• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

öyle tabi önce Allah'ım ol diyecek.. canım ilk aşamada ben doğum kontrol hapıyla başladım onu unuttum bak söylemeyi. ilacın bitmesine 2 gün kala da kanamam başladı sonra kesildi sonra tekrar geldi falan açıkçası kaçıncı günüydü bilemiyorum. ama normal olanı doğum kont. hapı bitiyor 2 gün sonra iğne başlıyor.

canım muayenehanesi kapandı öncesinde 2-3 kere gittim tabi. sonra herşeyim hastanede yapıldı canım.

cevapların için çoook teşekkürederim Allah razı olsun. Allaha emanet ol sen ve göbişin:)). sonra soru söz:9: yumoşlarını adetinden sonra kaçıncı gün topladılar ve kaç gün sonra transfer ettiler? son sorumdu. :9::9::9::9:

cevapların için çoook teşekkürederim Allah razı olsun. Allaha emanet ol sen ve göbişin:)). sonra soru söz:9: yumoşlarını adetinden sonra kaçıncı gün topladılar ve kaç gün sonra transfer ettiler? son sorumdu. :9::9::9::9:

ne demek canım benim burada birbirimize yardım ve destek için varız istediğin kadar sor bitanem :34: dediğim gibi adet hesabım olamadı bu ay çok karıştı ama yumoşları transferden 2 gün önce topladı. yani 2 ocakta yumoşlar alındı 4 ocakta transfer yapıldı. yanılmıyosam da 21 kasımda doğum kont.hapına başladım canım çünkü dosyam hastanede tam tarihide hatırlayamadım canım

ne demek canım benim burada birbirimize yardım ve destek için varız istediğin kadar sor bitanem :34: dediğim gibi adet hesabım olamadı bu ay çok karıştı ama yumoşları transferden 2 gün önce topladı. yani 2 ocakta yumoşlar alındı 4 ocakta transfer yapıldı. yanılmıyosam da 21 kasımda doğum kont.hapına başladım canım çünkü dosyam hastanede tam tarihide hatırlayamadım canım

sorum şimdilik bu kadar. ama şubatta yaptırıyıp ki İNŞALLAH olumlu sonuç alırım almazsam sana sorum zübeyde hanımla ilgili çok olacak:17:. çünkü artık olsun diyorum yıpranmadan 2.sine geçmek istiyorum.tekrar çoooooooooooook tebrikederim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:. ALLAHA EMANET OL.RABBİM SİZİ VE BÜTÜN ANNE VE GÖBİŞLERİ KORUSUN. çooooook öptüm canım:16::16::16:

sorum şimdilik bu kadar. ama şubatta yaptırıyıp ki İNŞALLAH olumlu sonuç alırım almazsam sana sorum zübeyde hanımla ilgili çok olacak:17:. çünkü artık olsun diyorum yıpranmadan 2.sine geçmek istiyorum.tekrar çoooooooooooook tebrikederim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:. ALLAHA EMANET OL.RABBİM SİZİ VE BÜTÜN ANNE VE GÖBİŞLERİ KORUSUN. çooooook öptüm canım:16::16::16:

inşallah bir an önce hayırlısıyla olur bitanem :16::16: bende tekrar teşekkür ederim canım. çok öpüyorum Alla gölüne göre versin inşallaaaah :49:

bugün 10. günüm. dayanamadım idrar testi yaptım veeeeeeeeeeeee :49: tabi ne kadar güvenmeliyim bilemiyorum ama:18::18: kesin sonuç pazartesi :21::21::21: DARISI HEPİNİZE OLUR İNŞALLAH :49::49::49::49::54:

çoook sevindim tebrik ederim.allah tamamına erdirsin inş...:)
bende haftaya beklerken bugün regl oldum..3 saat yol gittim muayene oldum geri geldim...hayırlısı ile pazartesi başlıyorum ganol f(225)kullanmaya.çok heyecanlıyım şimdiden.Allahım yar ve yardımcımız olsun...

Canım çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin. Darısı bizlere olsun inşaallah...

1. gün akşam 9 da göbekten iğne vurmaya başlıycakmışım. çok teşekküederim incicim gerçekten. Allah razı olsun. hepimizin İNŞALLAH. çokkk öptümm içimi rahatlattın:)

Rica ederim canım benim. Allah yardımcın olsun. Hepimizin güzel haberler vermesi nasip olsun inşaallah...

Merhabalar, öncelikle Rainekin, tebrik ederim, Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah.

Benim de dün dondurulmuş iki embriyomun transferi yapıldı. Meleklerimin benimle olmasını dileyerek dinleniyorum. Hepimiz güzel sonuçları buradan duyururuz inşaallah.

ben 1. tüp bebekte rahim filmi çektirmemiştim. doktorum tüp bebek olacak zaten gerek yok demişti. 2. denemede de fsh iyi çıkarsa direk tedaviye başlamamız gerekecek .sanırım gene çektiremem rahim filmini:17:

Ben çektirdim ama ardından 8 haftalık bebeğimi kürtaj oldum gelişmediğiiçin. Tekrar çektirmedim...

sağol canım tek emriyo :nazar:

Maşallah canım benim. Allah tamamına erdirsin.Ananas ve armut ye doğal progestan...

Merhabalar, öncelikle Rainekin, tebrik ederim, Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah.

Benim de dün dondurulmuş iki embriyomun transferi yapıldı. Meleklerimin benimle olmasını dileyerek dinleniyorum. Hepimiz güzel sonuçları buradan duyururuz inşaallah.

