2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

beni de biraz önce doktorum aradı. e2 bide progesteron tahlili yaptırmıştım onların oranı düşükmüş kötü mü yani dedim ama cevap vermek istemedi. umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama galiba benim de bu denemem başarısız olacak ((

Kızlar 11. gun kan testi negatif malesef...hayırlısı böyleymiş demekki.
geçmiş olsun arKADAŞIM HİÇ SIKMA CANINI BİLİYORUM BÖYLE DİYORSUN AMA İÇİN İÇİNİ YİYOR SANA KISACA HİKAYEMİ ANLATAYIM BEN 12 SENE ÖNCE DOĞAL YOLDAN HAMİLE KALDIM HERŞEY NORMALDİ TAAAKİ 7. AYA KADAR MİNİK KIZIMIN 7. AYDA BEDEN GELİŞİMİNİN 5 HAFTA GERİDE OLDUĞUNU ÖĞRENDİM BİSÜRÜ HASTALIK İSMİ SAYDILAR(DOWN,CÜCELİK,KEMİK GELİŞMEMEZLİĞİ VS.) DOĞUMA KADAR 2 AY KABUSLAR İÇİNDEYDİM HAYATIMIN EN ZOR BEKLEMESİ O İDİ DOĞUM ZOR BELA YAPTIM ÇÜNKÜ SUYUM AZALMIŞ BEBEK AŞAĞI İNMEDİ 2 GÜNDE ZOR İNDİ Kİ SEZERYANDA OLMAZ DURUM KRİTİK DEDİLER VE MUCİZE BEBEĞİM DOĞDU NEFES ALIYORDU İLK KUCAĞIMA ALDIĞIMDA ÇOK AĞLADIM AMA ONU ALIP KÜVÖZE YOĞUN BAKIMA YATIRDILAR 10 GÜN ONU ZİYARET ETMEME BELLİ ARALIKLARLA İZİN VERDİLER DİĞER ANNELER EMZİRİRKEN KOYUNLARINDA YATIRIRKEN BEN 10 GÜN ONA DOKUNAMADIM BİLE SONUNDA İKİMİZİ ÖZEL BİR ODAYA ALDILAR VE BEBEĞİMLE 5 AY O ODADA YAŞADIK O BİR CAMIN ARDINDA BEN ONA ELDİVENSİZ DR VE HEMŞİRE GÖZETİMİ OLMADAN DOKUNAMADIM BİLE BUGÜNLERDE DAHADA ZORDU BEBEĞİMİN SOL CİĞERİ GELİŞMEDİĞİ İÇİN MAKİNEYE BAĞLI İDİ DAHA FAZLA TUTUNAMADI 5 AYLIKKEN KALBİ DURDU 1 HAFTADA BİTKİSEL HAYATTA TUTTULAR BU DAHADA ZORDU VE SONUNDA BÜTÜN FONKSİYONLAR DURDU VE O ZAMAN ANLADIMKİ EN ZORU BUYMUŞ CANIM BEN YILLARCA BUNUN ACISINDAN 7 YIL KENDİME GELEMEDİM 5 YILDIR İSTİYORUZ OLMUYOR SEBEPSİZ DEDİLER AMA BEN PSİKOLOJİK OLDUĞUNU BİLİYORUM VE HAMİLE KALMAKTAN DEĞİL HAMİLE KALINCA YAŞAYACAKLARIMDAN KORKUYORUM O YÜZDEN KALAMIYORUM ŞUNUDA SÖYLEYEYİM ÇOCUĞUMUZUN HASTALIĞI GENETİK ÇIKMADI BİZDE HERHANGİ BİR HASTALIK YOK BEBEĞİN ANNE KARNINDA GELİŞİMİNDEKİ BİR AKSAKLIK MİLYONDA BİRMİŞ 2 AŞILAMA ŞİMDİ 1. TÜP EMİN OLUN BİZ O BEBEĞİMİZ İÇİN BÜTÜN İMKANLARIMIZ SEFERBER ETTİK EN İYİ HASTANELERDE (9 EYLÜL ÜNİV.) TEDAVİLER OLDUK AMA RABBİM NE DERSE O OLUYOR O YÜZDEN BU BEKLEMELER BU ACILAR ASLINDA HİÇBİRŞEY ALLAH BETERİNDEN KORUSUN ANLIYORUM ÇOK UMUT BAĞLIYORUZ İNANIN BEN KENDİMDEN ÇOK HİÇ OLMAYANLARA VERSİN DİYORUM ÇÜNKÜ O İLK AN ÇOK GÜZEL O KOKUSU MUHTEŞEM O HEYECANLAR BİR MUCİZE BEN KISADA OLSA YAŞADIM ALLAH HİÇ OLMAYANLARA VERSİN BENİM BEBEĞİM ÖBÜR TARAFTA MELEK ALLAH BU ACILARI YAŞATACAĞINA BÖYLE BİR SINAV YAPACAĞINA BU SINAV EMİN OLUN DAHA HAFİF ATLATIRSINIZ UMUDUNUZU YİTİMEYİN ÇOK UZUN OLDU AMA CANIM SONUÇ OLARAK BU ZOR ZAMANLAR GEÇECEK EMİN OL BİR GÜN O MUCİZEYİ ALLAH SAĞ SALİM KAVUŞTURACAK EMİN OL BÜTÜN BEKLEYENLERE İNANIYORUM

