Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar en sonunda yumurtalarım toplandı
8 tane yumurta geldi
:18:bugün klinikten arayıp kaçtanesinin dölendiğini haber vercekeler
haydi hayırlısı...allahım güzel sonuç nasip etsin:)
canım sıkılıyorr bugün.kimseler yok galiba? Sigara içip bırakan arkadaşım var mı acaba.varsa beni çok iyi anlar:)hayatımda ne çok yer kaplıyomuş
sağol canım evet bugün kimsecikler yok bende hecanla telefon bekliyorum klinikten ben hiç sigara içmedim eşimde sigara içmiyor
bugün 10. günüm. dayanamadım idrar testi yaptım veeeeeeeeeeeee tabi ne kadar güvenmeliyim bilemiyorum ama:18::18: kesin sonuç pazartesi DARISI HEPİNİZE OLUR İNŞALLAH
8 tane yumurta geldi
ne güzel canım..biz ikimizde bıraktık.Zorlansakta bebiş için herşeye katlanıyoruz:)
yarın iğnelere başlıcam.iğneler çok acıtıyor mu?
merhaba arkadaşlar, bugün yumurtalarım toplandı. 17 yumoşum alınmış. Yarın arayacaklar hastaneden bakalım neler olacak??
Herkese hayırlı günlerrr
neldelincim hayırlı olsun. İnşaallah sağlıkla döllenip gelişirler.
Benim transferim iptal oldu, listeden çıkarabilirsin beni canım. Bir dahaki sefere inşaallah.
Merhabalar, öncelikle Rainekin, tebrik ederim, Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah.
Benim de dün dondurulmuş iki embriyomun transferi yapıldı. Meleklerimin benimle olmasını dileyerek dinleniyorum. Hepimiz güzel sonuçları buradan duyururuz inşaallah.
sabır arkadaşım sabır zor ama tek çare sabır senin test günü ne zaman hayırlısıyla
19 unda canım perşembe günü.
8 tane yumurta geldi
az kalmış canım hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz herhangi bir değişiklik hissediyor musun
merhaba arkadaşlar, bugün yumurtalarım toplandı. 17 yumoşum alınmış. Yarın arayacaklar hastaneden bakalım neler olacak??
Herkese hayırlı günlerrr
herkese merabalar.pani mersinde yaşıyorsun galiba.bende mersin tüp bebek merkezinde tedaviye başladım.merkez hakkındaki fikrini sorucaktım...sen neden tercih etmedin???
zaten içime sinmeyen bişiler var.offf şimdiden stresten uyuyamıyorum.daha adet bile olmadım....
bu arada transferi olan herkese ppozitif sonuç almaları için dua ediyorum ve merakla sonucu bekliyorum:)
canım çok sevindim adına:) darısı hepimize inşallah...içimi rahatlattın cnm saol.Necip bey tatlı bir insan ama dediim gibi sanırım ben çok ilgi bekledim.Haftaya bende başlıcam .bakalım neler olucak.çok heyecanlıyım çok.
naz seni bulmuşken bir soru sorucam cnm.opu işlemi genel anesteziylemi yapıldı?