İnşallah tutarcanım...

Benim de 6 yumurtam var adetin 7.günü itibariyle...

Dr m ayağını kırmış sanırım gelemeyecek...

CANIIMMMM kuzuummm yerim senii, bak ya dayanamamış :52:...

ben de iki gündür düşünüyorum öncesinde idrar testi yapsam mı diye. ama yapmamaya karar vermiştim çünkü şuan kullandığımız ilaçlar bhcg hormonu salgılıyo test yanıltabilir umutlanırım sevinirim sonra da kanda çıkmazsa üzülürüm diye.

İnşallah pazartesi kanda da çıkar bitanem. :emir_bebek:

sabır arkadaşım sabır zor ama tek çare sabır senin test günü ne zaman hayırlısıyla :52: :52: :52:

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım...cevaplayamadığım olduysa kusura bakmasın nooolur heyecan ve mutluluktan naaptığımı bilmez durumdayım.hepinizi öpüyorum. Allah'ım gönlümüze göre versin inşallaaaahhhh :16::16::16:

canım çok sevindim hayırlısı olsun hamişler bizlere umut oluyor inşallah yanılmamışsındır ben bir kere çatlatma iğnesi gebelik hormonu taşıdığı için yanıldım herkese hamileyim diye ilan ettik sonra sonuç hüsran oldu inşallah senin öyle olmaz 7 gün pozitif çıkmıştı bende ama kaç gün sonra negatife dönmüştü hatırlayamıyorum ama sakın yazımı okuyupta umutsuzluğa kapılma inan tanımasamda hepinizin hamile kalmasını kendim kadar istiyorum çünkü sadece biz birbirimizi anlıyoruz eli yanmayan acısını bilemez şimdi dua okuycam sizin için ve senin hevesinin tamamına ermesi içinde dua edicem hepinizi çok seviyorum bana çok iyi geliyorsunuz her denememde giriyorum ve çok rahatlıyorum burada ben bir şey deniycem bu sefer paylaşmak istiyorum sizinle tutucak mı tutmıycak mı stresi bizi çok olumsuz etkiliyor ne olur bu stresi yaşamayın tutucakmış gibi hatta hamileymişsiniz gibi davranın zaten onlar bizimleyken hamile sayılırız :7: onunla konuşun onu ne kadar çok istediğinizi ne kadar çok seviceğinizi anlatın bu daha kapılmamız anlamına geliyor ama her türlü sonuç negatif olunca etkileniyoruz en azından şansımızı arttıralım kim bilir belki bebeğimiz bizim gibi anneleri kaybetmek istemez hepimize bol hamişli bir ay diliyorum :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: ........... :nazar:

bugün 10. günüm. dayanamadım idrar testi yaptım veeeeeeeeeeeee :49: tabi ne kadar güvenmeliyim bilemiyorum ama:18::18: kesin sonuç pazartesi :21::21::21: DARISI HEPİNİZE OLUR İNŞALLAH :49::49::49::49::54:

canım rabbim tamamına erdirsin gülen yüzün solmasın hiç pazarteside sevincine sevinç kadarsın inşallah dualarımız seninle arkadaşım:49::nazar::emir_bebek::54:

CANLARIM ŞİMDİ LİSTEMİZİN ALTINDA YAZAN YASİN İLE MÜBİN DUASINI OKUDUM HEPİMİZ İÇİN DUA ETTİM LİSTEMİZE ÜFLEDİM İNŞALLAH ALLAH'IM DUALARIMIZI KABUL EDER HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EDER :25: :25: :25: :25: :49: :49: :49: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

çoğu gitti azı kaldı hadi bakalım, inşallah sağlıklı yumoşların:emir_bebek: Toplanır canım, dualarımız seninle.

canım allah yardımcın olsun duam seninle...ismin ne bu arada???

1. Gün akşam 9 da göbekten iğne vurmaya başlıycakmışım. çok teşekküederim incicim gerçekten. Allah razı olsun. Hepimizin inşallah. çokkk öptümm içimi rahatlattın:)

kesinlikllllleeeeeeeee pekmez iç ve 2 dakika sonra mandalina ye. Demiri vücut c vitaminiyele birleşince kaparmış. Doktor dedi 15 günde tavannnn:))). Ben keçiboynuzu pekmezide içtim bu arada. Hiç merak etme sonuca sen bile inanamayacaksın allahın izniyle..
Allaha emanet ol neldelincim abdestli git, ve içinde hayırla diye sürekli dua et. Hayırlı olsuuuun:))

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy rainekinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hadi inşallah hayırlı olsunn canım ya gözlerim doldu çok mutlu oldum duru ve sende bence kanda baktırmaya başlayın kanda 9. Günden sonra çıkıomuş. Ona göre doktora söylersiniz hemen nsl önlem alacaksa veye ne önerecekse önerir. Maaaaaaaaaşalllahhhhhhhhhhhhh.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Rain gata benim tutmazsa senin gibi zübeyde düşüncem galiba:)). Allahım tüm isteyen kullarına. Heyyy hamiş kalan kızlar arkadan gelenlere duanızı eksik etmeyin. Yumoşlarınızla allaha emanet olun:)))

arkadaşlar desteğiniz için çook teşekürler

gayet net bi çizgiydi canım gözlerime inanamadım :1::1: Hatta sabah yapmasammı dedim çünkü hiç umudum yoktu...

canım hayırlı olsun çok sevindim

Back