sen burdayken bi sorum daha var yumurta toplama ve transfer harici takiplerini özelinde mi yaptırdın.? özeline gittiysen muayne ücretini de yazarmısın?
öyle tabi önce Allah'ım ol diyecek.. canım ilk aşamada ben doğum kontrol hapıyla başladım onu unuttum bak söylemeyi. ilacın bitmesine 2 gün kala da kanamam başladı sonra kesildi sonra tekrar geldi falan açıkçası kaçıncı günüydü bilemiyorum. ama normal olanı doğum kont. hapı bitiyor 2 gün sonra iğne başlıyor.
canım muayenehanesi kapandı öncesinde 2-3 kere gittim tabi. sonra herşeyim hastanede yapıldı canım.
cevapların için çoook teşekkürederim Allah razı olsun. Allaha emanet ol sen ve göbişin:)). sonra soru sözyumoşlarını adetinden sonra kaçıncı gün topladılar ve kaç gün sonra transfer ettiler? son sorumdu.
ne demek canım benim burada birbirimize yardım ve destek için varız istediğin kadar sor bitanemdediğim gibi adet hesabım olamadı bu ay çok karıştı ama yumoşları transferden 2 gün önce topladı. yani 2 ocakta yumoşlar alındı 4 ocakta transfer yapıldı. yanılmıyosam da 21 kasımda doğum kont.hapına başladım canım çünkü dosyam hastanede tam tarihide hatırlayamadım canım
sorum şimdilik bu kadar. ama şubatta yaptırıyıp ki İNŞALLAH olumlu sonuç alırım almazsam sana sorum zübeyde hanımla ilgili çok olacak. çünkü artık olsun diyorum yıpranmadan 2.sine geçmek istiyorum.tekrar çoooooooooooook tebrikederim . ALLAHA EMANET OL.RABBİM SİZİ VE BÜTÜN ANNE VE GÖBİŞLERİ KORUSUN. çooooook öptüm canım
bugün 10. günüm. dayanamadım idrar testi yaptım veeeeeeeeeeeeetabi ne kadar güvenmeliyim bilemiyorum ama:18::18: kesin sonuç pazartesi DARISI HEPİNİZE OLUR İNŞALLAH
1. gün akşam 9 da göbekten iğne vurmaya başlıycakmışım. çok teşekküederim incicim gerçekten. Allah razı olsun. hepimizin İNŞALLAH. çokkk öptümm içimi rahatlattın:)
ben 1. tüp bebekte rahim filmi çektirmemiştim. doktorum tüp bebek olacak zaten gerek yok demişti. 2. denemede de fsh iyi çıkarsa direk tedaviye başlamamız gerekecek .sanırım gene çektiremem rahim filmini
sağol canım tek emriyo
Merhabalar, öncelikle Rainekin, tebrik ederim, Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah.
Benim de dün dondurulmuş iki embriyomun transferi yapıldı. Meleklerimin benimle olmasını dileyerek dinleniyorum. Hepimiz güzel sonuçları buradan duyururuz inşaallah.
bugün 10. günüm. dayanamadım idrar testi yaptım veeeeeeeeeeeeetabi ne kadar güvenmeliyim bilemiyorum ama:18::18: kesin sonuç pazartesi DARISI HEPİNİZE OLUR İNŞALLAH
CANIIMMMM kuzuummm yerim senii, bak ya dayanamamış...
ben de iki gündür düşünüyorum öncesinde idrar testi yapsam mı diye. ama yapmamaya karar vermiştim çünkü şuan kullandığımız ilaçlar bhcg hormonu salgılıyo test yanıltabilir umutlanırım sevinirim sonra da kanda çıkmazsa üzülürüm diye.
İnşallah pazartesi kanda da çıkar bitanem.
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım...cevaplayamadığım olduysa kusura bakmasın nooolur heyecan ve mutluluktan naaptığımı bilmez durumdayım.hepinizi öpüyorum. Allah'ım gönlümüze göre versin inşallaaaahhhh
HAYIRLI OLSUN
CANLARIM ŞİMDİ LİSTEMİZİN ALTINDA YAZAN YASİN İLE MÜBİN DUASINI OKUDUM HEPİMİZ İÇİN DUA ETTİM LİSTEMİZE ÜFLEDİM İNŞALLAH ALLAH'IM DUALARIMIZI KABUL EDER HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EDER
çoğu gitti azı kaldı hadi bakalım, inşallah sağlıklı yumoşlarınToplanır canım, dualarımız seninle.
canım allah yardımcın olsun duam seninle...ismin ne bu arada???
1. Gün akşam 9 da göbekten iğne vurmaya başlıycakmışım. çok teşekküederim incicim gerçekten. Allah razı olsun. Hepimizin inşallah. çokkk öptümm içimi rahatlattın:)
kesinlikllllleeeeeeeee pekmez iç ve 2 dakika sonra mandalina ye. Demiri vücut c vitaminiyele birleşince kaparmış. Doktor dedi 15 günde tavannnn:))). Ben keçiboynuzu pekmezide içtim bu arada. Hiç merak etme sonuca sen bile inanamayacaksın allahın izniyle..
Allaha emanet ol neldelincim abdestli git, ve içinde hayırla diye sürekli dua et. Hayırlı olsuuuun:))
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy rainekinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hadi inşallah hayırlı olsunn canım ya gözlerim doldu çok mutlu oldum duru ve sende bence kanda baktırmaya başlayın kanda 9. Günden sonra çıkıomuş. Ona göre doktora söylersiniz hemen nsl önlem alacaksa veye ne önerecekse önerir. Maaaaaaaaaşalllahhhhhhhhhhhhh.Rain gata benim tutmazsa senin gibi zübeyde düşüncem galiba:)). Allahım tüm isteyen kullarına. Heyyy hamiş kalan kızlar arkadan gelenlere duanızı eksik etmeyin. Yumoşlarınızla allaha emanet olun:)))
gayet net bi çizgiydi canım gözlerime inanamadımHatta sabah yapmasammı dedim çünkü hiç umudum yoktu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?