• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Tm oturmamış olabilir. ınternette kullanım videoları var puregon kalemin. Yatrın bir tüp bebek merkezinde yaptır garanti olsun..

slm cnm neden geçiştirdileri bikere orda yazan sayı kadar eksik yapmış oluyosun 25 temi durdu 25 eksik öbür ilacı takıp kalemide 25 daha yapman gerekrdi. oyuncak değil ki bu ilaçlar.. sen dr ile birebir görüüş sor.. anlatabildimmi orda kaç kalıyo sa diğer ilacı takıp kalanı kadar yapıp 225 e tamamlamalısın...

aynı şeyi 3 gün önce bende yaşadım diğer ilacı açtım 25 üniteyi çekip tamamladım. aslında her seferinde yeni ilaç açıp vurduğumda kontrole gittiğim zaman yarım ilaçları bir şişeye tamamlıyorlar.böylece 2 kere iğne yapmak zorunda kalmıyorsun canım.doz eksik olması bence önemli o zaman niye 200-225 arası demiyorlar bence durumu dr.söle

ayrıca hepinize hayırlı tedavi süreci diliyorum Rabbim emeklerinizin karşılığını versin mubarek cuma saatinde yüzünüzü güldürsün

merhabalarr bi kaç gündür giremedim , çok teşekkür ederim cevaplar için kızlar, aynen dediğiniz gibi her yapışımda yeni bir ilaç taktım kaleme herhangi bir yanlışlık olmasın diye, geçiştirme olayına gelince yarın sabah kontrolüm var adanada başlarına yıkacam resmen merkezi, bilmiyorum siz de benim gibimisiniz ama ben çok ilgi bekliyorum sanırım telefonda o kadar kısa kesmeye calışıyorlar ki bi soru sorduktan sonra diğerini sormaya utanıyorum resmen , ama yarın tüm bu hissettiklerimi çalışanlarla değil direk doktorumla konuşacam ve şunu anladım sizlerle yazıştıkça ben çok fazla ödedim sanırım arkadaşlar benim ilaçlar dahil 7000 tuttu onu da tekrar görüşmeyi düşünüyorum var mı benim kadar ödeyen ?

göğüslerim çok hassaslaştı uçları acıyo resmen, bir de kasıklarıma doğru ağrı var normal mi bilmiyorum ama yarın doktoru arayıp soracam ağrıları.

evet canım bende aynısını yaşadım göğüslerim çok aşırı sızlamay başlamıştı ve sertleşmişti bende hemen doktorumu aradım normal dedi iğnelerin etkisi dedi..ama hamileyim inşallah darısı sana canım..:nazar:

merhabalarr bi kaç gündür giremedim , çok teşekkür ederim cevaplar için kızlar, aynen dediğiniz gibi her yapışımda yeni bir ilaç taktım kaleme herhangi bir yanlışlık olmasın diye, geçiştirme olayına gelince yarın sabah kontrolüm var adanada başlarına yıkacam resmen merkezi, bilmiyorum siz de benim gibimisiniz ama ben çok ilgi bekliyorum sanırım telefonda o kadar kısa kesmeye calışıyorlar ki bi soru sorduktan sonra diğerini sormaya utanıyorum resmen , ama yarın tüm bu hissettiklerimi çalışanlarla değil direk doktorumla konuşacam ve şunu anladım sizlerle yazıştıkça ben çok fazla ödedim sanırım arkadaşlar benim ilaçlar dahil 7000 tuttu onu da tekrar görüşmeyi düşünüyorum var mı benim kadar ödeyen ?

biraz fazla tutmuş canım bende özel bi hastaned oldum ve ssk la anlaşmalı olmamsına rağmen herşey dahil testle olsun hepsi 4,75 tuttu adana mersin yakın umut tüp bebeğide tavsiye ederim eğer uzak demezsen benim ilk denememde oldu darı sana canım...:nazar:

