cnm benim 1. denemem ve inşallah son olurrrrrr
İnşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm benim 1. denemem ve inşallah son olurrrrrr
İnşallah canım
teşekkürler bunu da yapcam inşallah..Mubîn Duası
Sübhânel müneffisi an külli medyün* sübhânel müderrici an kulli mahzun* sübhâne men ceale hazâinehy beynel kâfi ven nun* sübhâne men izâ erâde şey’en en yekule lehu kün fe yekun* yâ müferriicü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* ferric annî hemmi ve ğammî fercen âcilen ğayra âcilin bi rahmetike yâ erhammer râhımiyn*
Mübin Duası’nın Hikmetleri
Dünyevî ve uhrevî her türlü dilek ve hacetlerin yerine gelmesi; sıkıntı keder, elem ve kasvetlerin gitmesine niyet ederek Yasin Süresi’ndeki her “mübîn”
den sonra üçer-beşer veya yedişer defa bu duanın okunması gerekir.
İhlasla okunduğu zaman Allah (c.c.( dua edenin dileğini yerine getirir. Yasin tilaveti bitince bu duanın okunması tavsiye edilmekttedir. Bu şekilde duanın, hacetlerin kabulüne vesile olcağı, Mevlâmız’ın okuyanları sıkıntı ve kederden kurtaracağı rivayet olunuyor. Şu halde ihlasla okumak, Yasin bitince tilavet etmek faydalı olacaktır.
sizin sorun ne arkadaşım nekadardır bebek istiyorsun
2012 yılı dileklerimiz gerçek olsun ve yavrularımıza kavuşalım inşallahh.
3 yıllık evliyim evlenir evlenmez çocuk istedim ama olmadı ve sanki hiç olamayacak gibi geliyor
Benim her iki tüpüm kapalı ve eşimin ise sperm sayısı iyi fakat morfolojisi çok kötü
İlk denemem benim için kötü deneyim oldu ikinci deneme için yola çıktım ilk denemede maddi ve manevi çok yıprandım bu
deneme için devlettin vermiş olduğu hakkı kullanmak istiyorum
3 yıllık evliyim evlenir evlenmez çocuk istedim ama olmadı ve sanki hiç olamayacak gibi geliyor
Benim her iki tüpüm kapalı ve eşimin ise sperm sayısı iyi fakat morfolojisi çok kötü
İlk denemem benim için kötü deneyim oldu ikinci deneme için yola çıktım ilk denemede maddi ve manevi çok yıprandım bu
deneme için devlettin vermiş olduğu hakkı kullanmak istiyorum
kızlarrrr slm herkeze şubatta bende başlıyorum tahminlerime göre ilk haftası regli olcam veee 3 denemeye yola çıkıcaz allahımın izniylee biraz kötü deneyimler olmadı desem yalan olur anlatayım hemen ilk denemem tutunmadı ,2. denemem tutundu maleseff temmuz ayında 10. haftada kaybettim bebeğimii şimdiii yeni umutlara yelken açıyoruuuzzzz herşeyin güzel olcağına inanmadan bol moral toplamadan bu işi baştan kaybederiz 2. denmemde o kadar güzel başladım ki hep inandım beni bırakmayacağına ne zman hamile olduğum haberini aldım hep bi gerginlik huzursuzluk heran kaybetme korkusu inanılmazdıı yaşamayan anlayamıyo ama artık güçlü olmam gerektiğine kanaat getirdimm şimdiii bu güzel yeni yıldaaaa 2012 hepimizeee inşallah uğur getirir allah sağlığıyla kucağimıza evlatlarımızı almayı nasip eder
kızlarrrr slm herkeze şubatta bende başlıyorum tahminlerime göre ilk haftası regli olcam veee 3 denemeye yola çıkıcaz allahımın izniylee biraz kötü deneyimler olmadı desem yalan olur anlatayım hemen ilk denemem tutunmadı ,2. denemem tutundu maleseff temmuz ayında 10. haftada kaybettim bebeğimii şimdiii yeni umutlara yelken açıyoruuuzzzz herşeyin güzel olcağına inanmadan bol moral toplamadan bu işi baştan kaybederiz 2. denmemde o kadar güzel başladım ki hep inandım beni bırakmayacağına ne zman hamile olduğum haberini aldım hep bi gerginlik huzursuzluk heran kaybetme korkusu inanılmazdıı yaşamayan anlayamıyo ama artık güçlü olmam gerektiğine kanaat getirdimm şimdiii bu güzel yeni yıldaaaa 2012 hepimizeee inşallah uğur getirir allah sağlığıyla kucağimıza evlatlarımızı almayı nasip eder
hayırlı olsun tedavin canım... evet güçlü olmak zorundayızkii bebeişlerimize kavuşalım..Hikaymiz benziyor canım. Benimde ilk negati ikincisi 8. haftada kaybettim. 3. deneme başlıcamm.. Heyecan dorukta :) Bol şans canım
tüp bebek öncesi neler yiyorsunuz?? nasıl besleniyorsunuz?? dua olarak neler yapıyorsunuz ya da yapacaksınız?? ben de faydalanayım bilgilerinizden..ben 3 aydır folik asit+vitamin kompleks kullanıyorum bağışıklığım zayıf olduğu için.geçen 2 ay soğan suyu içtim ocakta da incir suyu içmayi düşünüyorum..her sabah bir kaşık bal biraz polen tüketiyorum.daha napıyım??amuda kalk göbek at deseler onu da yapıcam nerdeyse.. tüp bebek öncesi elimden geleni yapmak istiyorum..ha bi de hatim yetiştircem inşallah..mübin suresini,fetih suresi,meryem suresi okuycam, bol dua ..başka ne yapabilirim??
herşey senin için