hayatım eğer gebelik varsa kanda çıkıyor zaten bence 12.günü beklemeye gerek yok ama lütfen kanda baktırın idrara güven olmuyorbeni de heyecanlandırdın varya.
acaba idrar testi değilde kanda mı baktırsak . betahcg değerleriyle ilgili diğer topiklere şöyle bir baktım 8. 9. 10. gün test yaptıranlar var.
bugün 10. günüm. dayanamadım idrar testi yaptım veeeeeeeeeeeeetabi ne kadar güvenmeliyim bilemiyorum ama:18::18: kesin sonuç pazartesi DARISI HEPİNİZE OLUR İNŞALLAH
arkadaşlar
yarın yumurtalarım toplanacak çok hecanlıyımm
dualarınızı eksik etmeyin lütfennn
1. gün akşam 9 da göbekten iğne vurmaya başlıycakmışım. çok teşekküederim incicim gerçekten. Allah razı olsun. hepimizin İNŞALLAH. çokkk öptümm içimi rahatlattın:)Kısa protokolde 1.gün başlanacağını hiç duymamıştım canım. İlk gün dahi olsa erken 5.gün, merak etme. Seni çok iyi anlıyorum. İnsan bir şey bilmeyince çok zor oluyor. Burada istediğin herşeyi sor. Ben ve arkadaşlar bildiğimiz herşeyi yazarız tatlım. Allah yardımcın olsun.
kesinlikllllleeeeeeeee pekmez iç ve 2 dakika sonra mandalina ye. demiri vücut c vitaminiyele birleşince kaparmış. doktor dedi 15 günde tavannnn:))). ben keçiboynuzu pekmezide içtim bu arada. hiç merak etme sonuca sen bile inanamayacaksın Allahın izniyle..canım çok teşekkür ederim,ilaç kulanıyorum senin tavsiyelerinede uyacağım.inşallah kısa zamanda yükselir,tedavime başlarım.Allah razı olsun.ne muradın varsa versin.inanki çok sıkıntı yapıyorum düzelmiyecek 1 ayda diye...
Allaha emanet ol neldelincim abdestli git, ve içinde hayırla diye sürekli dua et. Hayırlı olsuuuun:))arkadaşlar
yarın yumurtalarım toplanacak çok hecanlıyımm
dualarınızı eksik etmeyin lütfennn
AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY rainekinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hadi İNŞALLAH HAYIRLI olsunn canım ya gözlerim doldu çok mutlu oldum duru ve sende bence kanda baktırmaya başlayın kanda 9. günden sonra çıkıomuş. ona göre doktora söylersiniz hemen nsl önlem alacaksa veye ne önerecekse önerir. MAAAAAAAAAŞALLLAHHHHHHHHHHHHH.bugün 10. günüm. dayanamadım idrar testi yaptım veeeeeeeeeeeeetabi ne kadar güvenmeliyim bilemiyorum ama:18::18: kesin sonuç pazartesi DARISI HEPİNİZE OLUR İNŞALLAH
CANIIMMMM kuzuummm yerim senii, bak ya dayanamamış...
ben de iki gündür düşünüyorum öncesinde idrar testi yapsam mı diye. ama yapmamaya karar vermiştim çünkü şuan kullandığımız ilaçlar bhcg hormonu salgılıyo test yanıltabilir umutlanırım sevinirim sonra da kanda çıkmazsa üzülürüm diye.
İnşallah pazartesi kanda da çıkar bitanem.
Hadi hayırlısı çok sevindim. Tek embriyo mu çift miydi?
Canım okudum bile:))Allah kabul eder inşallah...
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
Yumurta toplayacak arkadaşlara da başarılar dilerim:))
Benim6.günü iğnemin...
Ben çektirdim rahim filmi. Sorun çıkmadı...
10. gün çıkıyo genelde ikiz se daha net çizgi oluyo...süper haber bu tebrikler canım..sanırım topiğin ikinci hamilesisin..:))hayırlı olsuuunnnn....
[
kalbimiz seninle bizleri haberdar etmeyi unutma......şansın bol olsun canım benim...
canımmmm benimmmmçok teşekkür ederim. pazartesi kanda bakılacak inşallah yanılmıyoruzdur darısı hepinize inşallaaaaaaaaaaaaaah
İNŞALLAH yanılmıyosunuzdur. sağlıkla güzel hbrini alırız İNŞAAALLAAAH. testte silik çizgi mi gördün yoksa? öyleyse bile hamişsin haberin olsun
yat stres yapma istirahat et hurma ye. kimyon,kekik,nar,kafein,maydonoz yeme. dinlen ve keyfine bak.MAAAAAŞALLAH tekrar canımmm
gayet net bi çizgiydi canım gözlerime inanamadımhatta sabah yapmasammı dedim çünkü hiç umudum yoktu...
Çokkkkkkkkk tebrikler bitanem. şimcikkkk senden bi ricam olacak hatta pozitif sonuç alan bütün kızlardan. hangi doktor takip etti v.b gibi? doktorunun adını yazarmısın raincim ve de kısa mı uzun protokoldü? hangi ilacı kullandın?
yanlış hatırlamıyosam sadece 2 yumoş toplamışlardı dimi canım senden rainekincim?
evet kuzum ve sadece 1 tanesi döllenmişti ve hatırlarsan rahim duvarı incelmiş falan diye yapmıyodu az kalsın sonra kalın bi yer bulup oraya göndermişti.
Önce rabbimin izniyle oluyo tabi. ama doktorundan da Allah razı olsun. peki lucrini adetinin birinci günü mü başlattı rainekincim?. bana şubat adetim için öle dediler. çok yumurtam olmasını istemiyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?