• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

tebrik ve güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim :16: Allah hayırlısıyla tez zamanda sizlerede bu günleri göstersin inşallah canım arkadaşlarım :54: yarın tekrar kan vereceğim hcg ne kadar artmış :18::18: sonucu bildiririm . öpüyorum hepinizi.

inşallah çoook artmıştır :38: canım, anneciğini ve biz teyzelerini sevindirecek bebişin. Canım yaa bende yarın kanda baktırsammı diyorum, aslında bugün gidecektim tuttum kendimii.:52:

beni de listeye eklerseniz sevinirim :) olur ya belki olumlu bir sonuç alırım.

medicalpark bahçelievler de yaptırdık. ilk denememiz ve eşim de de bende de herhangi bi sorun yok

bana da dua edin kızlar, pazartesi test yaptırıcam. öncesinde bi belirti olur mu acaba eğer tuttuysa

sen de hoşgeldin aramızaaaa... Bizim liste uğurlu :nazar: bence, sende gir listeye:46:

ve şu son 2 gün hiç geçmek bilmez ne zordur bilirim Allah yarddımcın olsun canımm..

aynen canım, ya ben aslında sakin biriyim herşeye dayanırım da eşim benden meraklı çıktı. daha düne kadar istemeyen adam hergün bugün yaptırsak çıkarmı falan diyo, dün idrar testi aldı geldi yanii beni şaşırtıyo bu davranışları ve daha da heyecanlandırıyo.

aynen canım, ya ben aslında sakin biriyim herşeye dayanırım da eşim benden meraklı çıktı. daha düne kadar istemeyen adam hergün bugün yaptırsak çıkarmı falan diyo, dün idrar testi aldı geldi yanii beni şaşırtıyo bu davranışları ve daha da heyecanlandırıyo.

canım sende mi tüp bebek için sonuç bekliyorsun?

duygularını belli edemeseler de çok istiyolar canım en az bizim kadar...benim de eşim iş yerinde arayıp ha bire adet oldun mu diye soruyo sinir oluyorum onun yüzünden stress oldum ilk defa...

Herkese iyi akşamlar doktora gittim bugün adetin 2. Günüydü 225 gonalf başladım lucrinde 5e düşürdük sizler nasıl yapmıştınız yardımcı olur musunuz sağda 4 solda 10 yumurta var bu dozla başlayalım dedi dr cumartesi kontrol var bakalım :50::50::50:durulife arkadaşım senin eşin yine iyi davranıyor benimki bugün yumurta sayılarımı duyunca umutlandı hamile muamelesi yapıyor bana çok alem bu erkekler vallahi:52::52::52::52:

Herkese iyi akşamlar doktora gittim bugün adetin 2. Günüydü 225 gonalf başladım lucrinde 5e düşürdük sizler nasıl yapmıştınız yardımcı olur musunuz sağda 4 solda 10 yumurta var bu dozla başlayalım dedi dr cumartesi kontrol var bakalım :50::50::50:durulife arkadaşım senin eşin yine iyi davranıyor benimki bugün yumurta sayılarımı duyunca umutlandı hamile muamelesi yapıyor bana çok alem bu erkekler vallahi:52::52::52::52:

hayırlı olsun canım, inş yumurtaların bebişe dönüşür :) ben de 225'le başlamıştım. enson 87,5 da sonlandırılmıştı.

Back