• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

inşallah çoook artmıştır :38: canım, anneciğini ve biz teyzelerini sevindirecek bebişin. Canım yaa bende yarın kanda baktırsammı diyorum, aslında bugün gidecektim tuttum kendimii.:52:

inşallah bitanem :16: sabırsızlıkla bekliyorum senin sonucu :16::16: aslında baktırabilirsin canım. yarın 11. günün çünkü muhakkak çıkar. beni habersiz bırakma lütfeeeeeeeeeeeeeeeen :1:

Kızlar merhaba.. Bende aralık adetimle başlayacağım dondurulmuşlarla.. Ama ocağa sarkıcak adetim aralık sonuna geliyor çünkü. beim 3 . deneme olucak Umut tüp bebekte Süleyman bey doktorum. Herkese bol şans

slm yazini okudum benimde ikinci olcak dondurulmuslarla basladinmi sonuc aldinmi

benim de transferimin 6. günü bugün, Rabbim isteyen herkese nasip eylesin.

senden de e2, progesteron tahlili istediler mi? bide benim adet sancılarım başladı o yüzden biraz umutsuzluğa düştüm :(

sakın umutsuzluğa kapılma canım, o ağrılar bende de var hiç geçmediler hemde.

sakın umutsuzluğa kapılma canım, o ağrılar bende de var hiç geçmediler hemde.

merhaba canim, öbür topikte senin transferi filan okumustum, ne zaman belli olacak kac günün kaldi, bende merak ettim simdi :) bence kesin hamilesin icimden öyle geciyor neden bilmiyorum ama .. insallah öyledir :nazar:

Herkese iyi akşamlar doktora gittim bugün adetin 2. Günüydü 225 gonalf başladım lucrinde 5e düşürdük sizler nasıl yapmıştınız yardımcı olur musunuz sağda 4 solda 10 yumurta var bu dozla başlayalım dedi dr cumartesi kontrol var bakalım :50::50::50:durulife arkadaşım senin eşin yine iyi davranıyor benimki bugün yumurta sayılarımı duyunca umutlandı hamile muamelesi yapıyor bana çok alem bu erkekler vallahi:52::52::52::52:

hay maasallah ne kadar cok yumurta gercekten :nazar: herkes farkli ilac kullaniyor galiba ben 3 adetimin günü elonva diye bir igne vuruldum yarinden itibaren´de gonadotropine vurulacagim. almanyada tedavi görüyorum ama okuduguma göre bütün islemler ayni.... bu topik bize cok ugurlu gelecek buna inaniyorum :72:

hay maasallah ne kadar cok yumurta gercekten :nazar: herkes farkli ilac kullaniyor galiba ben 3 adetimin günü elonva diye bir igne vuruldum yarinden itibaren´de gonadotropine vurulacagim. almanyada tedavi görüyorum ama okuduguma göre bütün islemler ayni.... bu topik bize cok ugurlu gelecek buna inaniyorum :72:

sağol arkadaşım inş herkesin bol yumoşu olur ben ilk aşılamamda kalem gonalf kullandım 2.de puregon kullandım şimdi sulandırılan gonalf kullanıyorum bu arada endometriumum 4mmmiş yerleşme gününde kaç olması lazım bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim :32:

sağol arkadaşım inş herkesin bol yumoşu olur ben ilk aşılamamda kalem gonalf kullandım 2.de puregon kullandım şimdi sulandırılan gonalf kullanıyorum bu arada endometriumum 4mmmiş yerleşme gününde kaç olması lazım bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim :32:

inşallah hepsi dışarda spermle buluştuğunda döllenirler 8 mm veya 12 biliyorum benimde kasım ayında 18 adet yumurta topladılar ama 8 tanesi döllendi 1 tanesini transfer ettiler 7 adet olanı dondurdular 1. negatifti bu ay yine başladık şubat 15 gibi transferim var hayırlısı inşallah

canım yanlış bilmiosam endometrium kalınlığı ii değilse jel falan veriolar. sor istersen doktoruna

tek embriyo transferi yasası hiç olmadı banada tek koydular tutmadı insanlar dişindan tırnağından biriktirip bunu yaptırıyor bari iki koysalar yada tüp bebeğin tamamını ödesin allah hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
inşallah hepsi dışarda spermle buluştuğunda döllenirler 8 mm veya 12 biliyorum benimde kasım ayında 18 adet yumurta topladılar ama 8 tanesi döllendi 1 tanesini transfer ettiler 7 adet olanı dondurdular 1. negatifti bu ay yine başladık şubat 15 gibi transferim var hayırlısı inşallah

canım birşey sorucam. bana da bu ay 1 tane transfer edip, 7 tanesini dondurdular. sonuç henüz belli değil pazartesi belli olacak inş. sen 1. sonra ne kadar ara verdin bide dondurulmuş olunca ilaç kullanmıyomusun?

Kızlar 11. gun kan testi negatif malesef...hayırlısı böyleymiş demekki.

çok geçmiş olsun rabbim dayanma gücü varsın sabır versin...

bu topiği byadır okuyorum bi kaç defa de yazdım ama çok giremiyordum. bende adetimi bekliyorum bir kaç güne kadar gelmesini bekliyorum ben 4. deneyeceğim donmuşlarla ... rabbim en kısa zamanda tüm evlat isteyenlerin ilk önce göbüşünü sonra kucağını çifter çifter versin inşallah :21:

Durulife seni tanımıyorum ama şu an yanında olmak isterdim.
ALLAH sana güç versin. Bir daha ki sefere inş, yıpratma kendini güçlü ol.

çooook üzüldüm canım. Hayırlısı böyleymiş. şimdi artık geleceğe bakmak lazım.Artık şu dakikadan itibaren yeniden yeni tedavi için planlamalar yapmak lazım Ben bu ay 5 . tüpü deneyecek tecrübeli biri olarak bunları yazıyorum sana. Belkide kullandığın iğnelerin etkisiyle 2_3 ay içinde kendiliğinden hamilede kalabilme şansın da var canım.Belki bize bir süpriz yaparsın:)))

Back