• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

:nazar::emir_bebek:TEDAVİYE BAŞLAYACAK OLANLAR:nazar::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

[TABLE="class: grid, width: 770"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]NEDENİ
[/TD]
[TD]MERKEZİ
[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEMESİ
[/TD]
[TD]HANGİ AŞAMADA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neldelin
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler kapalı
[/TD]
[TD]UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Ocak adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1979senem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzgüllüm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ANTALYA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraberat
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ANKARA TIP FAKÜLTESİ
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kedersiz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minnnik
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sperm prob.
[/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevalçicek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]happywomen
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Sperm prob.
Kan pıhtılaşma

[/TD]
[TD]KADIKÖY ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdanehri54
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Sperm prob
[/TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lara

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]GELECEK TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acelya30
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Açıklanamayan
[/TD]
[TD]BURSA ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]durulife
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ANAKARA BAŞKENT ÜNV.

[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Aralık sonu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]banada
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Açıklanamayan
[/TD]
[TD]BÜRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]Dondurulmuş emb.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

PAYLAŞIMLAR

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Mubîn Duası

Sübhânel müneffisi an külli medyün* sübhânel müderrici an kulli mahzun* sübhâne men ceale hazâinehy beynel kâfi ven nun* sübhâne men izâ erâde şey’en en yekule lehu kün fe yekun* yâ müferriicü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* ferric annî hemmi ve ğammî fercen âcilen ğayra âcilin bi rahmetike yâ erhammer râhımiyn*

Mübin Duası’nın Hikmetleri

Dünyevî ve uhrevî her türlü dilek ve hacetlerin yerine gelmesi; sıkıntı keder, elem ve kasvetlerin gitmesine niyet ederek Yasin Süresi’ndeki her “mübîn”
den sonra üçer-beşer veya yedişer defa bu duanın okunması gerekir.

İhlasla okunduğu zaman Allah (c.c.( dua edenin dileğini yerine getirir. Yasin tilaveti bitince bu duanın okunması tavsiye edilmekttedir. Bu şekilde duanın, hacetlerin kabulüne vesile olcağı, Mevlâmız’ın okuyanları sıkıntı ve kederden kurtaracağı rivayet olunuyor. Şu halde ihlasla okumak, Yasin bitince tilavet etmek faydalı olacaktır.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

40 gün boyunca günde 2256 defa YA RAHMAN desin demiş şuan onu okuyorum birde bizim kuran kursu hocamız bana 500 yasin okuttu herkes bir tane yani toplam 500 kişi okuması gerek(gerçi benim 500ü geçti 592 oldu sayı)
bide hurma olayı var:)biliyorsunuz belki bunuda hocam söyledi .şöyleki 41 hurmayı 41 kişiye dağıtıyorsun dağıttığın kişiler hurmaya MERYEM SURESİ okuyorlar sonra o hurmalardan her gün birer tane yiyorsun afiyetle:)

Çocuk Olması için,

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
KUCAKLARIMIZ BOŞ KALMASIN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون[/QUOTE][/QUOTE]

Yeni gelen arkadaşlarımız aramıza hoş geldiniz

Son düzenleme:
sevvalçiçek cim saol cevabın için..haklısın ama sende bilirsin bazı şeyler insanın elinde değil..umutlanmakmı umutlanmamak mı gerek bunu kestiremiyorum..çünkü sonunda hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum..hayırlı vakitte olsun tedavilerimiz..

:nazar::emir_bebek:TEDAVİYE BAŞLAYACAK OLANLAR:nazar::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

[TABLE="class: grid, width: 770"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]NEDENİ
[/TD]
[TD]MERKEZİ
[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEMESİ
[/TD]
[TD]HANGİ AŞAMADA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neldelin
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler kapalı
[/TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1979senem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzgüllüm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraberat
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ANKARA TIP FAKÜLTESİ
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kedersiz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minnnik
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sperm prob.
[/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevalçicek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]happywomen
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Sperm prob.
Kan pıhtılaşma

[/TD]
[TD]KADIKÖY ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdanehri54
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Sperm prob
[/TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lara

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]GELECEK TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acelya30
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Açıklanamayan
[/TD]
[TD]BURSA ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]durulife
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ANAKARA BAŞKENT ÜNV.

