• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

tebrik ederim,Allah kucağına almanı nasip etsin,darısı da bizim başımıza olsun inşallah...bütün hamile arkadaşları kutluyorum..öncelikle umut tüp bebek merkezinde tedavi olan arkadaşlar,benim tedavim cumartesi başladı,2. kez perşembe gideceğim inş.benden e2 değerine bakmak için kan falan almadılar?neden sizce? benim 2. denemem,diğerinde dr durmadan e2 değerine bakıyordu.sizde bakılmadı mı?
bir de özellikle yediğiniz besinler var mı?neler önerirsiniz?:nazar:

arkadaslar malesef bugün tedavim iptal oldu. doktorum yumurtalıklarımda gecen hafta ki atak yok dedi, gelişmiyorlarmış , polikistikoversin vs.dedi, bu çok mu kötü bir durum bilemiyorum:18: bizim sorunumuz sperm eksikliğiydi :19: şimdi bir de bu durum mu oluştu yada nasıl oluştu bilemiyorum , 10 gündür MENEGON iğne kullanıyordum faydası olmamış, şubat adetimi bekleyeceğim:5:
şubatta yüksek doz ilaclar ile takrar baslayacakmışız inş.

şubata kadar bir mucize diliyorum, bize de olur mu dersiniz beni de bulur mu o mucize :5:

dualarınızı bekliyorum arkadaslarım :5:

tebrik ederim,Allah kucağına almanı nasip etsin,darısı da bizim başımıza olsun inşallah...bütün hamile arkadaşları kutluyorum..öncelikle umut tüp bebek merkezinde tedavi olan arkadaşlar,benim tedavim cumartesi başladı,2. kez perşembe gideceğim inş.benden e2 değerine bakmak için kan falan almadılar?neden sizce? benim 2. denemem,diğerinde dr durmadan e2 değerine bakıyordu.sizde bakılmadı mı?
bir de özellikle yediğiniz besinler var mı?neler önerirsiniz?:nazar:

umut tüp bebekte değilim arkadasım ama benimde 3.kontrolumde e2 için kan testi alındı, bilgilendirmek istedim :)

inş.güzel umutlu haberlerini de buraya yazmak nasip olur arkadasım:16:

günaydın herkese kızlar ben lucrin kullanıyorum ayın 5inden beri 14-15i gibi adet olmalıydım olamıyorum neden lucrindenmi acaba adet olunca 2. gün gidecektim hastaneye gonal-f başlayacaktık offff ne olacak şimdi başına bu durum gelen varmı???şimdiden teşekkürler:2: :2:

canım seninle aynı günlerde adet olucaz ben dün oldum yarın merkeze gide cegim çok heycanlıyım

:2::2::2::2::2::2::2:

Amin canım inşallah Allah gönlüne göre verir. Bebişlerin sıkısıkı tutunur sana . Benim ilk denemem olduğu için tekbir embriyo transferi olacak maalesef ama olsun inşallah en inatçı embriyo yu seçerler de burada biz de HAMİLEYİMMMMM diye sevincimizi paylaşabilelim.

Bu arada iki arkadaşın hamilelik haberini gördüm Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, ve tabii Allah bizlere de nasip etsin :49::49::49::49::49:

canım benim de 6 adet döllenmiş ama iki tanesini seçtiler diğerleri kötüydü..olduktan sonra 1tanesi de yeter, inşallah bende ikiside tutar :))

amiiin canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için,rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür...tedavinin iptal edilmesine çok üzüldüm,senin merkezin neresi?bakalım perşembe günü bana ne diyecekler,önceki tedavimde çok az yumurta oluşmuştu,inşallah bunda fazla olur,burdaki arkadaşları okuyunca hem onlar için seviniyorum,hem umutlanıyorum,ama zaman zaman ya yine negatif olursa diye düşünmekten kendimi alamıyorum,hayırlısı neyse o olsun,

amiiin canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için,rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür...tedavinin iptal edilmesine çok üzüldüm,senin merkezin neresi?bakalım perşembe günü bana ne diyecekler,önceki tedavimde çok az yumurta oluşmuştu,inşallah bunda fazla olur,burdaki arkadaşları okuyunca hem onlar için seviniyorum,hem umutlanıyorum,ama zaman zaman ya yine negatif olursa diye düşünmekten kendimi alamıyorum,hayırlısı neyse o olsun,

bana yazılmış sanırım diyerek veriyorum yanıtı arkadasım:16:
ben ist.erdem hastanesinde yaptırıyorum :19:

bol boll sanslar diliyorum arkadasım en bolundan :16:

