inşallah çoook artmıştırcanım, anneciğini ve biz teyzelerini sevindirecek bebişin. Canım yaa bende yarın kanda baktırsammı diyorum, aslında bugün gidecektim tuttum kendimii.
naz33 cüm nerde yaptırdın tüp bebişi? listede göremedim seni?
canım tebrik ederim.kesin bilmemekle bana çoğul gebelik gibi geldi:)allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsn.
cnm sana kaç embriyo transfer edildi?bide kaç yaşındasn merak ettm...
Kızlar merhaba.. Bende aralık adetimle başlayacağım dondurulmuşlarla.. Ama ocağa sarkıcak adetim aralık sonuna geliyor çünkü. beim 3 . deneme olucak Umut tüp bebekte Süleyman bey doktorum. Herkese bol şans
benim de transferimin 6. günü bugün, Rabbim isteyen herkese nasip eylesin.
senden de e2, progesteron tahlili istediler mi? bide benim adet sancılarım başladı o yüzden biraz umutsuzluğa düştüm
sakın umutsuzluğa kapılma canım, o ağrılar bende de var hiç geçmediler hemde.
ah ah ben bi adet olup başlasam hayırlısıyla...daha bi test günüm bile yok
Herkese iyi akşamlar doktora gittim bugün adetin 2. Günüydü 225 gonalf başladım lucrinde 5e düşürdük sizler nasıl yapmıştınız yardımcı olur musunuz sağda 4 solda 10 yumurta var bu dozla başlayalım dedi dr cumartesi kontrol var bakalımdurulife arkadaşım senin eşin yine iyi davranıyor benimki bugün yumurta sayılarımı duyunca umutlandı hamile muamelesi yapıyor bana çok alem bu erkekler vallahi
hay maasallah ne kadar cok yumurta gercektenherkes farkli ilac kullaniyor galiba ben 3 adetimin günü elonva diye bir igne vuruldum yarinden itibaren´de gonadotropine vurulacagim. almanyada tedavi görüyorum ama okuduguma göre bütün islemler ayni.... bu topik bize cok ugurlu gelecek buna inaniyorum
sağol arkadaşım inş herkesin bol yumoşu olur ben ilk aşılamamda kalem gonalf kullandım 2.de puregon kullandım şimdi sulandırılan gonalf kullanıyorum bu arada endometriumum 4mmmiş yerleşme gününde kaç olması lazım bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
sağol arkadaşım inş herkesin bol yumoşu olur ben ilk aşılamamda kalem gonalf kullandım 2.de puregon kullandım şimdi sulandırılan gonalf kullanıyorum bu arada endometriumum 4mmmiş yerleşme gününde kaç olması lazım bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
OCAKTA TEDAVİYE BAŞLAYAN DĞR KISLAR SONUÇLARINI BİLDİRİN
arkadaşlar ben ilk aşılamamı yaptırmıştım ama tutmadı kanamam cogaldı
inşallah hepsi dışarda spermle buluştuğunda döllenirler 8 mm veya 12 biliyorum benimde kasım ayında 18 adet yumurta topladılar ama 8 tanesi döllendi 1 tanesini transfer ettiler 7 adet olanı dondurdular 1. negatifti bu ay yine başladık şubat 15 gibi transferim var hayırlısı inşallah
Kızlar 11. gun kan testi negatif malesef...hayırlısı böyleymiş demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?