şu an hem seviniyor hem çok üzülüyorum.. kendim için mutlu ama durulife için de bi o kadar üzüldüm. bugünkü bhcg değerim 234 e yükselmiş. 10 gün sonra ultrason var. biliyosunuz ki ankara etlik zübeydehanım tüp bebek servisinde başladım ben tedaviye. doktorum oranın klinik şefi serdar dilbaz hocam :) ilk denememizde neredeyse imkansızı başardı sayın hocam ve onun mükemmel ekibimükemmel ekibi diyorum çünkü hasta bakıcısından hemşirelere asistanlardan doktorlarımıza kadar aşırı ilgili, sevgi dolu ve ümit vericiler
bu güzel ekibe ne kadar teşekkür etsem azdır
Merhaba arkadaşlar bende pazartesi günü transfer oldum fakat kasıklarımda ağrılarım var akıntım var sanki adet öncesi belirtiler gibi benim durumumda olanlar varmı acaba yksa benmi çok evham yapıyorum(
canım çook sevindim :) umutla bekleyenlerden böyle haberler almak çok güzel gerçekten :) bizim için de dua et lütfen
canııım inan ben de senin için o kadar sevindim ki kendime çok da fazla üzülmedim.:26: Üzüntü mutlaka oluyo ama çoook da kendimi yıpratmadım bu nasıl bişey anlamadım valla, bende mi tuhaflık var acaba. normalde soğukkanlı bir insanım ondan mı acaba. Biraz da kendime hep dünyanın sonu değil ya dedim. İnşallah sabrımızın meyvesini de bir gün alırız.
canım şuan senin bebişinin sağlıkla büyümesi çok önemli bence, mucize bebiş...
ama benim amh ölçülmedi
şu an hem seviniyor hem çok üzülüyorum.. kendim için mutlu ama durulife için de bi o kadar üzüldüm. bugünkü bhcg değerim 234 e yükselmiş. 10 gün sonra ultrason var. biliyosunuz ki ankara etlik zübeydehanım tüp bebek servisinde başladım ben tedaviye. doktorum oranın klinik şefi serdar dilbaz hocam :) ilk denememizde neredeyse imkansızı başardı sayın hocam ve onun mükemmel ekibimükemmel ekibi diyorum çünkü hasta bakıcısından hemşirelere asistanlardan doktorlarımıza kadar aşırı ilgili, sevgi dolu ve ümit vericiler
Arkadaşlar burda yeniyim ve sizin bilgilerinize ihtiyacım var biraz hikayemi anlatayım eşimde hareketli sperm problemi vardı varikosel oldu 3 ay geçti üzerinden geçenlerde spermioğram yaptırdı yine hareketliler biraz çoğalmış ama hala hareketsizler % 60 benimde daha önceki ölçümümde fsh 14 çıkmıştı doktorum aşılama yapalım ama eşinin hareketlileri çoğalması lazım dedi ayrıca bende myom çıkmıştı.Dün doktora gittim miyomum büyümüş doktor ameliyat olabilirsin ilkönce fsh bidaha bakalım sonra miyomun hareketine bakalım o zaman karar verelim dedi ama fsh 20 ye çıkmış olabilir eğer öyleyse hemen tüp bebek dene dedi ben aşılama olmaz mı o zaman dedim olmaz dedi.Hiç aşılama yaptırmadan tüp bebeği denemem doğru mu?Ayrıca fsh sonuçlarını bugün 5 te öğrencem çok korkuyorum ya çıktıysa beklemek çok zor
Kızlar 11. gun kan testi negatif malesef...hayırlısı böyleymiş demekki.
inş canım Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin. senin tuttu mu?
Kızlar 11. gun kan testi negatif malesef...hayırlısı böyleymiş demekki.
canım bana bi doktor direk tüp bebek dese huylanırdım. ama şimdi yaptırdığım aşılamalar ve geçen zaman için bile pişmanım keşke 1 sene önce taaa başından tüpe geçseymişim diyorum. sen bilirsin ama şans oranı ve zaman kaybıda var ucunda.çArkadaşlar burda yeniyim ve sizin bilgilerinize ihtiyacım var biraz hikayemi anlatayım eşimde hareketli sperm problemi vardı varikosel oldu 3 ay geçti üzerinden geçenlerde spermioğram yaptırdı yine hareketliler biraz çoğalmış ama hala hareketsizler % 60 benimde daha önceki ölçümümde fsh 14 çıkmıştı doktorum aşılama yapalım ama eşinin hareketlileri çoğalması lazım dedi ayrıca bende myom çıkmıştı.Dün doktora gittim miyomum büyümüş doktor ameliyat olabilirsin ilkönce fsh bidaha bakalım sonra miyomun hareketine bakalım o zaman karar verelim dedi ama fsh 20 ye çıkmış olabilir eğer öyleyse hemen tüp bebek dene dedi ben aşılama olmaz mı o zaman dedim olmaz dedi.Hiç aşılama yaptırmadan tüp bebeği denemem doğru mu?Ayrıca fsh sonuçlarını bugün 5 te öğrencem çok korkuyorum ya çıktıysa beklemek çok zor
ya bişey sorcam yardımcı olursanız sevinirim benim fsh 4.53 e2 ise 25 bikaç kişide okudum 17 18 lerde iyi olmadığı benim ki normal mi acaba gerçi dr kötü bişey demedi iyi bi sorun yok dedi ama bi de sizin fikrinizi alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?