Kizlar suan aglayarak yaziyorum cook ama cok saskinim hala hayal gördügümü düsünüyorum bende listedeydim dondurulmuslar icin mart ayinda gidecektim 2 aydir adet görmedim sonunda bugün dokrora gittim acaba kist felanmi var diye hamilelik aklima bile gelmiyordu ama 7 Haftalik hamileymisim kalp atisi ve kese görüldü inanamiyoru listede bir arkadasta dondurulmuslar icin gidecekmis ama hamileymis ya onu okudugumda okadar sevinmistimki Rabbim sen nelere kadirsin demistim rabbim banada nasip etti allaha binlerce sükürler olsun benim icin dua edin neolur rabbim tamamina erdirsin bende hepiniz icin dua ediyorum Rabbim hepinize bu listeye hamileyiiim diye yazmayi nasip etsin insalllah. Hersey onun elinde en beklemedigim zamanda beni sasirtti insallah sizde en kisa zamanda suan yasadiklarimi yasarsiniz

canım hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucagına alamayı nasip etsin dualarımdasın arkadaşım umarım bizlerde seninle aynı duyguları yakın zamanda yaşarız
ALLAH,a emanet ol arkadaşım:49::nazar::emir_bebek:

hamileleri tebrik ediyorum , olmayanları da en kısa sürede tebrik etmeyi diliyorum...
hanımlar ben polikistik over hastasıyım yumurta takiplerim ki 5 defa oldu, sonuç vermedi ve tüp bebek yapmaya karar verdik, bende yumurta oluşuyor en az 2 en fazla dört(sadece günde 2 adet klomenle) ama döllenme gerçekleşmiyor, tavsiyelerinize ihtiyacım var, ailemden kimse bilmiyor durumumu ve paylaşacak kimsem yok. yaklaşık olarak fiyat verir misiniz ben özelde yapmayı düşünüyorum, çünkü hem çok yıprandım hem de rapor peşinde koşacak dermanım kalmadı artı işim de çok yoğun. bir akıl verin lütfen

arkadaslar malesef bugün tedavim iptal oldu. doktorum yumurtalıklarımda gecen hafta ki atak yok dedi, gelişmiyorlarmış , polikistikoversin vs.dedi, bu çok mu kötü bir durum bilemiyorum:18: bizim sorunumuz sperm eksikliğiydi :19: şimdi bir de bu durum mu oluştu yada nasıl oluştu bilemiyorum , 10 gündür MENEGON iğne kullanıyordum faydası olmamış, şubat adetimi bekleyeceğim:5:
şubatta yüksek doz ilaclar ile takrar baslayacakmışız inş.

şubata kadar bir mucize diliyorum, bize de olur mu dersiniz beni de bulur mu o mucize :5:

dualarınızı bekliyorum arkadaslarım :5:

canım herşeyin hayırlısı hakkında böylesi hayırlıymış geç olsun da güç olmasın inşallah şuatta tedavine başlarsın ve herşey olumlu olur bebişlerinde sana tutunur RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN:54:

arkadasım, benim doktorum da idrarda ilac etkisi ile 2 çizgi çıkabileceğini, net kararın kan tetinde olduğunu ısrarla söylemişti aşılama sürecimde , gönlünü ferah tut olur mu lütfen:16::16: bu kadar asamayı atlatıp sonuç beklemek bile harika, benim tedavim iptal oldu mesela, hiç sorunum yokken birden doktorum polikistik oversin vs.dedi, çoğul yumurtam varmış ve gelişmiyormuş, ki asılamada gecen ay 5 hapla gelişen yumurtalarıma ne oldu bilemiyorum:18: öncesinde de aralıklarla kadın doğuma tetkikler yaptırdım hepsi normaldi özellikle de yumurtaların kolay gelişiyor demişti doktorum, şaşkınım şuan :20:

kac gün kaldı kan testine hadi bekliyoruz :16:

3 gün kaldı canım perşembe günü.
Sen de sakın moralini bozma herşeyde vardır bir hayır canım. Bir de bakmışsın hiç beklemediğin bir anda bebiş :emir_bebek:geliyo..ne güzel olur..

hamileleri tebrik ediyorum , olmayanları da en kısa sürede tebrik etmeyi diliyorum...
hanımlar ben polikistik over hastasıyım yumurta takiplerim ki 5 defa oldu, sonuç vermedi ve tüp bebek yapmaya karar verdik, bende yumurta oluşuyor en az 2 en fazla dört(sadece günde 2 adet klomenle) ama döllenme gerçekleşmiyor, tavsiyelerinize ihtiyacım var, ailemden kimse bilmiyor durumumu ve paylaşacak kimsem yok. yaklaşık olarak fiyat verir misiniz ben özelde yapmayı düşünüyorum, çünkü hem çok yıprandım hem de rapor peşinde koşacak dermanım kalmadı artı işim de çok yoğun. bir akıl verin lütfen

ben umut tüp bebek merkezindeyim,en son 2012 itibariyle 5850 dediler,benim raporum var,daha uygun olacak inşallah,ama diğer merkezleri bilmiyorum,ama bu civarda diye biliyorum,bu arada bende senin gibiyim, eşimin ailesi bilmiyor,annem yeni duydu,bu 2. denemem,aile bile çok ciddi bir faktör,ama sıkma canını,hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz...

