Kızlar istekleriniz yapılmıştır.... :))))
canım benimki GELECEK TÜP BEBEK merkezi antalya değil
çok teşekkür ederim çok mutlu oldum bu liste 1 ay sonra hamile listesi olsun inşallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar istekleriniz yapılmıştır.... :))))
[/QUOTE]TEDAVİYE BAŞLAYACAK OLANLAR
İsmi ....................Yaşı..............Nedeni...........Merkezi.........................Kaçıncı Denemesi..................Hangi aşamada
neldelin ...............28...........tüpler kapalı......UMUT TÜPBEBEK ............... ...2.DENEME..........................OCAK ADETİ
1979 senem.................................................. .....................................1.DENEME..........................OCAK ADETİ
güzgüllüm.................................................ANTALYA TÜP BEBEK...............1.DENEME..........................OCAK ADETİ
esraberat.............29........çikolata kisti........ANKARA TIP FAKÜLTESİ............3.DENEME..........................OCAK ADETİ
kedersiz.................................................. .ANTALYA TÜP BEBEK...............3.DENEME.........................OCAK ADETİ
minnnik.................................................. ..ANTALYA TÜP BEBEK................3.DENEME........................ŞUBAT ADETİ
elize.................................................. ......UMUT TÜPBEBEK......................3.DENEME........................OCAK ADETİ
sevalçiçek.................................................UMUT TÜP BEBEK......................1.DENEME.......................OCAK ADETİ
happywomen..............................................KADIKÖY ACIBADEM...................2.DENEME.........................................
sevdanehri54...........sperm hareketsizliği.........ANTALYA TÜP BEBEK...................2.DENEME........................................
lara...................29......................................ANTALYA TÜP BEBEK..................1.DENEME....................OCAK ADETİ
PAYLAŞIMLAR
Mubîn Duası
Sübhânel müneffisi an külli medyün* sübhânel müderrici an kulli mahzun* sübhâne men ceale hazâinehy beynel kâfi ven nun* sübhâne men izâ erâde şey’en en yekule lehu kün fe yekun* yâ müferriicü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* ferric annî hemmi ve ğammî fercen âcilen ğayra âcilin bi rahmetike yâ erhammer râhımiyn*
Mübin Duası’nın Hikmetleri
Dünyevî ve uhrevî her türlü dilek ve hacetlerin yerine gelmesi; sıkıntı keder, elem ve kasvetlerin gitmesine niyet ederek Yasin Süresi’ndeki her “mübîn”
den sonra üçer-beşer veya yedişer defa bu duanın okunması gerekir.
İhlasla okunduğu zaman Allah (c.c.( dua edenin dileğini yerine getirir. Yasin tilaveti bitince bu duanın okunması tavsiye edilmekttedir. Bu şekilde duanın, hacetlerin kabulüne vesile olcağı, Mevlâmız’ın okuyanları sıkıntı ve kederden kurtaracağı rivayet olunuyor. Şu halde ihlasla okumak, Yasin bitince tilavet etmek faydalı olacaktır.
40 gün boyunca günde 2256 defa YA RAHMAN desin demiş şuan onu okuyorum birde bizim kuran kursu hocamız bana 500 yasin okuttu herkes bir tane yani toplam 500 kişi okuması gerek(gerçi benim 500ü geçti 592 oldu sayı)
bide hurma olayı var:)biliyorsunuz belki bunuda hocam söyledi .şöyleki 41 hurmayı 41 kişiye dağıtıyorsun dağıttığın kişiler hurmaya MERYEM SURESİ okuyorlar sonra o hurmalardan her gün birer tane yiyorsun afiyetle:)
Çocuk Olması için,
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)
Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)
"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
KUCAKLARIMIZ BOŞ KALMASIN
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
tünaydınnn kızlarrrr
kızlar çok stresliyim neler yapmalıyım bilemiyorum.. ilkinde hiç böyle olmamıştım.. çok umutluydum ama bu sefer hiç bişey hissetmiyorum..psikolojik destek eşliğinde tedavim başlıyor..ocak ayı adetimi bekliyorum.. dr. gerekirse akapuntur tedavisiyle psikolojik destekte verebileceğini söylüyor çok kararsızım sizce buna gerek varmı.. bu ay hepimiz için çok önemli yememize içmemize dikkat etmemiz gerek eşlerede extra şeyler vermeliyiz.yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var .. sabır ve dua ile hoşçakalın..
