canım ben az önce dayanamayıp idrar testi yaptım 10. gün bugün, malesef tek çizgim var.Aslında yapmayacaktım test gününe kadar ama negatifse o gün orada üzülmek istemedim, en azından şimdi beklentim pek kalmadı olursa da süpriz olur. çift çizgi çıksaydı emin olmak için bugün yakındaki sağlık ocağına gidip kanda baktıracaktım.
canım ben az önce dayanamayıp idrar testi yaptım 10. gün bugün, malesef tek çizgim var.Aslında yapmayacaktım test gününe kadar ama negatifse o gün orada üzülmek istemedim, en azından şimdi beklentim pek kalmadı olursa da süpriz olur. çift çizgi çıksaydı emin olmak için bugün yakındaki sağlık ocağına gidip kanda baktıracaktım.
bende geçen sene bikere olduğumda küçüktü hemen tekrarladı ama dr. almadı 2.ye gebe kalınca geçecek dedi bu arada kist büyüyünce artık amelyat şart oldu.. 9 cm. sora 3. denee inş. martta.. sevmiyoruz amelyatı rezervi etkiliyo dedi ama kistin durmadsıda iyi değil napalım.. inş hayırlı hbrler alırısın..
bencede git konuş bende baştan tartışmıştım ara ara sanki hani bi çocuğum var ikinciyi yapıyuorum die önemsemiyolar gibi gelmişti.. nasılsa bitane var diyip duruyolardı bi kızdım.. bunca eziyet çekiyorum can sıkıntısına mı dedim.. nesse öle böle şimdi şok iyiyiz... bnmde 5bin küsür tuttu sgk yok.. şimdi ise sadece amelyata okadar para diolar.. bakalım ne kadar düşcek.. varmı acaba endo lu olup tüp tutturan kaçıncı denemede tuttu.. yazarlarsa sevinirim moral olur.. ben sayfa açamıyorum biri açabilir mi yaa endometriossiz olup tüp bebek yapanlar tutturanlar fln gibi .......
benim 7 ocakta transfer yapılmıştı, bugün 9. mu 10. gün mü sayacaz ben karıştırdım.
kızlar bugün 2tane embriyo transferim oldu, kaliteleri 8de 8 miş bu terimi bilen var mı?? en iyi kalite buymuş rahim duvarım da kalınmış..ilk denemem allahın izni ile çok ümitliyim.12gün sonra test yaptırcaz ama hiç öyle uzanıp yatmıyorum ve sigarayı bırakamadım napıcam yaa
İnşALLAH hayırlı haberler verirsin buradan nerede yaptırdın doktorun kimdi ?
:18::18::18::18::18:6 tanesi dölenmişşşşşş:18::18::18::18:
İnşALLAH hayırlı haberler verirsin buradan nerede yaptırdın doktorun kimdi ?
hayatım inşallah bebişlerin seninlede bende umut tüp bebekteyim doktorum süleyman bey dondurulmuş embrşyo transferim olacak allahız izniyle 24ocak kanımca ama daha kesin değilÇok teşekkürler canım, benim aslında dondurulmuş olmayacaktı fakat doktorum bir polip gördü ve bunun tutunmayı tehlikeye atabileceğini söyledi. O yüzden yumurtalar toplandıktan sonra polip ameliyatı oldum. Ardından cyclo progynova adlı bir ilaç verdi (21 taneydi sanırım) O bittikten sonra 2. gün kontrole gittim. Arada bu tür ilaçlar da kullanınca son adet dönemim ne zamandı onu bile şaşırmış vaziyetteyim şu anTransferden 20 gün öncesinden ilaca başladım estrofemle. 5 gün kala progynex iğneye ve birkaç ilaca daha başladım. Sonra transfer... Bugün de 3. günüm.
Şimdi takvime baktım, 21 Aralıkta adet olmuşum. 25 Aralıkta ilaca başlamışım. 13 Ocakta da transfer oldu. 25 Ocakta da test var inşaallah
hayatım idrar testlerine sakın güvenme kanda pozitifi görüp idrarda tek izgiyi görenler var en iyisimi kanda baktır 10.günden sonra zaten varsa çıkıyorcanım ben az önce dayanamayıp idrar testi yaptım 10. gün bugün, malesef tek çizgim var.Aslında yapmayacaktım test gününe kadar ama negatifse o gün orada üzülmek istemedim, en azından şimdi beklentim pek kalmadı olursa da süpriz olur. çift çizgi çıksaydı emin olmak için bugün yakındaki sağlık ocağına gidip kanda baktıracaktım.