canım geçmiş olsun, burada paylaşabilirsin dertlerini çoğu kişi senin gibi. Öncelikle hangi şehirdesin canım ona göre sana yardımcı olalım. özelde fiyatlar değişiyo canım 4000-5000 civarı sanırım ilaçlarla. benimki raporlu ilaçlarla birlikte 2100 civarı tuttu Ankarada Başkent ünv. hastanesinde. bir de raporum 3 günde çıktı hiç uğraşmadım.

arkadaşım inanmamız lazım ki olsun,inşallah bize de o mucizeler gelecek,galiba zamanı var,değilse de elimizden bir şey gelmez,allah büyüktür demekten başka çarem gelmiyor elimden,hep öyle söylüyorum bu günlerde,inşallah bize de anne olmayı nasip eder,umudumuzu kaybetmeyelim ve birbirimize destek olalım...çünkü en iyi biz anlarız birbirimizi....

umut tüp bebekte değilim arkadasım ama benimde 3.kontrolumde e2 için kan testi alındı, bilgilendirmek istedim :)

inş.güzel umutlu haberlerini de buraya yazmak nasip olur arkadasım:16:

arkadaşım inanmamız lazım ki olsun,inşallah bize de o mucizeler gelecek,galiba zamanı var,değilse de elimizden bir şey gelmez,allah büyüktür demekten başka çarem gelmiyor elimden,hep öyle söylüyorum bu günlerde,inşallah bize de anne olmayı nasip eder,umudumuzu kaybetmeyelim ve birbirimize destek olalım...çünkü en iyi biz anlarız birbirimizi....

ben umut tüp bebek merkezindeyim,en son 2012 itibariyle 5850 dediler,benim raporum var,daha uygun olacak inşallah,ama diğer merkezleri bilmiyorum,ama bu civarda diye biliyorum,bu arada bende senin gibiyim, eşimin ailesi bilmiyor,annem yeni duydu,bu 2. denemem,aile bile çok ciddi bir faktör,ama sıkma canını,hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz...

cevabın için çokkkk teşekkür ederim, eşimin ailesi de benim ailem de aslında çok iyi insanlar ve eminim bilseler çok yardımcı olular ama eşim bilsinler istemiyor, umarım hep 2.denemen ve mükemmel golün olarak kalır Allah bir daha da aratmaz, maddi olarak yıpranmayı göze alıyorum da işte hiç hamile kalmamaış biri olarak ya hiç tutmazsa ve madden de batarsak korkusu var... çok sağol tekrar...

canım geçmiş olsun, burada paylaşabilirsin dertlerini çoğu kişi senin gibi. Öncelikle hangi şehirdesin canım ona göre sana yardımcı olalım. özelde fiyatlar değişiyo canım 4000-5000 civarı sanırım ilaçlarla. benimki raporlu ilaçlarla birlikte 2100 civarı tuttu Ankarada Başkent ünv. hastanesinde. bir de raporum 3 günde çıktı hiç uğraşmadım.

istanbuldayım aslında çok iyi bir doktorum var cerrahpaşada ünlü bir profesör, yine de emin olmak istiyorum cevaplarınız için çokkk teşekkür ederim... aç kalmaya razıyım ya yeter ki olsun...

merhabalar
rapor 3 günde çıktı demişsin,aynı hastanede mi çıktı 3 günde?başkent in fiyatı uygunmuş,ilaç hariç 2000 tl ödeyeceğiz galiba...doktorun kim? memnun musun?

ben çikolata kisti hastasıyım ameliyat oldum 1 yıl bebek olmadı adana başkentte seminere gideceğim 7 aralıkta ilk denemem olacak başlangıçta ne istiyorlar nasıl başlıyorsunuz aşamaları biraz anlatabilirmisiniz sevgiler........................
Canım merhaba bende tüp bebek yaptırdım ilk denemede tuttu şükürler olsun şuan 13 haftalık bir gebeliğim var. Dilerim ki isteyen herkesin çocuğu olsun. Çok zor bir süreç sadece umutlu ol ve doktorunun söylediği herşeyi harfiyen uygula ben bütün iğneleri saatine göre yaptım..Bol şanslar diliyorum..

Back