• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

herkese merabalar.pani mersinde yaşıyorsun galiba.bende mersin tüp bebek merkezinde tedaviye başladım.merkez hakkındaki fikrini sorucaktım...sen neden tercih etmedin???
zaten içime sinmeyen bişiler var.offf şimdiden stresten uyuyamıyorum.daha adet bile olmadım....
bu arada transferi olan herkese ppozitif sonuç almaları için dua ediyorum ve merakla sonucu bekliyorum:)

canım slm bende mersin tüp bebk merkezinde yaptırdım trasferim 2 şubat 2012 de oldu allahın izniyle bügün test yapıldı anne adayıyım allahın izniyle yani diyecem ben cok memun kaldım ve ilk denemem de oldu gönlünü ferah tut
:nazar:

naçizane tavsiyem pekmez içmen günlük benim de demir eksikliğim çok ama çok vardı bunla çözdüm çay ve kahveden uzak duracaksın ve pekmez sonrası hemen mandalina da ye çoook işe yaradı:)) demir iyi değilse yumoş kalitesi düşüomuş canım. çok sarfettim en sonunda doktorumun bu tavsiyesiyle 15 günde demirde tavan yaptım:)hemen başlamanı tavsiye ederim

canım çok teşekkür ederim,ilaç kulanıyorum senin tavsiyelerinede uyacağım.inşallah kısa zamanda yükselir,tedavime başlarım.Allah razı olsun.ne muradın varsa versin.inanki çok sıkıntı yapıyorum düzelmiyecek 1 ayda diye...

merhaba arkadaşlar bende bugün tedaviye başladım kanımda pıhtılaşma varmış bunun için karnımdan clexane 0.4 göbekten ignelere birde koldan ganol f 225 lik başladık tabi birde femera 2,5 lik bir hap alıcam günde 2 defa ayın 18 indede tekrar ultrasona gidicem dualarınızı bekliyorum arkadaşlar bu benim ilk denemem umarım son olur ve 5 yıllık hasret biter sonunda isteyen dileyen herkesin kucagı bebişlerle dolsun İNŞALLAH:emir_bebek::54:

merhaba arkadaşlar bende bugün tedaviye başladım kanımda pıhtılaşma varmış bunun için karnımdan clexane 0.4 göbekten ignelere birde koldan ganol f 225 lik başladık tabi birde femera 2,5 lik bir hap alıcam günde 2 defa ayın 18 indede tekrar ultrasona gidicem dualarınızı bekliyorum arkadaşlar bu benim ilk denemem umarım son olur ve 5 yıllık hasret biter sonunda isteyen dileyen herkesin kucagı bebişlerle dolsun İNŞALLAH:emir_bebek::54:

HAYIRLI OLSUN:nazar:

merhabalar.. deneyimli arkadaşlar bi sorunum var, puregon iğnelerine başladım dün. 225 ünite yapılıyor şimdilik, ilk iğneyi merkezde hemşire nasıl yapılacağını göstermek için yaptı ama içindeki ilaç yarına yeter değiştirme dedi ben bugün kalemin başlığını 225 e getirdim üstten bastırdım ama 0'a gelmedi bi türlü , o kadar bastırmama rağmen 25'lik kısım havada kaldı , aradım hemen merkezi 25 üniteyi yapmamış oldum diye ama bişe olmaz diyip geçiştirdiler her seferinde böyle olur mu? ya da olmaması için nasıl yapmam gerekiyor ?
hayatım bende puregon kullanmıştım ben yanında götürürdüm 3kutuya orda hemşireye ekletirdim hepsini oyüzden bitmesi gibi bir sorun yaşamıyordum daha sonraki kontrolümde yine ekletirdim sende öyle yap canım
kızzzzlarr bende adet oldum baslıyorummm...aslında bn geçen aralık adetimle basladın ama yumurtam fazla olunca dr.um dondurulmuslarla bir dahaki ay deneyelim dedi ve transferi iptal etti.bende adetimi bekliyordum ve oldum bana dua edin lütfen herkese hayırlı cumalarrr...
hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden diyelim
arkadaşlar

yarın yumurtalarım toplanacak çok hecanlıyımm

dualarınızı eksik etmeyin lütfennn

dualarımız seninle canım benim inşallah olfun yumoşların toplanır ve kaliteli embriyolar oluşur

