2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

beta hcg:98 Allah'ım şükürler olsun benden dualarınızı ve güzel dileklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim ...darısı hepinize olsun

Son düzenleme:

hadi hayırlı olsun canım arkadaşım gözümüz aydıııın

durucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

beta hcg: 98 yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

AY AYYYYYYYY CANIIIMMMMM BENİM YAA, ÇOK SEVİNDİM İNAN UÇTUM SEVİNÇTEN,.

İşte bu canım yaaa, kendi haberimi almış gibi çok mutlu oldum bitanem. İnatçıymış bak bu bebiş, bide senin transfer yapmıyodu nerdeyse doktorun. Allahım sonunu getirsin, darısı başımıza.

kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuum darısı başına bitaneeeeeeeeeeem evet yaa başıma gelenleri biliyosun allah tamamına erdirsin inşallah darısı hepinize olsunnnn

ARKADAŞLAR BUGÜN İKİ TANE HAMİLE HABERİ ALDIK SÜPER BİŞEY BU.
Bu topiğin gücü bence.. rainekin ve banada ikinizide tekrar tebrik ediyorum.

HADİ HADİ HAMİŞLER BURAYAAA...

ARKADAŞLAR BUGÜN İKİ TANE HAMİLE HABERİ ALDIK SÜPER BİŞEY BU.
Bu topiğin gücü bence.. rainekin ve banada ikinizide tekrar tebrik ediyorum.

HADİ HADİ HAMİŞLER BURAYAAA...

canm senn içinde dua ediyorum.o pembe çizgi inşallah hayırlısı ile bebiş olsun...

cnm çokk sevindim bu çok güzel bir hbr. peki hiç bi belirti hissetmedinmi. allahım kucağına aldığın günleride gösterir inşallah.

işte rabbimin büyüklüğü hiç umdağın anda hamiş kalınabiliniyormuş rabbime şükürler olsun sağ salim kucağınada alırsın inşallah kuzummmmmmm
beta hcg:98 Allah'ım şükürler olsun benden dualarınızı ve güzel dileklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim ...darısı hepinize olsun

hadi gözün aydın kuzum bugün çok güzel birgün 2hamişimiz var sende inşallah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın bizlerede dua edin

arkadasım, benim doktorum da idrarda ilac etkisi ile 2 çizgi çıkabileceğini, net kararın kan tetinde olduğunu ısrarla söylemişti aşılama sürecimde , gönlünü ferah tut olur mu lütfen bu kadar asamayı atlatıp sonuç beklemek bile harika, benim tedavim iptal oldu mesela, hiç sorunum yokken birden doktorum polikistik oversin vs.dedi, çoğul yumurtam varmış ve gelişmiyormuş, ki asılamada gecen ay 5 hapla gelişen yumurtalarıma ne oldu bilemiyorum:18: öncesinde de aralıklarla kadın doğuma tetkikler yaptırdım hepsi normaldi özellikle de yumurtaların kolay gelişiyor demişti doktorum, şaşkınım şuan

kac gün kaldı kan testine hadi bekliyoruz

kızlar ben kardeş topikten geliyorum hamile haberlerinize kayıtsız kalamazdım...tebrik etmek istiyorum ve bol hamişli bir topik olmanızı diliyorummm...rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallahhh...arada bir sizin topiği röntgenliyorummm...sevgileerrrrr....

biz de ağlıyarak okuduk okuyoruz arkadasım emin ol!
bu müthiş bir haber, hele ki tedavimin bir sonraki aya ertelendiği şu gün harika bir haber oldu benim için

sizin sorununuz neydi arkadasım

canı gönülden tebrik ederim hatta bir hamişimiz daha varmış RAİNEKİN di sanırım onu da çokkk kocaman tebrik ediyorum

İNCİTANESİ ARKADASIM; seninde tedavin iptal olmuş, seni öyle iyi anlıyorumki bu ay benimde iptal oldu, inş.birlikte baslarız bizde

hepimize

hadi bakalım hayırlısı olsun arkadasım darsı basımıza inş.

kendi tedavim iptal olsa da sizlerle gün saymak içimi rahatlatıyor arkadaslarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…