Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
papatyac tşk ederim cvbın için evet yaşım 25.rabbimin hikmeti işte yaşa başa bakmıyo ol deyince oluyo yalan olmasın tv de görmüştüm yurtdışında bi kadın 55_60 yaşında hamile kalmıştı burdan bütün umutlarım tükendi diyenlere mesaj olsun çıkmadık candan umut tükenmez.
kızlar iyi akşamlar,
bugün ilk tüp bebek transferimizi gerçekleştirdik hayırlısıyla, biraz zorlu bir operasyon oldu ama inşallah bebişim de öyle zorludur ve tutunur annesine.
Burada öyle güzel bir dostluk oluştu ki Hamiş haberini aldığımız arkadaşlarla sevinirken, Durulife ve dğer arkadaşların üzücü haberleriyle de üzüntü duyuyoruz.
Rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder ve kucaklarımızı boş bırakmaz. En kısa zamanda hayırlısıyla tabii ki, sağlıklı sıhhatli, hayırlı evlatlar sahibi olmamızı nasip etsin
papatyac ben şubat 9 inş ilk deneyim istanbul kartalda umut hastanesinde bize umut olsun diye:) sen ha bu arada bir önceki msjda unuttum sormayı sen ne yemek yaptın?
ben tekim şuan eşim işte bende öyle yemek yapmadım kahvaltı tarzı yiycem buyrun beraber yiyelim.bu arada ben sivaslıyım sizler nerelisiniz?
hayatım boşuna zaman kaybetme bence direk tüp yaptır derimcanım zaman geçtikçe fsh yükseliyormuş ekimde 33 yaşıma girdim artık zaman kaybetmek istemiyorum ama bi yandanda miyom ameliyatı olcam aldırcam devamlı büyüyorlar çünkü
papatyac ben şubat 9 inş ilk deneyim istanbul kartalda umut hastanesinde bize umut olsun diye:) sen ha bu arada bir önceki msjda unuttum sormayı sen ne yemek yaptın?
tşkler papatyac inş cümlemizin senle aynıyız bende eşim olmadan öyle yemek yapmıyorum tek çay bile içmiyorum.
merabalar arkadaşlarr..size danışmak istedimm şeyler varrr umarımm yardımlarınızı esirgemizsinizz benden çünkü desteğe çok ihtiyacım varrinsan bu tarzz şeyleri herkesle payşamıyor..tüpp bebekk ne kadar zamanda karar vermeliyiz sizce.daha doğrusu şöle anlatayım 9 aydır bebişş istiyoum olmayınca doktora gittik sperm problemi çıktı hareketli sperm 0 dı sonraa ilaç kullanmaya başladık son yaptımız teste ileri harekeyli %5 yerinde %10 geri haeketli %5 olmuş sayıda 6 milyon mofolojide 5 bende görünürde bi soun yok ama detaylı muayene etmedi doktor bir hormon tahlili yaptı oda sorun yok dedi..şimdi sorum şu tedaviye başlayalıııı 2 ay oldu ama eşim tutturdu nisanda marta tüp bebek yaptıralım demeyee.. ama ben kararsızım ve tüpp bebek konusun da 0 bilgiye sahibimmmm
sevgili antikdeniz bende fazla bilgiye sahip değilim ama sana şunu söyleyim devletteki hakkını kullanmak istiyosan ilk önce senden 2 veya 3 kere aşılama raporu istiyor ondan sora tüpe geçiyolar ama burdaki herkes sağlıklı sıhhatli bi bebiş istiyorlar ve bu yolda korkuya ne umutsuzluğa yer yok korkma bence korkuyla endişeyle hiç bişey elde edemezsin ilkde olmazsa ikincide olur inş rabbim sana sağlıklı sıhhatli bi melek nasip etsin.