arkadaşlar ben 44yasin ve 61 meryem suresi okutmaya başladım ama ailemden kimsenin tedaviden haberi yok oyüzden tek başıma bitiremem bana yardım edebilirmisin şimdiden okuyan herkesin ağzına sağlık diyorum

canım slm bende mersin tüp bebk merkezinde yaptırdım trasferim 2 şubat 2012 de oldu allahın izniyle bügün test yapıldı anne adayıyım allahın izniyle yani diyecem ben cok memun kaldım ve ilk denemem de oldu gönlünü ferah tut

canım çok sevindim adına:) darısı hepimize inşallah...içimi rahatlattın cnm saol.Necip bey tatlı bir insan ama dediim gibi sanırım ben çok ilgi bekledim.Haftaya bende başlıcam .bakalım neler olucak.çok heyecanlıyım çok.
naz seni bulmuşken bir soru sorucam cnm.opu işlemi genel anesteziylemi yapıldı?

arkadaşlar ben 44yasin ve 61 meryem suresi okutmaya başladım ama ailemden kimsenin tedaviden haberi yok oyüzden tek başıma bitiremem bana yardım edebilirmisin şimdiden okuyan herkesin ağzına sağlık diyorum

Canım adın nedir? Bir tane okurum ben?

2 ocak galiba.. hayırlı olsun canm..bizlere de dua et lütfen..

bugün 10. günüm. dayanamadım idrar testi yaptım veeeeeeeeeeeee :49: tabi ne kadar güvenmeliyim bilemiyorum ama:18::18: kesin sonuç pazartesi :21::21::21: DARISI HEPİNİZE OLUR İNŞALLAH :49::49::49::49::54:

:16::16::16: Canım bugün idrarda çift çizgiyi gördüm darısı başına inşallah hayırlısıyla :49::49::49::49:

CANIIMMMM kuzuummm yerim senii, bak ya dayanamamış :52:...

ben de iki gündür düşünüyorum öncesinde idrar testi yapsam mı diye. ama yapmamaya karar vermiştim çünkü şuan kullandığımız ilaçlar bhcg hormonu salgılıyo test yanıltabilir umutlanırım sevinirim sonra da kanda çıkmazsa üzülürüm diye.

İnşallah pazartesi kanda da çıkar bitanem. :emir_bebek:

slm kızlar yaşım 30 bizde de yumurta rezervi ve sperm problemi var. listeye beni de eklermisiniz? ben de 2. tüp bebek deneyimimi 5 şubatta yapacağım.

:16::16::16: Canım bugün idrarda çift çizgiyi gördüm darısı başına inşallah hayırlısıyla :49::49::49::49:

beni de heyecanlandırdın varya:52::52:.
acaba idrar testi değilde kanda mı baktırsak . betahcg değerleriyle ilgili diğer topiklere şöyle bir baktım 8. 9. 10. gün test yaptıranlar var.

bugün 10. günüm. dayanamadım idrar testi yaptım veeeeeeeeeeeee :49: tabi ne kadar güvenmeliyim bilemiyorum ama:18::18: kesin sonuç pazartesi :21::21::21: DARISI HEPİNİZE OLUR İNŞALLAH :49::49::49::49::54:

Hadi hayırlısı çok sevindim. Tek embriyo mu çift miydi?:nazar::nazar::nazar:

adım songül hayatım çok sağol ağzına sağlık kuzum şimdiden yasinmi okuyacan

Canım okudum bile:)):34: Allah kabul eder inşallah...

slm kızlar yaşım 30 bizde de yumurta rezervi ve sperm problemi var. listeye beni de eklermisiniz? ben de 2. tüp bebek deneyimimi 5 şubatta yapacağım.

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...

Yumurta toplayacak arkadaşlara da başarılar dilerim:))

Benim6.günü iğnemin...

Ben çektirdim rahim filmi. Sorun çıkmadı...

ben 1. tüp bebekte rahim filmi çektirmemiştim. doktorum tüp bebek olacak zaten gerek yok demişti. 2. denemede de fsh iyi çıkarsa direk tedaviye başlamamız gerekecek .sanırım gene çektiremem rahim filmini:17:

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...

Yumurta toplayacak arkadaşlara da başarılar dilerim:))

Benim6.günü iğnemin...

Ben çektirdim rahim filmi. Sorun çıkmadı...[/QUOTE]

Allah razı olsun arkadaşım.Rabbim isteyen herkese bebişler nasip eder inşallah.

Back