- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.021
cumartesi günü randevumuz var canım ama sadece keseyi görebiliriz sanırım bebiş için erken daha 4+4 deyim ben :S
sende inşallah duyarsın pıt pıtlarını :)
bu arada dün gece rüyamda kontrolde dr bana üçüz bebeklere hamile olduğumu söylediiiiiiiiiiii .. Aman rüyada kalsın bana sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsunda 1 tane yeter:)
tatlım gaz meselesi bendede var malesef karnım şimdiden 3 aylık karnı gibi davul gibi şiş. Kasıklarımda batma ara ara oluyor ve bende sürekli wc deyim. Geceleri hiçççççççç uyanmayan ben şimdi en az 3 kere uyanıp söve söve uykum kaçmasın diye dua ede ede wc ye atıyorum kendimi. Normal sanırım hepsi.
günayyydınn kızlarrrr... dnn kocişlee barıstıkk eve geldi oyalandı benimle öglen vaktiii.. sonaa burda yazdıklarımm içine mi dogdu nee göbegime sarıldı öptü yattıı... cokk sasırdımm cokkk.. insallahh saglıklı bi bebek olur didi.. kötü düsünmee dedimm o da ama o zamnn alkol kullanıodum didii.. sonra konuyuu kapattımm bendee. gecee karnımınn sag tarafınaa birr sancı girdi kızlarrr.. ya olamz böle bişi nefes aldıkca bıcak sokup cıkardılar sankii.. sagımdan soluma dönemedimm.. gecmek bilmedii sabahh zor olduu doktoraa gitcem ie düsünüodum ama sabah gectiiii.. ayyy korkuncctuu
Ben çok alıngan oldum yaaaa
alıngan annecik seni:)
günaydın canım..
sevindim tatsızlığınızın bitmesine
alkol konusunu konuş doktrla sende eşinde rahat edersiniz..
dün doktr banada çiğköfte yasak dedi ama ben 2 hafta boyunca tabak tabak yedim sonrada hamile oldüğümu öğrendim
bebek çok küçük olduğu için zararı olmamışdır bundan saonra yok dedi...
sancı bende 2 defa oldu aile hekimindeki doktr sordum kanama ,leke gelmediğse sorun olmaz onlar normal dedi..
Bayanlar iştahlar nasıllll
Bayanlar iştahlar nasıllll
bende hala aynı gibi bulantıda yok şimdilik
yemek konusun da öğle saatlerinde anı bi açlık bastırıyo
dün öğlen 4 gibi yedim bide yatarken domates..
benim iştahımm acık deilll eskiye göre cok kapalıı hattaaaaa... amaa meselaa tursuu diee yedim kendimii 4 gün kadar öncee nerdeyse 1 kavanozz yedim 2 gündee.. gittim geldim yedimm hemde nasıl bi zevklee.. hepp tuzlu acı eksii onlardaa aklımm bidee kırmızı etttttdündee cevizli baklavaaaa amaa 400 gr vermişimm demekk cok yemiorummm
arkadaşlaaaar
sonunda keseyi gördük.....
sabah demişdim ya haftayı bekleyemedik..özele gittik 1 saat önce
allaha şükürler olsun
Aaaaa siz burdamıydınız bende diğer bölüme bakıyorum yoksunuz merhaba Şubat anne adaylarııı
günaydın kızlaaaarr :) herkes iyidir, keyifler yerindedir umarım.
şu zaman biran önce geçsede bebişimle tanışsam diyorum ama yok sanki durdu ilerlemiyo bana
Arkadaşlar yaa çok fazla gazım var benim sürekli wc deyim kasıklarımda batmalar var bunlar normalmi aceppp:26:
günayyydınn kızlarrrr... dnn kocişlee barıstıkk eve geldi oyalandı benimle öglen vaktiii.. sonaa burda yazdıklarımm içine mi dogdu nee göbegime sarıldı öptü yattıı... cokk sasırdımm cokkk.. insallahh saglıklı bi bebek olur didi.. kötü düsünmee dedimm o da ama o zamnn alkol kullanıodum didii.. sonra konuyuu kapattımm bendee. gecee karnımınn sag tarafınaa birr sancı girdi kızlarrr.. ya olamz böle bişi nefes aldıkca bıcak sokup cıkardılar sankii.. sagımdan soluma dönemedimm.. gecmek bilmedii sabahh zor olduu doktoraa gitcem ie düsünüodum ama sabah gectiiii.. ayyy korkuncctuu
Ben çok alıngan oldum yaaaa
hiç gülesim yoktuuuKızz ya tatlı ya ekşi ortası olmaz bakkkk Ben mesela erik çok yiyorummm
Arkadaşlar bana 5 dk müsade namazımı kılayım bebişlerimize dua edeyim heemen geliyorum...
E hadi gözünüz aydın olsun Karatscım. :) Yaaa ben anladım bu hamilelik süresinin nasıl geçtiğini, yok şu hafta keseyi görcez, şu hafta bebeği görcez, şu hafta kalp atışlarını görücez diye diye geçicek anlaşılan. Allah'ım ne güzel ayarlamış da yaratmış değil mi, hayran olmamak elde değil.... :)
Merhaba. Evet, baya bir kişi burda sanırım :) Sen de hoşgelmişsin.
Sabret sabret, öyle de böyle de ilerliyo. :) Bence nasıl geçtiğini anlamıycaz :)
Evet normalmiş, rahim büyüdüğü için kasıklarda batma, ağrı vs olabilirmiş.
Bak gördün mü, seviyo işte seni de bebişinizi de. Boşu boşuna üzdün kendini. Hem bak neyi dert etmiş kendine, o zaman alkol kullandığını. İlk 1 ay daha doğrusu adet gecikmesi olup da bizlere sinyal ilk geldiğinde, işte o ana kadar kullanılan sigara-alkol ve hatta uç noktalardan biri esrar dahi, kullanan anne bile olsa, gebeliğin ilerleyen dönemlerinde kullanılmadığı taktirde bebeğe zarar vermiyormuş. O yüzden lütfen sen de eşin de Allahın izni ile bunu düşünmeyin artık, içinizi rahat tutun inşallah... :)
Hhhhhh üzülme ben de öyle oldum, herkese küsebilme potansiyelim var bu aralar. :)
BU ARADA HEPİMİZE (BEBEKLERİMİZE DE) GÜNAYDIN. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?