Tm oturmamış olabilir. ınternette kullanım videoları var puregon kalemin. Yatrın bir tüp bebek merkezinde yaptır garanti olsun..
slm cnm neden geçiştirdileri bikere orda yazan sayı kadar eksik yapmış oluyosun 25 temi durdu 25 eksik öbür ilacı takıp kalemide 25 daha yapman gerekrdi. oyuncak değil ki bu ilaçlar.. sen dr ile birebir görüüş sor.. anlatabildimmi orda kaç kalıyo sa diğer ilacı takıp kalanı kadar yapıp 225 e tamamlamalısın...
aynı şeyi 3 gün önce bende yaşadım diğer ilacı açtım 25 üniteyi çekip tamamladım. aslında her seferinde yeni ilaç açıp vurduğumda kontrole gittiğim zaman yarım ilaçları bir şişeye tamamlıyorlar.böylece 2 kere iğne yapmak zorunda kalmıyorsun canım.doz eksik olması bence önemli o zaman niye 200-225 arası demiyorlar bence durumu dr.söle
ayrıca hepinize hayırlı tedavi süreci diliyorum Rabbim emeklerinizin karşılığını versin mubarek cuma saatinde yüzünüzü güldürsün
merhabalarr bi kaç gündür giremedim , çok teşekkür ederim cevaplar için kızlar, aynen dediğiniz gibi her yapışımda yeni bir ilaç taktım kaleme herhangi bir yanlışlık olmasın diye, geçiştirme olayına gelince yarın sabah kontrolüm var adanada başlarına yıkacam resmen merkezi, bilmiyorum siz de benim gibimisiniz ama ben çok ilgi bekliyorum sanırım telefonda o kadar kısa kesmeye calışıyorlar ki bi soru sorduktan sonra diğerini sormaya utanıyorum resmen , ama yarın tüm bu hissettiklerimi çalışanlarla değil direk doktorumla konuşacam ve şunu anladım sizlerle yazıştıkça ben çok fazla ödedim sanırım arkadaşlar benim ilaçlar dahil 7000 tuttu onu da tekrar görüşmeyi düşünüyorum var mı benim kadar ödeyen ?