canım benim senin yaşadıkların öyle zor ki, şuan bunları yazmış olman bile acını tekrar yaşatmıştır belki. Allahım sana sabır daha da sabır versin canım. Bebeğinin kokusunu duymuş bi annenin onu kaybetmesi kadar zor bişey olacağını zannetmiyorum. Benim ki onun yanında sinek ısırığı gibi kalır bence. Ben umudumu yitirmeyecem hiç bir zaman, bu sefer olmazsa bir dahaki sefere inşallah. Sizler yanımdasınız ve güçlüyüm, öpüyorum canım...

amin inşallah canım, denemeye devam. çıktık bir yola bebişlerimizi aramaya..

Durulife seni tanımıyorum ama şu an yanında olmak isterdim.
ALLAH sana güç versin. Bir daha ki sefere inş, yıpratma kendini güçlü ol.

canım sağol bitanem, yanımdasınız hep hissediyorum ben. Allahım güç veriyo, buna da hazırlıklı olmaya çalışmıştım kendimce. üzüldüm ama kendimi de yıpratmıyorum canım. gece dua etmiştim hayırlısıysa ver rabbim demiştim, demekki değilmiş canım.

İnşallah canım hepimiz yaşarız güzel süprizler. Senden güzel haber bekliyorum ama bak sakın benim yüzümden umudunu yitirme.

Merhaba arkadaşlar bende pazartesi günü transfer oldum fakat kasıklarımda ağrılarım var akıntım var sanki adet öncesi belirtiler gibi benim durumumda olanlar varmı acaba yksa benmi çok evham yapıyorum(

merhaba kardelenst benindede vardı toplama gününnden6-7 gün önce 7,7 mm idi fakat toplama gününden 3-4 gün önce yktu göremedi doktorlar kaybolabiliyormuş kullanılan lucrinin yok ettiğini söyledi doktor sende kafana takma bence sendekide yok olabilir :)) inşşş

canım benim Rabbim en kısa zamanda sağlıkla göbişini doldursun. sonraki yazınıda okudum MAAŞALLAH sana. moralini yüksek tutmana bayıldım durucum. du daha yolun başı hepimiz için. kiminin hemen, kiminin zamanla olacak ama Allahın izniyle inş. hepimizin olacak. en azından yola çıktık. bu işte en önemli şeylerden biride moral. tedavine ara vermeden görüş doktorunla. senden güzel hbrler alıcaz ve o gün topic hololop çevircezçok öpüyorumm

((((( canımmmm.. hayırlısı böyleymiş üzme kendini bitanem. daha hiç bişey bitmiş değil biliyosun. yumoşlar tükenene kadar devam. pes etmek yok. ben inanıyorum kuzumm.. istersen bi dahaki denemende etlik zübeyde hanım tüp bebek servisi klinik şefi serdar hocam'a git.. biliyosun neredeyse imkansızı başardı..