[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Aralık sonu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]banada
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Açıklanamayan
[/TD]
[TD]BÜRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]Dondurulmuş emb.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

PAYLAŞIMLAR

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Mubîn Duası

Sübhânel müneffisi an külli medyün* sübhânel müderrici an kulli mahzun* sübhâne men ceale hazâinehy beynel kâfi ven nun* sübhâne men izâ erâde şey’en en yekule lehu kün fe yekun* yâ müferriicü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* ferric annî hemmi ve ğammî fercen âcilen ğayra âcilin bi rahmetike yâ erhammer râhımiyn*

Mübin Duası’nın Hikmetleri

Dünyevî ve uhrevî her türlü dilek ve hacetlerin yerine gelmesi; sıkıntı keder, elem ve kasvetlerin gitmesine niyet ederek Yasin Süresi’ndeki her “mübîn”
den sonra üçer-beşer veya yedişer defa bu duanın okunması gerekir.

İhlasla okunduğu zaman Allah (c.c.( dua edenin dileğini yerine getirir. Yasin tilaveti bitince bu duanın okunması tavsiye edilmekttedir. Bu şekilde duanın, hacetlerin kabulüne vesile olcağı, Mevlâmız’ın okuyanları sıkıntı ve kederden kurtaracağı rivayet olunuyor. Şu halde ihlasla okumak, Yasin bitince tilavet etmek faydalı olacaktır.

40 gün boyunca günde 2256 defa YA RAHMAN desin demiş şuan onu okuyorum birde bizim kuran kursu hocamız bana 500 yasin okuttu herkes bir tane yani toplam 500 kişi okuması gerek(gerçi benim 500ü geçti 592 oldu sayı)
bide hurma olayı var:)biliyorsunuz belki bunuda hocam söyledi .şöyleki 41 hurmayı 41 kişiye dağıtıyorsun dağıttığın kişiler hurmaya MERYEM SURESİ okuyorlar sonra o hurmalardan her gün birer tane yiyorsun afiyetle:)

Çocuk Olması için,

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
KUCAKLARIMIZ BOŞ KALMASIN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
[/QUOTE]

Yeni gelen arkadaşlarımız aramıza hoş geldiniz[/QUOTE]
Bende Subatta dusunuyom ilk deneme esimde azospermi var Memorial hastanesinde basliycaz Bender Kromozom Sorunu var listete eklerseniz sevinirim

kızlar hayırlı cumalar.. çok güzel bi vakitteyiz birbirimize dua edelim nolur..

sevvalçiçek cim saol cevabın için..haklısın ama sende bilirsin bazı şeyler insanın elinde değil..umutlanmakmı umutlanmamak mı gerek bunu kestiremiyorum..çünkü sonunda hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum..hayırlı vakitte olsun tedavilerimiz..

aslına bakarsan ben de çok stresliyim, paniğim, ne bileyim kendimi bu şekilde kandırıyorum. elimizden başka bişiy gelmiyor çünkü. biliyorum ki stres tedavimizi olumsuz etkileyecek. ben iki ay önce tedaviye başladım, opudan bir gün önce doktor rahimdeki perdeyi farketti, iki hafta önce de histeroskopi ameliyatı geçirdim. ben ki vajinal muayene korkusuyla kadın doğumcuya gitmeyen bir insandim ki.korktuğum başıma geldi. her doktora gidişimde rengim atıyor, elim titriyor. merkezin yolunu tuttuğumuzda ben başlıyorum sıkıntıya.

perde ameliyatı olacağım için dondurdular edet olmayı bekliyorum cnm, hayırlısı.

aslına bakarsan ben de çok stresliyim, paniğim, ne bileyim kendimi bu şekilde kandırıyorum. elimizden başka bişiy gelmiyor çünkü. biliyorum ki stres tedavimizi olumsuz etkileyecek. ben iki ay önce tedaviye başladım, opudan bir gün önce doktor rahimdeki perdeyi farketti, iki hafta önce de histeroskopi ameliyatı geçirdim. ben ki vajinal muayene korkusuyla kadın doğumcuya gitmeyen bir insandim ki.korktuğum başıma geldi. her doktora gidişimde rengim atıyor, elim titriyor. merkezin yolunu tuttuğumuzda ben başlıyorum sıkıntıya.

perde ameliyatı olacağım için dondurdular edet olmayı bekliyorum cnm, hayırlısı.

