Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ve güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim Allah hayırlısıyla tez zamanda sizlerede bu günleri göstersin inşallah canım arkadaşlarım yarın tekrar kan vereceğim hcg ne kadar artmış :18::18: sonucu bildiririm . öpüyorum hepinizi.
hadi hayırlısı inş o hastaneden kucağın dolu çıkarsın. bu siteyi hep takip ederdim gebelik haberlerini okuyuncada çok seviniyorum inş burdan senin haberini de okurum.
canım test günün yarın di mi??
bu haber süper oldu işte çok takıyodum yaa...taam ne zaman istiyosa keyfi o zaman gelsin:)
peki tüp bebek bölümü mü hep açık yoksa acil mi??
beni de listeye eklerseniz sevinirim :) olur ya belki olumlu bir sonuç alırım.
medicalpark bahçelievler de yaptırdık. ilk denememiz ve eşim de de bende de herhangi bi sorun yok
bana da dua edin kızlar, pazartesi test yaptırıcam. öncesinde bi belirti olur mu acaba eğer tuttuysa
yok canım perşembe günü.
tüp bebek kısmı hep açık canım acili bilmiyorum. çünkü transferi pazara denk gelen arkadaşlar oluyor.
sen de hoşgeldin aramızaaaa... Bizim liste uğurlu bence, sende gir listeye
ve şu son 2 gün hiç geçmek bilmez ne zordur bilirim Allah yarddımcın olsun canımm..
aynen canım, ya ben aslında sakin biriyim herşeye dayanırım da eşim benden meraklı çıktı. daha düne kadar istemeyen adam hergün bugün yaptırsak çıkarmı falan diyo, dün idrar testi aldı geldi yanii beni şaşırtıyo bu davranışları ve daha da heyecanlandırıyo.
canım sende mi tüp bebek için sonuç bekliyorsun?
evet canım, bugün transferin 10. günü.
aynen canım, ya ben aslında sakin biriyim herşeye dayanırım da eşim benden meraklı çıktı. daha düne kadar istemeyen adam hergün bugün yaptırsak çıkarmı falan diyo, dün idrar testi aldı geldi yanii beni şaşırtıyo bu davranışları ve daha da heyecanlandırıyo.
duygularını belli edemeseler de çok istiyolar canım en az bizim kadar...benim de eşim iş yerinde arayıp ha bire adet oldun mu diye soruyo sinir oluyorum onun yüzünden stress oldum ilk defa...
benim de transferimin 6. günü bugün, Rabbim isteyen herkese nasip eylesin.
senden de e2, progesteron tahlili istediler mi? bide benim adet sancılarım başladı o yüzden biraz umutsuzluğa düştüm
esra, senin test günün ne zaman?
Herkese iyi akşamlar doktora gittim bugün adetin 2. Günüydü 225 gonalf başladım lucrinde 5e düşürdük sizler nasıl yapmıştınız yardımcı olur musunuz sağda 4 solda 10 yumurta var bu dozla başlayalım dedi dr cumartesi kontrol var bakalım durulife arkadaşım senin eşin yine iyi davranıyor benimki bugün yumurta sayılarımı duyunca umutlandı hamile muamelesi yapıyor bana çok alem bu erkekler vallahi
ah ah ben bi adet olup başlasam hayırlısıyla...daha bi test günüm bile yok