çok geçmiş osun canımm..çok zor bi durum burda bi çok insan bu duyguyu yaşadı sen de biliyosun ..zaman en güzel çare herşeyi unutup yeniden başlayabiliyoruz..yeterki umut hep olsun..

şu an hem seviniyor hem çok üzülüyorum.. kendim için mutlu ama durulife için de bi o kadar üzüldüm. bugünkü bhcg değerim 234 e yükselmiş. 10 gün sonra ultrason var. biliyosunuz ki ankara etlik zübeydehanım tüp bebek servisinde başladım ben tedaviye. doktorum oranın klinik şefi serdar dilbaz hocam :) ilk denememizde neredeyse imkansızı başardı sayın hocam ve onun mükemmel ekibi mükemmel ekibi diyorum çünkü hasta bakıcısından hemşirelere asistanlardan doktorlarımıza kadar aşırı ilgili, sevgi dolu ve ümit vericiler
bu güzel ekibe ne kadar teşekkür etsem azdır

CANLARIM BENİM... sizler yanımdasınız ve inanın ben daha iyiyim. yarın işe başlıyacam 10 gündür evdeydim sıkıldım zaten, yoğun bir tempoya girecem. Tabi önce yarın sabah doktora gidecem.

Öpüyorum hepinizi....

olur insallah canim , ben 2 senedir düsüne düsüne en sonunda 2012 benim yilim dedim basladim, allahtan hayirlisini dileyelim insallah bende baslayali daha 3 gün oldu igneye.... ama cok ümitliyim

hayırlı olur inşallah canım benim de içimde garip bi sevinç var Allahım heveslerimizi yarım bırakmaz inşallah..

Arkadaşlar burda yeniyim ve sizin bilgilerinize ihtiyacım var biraz hikayemi anlatayım eşimde hareketli sperm problemi vardı varikosel oldu 3 ay geçti üzerinden geçenlerde spermioğram yaptırdı yine hareketliler biraz çoğalmış ama hala hareketsizler % 60 benimde daha önceki ölçümümde fsh 14 çıkmıştı doktorum aşılama yapalım ama eşinin hareketlileri çoğalması lazım dedi ayrıca bende myom çıkmıştı.Dün doktora gittim miyomum büyümüş doktor ameliyat olabilirsin ilkönce fsh bidaha bakalım sonra miyomun hareketine bakalım o zaman karar verelim dedi ama fsh 20 ye çıkmış olabilir eğer öyleyse hemen tüp bebek dene dedi ben aşılama olmaz mı o zaman dedim olmaz dedi.Hiç aşılama yaptırmadan tüp bebeği denemem doğru mu?Ayrıca fsh sonuçlarını bugün 5 te öğrencem çok korkuyorum ya çıktıysa beklemek çok zor

çok güzel bi haber..allah ım minik bebişinin pıt pıt atan minicik kalbini duymayı,onu kucağına alıp koklamayı,en güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah canım..eşin ve sevdiklerinle beraber inşallah..

canııım inan ben de senin için o kadar sevindim ki kendime çok da fazla üzülmedim.:26: Üzüntü mutlaka oluyo ama çoook da kendimi yıpratmadım bu nasıl bişey anlamadım valla, bende mi tuhaflık var acaba. normalde soğukkanlı bir insanım ondan mı acaba. Biraz da kendime hep dünyanın sonu değil ya dedim. İnşallah sabrımızın meyvesini de bir gün alırız.

canım şuan senin bebişinin sağlıkla büyümesi çok önemli bence, mucize bebiş ...

canım bende senin gibi aşılama diye gittim direk tüp bebek dedi doktorum amh çok düşük, fsh yüksekti. aşılamada zaman kaybedebilirsin zaten bence direk tüp bebek daha iyi.

canım zaman geçtikçe fsh yükseliyormuş ekimde 33 yaşıma girdim artık zaman kaybetmek istemiyorum ama bi yandanda miyom ameliyatı olcam aldırcam devamlı büyüyorlar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…