2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

beni de heyecanlandırdın varya.
acaba idrar testi değilde kanda mı baktırsak . betahcg değerleriyle ilgili diğer topiklere şöyle bir baktım 8. 9. 10. gün test yaptıranlar var.
hayatım eğer gebelik varsa kanda çıkıyor zaten bence 12.günü beklemeye gerek yok ama lütfen kanda baktırın idrara güven olmuyor

bugün 10. günüm. dayanamadım idrar testi yaptım veeeeeeeeeeeee tabi ne kadar güvenmeliyim bilemiyorum ama:18::18: kesin sonuç pazartesi DARISI HEPİNİZE OLUR İNŞALLAH

10. gün çıkıyo genelde ikiz se daha net çizgi oluyo...süper haber bu tebrikler canım..sanırım topiğin ikinci hamilesisin..:))hayırlı olsuuunnnn....

1. gün akşam 9 da göbekten iğne vurmaya başlıycakmışım. çok teşekküederim incicim gerçekten. Allah razı olsun. hepimizin İNŞALLAH. çokkk öptümm içimi rahatlattın:)
kesinlikllllleeeeeeeee pekmez iç ve 2 dakika sonra mandalina ye. demiri vücut c vitaminiyele birleşince kaparmış. doktor dedi 15 günde tavannnn:))). ben keçiboynuzu pekmezide içtim bu arada. hiç merak etme sonuca sen bile inanamayacaksın Allahın izniyle..
arkadaşlar

yarın yumurtalarım toplanacak çok hecanlıyımm

dualarınızı eksik etmeyin lütfennn
Allaha emanet ol neldelincim abdestli git, ve içinde hayırla diye sürekli dua et. Hayırlı olsuuuun:))

bugün 10. günüm. dayanamadım idrar testi yaptım veeeeeeeeeeeee tabi ne kadar güvenmeliyim bilemiyorum ama:18::18: kesin sonuç pazartesi DARISI HEPİNİZE OLUR İNŞALLAH
AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY rainekinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hadi İNŞALLAH HAYIRLI olsunn canım ya gözlerim doldu çok mutlu oldum duru ve sende bence kanda baktırmaya başlayın kanda 9. günden sonra çıkıomuş. ona göre doktora söylersiniz hemen nsl önlem alacaksa veye ne önerecekse önerir. MAAAAAAAAAŞALLLAHHHHHHHHHHHHH. rain gata benim tutmazsa senin gibi zübeyde düşüncem galiba:)). Allahım tüm isteyen kullarına. HEYYY hamiş kalan kızlar arkadan gelenlere duanızı eksik etmeyin. yumoşlarınızla ALLAHA EMANET OLUN:)))

canııııııııııııııııııııım çok sağollll bitanem inşallah yanılmıyoruzdur :18: tab kesin sonuç pazartesi

sağol canım tek emriyo

10. gün çıkıyo genelde ikiz se daha net çizgi oluyo...süper haber bu tebrikler canım..sanırım topiğin ikinci hamilesisin..:))hayırlı olsuuunnnn....

canımmmmm çok teşekkür ederim . inşallah yanıltmamıştır biz idrar testi. pazartesiyi iple çekiyorum :18::18: darısı ishepinze innnnnşaaalllllahhhh

AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY rainekinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hadi İNŞALLAH HAYIRLI olsunn canım ya gözlerim doldu çok mutlu oldum duru ve sende bence kanda baktırmaya başlayın kanda 9. günden sonra çıkıomuş. ona göre doktora söylersiniz hemen nsl önlem alacaksa veye ne önerecekse önerir. MAAAAAAAAAŞALLLAHHHHHHHHHHHHH. rain gata benim tutmazsa senin gibi zübeyde düşüncem galiba:)). Allahım tüm isteyen kullarına. HEYYY hamiş kalan kızlar arkadan gelenlere duanızı eksik etmeyin. yumoşlarınızla ALLAHA EMANET OLUN:)))[/QUOTE]

canımmmm benimmmm çok teşekkür ederim. pazartesi kanda bakılacak inşallah yanılmıyoruzdur darısı hepinize inşallaaaaaaaaaaaaaah

canımmmm benimmmm çok teşekkür ederim. pazartesi kanda bakılacak inşallah yanılmıyoruzdur darısı hepinize inşallaaaaaaaaaaaaaah

İNŞALLAH yanılmıyosunuzdur. sağlıkla güzel hbrini alırız İNŞAAALLAAAH. testte silik çizgi mi gördün yoksa? öyleyse bile hamişsin haberin olsun
yat stres yapma istirahat et hurma ye. kimyon,kekik,nar,kafein,maydonoz yeme. dinlen ve keyfine bak.MAAAAAŞALLAH tekrar canımmm

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım...cevaplayamadığım olduysa kusura bakmasın nooolur heyecan ve mutluluktan naaptığımı bilmez durumdayım.hepinizi öpüyorum. Allah'ım gönlümüze göre versin inşallaaaahhhh

gayet net bi çizgiydi canım gözlerime inanamadım hatta sabah yapmasammı dedim çünkü hiç umudum yoktu...

gayet net bi çizgiydi canım gözlerime inanamadım hatta sabah yapmasammı dedim çünkü hiç umudum yoktu...

Çokkkkkkkkk tebrikler bitanem. şimcikkkk senden bi ricam olacak hatta pozitif sonuç alan bütün kızlardan. hangi doktor takip etti v.b gibi? doktorunun adını yazarmısın raincim ve de kısa mı uzun protokoldü? hangi ilacı kullandın?

sağol bitanemmmm. tabi yazarım. etlik zübeyde hanım da tüp bebek klinil şefi serdar dilbaz doktorum. uzun protokol uyguladı. lucrin le başladım. sonra gonal-f ve merional kullandım. transferden sonra da etsrofem ve crınone jel devam ediyorum canım. sormak istediğin başka bişey olursa cevaplarım bitanem.

evet kuzum ve sadece 1 tanesi döllenmişti ve hatırlarsan rahim duvarı incelmiş falan diye yapmıyodu az kalsın sonra kalın bi yer bulup oraya göndermişti.

Önce rabbimin izniyle oluyo tabi. ama doktorundan da Allah razı olsun. peki lucrini adetinin birinci günü mü başlattı rainekincim?. bana şubat adetim için öle dediler. çok yumurtam olmasını istemiyorum bende.

sen burdayken bi sorum daha var yumurta toplama ve transfer harici takiplerini özelinde mi yaptırdın.? özeline gittiysen muayne ücretini de yazarmısın?

Önce rabbimin izniyle oluyo tabi. ama doktorundan da Allah razı olsun. peki lucrini adetinin birinci günü mü başlattı rainekincim?. bana şubat adetim için öle dediler. çok yumurtam olmasını istemiyorum bende.

öyle tabi önce Allah'ım ol diyecek.. canım ilk aşamada ben doğum kontrol hapıyla başladım onu unuttum bak söylemeyi. ilacın bitmesine 2 gün kala da kanamam başladı sonra kesildi sonra tekrar geldi falan açıkçası kaçıncı günüydü bilemiyorum. ama normal olanı doğum kont. hapı bitiyor 2 gün sonra iğne başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…