2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

canım çook sevindim :) umutla bekleyenlerden böyle haberler almak çok güzel gerçekten :) bizim için de dua et lütfen

Merhaba arkadaşlar bende pazartesi günü transfer oldum fakat kasıklarımda ağrılarım var akıntım var sanki adet öncesi belirtiler gibi benim durumumda olanlar varmı acaba yksa benmi çok evham yapıyorum(

benimde transferim çarşamba günü oldu. bahsettiğin şeylerin aynıları bende de var. Sanırım akıntı kullandığımız jelle alakalı çünkü doktor geri gelebilir demişti

canım benim.. umut hep var biliyosun:13:

Biz ilk önce sorunu sadece bende zannediyorduk hatta eşimi spermiograma zor ikna ettim sonra ondakilerde öyle çıkınca hemen ameliyat oldu ama şuan biraz daha yükselmesi için zamana ihtiyacı varmış bendeki sorunda fsh adetlerim düzenli gününde geliyor ama az geliyor menapoza girmekten korkuyorum inşallah fsh dahada yükselmemiştir. 17.30 da öğrencem az kaldı saatler geçmiyor offff

durulife hayırlısı böyleymiş dicem ama ne zor bir duygu olacağını tahmin edebiliyorum...inşallah rabbim sağlıklı bir bebek kısmet eder en kısa zamanda.
bende kendi adıma bi ümitsizliğe düştüm nedense? daha tedavimin 3. günündeyim.günler geçmiyooooo.allahım yardım et hepimize...

maşallahhh mucize bebişee:):)
cnm çok sevindim.sağlıcakla doğduğu günüde paylaşırız inşallah.tabi ona bi sürüde topik kardeşi gelir inşşşaalllaahhhhh.

Eğer fsh 20 ise tüp bebekle bile gebe kalman zor.Ben 18 ile kalamadım ilkinde..

Kızlar 11. gun kan testi negatif malesef...hayırlısı böyleymiş demekki.

arkadasim üzülme demek zor yani üzülmemek elde degil ama bak bana ve diger arkadaslara Rabbim nasil mucizeler veriyor asla isyan etme dua etmeye devam kasimda hüngür hüngür aglatan Rabbim simdi heyecanla bebek bekletiyor bana. Kalbimizi bozmadan yola devam bak tüp bebekle olmadi ama Rabbim ol demis olmus insallah seninde olacak tezzamanda dualarim seninle Rabbim yardimcin olsun ve sanada bu güzel mucizeden versin. Insalllah

Selam kizlar listeyi heyecanla ve duayla takip ediyorum morenadan bir haber yokmu yada ben mi okuyamadim. beta Hcg 17 si yaziyor insallah güzel haber aliriz.

rainekin çok sevindim rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin amin ..rabbim diğer isteyen kullarınada böyle mutluluğu nasip etsin inş amin

Kızlar 11. gun kan testi negatif malesef...hayırlısı böyleymiş demekki.

canım üzme kendini zor old. biliyorum ama bence zaten bu tedaviye başladığımız andan itibaren hep belkiler vardı kısmet değilmiş olmadı ama biliyorum ki bu konuda pes etmiyeceğini inatla sarıl bi daha dene ve olacak inş rabbim verecek sana o masum meleği kucağını dolduracak o andan itibaren zaten unutmuş olacaksın bu üzülmelerini o heyecan mutlulukla bi bakmışsınki kendini beşik ,elbiseler kundaklar alıyosun hazırlık yapıyosun inş o günleri gösterecek rabbim sadece bize kulum öyle kolay olsun diye bekleme biraz uğraşman lazım diyor:)

ya bişey sorcam yardımcı olursanız sevinirim benim fsh 4.53 e2 ise 25 bikaç kişide okudum 17 18 lerde iyi olmadığı benim ki normal mi acaba gerçi dr kötü bişey demedi iyi bi sorun yok dedi ama bi de sizin fikrinizi alayım.

canım bana bi doktor direk tüp bebek dese huylanırdım. ama şimdi yaptırdığım aşılamalar ve geçen zaman için bile pişmanım keşke 1 sene önce taaa başından tüpe geçseymişim diyorum. sen bilirsin ama şans oranı ve zaman kaybıda var ucunda.ç

ben e2den anlamıyorum ama fshan gayet iyi benim bildiğim kadarıyla yaşın çok genç sanırım canım.

bu arada kızlar şimdi fox haberde izledim 45 yaşında menapoza giren kadın çocuk isteyince (istanbul tüp bebek merkezi taksimdekindeymiş adam araştırdım) tüp bebiş yapmışlar ve bugün doğmuş. çok datlıydı Maaşallah. Rabbim ol deyince oluyo işte. Rabbim bizimde kucaklarımızı boş bırakmasın sağlıkla. adamın adıda Nihat KARABEYOĞLU. aman inşallah hiçbirimize gerek kalmazda yinede istanbulda olanlarınız varsa söyleyim dedim

papatyac tşk ederim cvbın için evet yaşım 25.rabbimin hikmeti işte yaşa başa bakmıyo ol deyince oluyo yalan olmasın tv de görmüştüm yurtdışında bi kadın 55_60 yaşında hamile kalmıştı burdan bütün umutlarım tükendi diyenlere mesaj olsun çıkmadık candan umut tükenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…