evet canım.evet necip bey fazla konuşmuyor sadece söylemesi gerekeni söylüyor zaten senin soru sormana fıorsat vermiyor ama bi o kadar da iyi insan aslında bütün ekip ii allah razı olsun benim yüzümü güldürdü ve ilk denemem herşey 20 gün içinde olup bitti hala inanamıyorum ben 4 yıllık evliyim 3 aşılama yaptırdım bir çok doktora gittim en sonunda tüp bebeğe karar verdim aslında korkuyordum çünkü son umut olarak görüyordum tüp bebeği ya olmazsa diyordum hep bi korku vardı ama çok şükür oldu,ama hiç stres yapma ayrıca 12 gün yatmanı tavsiye etmiyorum inan ki ben trasferden sonra işe başladım,hiç yatmadım çam sildim yani günlük hayatıma devam ettim trasferin 3.günü aşırı limon yemeye başladım.4.günü idrardan test yaptım biri tam biri silik çıktı,nejla hanı aradaım durumu izah ettim net olmadığı sürece belli olmaz dedi umutlanma dedi ama gelin bide bana sorun,5.günü sağlık oçağana gittim kandan yaptırdım bi umut dedim ertesi günü sabah gittim hemşire bana gebesin dedi oan ki duygularımı anlatamma tek duam oan allahım herkese bu duygu yaşat diğe dua ettim allahım inşallah sizlerede bu duydu tatdırır,değelerim 68,5 çıktı tabi düşük çünkü ben 6 gün erken davrandım hemen hastaneyi aradım söyledim tabi 13,gün tekrar yaptırmam gerek değerlerin yükselişi cok önemliydi,13,günde çok şükür 500 çıktı,şimdi yarını bekliyorum allahın izniyle yarın ki testim 1000 olursa öğleden sonra bebişimi görmeye başlıcam inşallah...kızlar bu en son yaşadığım olaylar daha öncesin de 3 aşılama yaptırdım daha bir çok şey allah kimsenin umudunu ve emeğini boşa cıkarmasın.dualarım sizinle ve dualarınız benimle olsun...:nazar: :nazar: :nazar:

cumartesi bende merkezdeydim cnm.bi sürü hamişle tanıştım.çok tatlılardı.ve bu sefer içimçok daha rahattı sayende:)allah bizede o duyguları tattırır inşallah.
Necip bey de daha yakın ve olumluydu.kalbini ferah tut.allahın izniyle olacak dedi.bekliyoruz bakalım.gelsin 15 şubat...

evet canım bende aynısını yaşadım göğüslerim çok aşırı sızlamay başlamıştı ve sertleşmişti bende hemen doktorumu aradım normal dedi iğnelerin etkisi dedi..ama hamileyim inşallah darısı sana canım..:nazar:

inşallah canım, senin için de çok sevindim :49::49: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini:emir_bebek::emir_bebek:. benim bugün 8. gün daha test yaptırmadım sabırla bekliyorum.

inşallah canım, senin için de çok sevindim :49::49: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini:emir_bebek::emir_bebek:. benim bugün 8. gün daha test yaptırmadım sabırla bekliyorum.

teşekkür ederim canım ...ben biraz sabırsızlık yaptım 5.gün yaptırdım 65,6 çıktı..hatta 3.çü günü idrardan yaptım biri net diğeri silik çıkmıştı...:nazar:

hayırlısı olsun inş.ama neden iptal oldu?özel değilse tabii...

Benim genetikle ilgili problemim var. Döllenen embriyolar pgt'ye girdi ve maalesef sağlıklı çıkmadığı için transfer iptal edildi. Amin inşaallah bundan sonraki tedavimde bebeğime kavuşabilirim.

ne güzel canım..biz ikimizde bıraktık.Zorlansakta bebiş için herşeye katlanıyoruz:)
yarın iğnelere başlıcam.iğneler çok acıtıyor mu?

Canım o iğneler inan hiç can yakmıyor ama şimdi kalcadan vurulduğum iğne beni mahfediyor :53:

neldelincim hayırlı olsun. İnşaallah sağlıkla döllenip gelişirler.
Benim transferim iptal oldu, listeden çıkarabilirsin beni canım. Bir dahaki sefere inşaallah.

AMİN CANIM

HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN ŞİMDİ NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN

canım hayırlısı olsun inşallah allah'ım buradan hamile olduğunu duyurmayıda nasip etsin :25:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

oohh yumoşlarda toplandı, :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ne güzel, hayırlısıyla transferde olur sende bizim gibi bekleyişe geçersin inşallah...

ZAMAN GEÇMİYOR İNAN 6 TANESİNİN DÖLENDİĞİNİ SÖYLEDİLER NE OLACAK BİLMİYORUM OFFFF OFFF ÇOK:18: STRESLİYİM

biraz fazla tutmuş canım bende özel bi hastaned oldum ve ssk la anlaşmalı olmamsına rağmen herşey dahil testle olsun hepsi 4,75 tuttu adana mersin yakın umut tüp bebeğide tavsiye ederim eğer uzak demezsen benim ilk denememde oldu darı sana canım...:nazar:

canım sorma ya ben mersinliyim ve mersinde yasıyorum, mersinde özde tıp merkezinden baska tüp bebek merkezi oldugunu bilmiyordum..adanaya basladıktan sonra öğrendim mersin tüp bebek merkezini hatta önceden de yazmıştım çok iyi şeyler duydum..umut tüp bebek istanbul da sanırım yoksa mersinde de mi umut tüp bebek var ? bizim merkezde de ssk anlaşması yok ilaçlar dahil olunca 7000 dediler çok fazla ödemişim sonradan anladım , senin de gözün aydın canımm benim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar:

