?
yoksa en az kafein içeren türk kahvesi mi içsem?
ya da hiçbirini içmesem mi?
ve yahut haftada bir gün mü içsem?
bir çok şık sundum,birinden birini beğenin
kafeinsiz kahve satiliyor en azından öyle bir dene sütle filan yarim fincan sorun olmaz gibi ama cok icme... türk kahvesinin kafeini daha cok diye biliyorum ben.. acaba öyle mi?
Tatlım ben de valla buraya gelince rahatladım uzaktayken en güzeli... Anne gibi kimse olamaz iste... onun içi gidiyodur simdi... ben söyleyemedim daha annemeCanım benim annem de Eskişehirde oturuyor ben İstanbuldayım. Hergün arıyor annem...Hatta günde kaç kere...
Kız kardeşim burada okuyor ama,uzak oturuyoruz.Ona rağmen doktor kontrollerime geliyor, evimin temizliğine, yemeğime koşturuyor çocuk.Daha öğrenci...
Kışın düşük yaptım ben, kayınvalidem, görümcelerim hiçbiri kapımızı açmadılar. Eşim de hastaydı, o bir taraf yattı ben bir tarafa. Çok da ağrılı oldum,yerimden kalkamadım.
Annem kalktı, kardeşimle kaç kilometreden geldiler bakmaya.Görümcem annemlerin geldiği gün geldi,altta kalmamak için.
Babamı kaybettim zaten....Cenazeye sadece kayınpederim gelmişti, o da sadece namazı kılıp mezarlıktan gitti...Onları saymıyorum bile.
Anneciğim kıyamam şimdi onlarca çeşit yemek yapmış, kalkmış taaa nerelerden geliyor bana yardım olsun diye...Sağlık durumu da süper değil yani....
Kayınpederime kayınvalidem söylemişti hamile olduğumu. "X Bey dede oluyorsun, gözün aydın." dedi, cevap aynen şuydu. "Ben zaten dedeyim Y hanım." (Kızının 2 çocuğu var da.)
Eee ben daha bunlardan ne bekleyeyim...Ufak tefek ilgileniyorlar yeni yeni düşük riskim var diye, çok bile!
sen istiyorsan kalsın da ben almayım canım alana da mani olmayım eksik kalsın.dursun durduğu yerde doğumda başımdan eksik olmucak nasılsa biliyorum.şimdilik aman gelmesin
arkadaşlaaaar
sonunda keseyi gördük.....
sabah demişdim ya haftayı bekleyemedik..özele gittik 1 saat önce
allaha şükürler olsun
ayy süper bir haber .. canımm