bende geçen sene bikere olduğumda küçüktü hemen tekrarladı ama dr. almadı 2.ye gebe kalınca geçecek dedi bu arada kist büyüyünce artık amelyat şart oldu.. 9 cm. sora 3. denee inş. martta.. sevmiyoruz amelyatı rezervi etkiliyo dedi ama kistin durmadsıda iyi değil napalım.. inş hayırlı hbrler alırısın..endometriozis çok tehlikeli bir hastalık. Bende haz. ayında laparoskopi oldum bu kistlerden dolayı. benim toplamda 10 cm. olan iki taraflı kistlerim aldılar ama rezerv azaldı ne yazıkki..
merhabalarr bi kaç gündür giremedim , çok teşekkür ederim cevaplar için kızlar, aynen dediğiniz gibi her yapışımda yeni bir ilaç taktım kaleme herhangi bir yanlışlık olmasın diye, geçiştirme olayına gelince yarın sabah kontrolüm var adanada başlarına yıkacam resmen merkezi, bilmiyorum siz de benim gibimisiniz ama ben çok ilgi bekliyorum sanırım telefonda o kadar kısa kesmeye calışıyorlar ki bi soru sorduktan sonra diğerini sormaya utanıyorum resmen , ama yarın tüm bu hissettiklerimi çalışanlarla değil direk doktorumla konuşacam ve şunu anladım sizlerle yazıştıkça ben çok fazla ödedim sanırım arkadaşlar benim ilaçlar dahil 7000 tuttu onu da tekrar görüşmeyi düşünüyorum var mı benim kadar ödeyen ?
bencede git konuş bende baştan tartışmıştım ara ara sanki hani bi çocuğum var ikinciyi yapıyuorum die önemsemiyolar gibi gelmişti.. nasılsa bitane var diyip duruyolardı bi kızdım.. bunca eziyet çekiyorum can sıkıntısına mı dedim.. nesse öle böle şimdi şok iyiyiz... bnmde 5bin küsür tuttu sgk yok.. şimdi ise sadece amelyata okadar para diolar.. bakalım ne kadar düşcek.. varmı acaba endo lu olup tüp tutturan kaçıncı denemede tuttu.. yazarlarsa sevinirim moral olur.. ben sayfa açamıyorum biri açabilir mi yaa endometriossiz olup tüp bebek yapanlar tutturanlar fln gibi .......