kızlar bugün 2tane embriyo transferim oldu, kaliteleri 8de 8 miş bu terimi bilen var mı?? en iyi kalite buymuş rahim duvarım da kalınmış..ilk denemem allahın izni ile çok ümitliyim.12gün sonra test yaptırcaz ama hiç öyle uzanıp yatmıyorum ve sigarayı bırakamadım napıcam yaa
canım benim de 10 adet döllenmiş inşallah sağlıklı sıhhatli dayanırlar da bebişlerimiz transferden sonra da sıkı sıkıya tutunurlar bizeee
hayatım inşallah bebişlerin seninlede bende umut tüp bebekteyim doktorum süleyman bey dondurulmuş embrşyo transferim olacak allahız izniyle 24ocak kanımca ama daha kesin değil
hayatım idrar testlerine sakın güvenme kanda pozitifi görüp idrarda tek izgiyi görenler var en iyisimi kanda baktır 10.günden sonra zaten varsa çıkıyor
hayırlısı olsun canım inşallah burdan hamiş haberlerinide alırız
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ne kadar mutlu oldum anlatamam.Rabbim bizede bu mucizeleri yaşatsın inşallah.Kizlar suan aglayarak yaziyorum cook ama cok saskinim hala hayal gördügümü düsünüyorum bende listedeydim dondurulmuslar icin mart ayinda gidecektim 2 aydir adet görmedim sonunda bugün dokrora gittim acaba kist felanmi var diye hamilelik aklima bile gelmiyordu ama 7 Haftalik hamileymisim kalp atisi ve kese görüldü inanamiyoru listede bir arkadasta dondurulmuslar icin gidecekmis ama hamileymis ya onu okudugumda okadar sevinmistimki Rabbim sen nelere kadirsin demistim rabbim banada nasip etti allaha binlerce sükürler olsun benim icin dua edin neolur rabbim tamamina erdirsin bende hepiniz icin dua ediyorum Rabbim hepinize bu listeye hamileyiiim diye yazmayi nasip etsin insalllah. Hersey onun elinde en beklemedigim zamanda beni sasirtti insallah sizde en kisa zamanda suan yasadiklarimi yasarsiniz
selam kızlar bugün yumurtalarım toplandı.4 tane toplamışlar yarın döllenip döllenmediklerini arayıp söylicekler.gözümde büyüttüğüm kadar bir olay değilmiş.dün akşam kafayı yemek üzereydim stresten gözüme uyku girmedi desem yeridir.rabbime çok şükür benim ki sorunsuz geçti.boşu boşuna kasmışım kendimi o kadar.yarın için işyerinden de kafa izni aldım.bakalım yarını sabırsızlıkla bekliyorum.ne durumda yumoşlar inşallah emeklerimiz boşa gitmez.
Kizlar suan aglayarak yaziyorum cook ama cok saskinim hala hayal gördügümü düsünüyorum bende listedeydim dondurulmuslar icin mart ayinda gidecektim 2 aydir adet görmedim sonunda bugün dokrora gittim acaba kist felanmi var diye hamilelik aklima bile gelmiyordu ama 7 Haftalik hamileymisim kalp atisi ve kese görüldü inanamiyoru listede bir arkadasta dondurulmuslar icin gidecekmis ama hamileymis ya onu okudugumda okadar sevinmistimki Rabbim sen nelere kadirsin demistim rabbim banada nasip etti allaha binlerce sükürler olsun benim icin dua edin neolur rabbim tamamina erdirsin bende hepiniz icin dua ediyorum Rabbim hepinize bu listeye hamileyiiim diye yazmayi nasip etsin insalllah. Hersey onun elinde en beklemedigim zamanda beni sasirtti insallah sizde en kisa zamanda suan yasadiklarimi yasarsiniz
Kızlar idrar testine güvenmeyinnnnnnnnnnnnn! Benim bir kere pozitif çıktı, havalara uçtum tabii ki, ama ilaçlar yüzündenmiş, çöktüm sonrasında! Negatif de pozitif de çıksa yanıltıyor. Tedavi görüyorsanız kan testi dışında bir şey yaptırmayın! Boşuna moral bozar ya da maalesef boşuna sevinebilirsiniz.
Kizlar suan aglayarak yaziyorum cook ama cok saskinim hala hayal gördügümü düsünüyorum bende listedeydim dondurulmuslar icin mart ayinda gidecektim 2 aydir adet görmedim sonunda bugün dokrora gittim acaba kist felanmi var diye hamilelik aklima bile gelmiyordu ama 7 Haftalik hamileymisim kalp atisi ve kese görüldü inanamiyoru listede bir arkadasta dondurulmuslar icin gidecekmis ama hamileymis ya onu okudugumda okadar sevinmistimki Rabbim sen nelere kadirsin demistim rabbim banada nasip etti allaha binlerce sükürler olsun benim icin dua edin neolur rabbim tamamina erdirsin bende hepiniz icin dua ediyorum Rabbim hepinize bu listeye hamileyiiim diye yazmayi nasip etsin insalllah. Hersey onun elinde en beklemedigim zamanda beni sasirtti insallah sizde en kisa zamanda suan yasadiklarimi yasarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?