Canım neden kendini bukadar strese soktun unutma 2012 bizim yılımız olacak :)ayrıca biz hep senin yanında olacağız
neldelincim ellerine sağlık canım çok güzel olmuş
neldelincim emeğine sağlık hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlatlarımız olsun ...
canım bu arada ben 25 yaşındayım kanımdapıhtılaşma var eşimde de morfoloji.. tedavi öncesi hazırlık için ilaç kullanan varmı acaba aranzıda?CANIM AMİNNNNN
[/quote][sıze=2]tedaviye başlayacak olanlar[/sıze]
[TABLE="class: Grid, width: 770"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]yaşı
[/TD]
[TD]nedeni
[/TD]
[TD]merkezi
[/TD]
[TD]kaçıncı denemesi
[/TD]
[TD]hangi aşamada
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neldelin
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler kapalı
[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]ocak adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1979senem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzgüllüm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]antalya tüp bebek merkezi
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraberat
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ankara tıp fakültesi
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kedersiz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minnnik
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevalçicek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]happywomen
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadıköy acıbadem tüp bebek merkezi
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdanehri54
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lara
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]gelecek tüp bebek merkezi
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acelya30
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Sebepsiz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
paylaşımlar
Mubîn duası
sübhânel müneffisi an külli medyün* sübhânel müderrici an kulli mahzun* sübhâne men ceale hazâinehy beynel kâfi ven nun* sübhâne men izâ erâde şey’en en yekule lehu kün fe yekun* yâ müferriicü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* ferric annî hemmi ve ğammî fercen âcilen ğayra âcilin bi rahmetike yâ erhammer râhımiyn*
mübin duası’nın hikmetleri
dünyevî ve uhrevî her türlü dilek ve hacetlerin yerine gelmesi; sıkıntı keder, elem ve kasvetlerin gitmesine niyet ederek yasin süresi’ndeki her “mübîn”
den sonra üçer-beşer veya yedişer defa bu duanın okunması gerekir.
Ihlasla okunduğu zaman allah (c.c.( dua edenin dileğini yerine getirir. Yasin tilaveti bitince bu duanın okunması tavsiye edilmekttedir. Bu şekilde duanın, hacetlerin kabulüne vesile olcağı, mevlâmız’ın okuyanları sıkıntı ve kederden kurtaracağı rivayet olunuyor. şu halde ihlasla okumak, yasin bitince tilavet etmek faydalı olacaktır.
40 gün boyunca günde 2256 defa ya rahman desin demiş şuan onu okuyorum birde bizim kuran kursu hocamız bana 500 yasin okuttu herkes bir tane yani toplam 500 kişi okuması gerek(gerçi benim 500ü geçti 592 oldu sayı)
bide hurma olayı var:)biliyorsunuz belki bunuda hocam söyledi .şöyleki 41 hurmayı 41 kişiye dağıtıyorsun dağıttığın kişiler hurmaya meryem suresi okuyorlar sonra o hurmalardan her gün birer tane yiyorsun afiyetle:)
çocuk olması için,
çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "yâ musavvir, ya bari, ya halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)
aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. çünkü zekeriya aleyhisselam rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)
"fe hebli min ledünke veliyya" "yerisüni ve yerisü min âli yâkûb." "yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (ki bana da mirasçı olsun, yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
allah hepimizin yardımcısı olsun
kucaklarımız boş kalmasın
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
slm.. Kızlar ben de ocak başındaki adetimle tedaviye başlayacağım.30 yaşındayım ,ilk denemem olacak,sebepsiz infertilite olduğundan çok ümitsizim.. Yani bir nedeni olsa ve onu çözmeye çalışsam yada şundan dolayı olmuyor diye kendimi avutsam başka olurdu sanırım..
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...
slm.. kızlar ben de ocak başındaki adetimle tedaviye başlayacağım.30 yaşındayım ,ilk denemem olacak,sebepsiz infertilite olduğundan çok ümitsizim.. yani bir nedeni olsa ve onu çözmeye çalışsam yada şundan dolayı olmuyor diye kendimi avutsam başka olurdu sanırım..
slm.. kızlar ben de ocak başındaki adetimle tedaviye başlayacağım.30 yaşındayım ,ilk denemem olacak,sebepsiz infertilite olduğundan çok ümitsizim.. yani bir nedeni olsa ve onu çözmeye çalışsam yada şundan dolayı olmuyor diye kendimi avutsam başka olurdu sanırım..
canım hakkında hayırlısı olsun.. sen güzel düşün güzel olsun.. nerede tedavi göreveksin?
bursa acıbademde.. henüz oradaki doktorla görüşmedim.. adet olmadan önce gelin yeter demişti.. kendi doktorum tedavi öncesi muayeneyi yaptı,herhangi bir ilaç gerekmiyor,adetinle beraber başlarız dedi..haftaya merkeze ön görüşmeye gidip protokolleri halledeceğiz.. hem heyecan hem korku hepsi bir arada :))