hayırlısı canım inşallah hersey yolunda gider..şimdilik elimden geldiğince hüznümü yaşamayı bir kenara bırakmaya karar verdim..bence hepimiz bunu yapmalıyız..çünkü bebişlerimizin dimdik ayakta duran anneye ihtiyacları var..onların bize ihtiyaçları olacak :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sorma cnm aynı bende öyleydim ilk evlediğimde kadın doğumcuya gitmem gerekiyodu özellikle kadın doktor arayıp buldum korkudan ona bile çekine çkine şimdi ise 2 tüp bebek denemesi ve bende de perde vardı geçen şubatt aldırdım bu işlemlerden sonra onlar gibi sende doğalmış gibi hissediyosun ama yine içimi sıkıntı baıyo o masaya oturunca. bu arada sana moral olsun perde operasyonundan sonra tutunma şansı daha çok oluomuş ordaki benim gittiiğim merkezdekiler öyle demişti ve nitekim perde operasyonundan sonra hemen başladım adetimle iğnelere ve tutundu ama malesef 10. haftada düşürdüm :14: sebebi spermden kaynaklı olduğu için bizde onun tedavisine başladık işte yani cancağzım geç olsun ama güç olmasın herşey yapılsın ama bebeğin sımsıkı tutunsun ve sağlıkla kucağına gelsiiin :19: hem ben inanıyorum 2012 yılı bu topiğin yılı olcak:21::21::21:inşallahhh yeni bi topik acıcaz orada bebişlerimiz için konuşucazzz :16::16::16:

Yarın ön görüşmeye gideceğim bir sürü soru hazırladım umarım doktorum sorularıma bıkmadan cevap verir

hadi bakalım hayırlısı olsun neldelincimm soru hazırlaman çok güzel bende hazırlıyorum aklıma geldikce en azından tedavi sürecinde aklımıza bişi takılmıcak

bizimde sperm hareket sorunumuz var ve ilk zamanlarda sayımız da çok düşüktü ama şimdi normal :nazar: yapılanları yazayım 3-4 sene içinde ara ara yapılanları

ilk başta öğrendiğimizde sigarayı bıraktık :20:
saraçoğlunun kürlerinden kullandık biraz maliyetli oldu ama olsun
sonra keçi boynuzu kürü kullandık 3 ay falan sürmüştür sanırım ; bundan sonra sayımız 4 milyondan 60 milyonlara çıktı :nazar:

sonra preesed kullandık 1 kutu bi etkisi olmadı

şimdi ise tedaviye hazırlık için ;

badem,fındık,antep fıstığı tüketiyoruz
arada bir arısüğtü bal polen karışımı
keçiboynuzu direk 5-6 tane yiyor her akşam olmasada
fıstıklı karışım bal aldım ama daha kullanmadık
birde havuç tüketiyoruz

hee birde hacdan gelen hurmalar var 7+7 tane onuda namaz kılıp niyetlenip yenilecek ama daha yapmadım

aklıma gelenler bunlar :26:

biraz geç gördüm tatlım yazını:17:,saraçoğlunun kürlerini hiç kullanmadık proxeed verdi doktorumuz klomenle onu kullandık bir de kırmızı et yasakmış erkeklere aklında bulunsun cnm hiç iyi gelmiyomuş prof söyledi bize bir de ısırgan otu yeşil yapraklılar veee en önemlisi nohutt inanılmaz iyi geliyomuş yeişl mercimek kuru fasülye gibi bakliyat türü şeyler .Bizde sayı 3 milyondu sonra 15 milyon oldu şimdi kaç bilmiyoruz ama bizde diğer bir problem sperm dna kırıklığı varmış 10. haftada düşük yaptım onun sonucunda araştırdılar ve bu çıktı :14:
bakalım şimdi şubat ayında yaptırabilirsiniz tüp bebği dedi doktor çok korkuyorum ama umudumu kaybetmmemeye çalışıyorum hep güzel ve olumlu düşünmeye çalışıyorum ve buna inanmaya çalışıyorum...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.....

Hoşbulduk ;P ben İzmir'deyim, eşimin sayı, hareket ve morfoloji sorunu var, geçen ay negatif bir tüp bebek hikayem var, tekrar yapacağız inşallah kendimi ne zaman hazır hissedersem...insanı baya yıpratıyor çünkü.
siz hangi şehirdesiniz ve sorununuz nedir?

Hoşbulduk ;P ben İzmir'deyim, eşimin sayı, hareket ve morfoloji sorunu var, geçen ay negatif bir tüp bebek hikayem var, tekrar yapacağız inşallah kendimi ne zaman hazır hissedersem...insanı baya yıpratıyor çünkü.

cnm öncelikle Rabbim hakkınızda hayırlısını versin
bana msj göndermişsin fakat msj sayım yetersiz olduğundan cvp yazamadım eskişehirli anneler topiğinde devam edelim olur mu?

ben istanbuldayım..bizdede morfolojı düşük bide kanımda pıhtılaşma var.. 1 aşılama 1de tüpbebek denememz oldu negatif ocak adetinle tekra bi tedaviye başlıcaz..dediğin gibi kendini hazır hissetmen çok önemli..ben ne kadar hazırım orası biraz tartısılır gerçi ama...

ben de geldim happy woman :)) ben de çarşamba gidicem ilk kontroleeee ama ben daha bu ay dondurulmuş denediğim için benim şubata kalır herhalde....

Back