Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım.. inşallah sizde hayırlı ve güzel sonuçlar alırsınız. sizin sorun neydi?
RAİNEKİİN nerdesinnn canım....hadi mutlu haberi bekliyorum senden..
canım katılıyorum sana, çok güvenmemek lazım da yaptırdım işte merak . Bu arada test bekledikçe ikincide pembe çizgi oluşmuş:26:. Benim için önemli olan kan testi bu test beni hiç heyecanlandırmadı zaten.
durucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
beta hcg: 98 yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
AY AYYYYYYYY CANIIIMMMMM BENİM YAA, ÇOK SEVİNDİM İNAN UÇTUM SEVİNÇTEN,.
İşte bu canım yaaa, kendi haberimi almış gibi çok mutlu oldum bitanem. İnatçıymış bak bu bebiş, bide senin transfer yapmıyodu nerdeyse doktorun. Allahım sonunu getirsin, darısı başımıza.
beta hcg:98 Allah'ım şükürler olsun benden dualarınızı ve güzel dileklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim ...darısı hepinize olsun
maşallahhhhhhhh...süper ya.
Darısı tüm liste kızlarına:):)
ARKADAŞLAR BUGÜN İKİ TANE HAMİLE HABERİ ALDIK SÜPER BİŞEY BU.
Bu topiğin gücü bence.. rainekin ve banada ikinizide tekrar tebrik ediyorum.
HADİ HADİ HAMİŞLER BURAYAAA...
canm senn içinde dua ediyorum.o pembe çizgi inşallah hayırlısı ile bebiş olsun...
Kizlar suan aglayarak yaziyorum cook ama cok saskinim hala hayal gördügümü düsünüyorum bende listedeydim dondurulmuslar icin mart ayinda gidecektim 2 aydir adet görmedim sonunda bugün dokrora gittim acaba kist felanmi var diye hamilelik aklima bile gelmiyordu ama 7 Haftalik hamileymisim kalp atisi ve kese görüldü inanamiyoru listede bir arkadasta dondurulmuslar icin gidecekmis ama hamileymis ya onu okudugumda okadar sevinmistimki Rabbim sen nelere kadirsin demistim rabbim banada nasip etti allaha binlerce sükürler olsun benim icin dua edin neolur rabbim tamamina erdirsin bende hepiniz icin dua ediyorum Rabbim hepinize bu listeye hamileyiiim diye yazmayi nasip etsin insalllah. Hersey onun elinde en beklemedigim zamanda beni sasirtti insallah sizde en kisa zamanda suan yasadiklarimi yasarsiniz
beta hcg:98 Allah'ım şükürler olsun benden dualarınızı ve güzel dileklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim ...darısı hepinize olsun
işte rabbimin büyüklüğü hiç umdağın anda hamiş kalınabiliniyormuş rabbime şükürler olsun sağ salim kucağınada alırsın inşallah kuzummmmmmmKizlar suan aglayarak yaziyorum cook ama cok saskinim hala hayal gördügümü düsünüyorum bende listedeydim dondurulmuslar icin mart ayinda gidecektim 2 aydir adet görmedim sonunda bugün dokrora gittim acaba kist felanmi var diye hamilelik aklima bile gelmiyordu ama 7 Haftalik hamileymisim kalp atisi ve kese görüldü inanamiyoru listede bir arkadasta dondurulmuslar icin gidecekmis ama hamileymis ya onu okudugumda okadar sevinmistimki Rabbim sen nelere kadirsin demistim rabbim banada nasip etti allaha binlerce sükürler olsun benim icin dua edin neolur rabbim tamamina erdirsin bende hepiniz icin dua ediyorum Rabbim hepinize bu listeye hamileyiiim diye yazmayi nasip etsin insalllah. Hersey onun elinde en beklemedigim zamanda beni sasirtti insallah sizde en kisa zamanda suan yasadiklarimi yasarsiniz
canım ben az önce dayanamayıp idrar testi yaptım 10. gün bugün, malesef tek çizgim var. Aslında yapmayacaktım test gününe kadar ama negatifse o gün orada üzülmek istemedim, en azından şimdi beklentim pek kalmadı olursa da süpriz olur. çift çizgi çıksaydı emin olmak için bugün yakındaki sağlık ocağına gidip kanda baktıracaktım.
Kizlar suan aglayarak yaziyorum cook ama cok saskinim hala hayal gördügümü düsünüyorum bende listedeydim dondurulmuslar icin mart ayinda gidecektim 2 aydir adet görmedim sonunda bugün dokrora gittim acaba kist felanmi var diye hamilelik aklima bile gelmiyordu ama 7 Haftalik hamileymisim kalp atisi ve kese görüldü inanamiyoru listede bir arkadasta dondurulmuslar icin gidecekmis ama hamileymis ya onu okudugumda okadar sevinmistimki Rabbim sen nelere kadirsin demistim rabbim banada nasip etti allaha binlerce sükürler olsun benim icin dua edin neolur rabbim tamamina erdirsin bende hepiniz icin dua ediyorum Rabbim hepinize bu listeye hamileyiiim diye yazmayi nasip etsin insalllah. Hersey onun elinde en beklemedigim zamanda beni sasirtti insallah sizde en kisa zamanda suan yasadiklarimi yasarsiniz
kızlar kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum nete malum transfer sonrası 3 gün yatak istirahatı var:)))3.gün transferi yapıldı 2 tane embriyo transfer ettiler bakalım ayın 24 ü test günümüz o güne kadar kayınvalimderdeyiz.benki yatmayı evde vakit geçirme hastasıyımdır ama perşembeden beri fenalık geldi sürekli yatmak umarım bu günler bu acılar sıkıntıların sonucunda hepimizin göbüşleri dolar sağlıcakla evlatlarımızı kollarımıza almayı rabbim nasip eder.ara ara gelişmelerden haberdar ederim sizi formun tamamını okumaya vaktim olmadı eğer hamiş arkadaşlar varsa şimdiden tebrikler darısı başımıza artıkın:26: