2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

yalnız ıdrar on gunde cıkmaz dıye bılıyorum bencee bekleyıp kan testı sonucunuza odaklanın ınsallah kan da pozıtıf cıkar cunku ıdrarda bı hfta adetın gecıkmesı falan gerekıyor dıye bılıyorum

idrar testi pek güvenilir değil canım çift çizgi olsaydı kesin derdik ama negatifse kesin sonuç olmayabilir..çünkü genelde adet tarihi geçtikten sonra doğruyu gösteriyorlar..ayrıca bu gün 9. günün 12. gün ü bhcg sonucunu merakla bekliyorum canım bu liste uğurlu bi liste ve hiç olumsuz sonuç olmıycak inşallah..

ben de endoluyum ameliyat oldum , çok şükür ki rezervlerde bi şey yok ama normal yolla olmadı tüple de olmadı.. 3. yü deniyoruz inş bu kez olacak allahın izniyle.. asla umudumu kaybetmiyorum çünkü yıllardır bu siteyi takip ediyorum, hem endolu hem eşi problemli olup bebeği olan o kadar çok kişiye şahit oldum ki...asla imkansız yoktur canım sadece çok iste ve dua et..

kızlar bugün 2tane embriyo transferim oldu, kaliteleri 8de 8 miş bu terimi bilen var mı?? en iyi kalite buymuş rahim duvarım da kalınmış..ilk denemem allahın izni ile çok ümitliyim.12gün sonra test yaptırcaz ama hiç öyle uzanıp yatmıyorum ve sigarayı bırakamadım napıcam yaa

İnşALLAH hayırlı haberler verirsin buradan nerede yaptırdın doktorun kimdi ?

İnşALLAH hayırlı haberler verirsin buradan nerede yaptırdın doktorun kimdi ?

walla ben tedaviye anatolia da başladım çok evhamlı ve pimpirikli olduğum için transfere 3gün kala başka bi yere gittim ankarada yine hrs adında bi hastane başarı şansı çok yüksek en azından ticari değillll!! herşeyden çok memnunum bizim başka özel sebeplerimizin bile üstesinden geldiler ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM herkese..ben dr'um aracılığyla gittim dr.umun hocasıymış ve nermalde 5,600 tlye yaparlarken benden 3,500 aldılar..inşallah olumlu sonuçlar alırım..başka şehirlerden ist.dan bile gelen var yurtdışından falan da var:)) saatlerce orda kalınca muhtar oldum :))

hayatım inşallah bebişlerin seninlede bende umut tüp bebekteyim doktorum süleyman bey dondurulmuş embrşyo transferim olacak allahız izniyle 24ocak kanımca ama daha kesin değil
hayatım idrar testlerine sakın güvenme kanda pozitifi görüp idrarda tek izgiyi görenler var en iyisimi kanda baktır 10.günden sonra zaten varsa çıkıyor

hayırlısı olsun canım inşallah burdan hamiş haberlerinide alırız

canım benim de 10 adet döllenmiş inşallah sağlıklı sıhhatli dayanırlar da bebişlerimiz transferden sonra da sıkı sıkıya tutunurlar bizeee

canım benim de 6 adet döllenmiş ama iki tanesini seçtiler diğerleri kötüydü..olduktan sonra 1tanesi de yeter, inşallah bende ikiside tutar :))

saolun canlarım benim amiin inşallah hepimizin tutar bütün arkadaşlar ve kendim için dua ediyorum rabbim herkese nasip etsin

Kızlar idrar testine güvenmeyinnnnnnnnnnnnn! Benim bir kere pozitif çıktı, havalara uçtum tabii ki, ama ilaçlar yüzündenmiş, çöktüm sonrasında! Negatif de pozitif de çıksa yanıltıyor. Tedavi görüyorsanız kan testi dışında bir şey yaptırmayın! Boşuna moral bozar ya da maalesef boşuna sevinebilirsiniz.

Kizlar suan aglayarak yaziyorum cook ama cok saskinim hala hayal gördügümü düsünüyorum bende listedeydim dondurulmuslar icin mart ayinda gidecektim 2 aydir adet görmedim sonunda bugün dokrora gittim acaba kist felanmi var diye hamilelik aklima bile gelmiyordu ama 7 Haftalik hamileymisim kalp atisi ve kese görüldü inanamiyoru listede bir arkadasta dondurulmuslar icin gidecekmis ama hamileymis ya onu okudugumda okadar sevinmistimki Rabbim sen nelere kadirsin demistim rabbim banada nasip etti allaha binlerce sükürler olsun benim icin dua edin neolur rabbim tamamina erdirsin bende hepiniz icin dua ediyorum Rabbim hepinize bu listeye hamileyiiim diye yazmayi nasip etsin insalllah. Hersey onun elinde en beklemedigim zamanda beni sasirtti insallah sizde en kisa zamanda suan yasadiklarimi yasarsiniz

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ne kadar mutlu oldum anlatamam.Rabbim bizede bu mucizeleri yaşatsın inşallah.

kızlar kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum nete malum transfer sonrası 3 gün yatak istirahatı var:)))3.gün transferi yapıldı 2 tane embriyo transfer ettiler bakalım ayın 24 ü test günümüz o güne kadar kayınvalimderdeyiz.benki yatmayı evde vakit geçirme hastasıyımdır ama perşembeden beri fenalık geldi sürekli yatmak umarım bu günler bu acılar sıkıntıların sonucunda hepimizin göbüşleri dolar sağlıcakla evlatlarımızı kollarımıza almayı rabbim nasip eder.ara ara gelişmelerden haberdar ederim sizi formun tamamını okumaya vaktim olmadı eğer hamiş arkadaşlar varsa şimdiden tebrikler darısı başımıza artıkın:26:

Banada çook mutlu oldum inan.Tüylerim diken diken:)Allah tamamına erdirir inşallah cnm.
Bu topik bana umut veriyor.
Bu gün ilk iğnemi yaptım sanırım psikolojik ama kasıklarım çok sancıyo..........

canım katılıyorum sana, çok güvenmemek lazım da yaptırdım işte merak . Bu arada test bekledikçe ikincide pembe çizgi oluşmuş:26:. Benim için önemli olan kan testi bu test beni hiç heyecanlandırmadı zaten.

cannımmm süper bir haber bu. Çoookkkk sevindim sürpriz diye buna derim ben. İnşallah kucağına sağlıcakla alırsın bebişini.
Bu gidişle bizim listede kendiliğinden hamile kalanlar çoğunlukta olacak. Allah herkese nasip etsin.

hadi hayırlısı canım, sıkı tutunurlar inşallah annelerine. Yatma konusuna bişey diyemem canım ama sigara çok önemli, benim doktorum bu konuda çok hassas. Özellikle embriyoların tutunma sürecinde etkili olduğunu söylüyo. Etrafımdakileri bile fazlasıyla uyardı, içilen ortamda dahi bulunmaman gerekiyomuş. En azından bu süreçte içmemeye çalış canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…