• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

:52:kızlar en sonunda yumurtalarım toplandı

8 tane yumurta geldi

:18:bugün klinikten arayıp kaçtanesinin dölendiğini haber vercekeler

Son düzenleme:
:52:kızlar en sonunda yumurtalarım toplandı

8 tane yumurta geldi

:18:bugün klinikten arayıp kaçtanesinin dölendiğini haber vercekeler

haydi hayırlısı...allahım güzel sonuç nasip etsin:)
canım sıkılıyorr bugün.kimseler yok galiba? sigara içip bırakan arkadaşım var mı acaba.varsa beni çok iyi anlar:)hayatımda ne çok yer kaplıyomuş

haydi hayırlısı...allahım güzel sonuç nasip etsin:)
canım sıkılıyorr bugün.kimseler yok galiba? Sigara içip bırakan arkadaşım var mı acaba.varsa beni çok iyi anlar:)hayatımda ne çok yer kaplıyomuş

sağol canım evet bugün kimsecikler yok bende hecanla telefon bekliyorum klinikten ben hiç sigara içmedim eşimde sigara içmiyor

Son düzenleme:
sağol canım evet bugün kimsecikler yok bende hecanla telefon bekliyorum klinikten ben hiç sigara içmedim eşimde sigara içmiyor

ne güzel canım..biz ikimizde bıraktık.Zorlansakta bebiş için herşeye katlanıyoruz:)
yarın iğnelere başlıcam.iğneler çok acıtıyor mu?

merhaba arkadaşlar, bugün yumurtalarım toplandı. 17 yumoşum alınmış. Yarın arayacaklar hastaneden bakalım neler olacak??

Herkese hayırlı günlerrr

neldelincim hayırlı olsun. İnşaallah sağlıkla döllenip gelişirler.
Benim transferim iptal oldu, listeden çıkarabilirsin beni canım. Bir dahaki sefere inşaallah.

ne güzel canım..biz ikimizde bıraktık.Zorlansakta bebiş için herşeye katlanıyoruz:)
yarın iğnelere başlıcam.iğneler çok acıtıyor mu?

bizde bırakıyoruz canım sigarayı çocuk dedin mi akan sular duruyor napalım katlanıcaz artık ben her tedavimde bırakıp negatif sonuçla başlıyorum inşallah bu sefer pozitifle tam bırakmış olucam :34:

bu arada iğneler hiç acıtmıyor sinek ısırığı gibi çok ince zaten hiç stres yapma korkma ben normalde iğneden korkarım ama bebeklerimiz için her acıya katlanıyoruz alışıyoruz :21:

Merhabalar, öncelikle Rainekin, tebrik ederim, Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah.

Benim de dün dondurulmuş iki embriyomun transferi yapıldı. Meleklerimin benimle olmasını dileyerek dinleniyorum. Hepimiz güzel sonuçları buradan duyururuz inşaallah.

hayırlı olsun canım meleklerin seni hiç bırakmaz inşallah sen onlara sıkı sıkı tutun ki onlarda sana tutunsun bol bol dinlen sakın yorma kendini :46:

az kalmış canım hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz herhangi bir değişiklik hissediyor musun :32: :39:

göğüslerim çok hassaslaştı uçları acıyo resmen, bir de kasıklarıma doğru ağrı var normal mi bilmiyorum ama yarın doktoru arayıp soracam ağrıları.

herkese merabalar.pani mersinde yaşıyorsun galiba.bende mersin tüp bebek merkezinde tedaviye başladım.merkez hakkındaki fikrini sorucaktım...sen neden tercih etmedin???
zaten içime sinmeyen bişiler var.offf şimdiden stresten uyuyamıyorum.daha adet bile olmadım....
bu arada transferi olan herkese ppozitif sonuç almaları için dua ediyorum ve merakla sonucu bekliyorum:)

canım çok sevindim adına:) darısı hepimize inşallah...içimi rahatlattın cnm saol.Necip bey tatlı bir insan ama dediim gibi sanırım ben çok ilgi bekledim.Haftaya bende başlıcam .bakalım neler olucak.çok heyecanlıyım çok.
naz seni bulmuşken bir soru sorucam cnm.opu işlemi genel anesteziylemi yapıldı?

evet canım.evet necip bey fazla konuşmuyor sadece söylemesi gerekeni söylüyor zaten senin soru sormana fıorsat vermiyor ama bi o kadar da iyi insan aslında bütün ekip ii allah razı olsun benim yüzümü güldürdü ve ilk denemem herşey 20 gün içinde olup bitti hala inanamıyorum ben 4 yıllık evliyim 3 aşılama yaptırdım bir çok doktora gittim en sonunda tüp bebeğe karar verdim aslında korkuyordum çünkü son umut olarak görüyordum tüp bebeği ya olmazsa diyordum hep bi korku vardı ama çok şükür oldu,ama hiç stres yapma ayrıca 12 gün yatmanı tavsiye etmiyorum inan ki ben trasferden sonra işe başladım,hiç yatmadım çam sildim yani günlük hayatıma devam ettim trasferin 3.günü aşırı limon yemeye başladım.4.günü idrardan test yaptım biri tam biri silik çıktı,nejla hanı aradaım durumu izah ettim net olmadığı sürece belli olmaz dedi umutlanma dedi ama gelin bide bana sorun,5.günü sağlık oçağana gittim kandan yaptırdım bi umut dedim ertesi günü sabah gittim hemşire bana gebesin dedi oan ki duygularımı anlatamma tek duam oan allahım herkese bu duygu yaşat diğe dua ettim allahım inşallah sizlerede bu duydu tatdırır,değelerim 68,5 çıktı tabi düşük çünkü ben 6 gün erken davrandım hemen hastaneyi aradım söyledim tabi 13,gün tekrar yaptırmam gerek değerlerin yükselişi cok önemliydi,13,günde çok şükür 500 çıktı,şimdi yarını bekliyorum allahın izniyle yarın ki testim 1000 olursa öğleden sonra bebişimi görmeye başlıcam inşallah...kızlar bu en son yaşadığım olaylar daha öncesin de 3 aşılama yaptırdım daha bir çok şey allah kimsenin umudunu ve emeğini boşa cıkarmasın.dualarım sizinle ve dualarınız benimle olsun...:nazar: :nazar: :nazar:

Back