- 24 Kasım 2009
- 21.176
- 140
- 423
Kızlar geldimmm şimdi listeyi daha ayrıntılı olarak hazırlıyorum
Kızlar geldimmmm
hoşgeldin listeyi merakla bekliyoruzzz inşallah hepimize uğur getirir listemiz
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar geldimmm şimdi listeyi daha ayrıntılı olarak hazırlıyorum
Kızlar geldimmmm
benim malesef hiç tutmadı bu da 3.olcak..sizin sorun ne??
bakkk sorun var diyiptteeee kendinii yıpratmaaa bak bizim sorun yok denilecek kadar az eşimin sperm asyısı 16 milyon birazcıkk düşük 5 yıllık evliyim ve 4 yıldır bebek istiyorum ne gelen var nede giden sebep var yaada yok bunlar sadece neden RABBİM ol desin yeterkiii ...
kızlarrrr slm herkeze şubatta bende başlıyorum tahminlerime göre ilk haftası regli olcam veee 3 denemeye yola çıkıcaz allahımın izniylee biraz kötü deneyimler olmadı desem yalan olur anlatayım hemen ilk denemem tutunmadı ,2. denemem tutundu maleseff temmuz ayında 10. haftada kaybettim bebeğimii şimdiii yeni umutlara yelken açıyoruuuzzzz herşeyin güzel olcağına inanmadan bol moral toplamadan bu işi baştan kaybederiz 2. denmemde o kadar güzel başladım ki hep inandım beni bırakmayacağına ne zman hamile olduğum haberini aldım hep bi gerginlik huzursuzluk heran kaybetme korkusu inanılmazdıı yaşamayan anlayamıyo ama artık güçlü olmam gerektiğine kanaat getirdimm şimdiii bu güzel yeni yıldaaaa 2012 hepimizeee inşallah uğur getirir allah sağlığıyla kucağimıza evlatlarımızı almayı nasip eder
Arkadaşlar bende anne adayıyım allah tamamlamayı nasıp ederse elimde asagıdakı ılaçlar var ıhtıyacı olan özelden msj atabılır.Malesef fazla aldırıyorlar ve böyle kalıyor maddı bı zarar bu bızım ıçın ama elımız mahkum olunca alıyoruz mecburen saklama koşullarına uygun saklandı zaten ılaçlarımın bı kaçı elimde çoğu eczanede
6adet merıonal
3adet 12-2011 skt
3adet 03-2012 skt
3adet puregon 300 03-2013 skt
1adet gonal-f 300
3 addet puregonu 500 tl ye verıcem ıhtıyacı olanlara gonaf ı de 150 tl merıonallarda 25 tl
Burda umut anne adayları da çok galıba bende onlardan bırıyım allah sızede nasıp eder ınsallah
hoşgeldin listeyi merakla bekliyoruzzz inşallah hepimize uğur getirir listemiz
selamkızlar ben yaptırdım 4.tup bebegı sımdı bekleme asamasındayım ama merakettıgım bı konu var benımılk 3 hıçtutmadı sızın tuttuda düştümüyoksa hiç tutmadımı acaba
nerde 2012 yılının anne adayları hepinize kocaman günaydınn
Yeni liste çok güzel olmuş nerdelincim inşallah güzel haberlerimizide yazarsın bu arada aranızda en geç ben başlıcam galibaa inşallah bana hepinizin umut olursunuzz
Bu arada sperm problemi olan arkadaşlar neler yapıyosunuz eşinize ve kendinizee ben kendime hiç bişi yapmıyorum hatta kötü haber 1 yıl olmuştu sigarayı bıraktığım şimdi 1 aydır tek tük keyiflik içiyorum zararlı biliyorum ama rahatlıyorum keyif zmanları iyi geliyo bana. Sizler neler yapıyosunuz nasıl geçiyo günlerinizz...
bizim sorun azospermı canımmmm senınkı nedır?
Güzel paylaşılar için buyrun arkadaşlar
slm arkadaşlar ben ve 2 arkadaşımla beraber ocaktaaa tedaviyeee start veriyoruz antalya tüp bebek merkezindeeee bu yoldaa ugraşan herkessssee ALLAH ım hemen hayırlı bebekler nasip etsinnnn