AMİN CANIM

HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN ŞİMDİ NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN

ZAMAN GEÇMİYOR İNAN 6 TANESİNİN DÖLENDİĞİNİ SÖYLEDİLER NE OLACAK BİLMİYORUM OFFFF OFFF ÇOK:18: STRESLİYİM

Bir sonraki tedavimi düşünüyorum sadece. Bugünü unutmak ve önüme bakmak istiyorum.
6 çok iyi bir sayı, inşaallah güzel sonuçlar alırsın.

selam arkadaslar ben gecen sene asilama bölümünde yaziyordum, sonra ara verdim bu konuya, ve bu sene bana hayirli gelecegi umuduyla hemen bu ay tedaviye baslamaya niyetlendim, ve ilk ignemi dün vuruldum ... ilk tüp bebek deneyim, hayirlisi olur insallah, 32 yasindayim ve 8 yasinda bir oglum var, ona bir kardes cok istiyorum allah herkese nasip etsin... problemimiz sperm kalitesi düsüklügü ve endometriozis yani cukolata kisti..... banada dua edin lütfen :18:

Merhabalar, öncelikle Rainekin, tebrik ederim, Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah.

Benim de dün dondurulmuş iki embriyomun transferi yapıldı. Meleklerimin benimle olmasını dileyerek dinleniyorum. Hepimiz güzel sonuçları buradan duyururuz inşaallah.

canıım inşallah rabbim yüzümüzü güldürür benimde ocak 20 deadetim olacak sonra dondurulmuşlarla transfer var seninde dondururulmuşla yapılmış işlemleri bana bilgi verebilrmisin arkadaşım benim 3 gün önce lucrin başlattı adet olduğun gün tekrar görüşelim dedi yani sen ayın kaçında başladın tarih olarak yazarmısın trasfer adetten kaç gün sonra yapıldı umarım pozitif olur

canıım inşallah rabbim yüzümüzü güldürür benimde ocak 20 deadetim olacak sonra dondurulmuşlarla transfer var seninde dondururulmuşla yapılmış işlemleri bana bilgi verebilrmisin arkadaşım benim 3 gün önce lucrin başlattı adet olduğun gün tekrar görüşelim dedi yani sen ayın kaçında başladın tarih olarak yazarmısın trasfer adetten kaç gün sonra yapıldı umarım pozitif olur

Çok teşekkürler canım, benim aslında dondurulmuş olmayacaktı fakat doktorum bir polip gördü ve bunun tutunmayı tehlikeye atabileceğini söyledi. O yüzden yumurtalar toplandıktan sonra polip ameliyatı oldum. Ardından cyclo progynova adlı bir ilaç verdi (21 taneydi sanırım) O bittikten sonra 2. gün kontrole gittim. Arada bu tür ilaçlar da kullanınca son adet dönemim ne zamandı onu bile şaşırmış vaziyetteyim şu an :1: Transferden 20 gün öncesinden ilaca başladım estrofemle. 5 gün kala progynex iğneye ve birkaç ilaca daha başladım. Sonra transfer... Bugün de 3. günüm.
Şimdi takvime baktım, 21 Aralıkta adet olmuşum. 25 Aralıkta ilaca başlamışım. 13 Ocakta da transfer oldu. 25 Ocakta da test var inşaallah :49:

selam arkadaslar ben gecen sene asilama bölümünde yaziyordum, sonra ara verdim bu konuya, ve bu sene bana hayirli gelecegi umuduyla hemen bu ay tedaviye baslamaya niyetlendim, ve ilk ignemi dün vuruldum ... ilk tüp bebek deneyim, hayirlisi olur insallah, 32 yasindayim ve 8 yasinda bir oglum var, ona bir kardes cok istiyorum allah herkese nasip etsin... problemimiz sperm kalitesi düsüklügü ve endometriozis yani cukolata kisti..... banada dua edin lütfen :18:

İnşaallah bu sene size ve hepimize hayırlı gelir ve güzel sonuçlara ulaşırız. Oğlunuz da tez vakitte ağabey olur ;) Hemen her duamda isteyen herkese diyorum, Rabbim yüzümüzü güldürür inşaallah.

aaaa canım benimde ocak 20 adet tarihim bende donmuşlarla deniycem :7: inşallah beraber hamileyiz diye duyururuz burdan sen nerde tedavi görüyorsun ve tranfer ücreti ne kadar? :29: :16:

Back